PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

90.000 km με 106 Rallye

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Scrooge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V

Ένταξη: 03 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 16:02:03    Θέμα δημοσίευσης: 90.000 km με 106 Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρά.

Έχω ένα 106 RALLYE 1.6 16V (’7/2001).
Μετά από 7,5 χρόνια και 88.000 km συμβίωσης μαζί του, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από το αυτοκίνητο.

Και ας ξεκινήσουμε από τα προβλήματα, που όπως θα δείτε δεν είναι και τόσο άξια λόγου:
1) Σχεδόν από την αρχή, το ψυγείο παρουσίαζε μικροδιαρροή από ένα σημείο. Όχι κάτι δραματικό, απλώς λίγες σταγόνες όταν ζεσταινόταν. Για να μη συμπληρώνω paraflu, το άλλαξα και ησύχασα.
2) Ανάβει εδώ και καιρό η λυχνία AIRBAG. Όπως μου είπαν στο συνεργείο, οφείλεται σε κάποιο ευαίσθητο αισθητήρα κάτω από το κάθισμα και δεν είναι πρόβλημα, δηλ. ο αερόσακος θα ανοίξει αν χρειαστεί, οπότε σταμάτησα να ασχολούμαι.
3) Κάποια στιγμή άναψε η λυχνία της μπαταρίας εν κινήσει. Αλλαγή μιας φύσας των 6€ και όλα οκ.
4) Ένα πρωί η μίζα δε γύριζε. Αλλαγή μπουτόν μίζας.
5) Το μοτέρ πλύσης τζαμιών κόλλησε, μάλλον λόγω μη συχνής χρήσης του. Το άλλαξα κι αυτό.
6) Κάτι παράξενο: κάποιες φορές χωρίς να έχω βγάλει φλας, ακούγεται ο διακοπτόμενος ήχος του, ακανόνιστος και γρήγορος. Έχει καιρό να το κάνει όμως.
7) Άλλαξα τακάκια στα 70.000 km (δεν πατάμε φρένο!). Ο μηχανικός μάλιστα επέμενε ότι δεν υπήρχε λόγος γιατί είχαν πολύ ψωμί ακόμα, όμως το αμάξι δε σταματούσε πλέον. Έβαλα TEXTAR. Το θέμα είναι ότι εξακολουθεί να μη σταματά. Οι δίσκοι είναι μια χαρά. Γιατί συμβαίνει αυτό ?
8) Στα 80.000 km βρέθηκε τζόγος στο εμπρός δεξί ψαλίδι. Περίεργο, γιατί δεν το ανεβάζω σε πεζοδρόμια και αποφεύγω όσο μπορώ τις λακούβες. Anyway, αλλάχτηκε.

Η συντήρηση γίνεται σχολαστικά: αλλαγή λαδιού-φίλτρου κάθε χρόνο, μια και δε συμπληρώνω τα απαραίτητα km, και ό,τι άλλο απαιτείται στην ώρα του (ιμάντες, φίλτρα, μπουζί). Λάδι SHELL HELIX ULTRA 5W-40. Στην αρχή τσιμπούσε λίγο, τώρα την έχει κόψει τη συνήθεια. Δούλεμα ως επί το πλείστον στις χαμηλομεσαίες: πολύ σπάνια πάνω από 5.000 RPM.

Μετά από τόσα χρόνια δεν το έχω βαρεθεί στο ελάχιστο. Αυτό που λένε “αν το άλλαζα πάλι το ίδιο θα έπαιρνα” εγώ το έχω κάνει: Το ’99 είχα αγοράσει ξανά το RALLYE, το οποίο και τράκαρα μετά από τρεις εβδομάδες και 1.800 km. Το πούλησα όπως ήταν γιατί δεν ήθελα να το οδηγώ μετά από τράκο και επισκευή.

