PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόβλημα με σασμάν σε 206 1400 8ν?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 13:16:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πάντα είναι σχετικά....

Πρίν κάποιο καιρό, μου έφυγε βίδα από το πλατώ (δεν ήταν σφιγμένη καλά, αλλά είχε και κραδασμούς) και από την δύναμη που εκσφεντονίστηκε, τρύπησε το καβούκι στο σημείο του διαφορικού (ευτυχώς όμως χωρίς ζημιά, απλά έτρεχε βαλβολίνες).

Αρα δεν αποκλείω τίποτα αν δεν το δω με τα μάτια μου...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 13:16:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ο Τασος εδωσε μια πληρη περιγραφη,που ταυτοχρονα δικαιωσε και την αποψη του Σταυρου. Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 13:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Τα πάντα είναι σχετικά....

Πρίν κάποιο καιρό, μου έφυγε βίδα από το πλατώ (δεν ήταν σφιγμένη καλά, αλλά είχε και κραδασμούς) και από την δύναμη που εκσφεντονίστηκε, τρύπησε το καβούκι στο σημείο του διαφορικού (ευτυχώς όμως χωρίς ζημιά, απλά έτρεχε βαλβολίνες).

Αρα δεν αποκλείω τίποτα αν δεν το δω με τα μάτια μου...

Ναι αλλα δεν αναφερθηκε πουθενα διαρροη βαλβολινης που σημαινει οτι το κελυφος ηταν ανεπαφο.
Επισης για να φυγει κομματι απο το δισκοπλατο και να τρυπησει το κελυφος,το σασμαν αποκλειεται να δεχτει να αλλαξεις ταχυτητα. Wink
Με απλα λογακια,καποιος "καλος" μηχανικος κοροιδεψε καποιον πελατη. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 14:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Ο Τάκης να τα διαβάζει που λιώνει να μου βγάζει την ταχύτητα κάθε φορά που είναι μέσα στο αμάξι μου!!

Evil

Όσο γι αυτό που λέει ο πρόεδρας, ισχύει και είναι ιδανικό για να ψαρώνεις τον κόσμο Razz

blaka κανω αυτο που λεει ο τασος
στη βγαζω οταν δεν εχει πιεση απο το σαζμαν δηλαδη ειναι στις στροφες που συχρονιζει σαζμαν
για αυτο και δε θελει καθολου πιεση

ενα κλακ και τερμα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 15:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα μπω στον κιτκαρο........ Razz

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2008, 17:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Δεν θα μπω στον κιτκαρο........ Razz

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!

ΟΧΙ
ΤΩΡΑ
ΠΟΥ
ΔΟΥΛΕΥΕΙ...
...και που χρειάζόμαστε κι άλλοι το συνεργείο του Αργύρη... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Οκτ 2008, 01:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλως τον Steve που θα μας πει οτι χεζομαστε κιολας να βγαλουμε ταχυτητα χωρις συμπλεκτη.. Αφου υπαρχει, γιατι να το κανω? μηπως γιατι θα μου πληρωσεις τα γραναζια αν κατι παει στραβα?

Εσυ οταν κομματιασες το αμαξι σου, παταγες η οχι συμπλεκτη? αιντε, λες και με ξερεις κι απο το στρατο...

" ο στηβ ειναι ενας μικρος καγκουρας..."
Επιστροφή στην κορυφή
vassilis13 (Vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 19:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με σασμάν...? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Invisible έγραψε:
Peugeot 206 1.4 8v μοντ. 2003
στα 71.000km αλλάζω δισκοπλατό.
Με το που παίρνω το αυτοκίνητο απο το service και κάνοντας μια διαδρομή για Αθήνα 300km αρχίζω και ακούω ένα διακριτικό θόρυβο απο τη μηχανή σαν ένα φτερούγισμα... Διαπιστώνω το εξής: όταν έχω οποιαδήποτε ταχύτητα το ακούω... βάζοντας νεκρά σταματά.
Πάω σε συνεργείο. Μου λένε οτι λογικά όταν έσπασε το διδκοπλατό κάποιο κομματάκι κυκλοφορούσε στις βαλβολίνες με αποτέλεσμα να χτυπήσει κάποιο γρανάζι του σασμάν... Να μην τα πολυλογώ αλλάζω σασμάν και βάζω μεταχειρισμένο... 800 ευρώ...
Σήμερα και έχωντας μετρίσει 130.000km πρόσεξα το εξής: όταν έχω 3η ταχύτητα και είμαι σε πορεία μπορώ να τη βγάλω χωρίς να πατήσω συμπλέκτη. Μόνο την 3η. Με τις άλλες δε γίνεται... Τι μπορεί να φταίει?
Μήπως κατάφερα να κάνω το κιβώτιο αυτόματο...???

Καλησπέρα σε όλους από ένα νέο μέλος του site σας. Δεν έχω ιδιαίτερα μεγάλες τεχνικές γνώσεις, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι παρόμοιο με του φίλου παραπάνω:
206 1.4 8v μοντέλο 2001. Στα 70.000 km αλλάζω δισκοπλατό.
Τώρα στα 102.000 km ακούω θόρυβο (μικρό κροτάλισμα) όταν έχω ταχύτητα και κινούμε. Ο θόρυβος χάνεται όταν βάζω νεκρά.
Σε εξουσιοδοτημένο που το είδαν μου είπαν ότι θέλει επισκευή το σασμάν και θα στοιχίσει περίπου 600-700 ευρώ (Δεν μου ανέφερε για αλλαγή σασμάν). Μου είπε επίσης ότι δεν επείγει η επισκευή εφόσον κινούμε μόνο μέσα στην πόλη, αλλά καλό θα ήταν να την κάνω για να μη γίνει χειρότερη ζημιά.
Η ερώτησή μου είναι αν δικαιολογούνται 600-700ευρώ μόνο για επισκευή?
Πόσο στοιχίζει μεταχειρισμένο ή καινούργιο σασμάν? Είναι όντως πρόβλημα σασμάν έτσι όπως το περιγράφω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Βασίλης
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 21:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατά πάσα πιθανότητα έχουν φαγωθεί τα γρανάζια του διαφορικού.
Το κακό είναι πως αφού ακούς θόρυβο η μεγάλη ζημιά έχει γίνει δηλαδή έχει σπάσει και κάποιο δόντι από το πηνίο.
Με τα λεφτά για την επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο κιβώτιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2008, 23:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
καλως τον Steve που θα μας πει οτι χεζομαστε κιολας να βγαλουμε ταχυτητα χωρις συμπλεκτη.. Αφου υπαρχει, γιατι να το κανω? μηπως γιατι θα μου πληρωσεις τα γραναζια αν κατι παει στραβα?

Εσυ οταν κομματιασες το αμαξι σου, παταγες η οχι συμπλεκτη? αιντε, λες και με ξερεις κι απο το στρατο...

" ο στηβ ειναι ενας μικρος καγκουρας..."

1ον επειδη δεν ξέρεις το πως εγινε το ατυχημα του steve δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να μιλάς γι αυτό, μαθε πρωτα και μετα το ξανασυζητάμε...

2ον ανοίξε ενα βιλβίο μηχανολγίας να δεις πως δουλευει τενα σαμαν και γιατι ΑΚΡΙΒΩΣ υπάρχει ο συμπλέκτης

στο θέμα μας...
δεν ειπε κανεις οτι πρέπει ν αλάζεις ταχυτητες χωρίς συμπλέκτη
ειπαμε οτι με συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να γινει, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι συνήσταται.

ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ αλλά και να ΓΡΑΦΕΤΕ!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 17:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενταξει ξερω πως πηγαινε κομματια και βγηκε ενας απο ενα stop..

Εγω μπορει να μην ξερω να διαβαζω και να γραφω ομως σε κανεναν δε μιλαω ασχημα, αρα και ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα μου λεει "οτι χεζομαι, κλπ.."

Σε μενα τη λες, στο steve ποτε.. τι να σου πω.. και που απανταω, πολυ ειναι..
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 17:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α σε ευχαριστω πολυ για την χαρη που μου κάνεις...

προφανώς και δεν εχεις ιδεα γενικώς για τα του φορουμ
ή διαβαζεις τα μισα
ή δεν διαβαζεις τιποτε
ή εστω εισαι πολυ λιγο καιρό στο psclub και δεν εχεις δει αρκετα

δεν πρόκειται να σου δειξω τι και πως...
αν σε ενδιαφερει ψαξτο για το αν την λεω ή οχι στον steve (και στον κάθε "steve")...

σχετικά με το αν εν εχει δικαιωμα ο steve και ο καθε steνe να στην λεει ή οχι... προφανώς και δεν εχει, γενικώς και ειδικώς...αλλα νομιζω οτι αυτό το απάντησε ο Τασος στο ποστ του...

...αλλα καλό ειναι κι εσυ να διαβαζεις προσεκτικά τι γραφει ο καθένας γιατι απ΄τις παρερμηνιες δημιουργουνται ευκολα παρεξηγησεις...

υ.γ. νομιζω οτι τα ασχετα ποστ πρεπει να πάρουν ποδι συντομα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 01:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ σωστος ο μανθος, δεν εχω να πω κατι αλλο, πολυ ενταξει και σωστη η απαντηση σου...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 02:06:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 14:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Pughell έγραψε:
Ο Τασος εδωσε μια πληρη περιγραφη,που ταυτοχρονα δικαιωσε και την αποψη του Σταυρου. Very happy

Ετσι οπως τα λενε τα παιδια ειναι!
Εκανα πειραματα στης δουλειας το αμαξι σημερα και βγαινανε κουφετο!

Δεν λειτουργει το κοντερ οποτε δεν μπορεσα να δω χιλιομετρα και στροφες για να βαλω ταχυτητα αλλα με ετρωγε και το δοκιμασα με τριτη σε αγνωστα χιλιομετρα στις 3500σαλ αλλα......
Sidobre έγραψε:
γρατζουνώτας και μάλιστα άσχημα

.....γρατζουνησε ασχημα! Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vassilis13 (Vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 14:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα έχουν φαγωθεί τα γρανάζια του διαφορικού.
Το κακό είναι πως αφού ακούς θόρυβο η μεγάλη ζημιά έχει γίνει δηλαδή έχει σπάσει και κάποιο δόντι από το πηνίο.
Με τα λεφτά για την επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο κιβώτιο.

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Η επισκευή ή η αλλαγή με μεταχειρισμένο επείγει ή μπορώ να το κρατήσω έτσι για καμμιά 300 χλμ ακόμα; (Δεν έχω δυστυχώς πρωινό χρόνο ελεύθερο μέχρι Χριστούγεννα)

Ευχαριστώ,
Βασίλης
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2008, 22:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πόσο θα αντέξει δεν μπορεί να το ξέρει κανείς.
Μπορεί να κρατήσει για 1000 αλλά μπορεί και αύριο που λέει ο λόγος να σε αφήσει.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εύχεσαι να κρατήσει όσο παραπάνω γίνεται μέχρι να μπορέσεις να το φτιάξεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Invisible (Invi)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Quicksilver (2003)

Ένταξη: 26 Ιούλ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2008, 03:25:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassilis13 έγραψε:

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Η επισκευή ή η αλλαγή με μεταχειρισμένο επείγει ή μπορώ να το κρατήσω έτσι για καμμιά 300 χλμ ακόμα; (Δεν έχω δυστυχώς πρωινό χρόνο ελεύθερο μέχρι Χριστούγεννα)

Ευχαριστώ,
Βασίλης

Φίλε Βασίλη εγώ το είχα αλλάξει το σασμάν με ένα μεταχειρισμένο που βρήκε το συνεργείο απο Πάτρα... το κουστούμι μαζί με εργατικά μου πήγε 850 Ευρώ!!! Αλλά πρόσεξε δεν είχα πάει σε εξουσιωδοτημένο... Όσο αναφορά το εάν θα σε αφήσει ποτέ δεν ξέρεις... Εγώ είχα κάνει 5.000 km έτσι...
Το αυτοκίνητο μου το είχε κρατήσει 4 μέρες... Υπομονή.

Ότι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 21:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

quiz

γρατζουναει μονο οταν κατεβαζεις κυριως στη πιστα σε 2α

μετα απο οταν τοπηρε καταφρκατος Laughing και γενικα απο σκισιμο πλεον γρατζουναγε και ανεβασμα παντου ακομα και απο 3 σε 4...

ντιζα συμπλεκτη ειναι οφ

καμια αλλη γνωμη? Crying or Very sad

σαζμαν σε 15000χλμ απο ανακατασκευη (βεβαια απο αρχη 2α σε 3η την ψιλοακουγε μεχρι να βαλω σικολεν που ηρεμησε)
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 22:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως όμως η Silkolene τα έκανε μύλο όλα εκεί μέσα?

Μήπως κουρέφθηκε κανα γρανάζι?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης