PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 206 2003 facelift
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 12:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 2003 facelift Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλοι αναρωτιόμασταν πως θα μοιάζει το restyling της έκδοσης 2003 του 206.
Απορίες και ερωτήματα τέλος.
Ο καλός σας φίλος Vaggelis, φρόντισε και βρήκε για σας, μερικές φωτογραφίες και σχόλια για μίνι "λίφτινγκ" του 206...

http://www.pug206.com/images/newsimages/206-1.jpg
http://www.pug206.com/images/newsimages/206-2.jpg
http://www.pug206.com/images/newsimages/206-3.jpg
http://www.pug206.com/images/newsimages/206-4.jpg

.....There will be some change in colors.
The nice yellowgold of the 307 is now also available for the 206.
Also a new blue and black color.
Some colors will disappear, like Vert Romarin, Vert Patagonie, Bleu Tivoli, Noir Onyx.
Also the black plastics on the doors and bumpers and the doorhandels are now color coded (XS and upward).
The front bumper has got a new grill and all the models have clear headlights.
The rear lightclusters also seen modifications.
There is a big lion on the trunk and the license plate lighting also has changed.
The rearbumper is on all models, the one of the old XS.
The interior is also changed. Some new fabrics are introduced with new colors.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 12:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 206 2003 Restyling... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

..The front bumper has got a new grill...

Τι είναι τούτο? μην μου πείτε σίτα... Shocked

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 12:39:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 206 2003 Restyling... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

..The front bumper has got a new grill...

ω, ναι, έτσι φαίνεται....
Η καλή μας Peugeot, φρόντισε να εξοπλίσει το 206 2003 με σίτα... (μάλλον μόνο τα XS...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 12:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 206 2003 Restyling... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Η καλή μας Peugeot, φρόντισε να εξοπλίσει το 206 2003 με σίτα... (μάλλον μόνο τα XS...)

Ή μόνο στα cc (όπως φαίνεται στην φωτό...)

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 14:39:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο εσωτερικο θα υπαρχουν αραγε αλλαγες εστω και σε ποιοτητα υλικων??? Question (πειτε οχι,πειτε οχι Very happy Very happy Very happy )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 15:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoN® έγραψε:
Στο εσωτερικο θα υπαρχουν αραγε αλλαγες εστω και σε ποιοτητα υλικων??? Question (πειτε οχι,πειτε οχι Very happy Very happy Very happy )

Στο εσωτερικό θα μπούν καινούργια χρώματα στις ταπετσαρίες...

Vaggelis έγραψε:
...The interior is also changed. Some new fabrics are introduced with new colors...

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 18:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
PoiSoN® έγραψε:

Στο εσωτερικό θα μπούν καινούργια χρώματα στις ταπετσαρίες...

Vaggelis έγραψε:
...The interior is also changed. Some new fabrics are introduced with new colors...

ουυπς,σορρυ δεν το προσεξα!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΛΙ Sad Sad Sad Sad
Οτι κανω εγω πανε και το κανουν και αυτοι...... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 19:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κιεμεις κλαιμε! Crying or Very sad Crying or Very sad
να τι παθαινει κανεις οταν βιαζεται να παρει ενα αμαξι οταν πρωτοβγαινει.!
τουλαχ. για 2 χρονια ειμασταν ο.κ
ακου βαμενα πλαστικα/διαφανα φαναρια/σιτα/καλος προφυλακτηρας...
μερικα δηλ. απο αυτα που πασχιζουμε να επιτυχουμε ερχονται κομπλε!

παντως λετε να καταλαβαν οτι το απιθανο πλαστικο (γρυλιες) που θα αντικατασταθει με σιτα, στραβωνε με τη ζεστη και ηταν μια δυσφημηση για το 206 ;

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 19:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
κιεμεις κλαιμε! Crying or Very sad Crying or Very sad
να τι παθαινει κανεις οταν βιαζεται να παρει ενα αμαξι οταν πρωτοβγαινει.!
τουλαχ. για 2 χρονια ειμασταν ο.κ
ακου βαμενα πλαστικα/διαφανα φαναρια/σιτα/καλος προφυλακτηρας...
μερικα δηλ. απο αυτα που πασχιζουμε να επιτυχουμε ερχονται κομπλε!

παντως λετε να καταλαβαν οτι το απιθανο πλαστικο (γρυλιες) που θα αντικατασταθει με σιτα, στραβωνε με τη ζεστη και ηταν μια δυσφημηση για το 206 ;

Πολύ απλά, βλέπουν τι είναι αυτό που αλλάζει ο περισσότερος κόσμος στο 206 του και το βάζουν standard Evil Evil Evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
George 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) XS2 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 20:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ηταν ομορφο εαν εβαφαν ολο τον καθρεφτη στο χρωμα του αμαξωματος. Και ποιο σημαντικο εαν υπηρχε βελτιωση στην κατασκευη και την ποιοτητα των υλικων (επιτελους ενα 206 χωρις τριγμους)

giorgio
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 22:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι το νόημα του restyling - "λίφτινγκ"...
Η εταιρεία, βλέπει σε ποιούς τομείς υστερεί το μοντέλο και προχωρά στην αντικατάσταση ή την βελτίωση αυτών...

Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 00:31:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως ηρέμησα. Wink
Προτιμώ που το δικό μου έχει μαύρα πλαστικά στους προφυλακτήρες (δε μου αρέσει η μονοχρωμία). Η πλαστική σίτα δε μου λέει και πολλά, ενώ επειδή το πήρα πρόσφατα έχω κερδίσει το σημαντικότερο: τα διάφανα φανάρια.
Αφού το face lift είναι ελαχιστότατο, μικρό το κακό.

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 19:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Joker Ομορφο αλλα το κοστος του.... Question Question Question

Arrow ποσο θα ειναι με τοσα θεωριτικα εχτρα για τα σημερινα δεδομενα.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 02:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι παραπάνω αλλάγες ήρθαν στην καταλληλότερη στιγμή για να κρατήσουν το 206 ανταγωνιστικό.Πλέον το σύνολο των αυτοκινήτων έιναι "μοντέρνας" σχεδιάσης που όμως δεν ενθουσιάζει όσους ψάχνουν κάτι παραπάνω από το δουλειά σπίτι - σπίτι - δουλειά .Απλό - σύγχρονο με επιθετικές πινελιές , έτσι θα χαρακτήριζα το facelift.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 08:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καλύτερο από όλα είναι οτι οι γραμμές του 206, παρα το ότι βρίσκεται στην αγορά για 5 χρόνια..., είναι πολύ πιο σύγχρονες από αυτές κάποιων νέων μοντέλων...
Μήπως η Peugeot θα έπρεπε να εξετάσει το γεγονός, να αφήσει στην παραγωγή το 206 για λίγο καιρό, παράλληλα με την έλευση του λίγο ...απρόσωπου, όπως φαίνεται, 207;

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 08:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 206 2003 Restyling... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Μου κλέψαν το μεροκάματο !!! Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 09:07:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον πάει τσάμπα και η προσφορά που έγινε και για το club, για την σίτα...
Τώρα θα είναι στάνταρ...

Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 12:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρέ design και οδική συμπεριφορά, έχουμε να φάνε και οι κότες.
Άλλο πράγμα λείπει: ένας ανταγωνιστικός κινητήρας στα 1400 κυβικά (θα μου πείτε, υπάρχει και ο καινούριος HDi, τι να κάνουμε όμως και εμείς η πληβείοι της "μπετζίνας";;; Rolling eyes ).

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 15:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Petros έγραψε:
Άλλο πράγμα λείπει: ένας ανταγωνιστικός κινητήρας στα 1400 κυβικά (θα μου πείτε, υπάρχει και ο καινούριος HDi, τι να κάνουμε όμως και εμείς η πληβείοι της "μπετζίνας";;; Rolling eyes ).

Με τον πόνο μας παίζεις??? Χάθηκε μια συνεργασία με την Renault για τον 1400αρι. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 15:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Petros έγραψε:

Με τον πόνο μας παίζεις??? Χάθηκε μια συνεργασία με την Renault για τον 1400αρι. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

To έχω πει και παλαιότερα...

Η PSA έχει πολλά 8βάλβιδα καπάκια στην διάθεσή της. Υπάρχει στην ουσία 16βάλβιδο 1400άρι αλλά τα υπόλοιπα τι θα τα κάνει;

Οταν θα εξαντληθούν τα 8βάλβιδα, θα βγεί στην κυκλοφορία το 16βάλβιδο.

Πάντως έχω την αίσθηση ότι σε επιδόσεις το 8βάλβιδο με τους 75 δεν υστερεί και πάρα πολύ από τα υπόλοιπα (τουλάχιστον σύμφωνα με τις μετρήσεις.)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης