PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απαραδεκτο!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 18:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απαραδεκτο!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλος με 308 1.6 150ps εχει το εξης προβλημα.Πριν εναμιση μηνα του αναψε η ενδειξη για το ΑΒS,το προβλημα ηταν σε μια αντλια που κοστιζει 1200 ευρω.Το αυτοκινητο ειναι 4 μηνων και τη βλαβη την καλυπτει η εγγυηση.Το προβλημε ειναι οτι το ανταλλακτικο δεν εχει ερθει ακομα!!!! Με απλα ελληνικα ο ανθρωπος οδηγει εδω και εναμιση μηνα κανουργιο αυτοκινητο χωρις ABS. Δεν ειναι καπως να μην εχει υποστηριξη σε ενα τοσο βασικο εξαρτημα ενα καινουργιο μοντελο που στοιχισε και 23000?

Και αφου η ελλεψη ειναι ευθυνη της αντιπροσωπειας δεν θα επρεπε να του δωσουν ενα ασφαλες αυτοκινητο για οσο καιρο χρειαστει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 19:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη δεν εχει ABS δεν σημαινει οτι δεν ειναι ασφαλες!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 19:17:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τον Αρη κατεβηκες?
Σιγα μην εχουν ανταλλακτικα για ολα τα μοντελα ετοιμοπαραδοτα!
Και να του δωσουν εξυπηρετησης ενω δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα? Rolling eyes

Δλδ αυτοι που δεν εχουν ABS ειναι τρελοι που οδηγουνε? Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 19:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Απο τον Αρη κατεβηκες?

Και να του δωσουν εξυπηρετησης ενω δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα? Rolling eyes

να του δωσουν εναν 107 ειναι πιο ασφαλες Laughing Laughing Laughing

ενταξει ολα τα καινουρια μοντελα δεν εχουν πληρη υποστιριξη
εδω εγω κοιταγα το proceed κ δεν ξεραν με τι ζαντες θα ναι κ πως θα ναι το σαλονι μεσα οταν ειχε πρωτοβγει κ στο τελος δεν ηξερε ακριβως τι χρωμα θα ερχοταν... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 23:11:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι δεν εχει ABS το κανει μη ασφαλες σε φρεναρισματα πανικου και σε φρεναρισματα σε κακο-βρεγμενο-σκονισμενο οδοστρωμα.Νομιζω η μιση Ελλαδα ετσι ειναι.....

Δεν μιλαμε για ανταλλακτικο οπως κανενα διακοπτακι που οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολο να το εχουν αμεσα αλλα για ενα πολυ βασικο εξαρτημα. Πουλαω ενα αυτοκινητο συνεπαγεται και υποστηριξη τουλαχιστον σε οτι εχει να κανει με την κινηση του (την ασφαλη κινηση του). Και μην ξεχνατε,μιλαμε για εναμιση μηνα και οχι για καμια βδομαδα αντε δεκα μερες.

Οσοι δεν εχουν abs σαφως δεν ειναι τρελλοι αλλα το οτι πλεον ειναι στανταρ σε ολα σχεδον τα αυτοκινητα σημαινει οτι ειναι και πολυ χρησιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 00:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tanto έγραψε:
Το οτι δεν εχει ABS το κανει μη ασφαλες σε φρεναρισματα πανικου και σε φρεναρισματα σε κακο-βρεγμενο-σκονισμενο οδοστρωμα.Νομιζω η μιση Ελλαδα ετσι ειναι.....

Δεν μιλαμε για ανταλλακτικο οπως κανενα διακοπτακι που οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολο να το εχουν αμεσα αλλα για ενα πολυ βασικο εξαρτημα. Πουλαω ενα αυτοκινητο συνεπαγεται και υποστηριξη τουλαχιστον σε οτι εχει να κανει με την κινηση του (την ασφαλη κινηση του). Και μην ξεχνατε,μιλαμε για εναμιση μηνα και οχι για καμια βδομαδα αντε δεκα μερες.

Οσοι δεν εχουν abs σαφως δεν ειναι τρελλοι αλλα το οτι πλεον ειναι στανταρ σε ολα σχεδον τα αυτοκινητα σημαινει οτι ειναι και πολυ χρησιμο.

κ γω με την αγορα του 207 εκλεισα 2ο κλειδι κ ηρθε μετα απο 6 μηνες γτ ειχαν μπερδεματα με τα κλειδια...συμβαινουν αυτα...
ενταξει ας μην τα παραλεμε
μπορει να ναι αισχος που δεν εχεις ολα οσα πληρωσες στο αμαξι
που σαι στο περιμενε 1 μηνα
κ 1002 τετοιους λογους
αλλα ενταξει οδηγητε κ χωρις abs με ασφαλεια
οκ δεν εχει after sales τουοτα η πεζω αλλα δεν εχει κ φιατ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 01:44:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ το θεωρώ ανασφαλές χωρίς abs, γιατί ακριβώς δεν έχουν όλοι μάθει να φρενάρουν χωρίς αυτό, ούτε είναι υποχρεωμένοι στο κάτω κάτω.

Πλήρωσες λεφτά για ένα αμάξι, και δεν νοείται να το κυκλοφορείς χωρίς ένα βασικό υποσύστημα σε λειτουργία, τόσο βασικό που οι (ευρωπαίοι αρχικά) αποφάσισαν να το κάνουν μέρος του βασικού εξοπλισμού όλων των αυτοκινήτων.

Από κει και πέρα, σαφώς η μονάδα του ABS δεν απαιτούμε να υπάρχει σε στοκ στο τοπικό συνεργείο (άμεση παράδοση), ούτε καν ίσως και στα κεντρικά (2-3 εργάσιμες), αλλά πρέπει να υπάρχει γαλλία (10 εργάσιμες συνήθως). Το αμάξι είναι μεν καινούριο, αλλά όχι και τόσο καινούριο. Wink

Τώρα τι μπορεί να κάνει ο φίλος σου... Δυστυχώς αν δεν τρέξει αυτός, δεν πρόκειται να βιαστούν αυτοί... Θέλει συνεχές πρήξιμο, και να περάσει 1-2 φορές από κει δια ζώσης ώστε να δει τι γίνεται. Μην το αφήνει στην καλή πίστη των άλλων καθώς η δουλειά του δεν θα γίνει κατά πως φαίνεται.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 07:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Τώρα τι μπορεί να κάνει ο φίλος σου... Δυστυχώς αν δεν τρέξει αυτός, δεν πρόκειται να βιαστούν αυτοί... Θέλει συνεχές πρήξιμο, και να περάσει 1-2 φορές από κει δια ζώσης ώστε να δει τι γίνεται. Μην το αφήνει στην καλή πίστη των άλλων καθώς η δουλειά του δεν θα γίνει κατά πως φαίνεται.

Ο φιλος ειναι ανθρωπος χαμηλων τονων και μολις χθες "φορτωσε" και τους ταχωσε.Η απαντηση ηταν "θα στειλουμε μειλ στη Γαλλια με την ενδειξη επειγον"!!!!!!!!! Δηλαδη πριν ενα μηνα τι ειχαν κανει,ειχαν στειλει παραγγελια με την ενδειξη "παιδια οποτε μπορειτε".

Δηλαδη εγω που ενα 206 6 ετων (που ουσιαστικα εχει καταργηθει σαν μοντελο) τι θα μου πουν αν χρειαστω ενα σπανιο ανταλλακτικο?
Επιστροφή στην κορυφή
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

Ένταξη: 27 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 10:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου το φέρουν σε ένα μήνα όπως είχαν φέρει σε ένα μήνα και την γέφυρα για το 206 της αδερφής μου όταν το τράκαρε τα χτιστούγεννα πέρσι. Άντε μωρέ, ξύνονται αν δεν τους τα χώσεις. Κάρτερ λαδιού και γέφυρα κάνανε 1 μήνα και μια βδομάδα να τα φέρουν. Αν δεν τους πιάσει το φιλότιμο, πρέπει να τους κυνηγάς. Αλλά ξεχνάνε ότι τα λεφτά για το αμάξι όταν το αγοράζεις τα παίρνουν άμεσα... Evil

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
birbilakos (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4(8V) Roland Garros (2003)

Ένταξη: 13 Αύγ 2007
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 10:43:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως οι χρόνοι εξυπηρέτησης είναι πολύ σχετικοί...

Εγώ χρειάστηκε πρόσφατα να αλλάξω παρμπριζ και επειδή δεν είχαν ούτε εδώ Πάτρα ούτε και στα κεντρικά (είναι RG) έγινε παραγγελία από Γαλλία και ήταν εδώ σε 7-10 μέρες. Η διαφορά μπορεί να είναι στο ότι δεν ήταν στην εγγύηση (το κάλυψε η ασφάλεια ευτυχώς) και επομένως είχε παραδάκι η υπόθεση... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 11:24:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Birbilako, και εμάς με παραδάκι ήταν γιατί έφταιγε η αδερφή μου. Και το αμάξι για ένα κάρτερ, γέφυρα, ακραξόνιο και αμορτισέρ αριστερό έμεινε 2 μήνες παρά κάτι στο συνεργείο. Περιττό να πω ότι πήγα και γίναμε αχταρμάς, ωστόσο πρόσεξαν και το αμάξι έγινε καινούριο!

Απλά για μένα κανονικά έπρεπε και στον φίλο tanto η αντιπροσωπεία είτε να του δώσει ακριβώς ίδιο με το δικό του αμάξι για αντικατάσταση ή να του φέρει το ανταλλακτικό εντός 15ημερών που είναι και το λογικό!

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 12:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ενα ανταλλακτικο το εχει η γαλλια δεν θα κανει πανω απο 10 μερες να ερθει..τωρα μπορει να ετυχε να μην το εχει η Γαλλια..οποτε δεν φταιει η Ελληνικη εταιρια.. Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 13:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι για κάθε ανταλλακτικό μη ευρείας χρήσεως (όπως η μονάδα ABS σε ένα ολοκαίνουριο μοντέλο) να ανοίγαμε ένα topic γιατί μας καθυστερούνε επειδή ΔΕΝ το έχουν σε stock, τότε μάλλον έχουμε πρόβλημα κατανόησης λειτουργίας της αντιπροσωπείας.

Όπως ανέφεραν και οι παραπάνω, η αντιπροσωπεία και τα κεντρικά θα κοιτάξουν να έχουν ευρείας χρήσεως ανταλλακτικά πάντα σε stock (φίλτρα, ιμάντες, δίσκο-πλατώ, μπουζί κλπ.) τα οποία είναι και τα βασικότερα λεφτά, και τα μη ευρείας χρήσεως, θα τα έχουν σε παραγγελία από τα κεντρικά στην Γαλλία και για λόγους χώρου αποθηκεύσεως αλλά και για λόγους οικονομικούς.

Έχεις πάει φίλε tanto στην OPEL να δεις τί γίνεται με τα ανταλλακτικά? Εκεί περιμένουν μέχρι και 6μηνα για μια βαλβίδα σασμάν... Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 13:55:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κάνω μια ερώτηση; Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Το πρόβλημα με το ABS του φίλου δεν το θεωρώ τραγικό γιατί αν μη τι άλλο το αμάξι κινείται και φρενάρει με ασφάλεια, εμένα της αδερφής το 206 δεν έχει καν ABS και ποτέ δεν κινδυνεύσαμε. Το ζήτημα είναι άλλο.

Φίλε Steve, η Peugeot όπως και κάθε άλλη εταιρεία δεν πρέπει από την στιγμή που έχει συνεργεία και τεχνική υποστήριξη να διασφαλίζει την σε λογικά πλαίσια δυνατότητα λειτουργίας των αυτοκινήτων που πουλάει; Εννοείται πως τα ευρέως κατανάλωσης ανταλλακτικά πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα, όμως και ένα κάρτερ λαδιού δεν είναι ανταλλακτικό το οποίο έστω σε ποσότητα 2-3 τεμαχίων πρέπει να υπάρχει κάπου στην Ελλάδα; Ο λόγος που εκφράζω παράπονο είναι διότι αν μη τι άλλο σε κάθε περίπτωση πρέπει έστω στη Γαλλία ένα τεμάχιο από κάθε είδους ανταλλακτικό να είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή. Και όχι να περιμένουμε πότε θα θυμηθούν να παραγάγουν και να το στείλουν. Και ακόμη χειρότερα, οι διάφορες αντιπροσωπείες peugeot ακόμη χρεώνουν τα οχήματα αντικατάστασης; Evil

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 15:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ενδεχόμενο να έχουν χαλάσει 10 ακόμα αντλίες του ABS όπως αυτή του φίλου μας, και ο φίλος μας να είναι ο 11ος, το έχεις σκεφτεί? Αν ξεμείνανε από το υπάρχον stock, τότε αναγκαστικά πρέπει να περιμένει.
Nuntius έγραψε:
Και ακόμη χειρότερα, οι διάφορες αντιπροσωπείες peugeot ακόμη χρεώνουν τα οχήματα αντικατάστασης; Evil

Αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται μεγάλη μαλ***α και σίγουρα θα πρέπει να το αναφέρεις στα κεντρικά Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 15:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που λες είναι πολύ σωστό και το σέβομαι, αλλά δε μπορώ από την άλλη να πιστέψω ότι δεν μπορούσε να υπάρχει στην Ελλάδα ελάχιστο απόθεμα ή έστω στη μαμά Peugeot! Και κυρίως είναι απογοητευτική η αναμονή στην οποία υποβάλλεται ο φίλος!

Πάντως στην κεντρικότερη peugeot Αθηνών, να μη πω όνομα, είδα πολλά αφισάκια συνεργασίας peugeot και hertz! Και το αστείο είναι ότι γράφει και τιμές ανά μοντέλο! Δηλαδή δεν δίνει η peugeot αμάξι αντικατάστασης και πρέπει να το πληρώνουμε στην hertz? Αν θέλεις, πες μου που πρέπει να το αναφέρω!!!

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 16:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1ον δεν ειναι η hertz αλλα η sixt
2ον δεν ειναι αυτοκινητο αντικαταστασης..ειναι ευκολια αν καποιος θελει να νοικιασει αυτοκινητο σε ειδικη τιμη για οσο το αμαξι του μεινει στο συνεργειο.
αυτοκινητο αντικαταστασης δινεται δωρεαν εαν το αυτοκινητο ειναι μεσα στην εγγυηση και εχει ακινητοποιηθει!
αυτα Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 16:29:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως αλλαξα μπρωστα μπαμπριζ σε 207 gt σε εγγυση μπαμ μπαμ στην λιον 1-2 κ ειχα μονο ραγισμα
μονο σε τοπικο αντιπροσωπο δεν θελαν να το βαλουν στην εγγυηση...γι αυτο το πηρα κ πηγα στην λιον κ τζαμι το τζαμι Laughing
βεβεα απο τοτε εχω φαει 2-3 φορες τον εσωτερικο καθρεφτη πανω μου επειδη κατι δεν ειναι σωστα τεσπα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 16:34:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει ούτε με το κόστος μα και ούτε με τον χρόνο παράδοσης των ανταλλακτικών αλλά με την αντιμετώπιση της εκάστοτε αντιπροσωπείας στα προβλήματα του κάθε της πελάτη.
Μια σωστότερη και με μεγαλύτερο σεβασμό αντιμετώπιση θα έκανε ακόμα και μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση να περάσει σχεδόν απαρατήρητη Wink

Στο θέμα μας όμως...
Μιλάμε για ένα 308 καινούριο και από την στιγμή που δεν λειτουργεί το ABS πρέπει η Lion να του δώσει αυτοκίνητο αντικατάστασης. Τι θα γίνει δηλαδή αν αύριο με τις βροχές χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου χτυπήσει κάπου Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2008, 16:37:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσο απεχει η ναυπακτος απο ιταλια???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης