PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 1.6THP Βελτίωση εισαγωγής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 138, 139, 140  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Οκτ 2008, 08:40:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με κατι τετοιο στο καπο ισως Wink
http://www.youtube.com/watch?v=M2TGquAbKIE&feature=related

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Οκτ 2008, 10:46:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σοβαρευτειτε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2008, 01:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
σοβαρευτειτε...

+1.
μακρυα απο χοανες σ αυτο το μοτερ.οπως λεει κ ο salex..ενα ελευθερο φιλτρο στο εργοστασιακο μας φιλτροκουτι κ ειμαστε οκ Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Οκτ 2008, 01:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: pipercross Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207_GT έγραψε:
Καλησπερα!!! δεν ξερω αν το ειδατε αλλα θελω εντιπωσης.
http://www.youtube.com/watch?v=RaR016kQhBM&feature=related

αλλο με ανοιχτο καπό στο δυναμόμετρο...
και άλλο με κλειστό καπό στο δρόμο... Wink

PHSYBORG έγραψε:
με κατι τετοιο στο καπο ισως Wink
http://www.youtube.com/watch?v=M2TGquAbKIE&feature=related

πανεμορφο χωρις το σημα...και με βαμμένο το προφηλακτηρα...
σιγουρα θα χει καλήτερη παροχη κρυου αερα με την τρυπα αλλα αν αντι για την χοάνη "τροφοδουσε" με τον τρόπο αυτό το εργοστασιακό φιλτροκουτι με ενα ελευθευθερο φιλτρο μεσα μαλλον θα ηταν καλήτερα
το εμβαδο του φιλτρου ειναι πολυ μεγαλητερο από τις χοάνης

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 10:10:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ρωτάω εγώ, εστω οτι πίσω απο την τρύπα εχει βάλει χοάνη, σκουπα και οτι σκ**α θελει , και ειναι με 170 σε δρομο ενώ βρέχει... δεν θα περάσει νερό απο την τρύπα στην εισαγωγή και ισος μεχρι την πολλαπλή εισαγωγής (να μην πώ μεχρι τους θαλάμους καύσης αν και εκει λογο θερμοκρασιας θα εχει μάλλον εξατμιστεί απο πριν.. )

Εμενα πάντος σε μαμα φιλτροκούτι οταν το διαλυσα ολο να το καθαρίσω και να αλλάξω φιλτρο βρήκα πιτσιλιές απο λάσπες μεχρι και την πεταλούδα..!! Rolling eyes

αν μπορεσε νερο-λασπη να ανεβει απο την κατω εισοδο που εχει το μαμα φιλτροκουτι (σε 206) μεχρι πανω στην πεταλούδα φανταζομαι σε μια εισαγωγη ποιο ελευθερη (σκουπα) με αμεση τρύπα επάνω της.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 10:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα θες απαντηση ρε Alex; Laughing
Με λογικες ταχυτητες,ακομα και σε βροχη,δεν υπαρχει προβλημα.
Η γαζα του φιλτρου συγκρατει σχεδον τα παντα οποτε δεν περναει κατι στο μοτερ,το πολυ πολυ να στουμπωσει πολυ πιο συντομα το φιλτρο.

Υ.Γ. Οι πιτσιλιες που ειδες στην πεταλουδα δεν ειναι νερο αλλα αναθυμιασεις λαδιου και υδρατμοι απο το καρτερ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 10:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ,και γω που ειχα πολυ πιο rain-sensitive συστημα απο σένα,ποτε δεν περασε νερό μεσα και μαλιστα με ταχυτητες υπερβολικες για βροχή,δηλ 150+ χλμ/ωρα.
Οποτε μην αγχώνεσαι.

Να αγχωνεσαι ομως αμα κανεις οτι ειχε κανει ο παγκχελλ καποτε Laughing Laughing Laughing (και βαφτιζετει ο δουλος του μοτερ...αντλίιιιιαααααα,αααααα)

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 11:11:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ρε χαμενε οταν εσπασα μοτερ,η Κατερινη εμοιαζε με την Κερκινη και εγω ημουνα στην Εθνικη...χωρις κουπια! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 11:14:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμ? ποιος σου πε να βγαινεις χωρις τα μπρατσάκια του 106 σου? Razz Razz Razz

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 20:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που μπορώ να βρω ένα φιλτρο Green για το RC?Εντός Αττικής μιλάμε πάντα και αν είναι ευκολο να το τοποθετήσω μόνος μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 20:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε κωστα,αν δε νρεις,το παιρνω εγω απο εδω χαλκιδα κ συναντιομαστε να στο δωσω Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 20:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάγγο από τοποθέτηση είναι ευκολο?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 21:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που μπορώ να βρω ένα φιλτρο Green για το RC?Εντός Αττικής μιλάμε πάντα και αν είναι ευκολο να το τοποθετήσω μόνος μου

η δυσκολια στο να βαλεις αλλο φιλτρο ειναι στο οτι πρεπει να χεις σειρα αστερια αλεν κ αν δεν εχεις τραβα παρε
γαλλικο εχεις καπου θα χρειαστουν Laughing
εχει και με 2 ευρω στο πρακτικερ Laughing
και η αλλη δυσκολια ειναι η υπομονη στο να ξεβιδωνεις...πολλες βιδες ρε παιδι μου και μαρκιες Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 21:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Android εχεις βάλει?Μάρκα τιμή εντυπώσεις
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 22:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing πιο απλο πραμα απο το να αλλαξεις το φιλτρο δεν υπαρχει Laughing λοιπον,απο κλειδια χρειαζεσαι ενα κατσαβιδι ισιο κ αστερακι(δε θυμαμαι τι νουμερο,γιατι τα αλεν ειναι περιεργο νουμερο κ δεν υπαρχει σε κασετινα).λυνεις το κολαρο που παει απο την τουρμπινα στο φιλτροκουτι κ ελευθερωνεις το καπακι του παπα.περνεις το τορξ κ λυνεις τις 4 μπροστινες βιδες που εχει ο παπας.σηκωνεις απο μπροστα που εχεις βγαλει τις βιδες κ το τραβας συρταρωτα προς τα μπροστα.οταν αλλαξεις το φιλτρο,με τον ιδιο τροπο το κουμπωνεις,συρταρωτα προς τα πισω να κουμπωσει στις πισω υποδοχες κ μετα βιδωνεις.αν δε κλεισει καλα θα το καταλαβεις οταν ξεκινησεις.θα αρχισει να ακουγεται η σκαστρα παραπολυ.αυτα ειναι,τοσο απλο. εκτος κ αμα κανονισουμε να συναντηθουμε καπου κ στο περασω εγω μπαμ μπαμ(2 λεπτα υποθεση ειναι Laughing )

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 22:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
Android εχεις βάλει?Μάρκα τιμή εντυπώσεις

οχι απλα το βγαλα οταν εβαλα την χοανη κ αδειασε λιγο το μοτερ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 22:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα μπήκε το φίλτρο της K&N, για την ώρα δεν μπορώ να πω ότι έχω δει διαφορές . . . . πάντως ο Στέλιος έχει να μας δήξει πολύ ενδιαφέρον πράγματα, και θα περιμένω τον σχολιασμό του όπως πάντα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 22:11:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johny τιμούλα?Από θόρυβο πάντως πρεπει να έχει διαφορά σωστα?

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 01:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν έχει διαφορά στον ήχο, αλλά ίσος να τραβάει καλύτερα κάτι ψιλά στα χαμηλά, δεν είμαι σίγουρος !!

P.S. Στελάρα, βάλε φωτογραφίες από τους καρχαρίες !
Επιστροφή στην κορυφή
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2008, 17:39:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτός από τα βαρελάκια BMC και K&N και τη φιλτροχοάνη pipercross, τώρα έβγαλε και η powertec.
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/products.asp?app=207&category=Engine

Από ότι είδα που το έψαξα μπαίνει ακριβώς με τον ιδιο τρόπο με τη Pipercross, με extra φιλτράκι για τις αναθυμιάσεις. Ποιά είναι η γνώμη σας powertec ή pipercross έιναι καλύτερη?

Πάντως όσους έχω ρωτήσει μου λένε μη βάλεις φιλτροχοάνη γιατί πάει χειρότερα. Ρε παιδιά εσείς, όσοι έχετε βάλει τουλάχιστον από ήχο και απόκριση στο γκάζι δεν έιδατε βελτίωση?

Η Green μας έχει ξεχάσει πάει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 138, 139, 140  Επόμενη
Σελίδα 32 από 140

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης