PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Διαρροή στην τρόμπα νερού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 16:51:46    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Διαρροή στην τρόμπα νερού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έκανα αλλαγή λαδιών σήμερα και είδε ο μηχανικός ότι έχουν μαζευτεί άλατα στην αντλία νερού που σημαίνει διαρροή. Ελλαττωματικό εξάρτημα ή φυσιολογικό;
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 17:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελαττωματικό εξάρτημα
και το δικό μου το είχε πάθει και αλλάξαμε τρόμπα νερού μέσα στην εγγύηση φυσικά
να πάς να δουν σε συνεργείο πεζω Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 17:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ελαττωματικό εξάρτημα
και το δικό μου το είχε πάθει και αλλάξαμε τρόμπα νερού μέσα στην εγγύηση φυσικά
να πάς να δουν σε συνεργείο πεζω Wink

Αρχίσανε τα όργανα δηλαδή ε; Ωχχχχ....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 18:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμία σχέση
απλά έτυχε σε εσένα και σε εμένα
από τα τόσα μέλη εδω μέσα δεν έχω ακούσει από άλλο να έιχε κάτι τέτοιο Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 19:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακάρι! Ποιο αυτοκίνητο έχεις εσύ; Άλλο βλέπω στο προφίλ σου...
Τι άλλες βλάβες σου έχει βγάλει το 207; Να αρχίζω να προετοιμάζομαι...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 10:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλάρωσε βρε λίγο, δεν έγινε κάτι. Να πας να στην αλλάξουν στην εγγύηση αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ελαττωματικά εξαρτήματα που δεν "πιάνονται"στον ποιοτικό έλεγχο υπάρχουν παντού. Wink

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 12:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Χαλάρωσε βρε λίγο, δεν έγινε κάτι. Να πας να στην αλλάξουν στην εγγύηση αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ελαττωματικά εξαρτήματα που δεν "πιάνονται"στον ποιοτικό έλεγχο υπάρχουν παντού. Wink

Θα πάω όταν μπορέσω. Απλά ανησυχώ μήπως ανεβάσει θερμοκρασία αν χάνει συνεχώς νερό...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 12:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sto 206 μου ειχε συμβει

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 15:57:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έγραψε:
drdino έγραψε:

Θα πάω όταν μπορέσω. Απλά ανησυχώ μήπως ανεβάσει θερμοκρασία αν χάνει συνεχώς νερό...

Έχεις παρατηρήσει σημαντική απώλεια στο δοχείο διαστολής;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 16:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
έγραψε:
drdino έγραψε:

Έχεις παρατηρήσει σημαντική απώλεια στο δοχείο διαστολής;

Όχι σημαντική, αλλά ορατή σε 13.000 χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 12:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά μου την αλλάξανε στη Lion Hellas κανονικά μέσα στην εγγύηση. Συνεχίζουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 17:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου έβγαλε κι εμένα αντλία νερού...
Η πλάκα είναι ότι πριν από 15 ημέρες το πήγα σε επίσημο συνεργείο Peugeot για το ετήσιο service και δεν πήραν χαμπάρι. Συμπλήρωσαν απλά νερό και μου το παρέδωσαν λέγοντας ότι έφταιγε η τάπα (την οποία και άλλαξαν)!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 21:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Μου έβγαλε κι εμένα αντλία νερού...
Η πλάκα είναι ότι πριν από 15 ημέρες το πήγα σε επίσημο συνεργείο Peugeot για το ετήσιο service και δεν πήραν χαμπάρι. Συμπλήρωσαν απλά νερό και μου το παρέδωσαν λέγοντας ότι έφταιγε η τάπα (την οποία και άλλαξαν)!

τι εγινε τις μοδας ειναι στα cc η αντλια...παντως του dr michel πρεπει να ναι απο το κρεμασμα που κανει στο μοτερ..γτ με τετοια καταναλωση τον κοβω 5η κ 1200 1500 στροφες Laughing

στα ποσα χλμ σας εβγαλε ρε παιδια?
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2008, 22:45:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου έχει 17,200km.
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 12:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρομπα νερου ειχα αλλαξει κ εγω...ελλατωματικη...
αλλα τωρα αρχισε να κανει θουρβο παλι !
τι προβληματα μπορει να προκαλεσει η φθαρμενη-χαλασμενη τρομπα νερου περα απο διαρροη κ ανεβασμα θερμοκρασιας ?

( προς κυρ Τουριστα..ισχυει οτι μπορει να προκαλεσει τον εκεντροφορο να πηδηξει κανα 2 δοντια ( ξερυθμιστει ) κ να χτυπησουν βαλβιδες στο καπακι ( ξερεις για ποιο αμαξι μιλαω Wink )

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 13:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ω ναι μπορεί κάλλιστα να το κάνει αυτό σπάνια βέβαια αλλά όπως είδαμε γίνεται. Confused
Τα 207 δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα μιας και η αντλία νερού δεν έχει καμία σχέση με την καδένα του χρονισμού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 13:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Ω ναι μπορεί κάλλιστα να το κάνει αυτό σπάνια βέβαια αλλά όπως είδαμε γίνεται. Confused
Τα 207 δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα μιας και η αντλία νερού δεν έχει καμία σχέση με την καδένα του χρονισμού.

Shocked
ποτε να περασω να αλλαξουμε τρομπα? Rolling eyes

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2010, 17:59:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ με τρόμπα νερού. Και η μ.....α είναι ότι πριν δυο μήνες έκλεισα 2 χρόνια αλλά τώρα το πάω για service. Λέτε να καταφέρω να το περάσω στην εγγύηση?
Επιστροφή στην κορυφή
mpokos (panos)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 10 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2011, 12:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τιμη ανταλλακτηκου ξερουμε???
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2011, 14:13:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

79€ απο servicebox...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης