Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 12:08:47 Θέμα δημοσίευσης: Κυριότητα αυτοκινήτου |
|
|
Πρόσφατα αποπλήρωσα και την τελευταία δόση του 206 μου. Πρέπει να προβώ σε καποιες κινήσεις για την κυριότητα καθώς μέχρι τώρα υπηρχε παρακρατηση απο την τραπεζα? Τι ισχύει?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 12:23:19 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κυριότητα Αυτοκινήτου |
|
|
Baphomet έγραψε: | Πρόσφατα αποπλήρωσα και την τελευταία δόση του 206 μου. Πρέπει να προβώ σε καποιες κινήσεις για την κυριότητα καθώς μέχρι τώρα υπηρχε παρακρατηση απο την τραπεζα? Τι ισχύει?? |
Λοιπόν 1η κίνηση είναι να πάρεις το εξοφλητήριο απο την τράπεζα,(ανάλογα με την τράπεζα ή θα στο δόσουν ή θα το στείλουν απ'έυθείας στην αντ/πεία ) εάν το δόσουν σε εσένα θα πρέπει να το πας στην αντ/πεια που το πήρες,αυτοί με την σειρά τους θα το στείλουν στην LION η οποία θα εκδόσει το πολυπόθητο χαρτάκι που θέλεις....(ούφ-κουράστηκα)
¨Ομως τα βάσανα δέν τέλειωσαν...θα πάς ύστερα απο 10 περίπου ημέρες ξανά στην αντ/πεια που το πήρες για να παραλάβεις αυτό το ρημαδόχαρτο,δυστηχώς όμως πάλι δεν τελείωσες θα πρέπει ή με αυτό το χαρτί να πάς στο υπουργείο που ανήκεις για να σου εκδόσουν την καινούρια άδεια κυκλοφορίας , εναλλακτικά να δώσεις στην αντ/πεία που αγόρασες το αυτ/το σου την άδεια 1 υπευθ.δήλωση έ και το κάτι τις τους και να στο ετοιμάσουν οι ίδιοι.
Περίπτωση Νο 2 εάν δέν το δώσει ή τράπεζα σε εσένα θα το αποστήλει απέυθείας στον έμπορο που το αγόρασες,οι υπόλοιπες διαδικασίες είναι όπως και παρα-πάνω.
Αυτά τα ολίγα ,ξέρω ότι σε κούρασα αλλά προσπάθησα να είμαι αναλυτικός.
Υ.γ: ότι άλο θέλεις εδώ είμαστε.
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 12:25:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα πρέπει η τράπεζα να στείλει μια επιστολή που να λέει ότι το ξόφλησες και μετά θα πάρεις εσύ το χαρτί και θα πάς υπουργείο για την αλλαγή την άδεια  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 12:26:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
α,για αυτο δε μου εχει ερθει η τελευταια επιστολή απο την τράπεζα? εχει πάει στον κονδωρα ε? μαλιστα...γα** τα τρεξιματα...ευχαριστω πολύ!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 18:25:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ολα σωστα που ειπατε μεχρι τωρα με μονη διαφορα οτι δεν σου βγαζουν καινουργια αδεια αλλα σε βαζουν μια σφραγιδα στην ιδια αδεια που δηλωνει την αρση παρακτρατησης.Δηλαδη στο Συγκοινωνιων μισο λεπτο δουλεια. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 19:25:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το έκανα πριν 1 μήνα (παρόλο που είχα ξεπληρώσει το αμάξι εδώ και 1.5 χρόνο!) μέσω του ΚΕΠ.
Χρειάζεται:
α. Επικυρωμένο Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
β. Άδεια κυκλοφορίας οχήματος
γ. Βεβαίωση πιστώτριας εταιρίας περί εξόφλησης οφειλών
δ. ΦΕΚ σύστασης πιστώτριας εταιρίας
Τα α,β τα βγάζουν φωτοτυπία στα ΚΕΠ.
Τα γ,δ τα παίρνεις από την εταιρία που αγόρασες το αμάξι, αφού τους πας το χαρτί της τράπεζας ότι εξόφλησες το δάνειο και ενημερωθεί αντίστοιχα η εταιρία από την τράπεζα. Εγώ έπαιρνα συχνά τηλέφωνο την Lion και μόλις μου είπαν ότι είναι έτοιμοι, πήγα και τα πήρα.
Τα πας και τα 4 στο ΚΕΠ της περιοχής σου και μέσα σε 5 εργάσιμες έχεις την άδεια πίσω.
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 19:55:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
chatasos έγραψε: | δ. ΦΕΚ σύστασης πιστώτριας εταιρίας |
Για αυτήν την μαλ***α καθυστέρησε 2 μέρες η άρση κυριότητας
Σωστά τα όσα είπε ο chatasos, τα επιβεβαιώνω.
Σωστή και η διευκρίνηση του Ούρδα Νίκου, με μία διαφορά: Είναι πως θα τους καβλώσει: Είτε σου βγάζουν καινούριο χαρτί άδειας, είτε σου σβήνουνε με μια γραμμή τον όρο "Άρση παρακράτησης κυρικότητας", βάζουνε μια σφραγίδα που το λέει, βάζουνε την κλασσική σφραγίδα (2 σύνολο δηλαδή), μια υπογραφή και έφυγες.
Επόμενη διευκρίνηση, είναι να πας στο ΚΕΠ όπως αναφέρθηκε από chataso ή να πας στο Μηχανολογικό που έχει τα χαρτιά του αυτοκινήτου σου για να γίνει η δουλειά μέσα σε 5 λεπτά (αν εξαιρέσεις την μια ώρα αναμονής στην ουρά) και να φύγεις κύριος...
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2005, 11:24:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Ολα σωστα που ειπατε μεχρι τωρα με μονη διαφορα οτι δεν σου βγαζουν καινουργια αδεια αλλα σε βαζουν μια σφραγιδα στην ιδια αδεια που δηλωνει την αρση παρακτρατησης.Δηλαδη στο Συγκοινωνιων μισο λεπτο δουλεια.  |
Νικο δέν έχεις άδικο,απλά πλέον στα περισότερα στην Αθήνα κάνουν αντικατάσταση αδείας και δέν σφραγιζουν την υπάρχουσα.Τώρα στην υπόλοιπη Ελλάδα θα σε γελάσω...μπορεί να μην έχει αλλάξει ακόμα. 
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:04:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έκανα σήμερα την διαδικασία μέσω ΚΕΠ... για όποιον ενδιαφέρεται:
1. Παίρνουμε από την τράπεζα το εξοφλητήριο του δανείου
2. Το στέλνουμε με φαξ στην Peugeot από όπου αγοράσαμε το αμάξι
3. Η Peugeot μετά από καμμιά βδομάδα μας στέλνει συστημένο ΦΕΚ και υπεύθυνη δήλωση οτι έχει εξοφληθεί
4. Παίρνουμε τα παραπάνω μαζί με το τιμολόγιο αγοράς του αυτοκινήτου, την ταυτότητα μας και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και πάμε στα ΚΕΠ
5. Μας δίνουν ένα χαρτί που το χρησιμοποιούμε σαν άδεια όσο καιρό δεν έχουμε και με το οποίο παραλαμβάνουμε την νέα άδεια που θα εκδοθεί....
6. ...η οποία θα έρθει σε κανά μήνα....
το μόνο θετικό είναι ότι μου ζήτησαν κινητό τηλέφωνο και είπαν ότι θα λάβω sms όταν έρθει η άδεια! ΕΥΡΩΠΗ!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 20:31:56 Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ |
|
|
ρε παδια μηπως γνωριζει καποιος? στην αδεια μου στης παρατηρησεις αναγραφει: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΝΕΑ ΕΓΡΑΦΗ - (*ΕΚ): ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ. την παρακρατηση κυριοτητας την καταλαβαινω το (*ΕΚ):ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ μηπως γνωριζει καποιος τι σημαινει? και σε προηγουμενο μου αμαξι αναγραφοταν πρακρατηση κυριοτητας αλλα μονο αυτο. υπαρχει και αλλος με την ιδια *ΕΚ αναγρφη?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 21:50:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται αν θεσ να το πουλήσεις και το χρωστας στην τράπεζα να πάρεις καποια χαρτια όταν το εξωφλήσεις όλο το ποσό.Παλιά έπρεπε να πας στα ΚΕΠ να για κάνεις άρση παρακράτησης τώρα απλά γλιτώνεις αυτή τη φασαρία |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 21:54:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται αν θεσ να το πουλήσεις και το χρωστας στην τράπεζα να πάρεις καποια χαρτια όταν το εξωφλήσεις όλο το ποσό.Παλιά έπρεπε να πας στα ΚΕΠ να για κάνεις άρση παρακράτησης τώρα απλά γλιτώνεις αυτή τη φασαρία |
sorry αλλα δεν καταλαβα. το (*ΕΚ):ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ τι σημαινει? το αναγραφη και σε εσενα?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2008, 21:59:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα σε γελάσω δεν έχω την άδεια μαζι μου.Πάντως εμένα μου είπανε ότι αν αποφασίσω να το πουλήσω και το χρωστάω ακόμα στην τράπεζα θα αποφύγω την διαδικασία να κάνω αρση παρακράτησης.Με λιγα λόγια αν δεν θες να το πουλήσεις απλά το ξεχνάς το όλο θέμα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Puzzle (Θάνος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)
Ένταξη: 20 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 284
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 08:17:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το αυτοκινητο το χρωστας στη τραπεζα κανονικα..
Μπορει με το εκ λαιων να εννοει οτι η παρακρατηση εχει γινει απο τη laion..δηλαδη αν δεν μπορεις να το πληρωσεις να το παιρνει η laion πισω..
Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος μια υποθεση κανω..
Εγω ημουν απο τους τυχερους και παρολο οτι ενα μερος ειναι με δανειο δεν εχω καμια παρακρατηση στην αδεια μου..
Καποιες τραπεζες δεν εκαναν παρακρατηση..τωρα γιατι δεν ξερω.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 08:52:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Puzzle έγραψε: | Το αυτοκινητο το χρωστας στη τραπεζα κανονικα..
Μπορει με το εκ λαιων να εννοει οτι η παρακρατηση εχει γινει απο τη laion..δηλαδη αν δεν μπορεις να το πληρωσεις να το παιρνει η laion πισω..
Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος μια υποθεση κανω..
Εγω ημουν απο τους τυχερους και παρολο οτι ενα μερος ειναι με δανειο δεν εχω καμια παρακρατηση στην αδεια μου..
Καποιες τραπεζες δεν εκαναν παρακρατηση..τωρα γιατι δεν ξερω.. |
Το εχεις παρει με δανειο και δεν εχει παρακρατηση? πρωτη φορα το ακουω!!!αν οντως ετσι ειναι, εισαι super!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 09:31:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και γώ με δάνειο χωρίς παρακράτηση το πείρα και μάλιστα από Εurobank. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 09:37:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: | Και γώ με δάνειο χωρίς παρακράτηση το πείρα και μάλιστα από Εurobank. |
Και πως ειναι κατοχυρωμενη η τραπεζα ρε παιδια? εσυ αφου εχεις την κυριοτητα μπορει να το πουλησεις, και μετα να αρνησε να πληρωνεις της δοσεις. δεν εχουν κατι στα χερια τους μετα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 10:01:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μου το τόνισαν όταν το πήρα και μετά το ρώτησα και γώ στην ίδια την τράπεζα ΔΕΝ έχω παρακράτηση κυριότητας, τώρα το πώς και γιατί να σου πώ δεν με έννοιαζε. Βέβαια είχα βάλει προκαταβολλή 5.000€ δεν ξέρω άν παίζει ρόλο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 11:02:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: | Μου το τόνισαν όταν το πήρα και μετά το ρώτησα και γώ στην ίδια την τράπεζα ΔΕΝ έχω παρακράτηση κυριότητας, τώρα το πώς και γιατί να σου πώ δεν με έννοιαζε. Βέβαια είχα βάλει προκαταβολλή 5.000€ δεν ξέρω άν παίζει ρόλο. |
δεν παιζει ρολο η προκαταβολη, εχω ειχα δωσει 10.000 Μιλησα με ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ η παρακρατηση κυριοτητας γινεται απο την εκαστοτε αντιπρωσοπια και οχι απο την τραπεζα, την κυριοτητα την καταιχει η αντιπρωσοπια η τραπεζα δεν εχει το δικαιωμα κατοχης κυριοτητας. απλως εχω εγω κανει το προγραμμα 1η δοσει μετα απο ενα χρονο, ισως το (*ΕΚ) ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ αφορα αυτο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 11:27:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξέρω πόσο έχει σημασία, αλλά και την μηχανή που την πήρα με δόσεις, δεν γράφει πουθενά για παρακράτηση.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|