Αν μπορούσα θα το κρατούσα για πάντα. Έχω όμως αρχίσει τελευταία να σκέφτομαι το ενδεχόμενο αντικατάστασής του (μου αρέσει πολύ το νέο SCIROCCO) μόνο και μόνο γιατί δεν έχει A/C και μου είναι πλέον απαραίτητο λόγω οικογένειας (δεν το συζητάω να βάλω εκ των υστέρων, δε δίνω ένα σκασμό λεφτά για ένα αμφίβολο αποτέλεσμα).

Αν το αποφασίσω ποτέ, θα μου λείψει πολύ. Γιατί πού θα ξαναβρώ αυτοκίνητο με τέτοιο γκάζι, τέτοιο τιμόνι, τέτοια παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, τέτοιο ήχο, τέτοια αξιοπιστία, τέτοια εμφάνιση (για μένα είναι το τελευταίο όμορφο PEUGEOT μαζί με το 306, καμιά σχέση με 207, 307, 308, 407 και συγνώμη αν σας ενοχλεί αυτή η καθαρά προσωπική άποψη), σε τέτοια τιμή ?

Ελπίζω να μη σας κούρασα.
Θα με ενδιέφερε πολύ να διαβάσω τις εμπειρίες και τις απόψεις σας για αυτό το αυτοκίνητο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 16:17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αναμμένο λαμπάκι δεν νομίζω πως θα ανοίξει ο αερόσακος.
Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα βρίσκεται στην φίσα που υπάρχει κάτω από το κάθισμα του οδηγού-να το κοιτάξεις.

Για τα φλας, αν κάνει διακοπτόμενο ήχο, τότε κάποια από τις 3 λάμπες δεν ανάβει. Μπορεί να μην έχει κάτσει καλά στο ντουϊ.

Για το σιρόκο, θα σε ξενερώσει μάλλον σε σύγκριση με το ραλί... Προσπάθησε για το 2λιτρο αν είναι...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 19:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστηχως το σχημα του εχει πλεον ξεπεραστει απο τους σχεδιαστες...Και δεν νομιζω να βρεις κατι σε αυτο το σουλουπιθ πια...
Τι Σιροκο ειναι πολυ ωραιο αλλα και παλι δεν εχει καμιοα σεση με το σχημα του 106.... Shocked
Και συμφωνω οτι απο την στιγμη που το τσεκ βρηκα σγφαλμα δεν παιζει να ανοιξει τπτ απο αεροσακους γιατι απλα το ενδεικτικο αναβει σαν ενδειξη οχι μονο βλαβης αλλα και απενεργοποιησης του συστηματος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 23:34:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη κ εγω ειχα τις ιδιες αποριες,μιας κ το προηγουμενο μου ηταν το 106 GTI,τα ιδια πιστευα κ εγω.νομιζα οτι κανενα δεν θα ηταν πιο γρηγορο κ πιο καλοστημενο απο το 106(μιας κ ειχε φαει αρκετα λεφτα για βελτιωση).λοιπον,ακου κ τι γνωμη εχω τωρα,μετα απο 1 χρονο συμβιωσης με το 207.η τεχνολογια προχωραει,αν αποφασισεις κ το αλλαξεις με κατι πιο καινουριο,κοιτα να ειναι αρκετα σπορ για να μη ξενερωσεις.σα το 106 δε θαειναι βεβαια σαν αισθηση στριψιματος αλλα μετα πας σε αλλες κατηγοριες.θα βγαινεις εθνικη κ δε θα φοβασαι σαμαρακια μετα τα 150κμ,θα ειναι πιο στιβαρο απο το 106,κ αν παρει κ κανενα γκαζακι θα το νιωθεις καλυτερα το γκαζι μιας κ το 106 λογω 14αρας,σπινιαρει για πλακα.θα ειναι πιο πολιτισμενο(μιας κ μιλας για οικογενεια) κ θα σε ευχαριστει το ιδιο να το οδηγεις.κ αν παρεις κανενα απο τα καινουρια με τα 200+ αλογα τοτε θα καταλαβεις οτι τα αλογα φαινονται καλυτερα μετα τα 150κμ Wink
ενας λογως που δεν ηθελα να παρω ξανα γρηγορο αμαξι,ηταν γιατι νομιζα οτι κανενα δε θα ειναι σα το 106.τελικα ομως η τεχνολογια προχωραει κ τελικα ειναι πιο καλα να μπαινεις σε μια στροφη,κ αν ξεχαστεις κ αφισεις λιγο το γκαζι να πρεπει να μην εχεις τα τιμονια αναποδα.
αυτη ειναι η γνωμη μου κ απλα πριν το αλλαξεις δοκιμασε αρκετα αυτοκινητα ωστε να βρεις τι ειναι πιο κοντα σε αυτο που σου αρεσει.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 00:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πάλι εχω μολις 191.000 χλμ με το σαξό και προβλέπω να κάνω αλλα τοσα.
Δεν παιρνω "μοντερνο" αυτ/το.Αν μπορέσω να παρω κατι θαναι πάλι "καθαροαιμο",βλεπε κανα κλιο ρς...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 00:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
επειδη κ εγω ειχα τις ιδιες αποριες,μιας κ το προηγουμενο μου ηταν το 106 GTI,τα ιδια πιστευα κ εγω.νομιζα οτι κανενα δεν θα ηταν πιο γρηγορο κ πιο καλοστημενο απο το 106(μιας κ ειχε φαει αρκετα λεφτα για βελτιωση).λοιπον,ακου κ τι γνωμη εχω τωρα,μετα απο 1 χρονο συμβιωσης με το 207.η τεχνολογια προχωραει,αν αποφασισεις κ το αλλαξεις με κατι πιο καινουριο,κοιτα να ειναι αρκετα σπορ για να μη ξενερωσεις.σα το 106 δε θαειναι βεβαια σαν αισθηση στριψιματος αλλα μετα πας σε αλλες κατηγοριες.θα βγαινεις εθνικη κ δε θα φοβασαι σαμαρακια μετα τα 150κμ,θα ειναι πιο στιβαρο απο το 106,κ αν παρει κ κανενα γκαζακι θα το νιωθεις καλυτερα το γκαζι μιας κ το 106 λογω 14αρας,σπινιαρει για πλακα.θα ειναι πιο πολιτισμενο(μιας κ μιλας για οικογενεια) κ θα σε ευχαριστει το ιδιο να το οδηγεις.κ αν παρεις κανενα απο τα καινουρια με τα 200+ αλογα τοτε θα καταλαβεις οτι τα αλογα φαινονται καλυτερα μετα τα 150κμ Wink
ενας λογως που δεν ηθελα να παρω ξανα γρηγορο αμαξι,ηταν γιατι νομιζα οτι κανενα δε θα ειναι σα το 106.τελικα ομως η τεχνολογια προχωραει κ τελικα ειναι πιο καλα να μπαινεις σε μια στροφη,κ αν ξεχαστεις κ αφισεις λιγο το γκαζι να πρεπει να μην εχεις τα τιμονια αναποδα.
αυτη ειναι η γνωμη μου κ απλα πριν το αλλαξεις δοκιμασε αρκετα αυτοκινητα ωστε να βρεις τι ειναι πιο κοντα σε αυτο που σου αρεσει.

ΩΡΑΙΟ ΠΟΣΤ!

Νομίζω ότι το έχεις πιάσει το νόημα. Wink

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 01:22:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ σωστος ο bagosgt.
Απο τα λιγα αντικειμενικα ποστς που εχω διαβασει, ισως το μονο απολυτα αντικειμενικο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 02:23:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...όντως... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 01:10:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω 2 saxaκια ενα 1100 της γυναικας (πρωην δικο μου) και ενα 1.6vts δικο μου...Η αληθεια ειναι οτι οι εποχες προχωρανε και θα αναγκαστω αργοτερα να το πουλησω...Εννοειται το 1100 και να παρω ενα υβριδικο να μην καιει,να μην εχει τελη και να εχει και χωρους, ανεσεις κτλ... Το 16αρακι μου δεν το δινω με τπτ, στην χειροτερη θα το εχω να το βλεπω στην αυλη μου να θυμαμαι τι αμαξια βγαιναν καποτε και τι χαρες μου χαρισε... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 10:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως σωστα ειπε ο Βαγγος,οι εποχες αλλαζουν μαζι και οι προτεραιοτητες των αγοραστων αλλα και των κατασκευαστων.
Το 106 ειναι ενα καταπληκτικο "παιχνιδι" και αυτο το κανει αριστα.
Τα καινουργια δεν ειναι τοσο "παιχνιδια" αλλα ειναι σαφως πιο σφαιρικα.

Οποτε ο υποψηφιος αγοραστης αποφασιζει τι ζηταει και επιλεγει αναλογα.
Μερικες φορες οταν το ζητουμενο ειναι και η καλυψη οικογενειακων αναγκων αλλα και η "τρελα" μας,τοτε κατα την γνωμη μου η επιλογη του να υπαρχουν δυο αυτοκινητα ειναι μονοδρομος για τον λογο οτι αν προσπαθησουμε να τα συνδυασουμε ολα σε ενα,ολο και καποιος δεν θα ειναι ευχαριστημενος. Confused

Ετσι και αλλιως ο σωστος πωλητης πρεπει παντα να προτεινει στον υποψηφιο πελατη αυτο που πραγματικα του χρειαζεται και οχι αυτο που του αρεσει γιατι η εποχη οπου τα αυτοκινητα ηταν image makers πρεπει να παρελθει δεδομενων των δυσκολων καιρων που θα ακολουθησουν. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Scrooge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 11:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, συμφωνώ με όσα είπατε περί αλλαγής εποχής και προτεραιοτήτων.

Δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι η εποχή RALLYE έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Κακά τα ψέματα, αυτό το αυτοκίνητο όπως και άλλα της ίδιας φιλοσοφίας είναι επικίνδυνα όταν αφαιρείσαι (σας μιλάω εκ πείρας ...).
Δεν παραπονιέμαι λοιπόν, ίσα ίσα προς το καλύτερο πάμε.

Αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι η τάση που υπάρχει για ψηλά αυτοκίνητα.
Εκτός του ότι είναι άσχημα, ψηλώνει και το κέντρο βάρους, με επακόλουθα στην οδική συμπεριφορά.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχεις αέρα 20cm για το κεφάλι σου.
Έχει κανείς πρόβλημα χώρου για το κεφάλι σε ένα 106 ?
Ή μήπως το SCIROCCO που είναι κι αυτό παιδί της νέας εποχής και καλύπτει όλα τα σύγχρονα standards ασφάλειας δεν παρέχει χώρους αν και χαμηλό ?
Πρώτη φορά είδα τέτοιο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Και με ένα σχήμα πανέμορφο (και 10cm χαμηλότερο από τα περισσότερα αντίστοιχα hatchback).

Επίσης, νομίζω ότι θα ενδιέφερε πολύ κόσμο η ύπαρξη εκδόσεων όλων των μοντέλων με τον απολύτως απαραίτητο εξοπλισμό. Γιατί η βασική έκδοση να ξεκινά με εξοπλισμό που εγώ μπορεί να μη χρειάζομαι και να μη θέλω να πληρώσω ?

Κάτι τελευταίο: Προσωπικά, ως κάτοχος 106R, με ενοχλεί το 207R.
Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη φιλοσοφία RALLYE.
Μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο ταχύτερο, ασφαλέστερο, καλύτερο σε όλα από το 106, αλλά RALLYE δεν είναι, ούτε καν με τα σημερινά standards, και είναι κρίμα που η ίδια η PEUGEOT ξενερώνει ένα όνομα που η ίδια έκανε θρύλο.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 12:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...αν κα πάει αλλου η κουβέντα...
αλλά... το νεο σιροκο εμενα δεν μου αρεσει γιατι απλά δεν εχει καμια σχεση με το παλιο σιροκο ουτε και με το κοραντο...
εκεινα ηταν "προστυχα" κουπε της εποχής τους
το νεο σιροκο ειναι χατσμπακ και οριακά θα μπορουσε να ειναι το νέο 3πορτο γκολφ (ενταξυ υπερβολη αλλά ελπίζω να καταλαβαινετε τι εννοώ) (παρεπιπτοντως θα μοιαζουν πολυ)
σεβαστη η προσπαθεια της VW για "χαμηλο look" αλλά το πίσω μέρος με μορφη χατσμπακ με ξενερρωνει (οπως πχ με ξενερρωνει και το πίσω μέρος της brera...)
λες και όλη η εμπνευση των σχεδιαστών σταμάτησε στην μεσαια κολώνα και από κει και πέρα "αντε να τελειώνουμε"...
παρολα αυτα δεν παύει να ειναι ενα μια χαρα σπορ αμαξι απλά δεν εχει την "αιγλη" που θα ηθελα...

για το 207 rallye... συμφωνώ... οτι ετσι όπως το εβγαλαν δεν ειναι αυτό που "πρεπει"...
θα μπορουσε να ειναι ενα "μεγαλο" σε μέγεθος "rallye" με την σωστή (γνωστή) σημασία της λέξης... και μάλιστα ευκολα με 2~3 τροποποιήσεις ...
το εχουμε συζητησει και αναλυσει πολλακις εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10212

υ.γ... εγω στην θέση σου δεν θα το εδινα για κανενα μα κανενα λόγο το 106... θα το κραταγα για μια βολτα μόνος εστω μια φορα την εβδομάδα... ετσι για πλάκα μέχρι πχ το Σέσι...
δεν ξέρω τα οικονομικά σου αλλά για να συζητάς για νεο σιροκο (και οχι πχ για κια σεεντ 1,4...) προφανώς εχεις μια "χ" οικονομική κατασταση που λογικά τα 6~7000ε από την πώληση του 106 δεν θα ειναι αυτά που θα καθορήσουν το τι θα πάρεις...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 13:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, είναι ένα φοβερό παιχνίδι με κοφτερό τιμόνι και ακαιριαία απόκριση στο γκάζι.

Αλλά σε λίγο θα είμαστε στο 2009.

Όσοι έχουν τα πρώτα ραλλάκια, σε λίγο θα μετράνε 15 χρόνια ανελέητου σκισίματος.... Confused

Δηλαδή, και από ατσάλι να ήταν φτιαγμένα, πάλι θα έβγαζαν βλάβες.
Φαντάσου τώρα...

Το θέμα είναι:

Ποιός έχει τη διάθεση να τρέχει κάθε τόσο για:

Τη βάση του καθίσματος που έσπασε,
για το σασμάν που γρατζουνάει και πετάει τις ταχύτητες,
για το μοτέρ που καίει λάδια,
για το λεβιέ που έσπασε η βάση του
κτλ κτλ κτλ...

Ρε παιδιά, πήρε η αδερφή μου το 500αράκι το καινούριο.
ΤΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CITY, ME TIMONI ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΦΥΣΩΝΤΑΣ ΤΟ...

Θα πέσει φωτιά να με κάψει με αυτά που λέω,
αλλά μάλλον βαρέθηκα τους μηχανικούς που μας τα παίρνουν χοντρά. Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 13:53:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γι αυτό

WilDuck έγραψε:
Ποιός έχει τη διάθεση να τρέχει κάθε τόσο για:

Τη βάση του καθίσματος που έσπασε,
για το σασμάν που γρατζουνάει και πετάει τις ταχύτητες,
για το μοτέρ που καίει λάδια,
για το λεβιέ που έσπασε η βάση του
κτλ κτλ κτλ...

παραπάνω εγραψα για μια φορα την εβδομάδα...
αν το κυκλοφορείς τόσο λίγο θα σου βγάζει και αν "μια στο τόσο" ζημια και όχι "καθε τρεις και λίγο"... Wink

το καθημερινό σκίσιμο ειναι αυτό που τα χαλάει...
(δοκιμασμενο αυτό)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 14:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να συντηρείς 2 αυτοκίνητα, πάω πάσο...

Αλλιώς, διαλέγεις και παίρνεις...

Βλάβες-μηχανικούς-αγωνιστική αίσθηση,

Ησυχία-ασφάλεια-απλά "γρήγορη" αίσθηση.

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 18:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν σου αρεσει το σιροκο,εμας μας περισσευει.εξαλου εσυ θα το οδηγεις κ αν αυτο σε τραβαει,αυτο να παρεις.μην αλλαξεις γνωμη επειδη καποιος θα σου πει κατι αλλο,απλα κρατα τις γνωμες ολων μας στο πισω μερος του μυαλου σου κ οταν ερθει η ωρα για το επομενο αμαξι σου τοτε να τις επεξεργαστεις κ παλι θα παρεις αυτο που θα αποφασισεις εσυ κ οχι εμεις Wink
εξαλου,δε ξερουμε τι σε τραβαει στο 106,οποτε μπορει να σε τραβηξει κ το ιδιο,το επομενο επομενο αμαξι σου Wink απλα οπως ειπα οι εποχες αλλαζουν οποτε η αλλαγες ειναι αναποφεκτες.εκτος κ αν οπως ειπε καποιος φιλος εδω μεσα,εχεις την δυνατοτητα για 2 αυτοκινητα(πραγμα απιθανο ετσι οπως ειναι τα πραγματα με τα φορολογικα μετρα),οποτε κρατας το 106 για μια κυριακη που λεει ο λογος Smile

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Scrooge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 12:44:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και λαμβάνοντας υπόψη γνώμες φίλων και τα όσα διάβασα στο forum, πήρα την απόφαση να κρατήσω το ραλλάκι για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη!
Απλώς δε μου κάνει καρδιά να το δώσω.
Για αρχή, θα του βάλω φιμέ μεμβράνες στα τζάμια για να διώχνει (όσο είναι δυνατό) τον ήλιο, θα του κάνω ένα καλό γυάλισμα-κέρωμα, θα του αλλάξω λάστιχα και -πιθανόν- αμορτισέρ και θα το χαρώ όσο περισσότερο μπορώ.
Άλλωστε το SCIROCCO -ή όποιο άλλο αμάξι μου γυαλίσει ως τότε- θα είναι εδώ για πολλά χρόνια (αν και με τα νέα δεδομένα δεν ξέρεις τι γίνεται, ήδη η GM πάει για λουκέτο) και οποιοδήποτε νέο μοντέλο καλό είναι να περιμένεις να περπατήσει 1-2 χρόνια πριν το αγοράσεις.
Όπως και να’ χει, ευχαριστώ για τις απόψεις που καταθέσατε στο topic.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 12:58:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και καλά θα κάνεις...
για τις μεμβρανες (αν και υπάρχει και σχετικό τοπικ) υπάρχουν και σχεδόν διάφανες που ειναι πληρως νομιμες (και ουτε καν γινονται αντιλυπτες από τα "στρουμφ"... οι οποίες ειναι μαζι και παρα πολυ αποδοτικές στο θέμα της υπεριώδους αλλα και τις θερμότητας...
για τα λάστιχα ειναι η ασφάλεια σου...
για το κερωμα... αέρας φρεσκάδας... που θα σε κάνει να το θες περισσότερο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης