PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βοηθεια! Πεφτει η ασφαλεια ρευματος στο σπιτι.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 15:23:28    Θέμα δημοσίευσης: Βοηθεια! Πεφτει η ασφαλεια ρευματος στο σπιτι. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω 2 πολυπριζα με διακοπτη On/Off και εχω συνδεσει στο καθενα απο ενα Η/Υ. Τις περισσοτερες φορες που ανοιγω τον διακοπτη για να ανοιξω μετα τον Η/Υ πεφτει η ασφαλεια ρευματος του σπιτιου. Τον τελευταιο καιρο πεφτει η ασφαλεια απο μονη της στα καλα καθουμενα 1 ή 2 φορες την ημερα. Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω; Παλια δεν ειχα κανενα προβλημα και βλεπω οτι οσο περναει ο καιρος χειροτερευει η κατασταση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 15:26:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τι ασφάλεια μιλάμε?

Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία τον πίνακα και να γραψεις ποια ασφάλεια ειναι?

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 15:31:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πεφτει η συγκεκριμενη ασφαλεια του δωματιου ή ο γενικος?(ρελε διαφυγης?) Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 17:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαστε συγουροι οτι τα πολυμπριζα ειναι "της προκοπής" γιατι μου χει τυχει να χαλάσει εσωτερικά προβληματα και να μου κάνει τετοιες ιστορίες...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 21:37:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Πεφτει η συγκεκριμενη ασφαλεια του δωματιου ή ο γενικος?(ρελε διαφυγης?) Rolling eyes

Πεφτει ο γενικος (ρελε διαφυγης).
Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 21:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ειμαστε συγουροι οτι τα πολυμπριζα ειναι "της προκοπής" γιατι μου χει τυχει να χαλάσει εσωτερικά προβληματα και να μου κάνει τετοιες ιστορίες...

Ειναι 2 απλα πολυπριζα με διακοπτη, δεν ξερω αν ειναι της προκοπης, παντως παλια δεν ειχα προβλημα. Τι εννοεις οτι σου χει τυχει να χαλασει εσωτερικα προβληματα;
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 21:44:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό μαλλον σημαινει οτι καπου υπαρχει διαρροή ή βραχυκύκλωμα
στο δικο μου σπιτι τελικα αλλαχτηκε ολος ο πινακας λογω παλαιοτητας
αλλά το ξεφτέρι ο ηλεκτρολογος που τον αλλαξε τα κανε ετσι ωστε δεν δουλευει μια μπριζα και ο απορροφητηρας! (μπορεί και να μην εχει σχεση με πινακα, απλα να ειναι τα καλωσια που φευγουν για τα δυο αυτα στοιχεία)
εχω δει μεχρι και σε σπιτι να πεφτει ο γενικος λογω υγρασιας και παλαιοτητας της εγκαταστασης
αρχικα αλλαξε τα δυο πολυμπριζα γιατι κι αυτα αναλωσιμα ειναι
και ασχετο αλλα καποια στιγμη πρεπει να το παρουμε αποφαση να παρουμε και ups για τα pc μας για προστασια (εγω την εχω γλυτωσει με τη δεη μεχρι στιγμης όχι ομως και αρκετοι φίλοι μου... λες να κανουμε κανα group buy??? Laughing )

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 22:10:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα αρχηκα δοκιμασε να βγαλεις τελιως τα πολυμπριζα...μετα συνδεσε τα ενα ενα αλλα χωρις να εχεις τπτ πανω τους συνδεμενο...
Αμ σου ριξει τηξν ασφαλεια τοτ το προβλημα ειναι εκει...
Μετα δοκιμασε τα σε καποια αλλη μπριζα...να δεις αμα θα κανει τα ιδια και σε αλλη ασφαλεια....αν και δεν μας ειπες τι ασφαλει ριχνει....μονη 10αρα η το ρελε διαφυγης??Αν ριχνει το ρελε διαφυγης και λογικα δεν ακους καποιο τσαφ τοτε μαλλον εχει διαροη ο ουδετερος στην γειωση....αν τωρα ριχνει ασφαλεια μπορει να φταιει και καθεαυτη η ασφαλεια απο παλαιοτητα η απο αστοχια ιλικου να μην μπορει να ανταπεξελθει στο φορτιο που της βαζεις....αυτο μπορεις να το ελενξεις συνδεοντας στην πριζα μια σχετικα ηλεκτροβορα συσκευη (ενας βραστηρας...μια τοστιερα κλπ...)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giannis307 στις Δευ 03 Νοέ 2008, 22:14:11, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 22:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαλε τους υπολογιστες απο τα πολυμπριζα, δες αν θα πεσει ο γενικος
αν ναι βγαλε τα πολυμπριζα, δες αν θα πεσει .
αν ξαναπεσει εχει προβλημα με την γραμμη της μπριζας (φωναζεις ηλεκτρολογο)

αν δεν πεσει με τα πολυμπριζα συνδεδεμενα παει να πει οτι καποιο τροφοδοτικο απο τους υπολογιστες-οθονες-περιφεριακα εχει προβλημα.
σε αυτη την περιπτωση βαζεις μια-μια μπριζα και την αφηνεις να δεις αν θα πεσει.

Ξεκινα ετσι και βλεπεις Wink

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 22:50:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
αν και δεν μας ειπες τι ασφαλει ριχνει....μονη 10αρα η το ρελε διαφυγης??

Ριχνει τον γενικο (ρελε διαφυγεις) και ακουω ενα τσακ οταν πεφτει. Οι μονες ασφαλειες δεν πεφτουν. Εχω ups στον ενα υπολογιστη και με γλυτωνει πολλες φορες απο το πεσιμο της ασφαλειας.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την geo1st487 στις Δευ 03 Νοέ 2008, 23:00:34, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 22:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Ειναι 2 απλα πολυπριζα με διακοπτη, δεν ξερω αν ειναι της προκοπης, παντως παλια δεν ειχα προβλημα. Τι εννοεις οτι σου χει τυχει να χαλασει εσωτερικα προβληματα;

Το έχω πάθει και γω. Εννοεί πως κάπου μέσα/εσωτερικά το πολύπριζο έχει κακαρώσει (και λογικά βραχυκυκλώνει) με αποτέλεσμα να πέφτει ο γενικός. Smile
Πόσα χρόνια δούλευε κομπλέ, τώρα κακάρωσε. Wink
Το άλλαξα και όλα οκ. Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 22:58:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Ριχνει τον γενικο (ρελε διαφυγεις) και ακουω ενα τσακ οταν πεφτει. Οι μονες ασφαλειες δεν πεφτουν.

Τσεκαρε το οπως σου ειπα και θα το βρεις ευκολα. Wink

Απο περιεργια.... τα πολυμπριζα ειναι απλα η εχουν και καποιο ειδος προστασιας απο υπερτασεις-υποτασεις?

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 23:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
geo1st487 έγραψε:
Ριχνει τον γενικο (ρελε διαφυγεις) και ακουω ενα τσακ οταν πεφτει. Οι μονες ασφαλειες δεν πεφτουν.

Τσεκαρε το οπως σου ειπα και θα το βρεις ευκολα. Wink

Απο περιεργια.... τα πολυμπριζα ειναι απλα η εχουν και καποιο ειδος προστασιας απο υπερτασεις-υποτασεις?

Ειναι απλα χωρις προστασια.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 23:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
αν και δεν μας ειπες τι ασφαλει ριχνει....μονη 10αρα η το ρελε διαφυγης??

Ριχνει τον γενικο (ρελε διαφυγεις) και ακουω ενα τσακ οταν πεφτει. Οι μονες ασφαλειες δεν πεφτουν. Εχω ups στον ενα υπολογιστη και με γλυτωνει πολλες φορες απο το πεσιμο της ασφαλειας.

Δοκιμασε να συνδεσεις το ολο συνολο σε μια αλλη μπριζα στο σπιτι...
Αν παλι κανει τρα ιδια τοτε μαλλον κατι δεν παει καλα με τα πολυμπριζα....
Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 22:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε περιπτωση υπέρβασης του φορτίου που σηκώνει η ασφάλεια θα επεφτε ο γενικος ή μονο η καθεαυτη ασφαλεια; Ρωταω διοτι καθε φορα πεφτει μονο ο γενικος. Σε πρωτη φαση θα δοκιμασω να ανοιγοκλεινω τα πολυπριζα χωρις να εχω τιποτα επανω να δω αν θα πεσει. Σκεφτομαι να δοκιμασω το ιδιο πολυπριζο σε αλλο σπιτι να δω αν θα πεσει και εκει η ασφαλεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 22:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλογα την υπερβαση....μεχρι ενα ποσοστο πεφτει του δωματιου απο κει και περα πεφτει η γενικη και μπορει να καει και καποιο φυσσιγγιο...
Αλλα ποιος ο λογος να πας σε αλλο σπιτι?Αφου απλα μπορεις να ελενξεις κοματι κοματι τι εχει ζημια και τι οχι...ακολουθα τι εχει ειπωθει παραπανω και πιστευω οτι θα βγαλεις ακρουλα...
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 23:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να συμβαινουν παρα πολλα. Μπορει να τα εχει παιξει ο διακοπτης ελεγχου διαρροης μπορει να υπερφορτωνει η μερικη ασφαλεια σου και να ριχνει το διακοπτη και μπορει να εχει διαροη οποιαδηποτε ηλεκτρικη συσκευη μεσα στο σπιτι η ακομη κι ενας διακοπτης στον τοιχο. τελος παντων οτι και να συμβαινει επειδη η διαρροη ειναι αμελητεα αλλοιως θα σου εριχνε τον διακοπτη συνεχεια μπορεις να αποσυνδεσεις τον διακοπτη διαρροης η να τον παρακαμψεις με ενα μεταγωγικο διακοπτη.
Αν παλι θελεις να βρεις ποια συσκευη ειναι κλεισε τα παντα και ξεκινα να ανοιγεις μια μια τις μερικες ασφαλειες κι αν βρεις ποια ασφαλεια το προκαλει βγαλε ολες τις συσκευες απο την ασφαλεια αυτη και αρχισε να τις βαζεις μια μια για να δεις ποια φταιει. Αν θελεις περισσοτερη βοηθεια πες μου. Επισης κι αν χρειαζεσαι ηλεκτρολογο.

Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 19:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ποιο πιθανω ειναι διαροη..
Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ομως το που..
Παντως αν ειναι βραχυκυκλομα τρεχα...
Σε ηλεκτρολογο.......
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 21:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο γενικός πέφτει μόνο οταν οπλίσει ο διακόπτης διαφυγής έντασης ( αυτο που λέτε εσείς ρελέ, αν και ρελε ειναι αλλο πράγμα, ο λεγόμενος ηλεκτρονόμος)

Περι διακοπτών, υπάρχουν οι απλοί διακόπτες και οι ασφαλειοδιακόπτες που χρησιμοποιούνται πλέον στις ηλεκτρ. εγκαταστάσεις..

Οι ασφαλειοδιακόπτες λειτουργούν ηλεκτρομαγντικά μέσω μηχανικής μανδάλωσης κι οχι οπως η κλασσικές ασφάλειες ταχείας τήξεως που μετά απο φαινόμενα βραχυκυκλώματος ή υπερεντάσεων ηθελαν αντικατάσταση.

Κάθε πρίζα, ή ενα πλήθος πριζών ή λαμπτήρων αντιστοιχει σε μια ασφάλεια, συνήθως 20-30Α.

Arrow Συνόψιζοντας τα παραπάνω θέλω να αναφέρω οτι αν θεωρήσουμε οτι μια ασφάλεια 20Α στον γενικό πινακα αντιστοιχει σε 3 πρίζες και 2 λαμπτήρες, αν η ασφάλεια "έχει φορτίο" απο τις υπάρχουσες καταναλώσεις-συσκευές είναι πιθανό με ενα πολύμπριζο λόγο οτι φιλοξενεί πολλές συσκευές να ξεπερνάμε τα 20Α.

Αυτο έχει ως αποτέλεσμα αν μιλάμε για ασφαλειοδιακοπτη να πέσει η (μονή) ασφάλεια, αν μιλάμε για ασφαλεια ταχειας τηξεως τοτε αυτη θα καει και χριζει αντικαταστασης. Σε αυτη την περίπτωση ο διακοπτης διαφυγής δεν πέφτει, διοτι το όριο του είναι μεγαλύτερο απο των ασφαλειοδιακοπτών. Θα πέσει αν υπάρξει όμως βραχυκύκλωμα. Η' φαινόμενο υπέρεντασης ανω του ορίου του.

Αυτά λένε οι γνώσεις μου και η λογική μου, ελπίζω έμμεσα να βοηθάω. Wink
Τα παραπάνω είναι καλό να τα διασταυρώσετε και φυσικά μην πειραματίζεστε με το ηλ. ρεύμα αν δεν είστε 100% σίγουροι γι αυτο που πάτε να κάνετε.
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2009, 10:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τι έφταιγε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης