PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 11:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου νομίζω οτι εδώ κάνεις λάθος, την παρακράτηση την κάνει η τράπεζα, για αυτό τον λόγο αν ψάξεις θα δείς οτι μερικές τράπεζες σου βγάζουν το δάνειο χωρίς παρακράτηση ενώ άλλες με παρακράτηση.Και για να σε προλάβω την παρακράτηση την έχει η τράπεζα γιατί αυτή δίνει τα χρήματα στην αντιπροσωπεία αντί για εσένα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 11:50:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εεε σορρυ κιολλας αλλα τι σας νοιαζει αν υπάρχει παρακρατηση στην αδεια η οχι?
εχετε σκοπό να μην πληρωνετε εγκαιρως τις δοσεις? Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 11:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

οχι της δοσεις μια χαρα θα της πληρωνουμε απλως δεν ξερω τι σημαινει η αναγραφει επανω στην αδεια το: (*ΕΚ) ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ και λεω μηπως αναγραφετε και σε κανεναν αλλον.

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 16:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

δεν ειναι θεμα εκπροθεσμης αποπληρωμής μάνθο...χτύπα ξυλο,συμβαίνει κατι και χρειαζεσαι τα 15.000ε που κοστιζει το 207 ραλι καποιου.
Με την παρακρατηση,δεν μπορείς να το πουλησεις ώστε να παρεις τα χρήματα μιας επικείμενης πώλησης...
Ειναι μεγάλη πο***ια αυτό...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2011, 09:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ξεχρεωσει το αμαξι μου εδω κ καιρο,εχω παρακρατηση κυριοτητας η μαντρα που το πηρα εχει κλεισει κ ο εμπορος ειναι εξαφανισμενος.υπαρχει τροπος να παρω αρση κυριοτητας χωρις την δηλωση του μαντρα,το εξοφλητικο της τραπεζας το εχω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2011, 10:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπίλι αφού έχεις το εξοφλητικό της τράπεζας νομίζω γίνεται. Πήγαινε στο Υπουργείο για να σου πουν τι θα κάνεις Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2011, 12:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νικο θα το τσεκαρω κ αυτο,σε αστυνομια εχω παει σε εισαγγελεα δεν εβγαλα ακρη.αντε να δω τι θα κανω,

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

Ένταξη: 11 Μάϊ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 20:10:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί..το αμάξι μου το χρωστάω κ έχει παρακράτηση.το παιδί που μου το παίρνει τώρα μου δίνει τα λεφτά κ παμε κ το ξοφλαμε.παίρνουμε το χαρτί από την τράπεζα κ μπορούμε να παμε υπουργείο κατευθείαν γι την άρση κ την μεταβίβαση?πρέπει πρώτα να περάσουμε κ από την πεζό να πάρουμε το χαρτί?εφόσον τρέξω εγώ τράπεζα πεζό κ υπουργείο μπορώ την ίδια μέρα να πάρω την άρση κ να το μεταβιβασουμε?αν δεν γίνεται επιτόπου μπορώ να κάνω εξουσιοδότηση στον αγοραστή κ να αναλάβει αυτός από κει κ πέρα?σας παρακαλώ βοηθήστε με για να καταλάβω πόσο θα μου πάρει για να τελειώνω..

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 20:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πας τραπεζα...με τα φραγκα...κανεις οτι κανεις...σου δινουν χαρτακι...
το πας στην πεζο που το αγορασες...το δινεις...θελουν κατι μερες μεχρι να σου ετοιμασουν τα χαρτα....
μολις τα παρεις...πας στο υπουργειο κανεις την αρση...δεν ξερω αν θελει μερες...αν πας στο κεπ θελει 2 βδομαδες χοντρα χοντρα..!

οταν κανεις την αρση το πουλας οποτε θες..!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 20:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσα γραψετε παραπανω μονο που απο την Πεζο το παιρνεις αμεσως το χαρτι και πατε με το παιδι και αυτο το χαρτι και ολα τα υπολοιπα για μεταβιβαση Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 21:02:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το χαρτί από την τράπεζα το παίρνω σίγουρα επιτόπου.αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν παίρνω το χαρτί από την πεζό αμέσως.αν γίνεται έτσι όπως το λέει ο 206 τότε μια χαρα,γιατί παω υπουργείο κ μετά από λίγη ώρα μου βγάζουν,την καινούρια η πατάνε σφραγίδα κ το μεταβιβαζω έτσι?[/i]

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 21:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

v.p turbo έγραψε:
Το χαρτί από την τράπεζα το παίρνω σίγουρα επιτόπου.αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν παίρνω το χαρτί από την πεζό αμέσως.αν γίνεται έτσι όπως το λέει ο 206 τότε μια χαρα,γιατί παω υπουργείο κ μετά από λίγη ώρα μου βγάζουν,την καινούρια η πατάνε σφραγίδα κ το μεταβιβαζω έτσι?[/i]

Δεν σου βγαζουν καινουρια αδεια. Στα μονταροουν ολα στο υπουργειο και γινεται η μεταβιβαση Wink

Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 21:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία!ελπίζω να μην αντιμετωπίσω καμία καθυστερηση με τους καφρους..ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις διευκρινίσεις. Wink

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 22:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Οσα γραψετε παραπανω μονο που απο την Πεζο το παιρνεις αμεσως το χαρτι και πατε με το παιδι και αυτο το χαρτι και ολα τα υπολοιπα για μεταβιβαση Wink

Eγω το ειχα παει μονος μου στην Λιον...και μου το εδωσαν μετα απο 4 μερες..!

Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 22:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ποια αιτιολογία?ένα κωλοχαρτο είναι..πότε το είχες κάνει αυτό?χωρίς αυτό δεν κάνω τίποτα έτσι?αν όντως κρατήσει πάνω από μέρα δεν μπορώ να κάνω του αγοραστή μια εξουσιοδότηση να τα κανονίσει μόνος του?αν κ το βλέπω δύσκολο.

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2011, 00:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρε Λιον αυριο...και ρωτα..παει καιρος που το εκανα..!

Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2011, 17:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σήμερα ρώτησα την λιόν κ μου είπαν 2 μέρες θέλουν αν δεν υπάρχουν κ απεργίες γιατί πάνε στα κεπ κάθε τρίτη κ πέμπτη.μάλλον θα αναλάβει διεκπαιρεωτης δικός μου να τελειώνουμε γιατί κανείς δεν θέλει να καθυστερεί.σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας..!

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 23:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έκανα άρση παρακράτησης κυριότητας και μου έδωσαν πίσω τη παλιά άδεια (η οποία γράφει πάνω παρακράτηση κυριότητας) και μαζί ένα ακόμα χαρτί το οποίο λέει πάνω "Υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας" και πιο κάτω "Αρση παρακράτησης κυριότητας" και έχει όλα τα στοιχεία της άδειας με επίσημες υπογραφές. Αυτό είναι η άρση? Εγώ νόμιζα ότι σου βγάζουν και καινούργια άδεια η οποία δε θα γράφει πάνω "παρακράτηση κυριότητας".

Μάλλον όχι... Rolling eyes Θα το έχω να το βλέπω εκεί να μου θυμίζει ότι κάποτε το πλήρωνα απ'ότι φαίνεται.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2011, 23:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Παιδιά έκανα άρση παρακράτησης κυριότητας και μου έδωσαν πίσω τη παλιά άδεια (η οποία γράφει πάνω παρακράτηση κυριότητας) και μαζί ένα ακόμα χαρτί το οποίο λέει πάνω "Υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας" και πιο κάτω "Αρση παρακράτησης κυριότητας" και έχει όλα τα στοιχεία της άδειας με επίσημες υπογραφές. Αυτό είναι η άρση? Εγώ νόμιζα ότι σου βγάζουν και καινούργια άδεια η οποία δε θα γράφει πάνω "παρακράτηση κυριότητας".

Μάλλον όχι... Rolling eyes Θα το έχω να το βλέπω εκεί να μου θυμίζει ότι κάποτε το πλήρωνα απ'ότι φαίνεται.. Rolling eyes

Γιωργο δν σου βγαζουν νεα αδεια. Απλα αυτο το χαρτι θα χρειαστει σε περιπτωση που το μεταβιβασεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2011, 00:03:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάλαβα..γα**το και ήθελα άδεια free από κυριότητες!! Very happy

Δε βαριέσαι, αφού το ξεπλήρωσα ας είναι και έτσι..!

Thanks για την απάντηση! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης