PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"Νιαουριζει" το μοτερ....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 11:23:27    Θέμα δημοσίευσης: "Νιαουριζει" το μοτερ.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να που υπαρχει και κατι που δεν εχει ξανακουστει εδω!!!!!
Παλι εμενα μου ετυχε το κουλο!!!! Laughing

Παιδακια απο την μια ευχομαι να το εχει παθει κανεις για να μου πει τι να κανω....!
Απο την αλλη ευχομαι να μην το παθει κανεις αλλος αυτο γιατι ειναι ελεεινο-τρισαθλιο-αηδιαστικο!!!!

Ναι...ειναι αληθεια...!
Ειχε μπει μια κωλoγατα στο μοτερ του saxo και την εκανα λωριδες..... Rolling eyes
Δεν εμπεναν καλα οι ταχυτητες και λεω...οκ βαλβλινες θελει ετσι κι αλλιως!αυτο θα ειναι!
Ελα ομως που αρχιζε να μυριζει παϊδακια μετα...!
Σταματαω και βλεπω απο κατω μια ουρα να κρεμεται και να σταζει αιμα λες και βλεπω το "παρασκευη και 13" !
Το εχει παθει κανεις???!!!!Τι μπορω να κανω?!?!
Το πηγα σε βενζιναδικο αλλα δεν το αναλαμβανουν!Μου λενε να παω σε συνεργειο αλλα κατι μου λεει οτι και εκεινοι το ιδιο θα μου πουν!
Πειτε καμια λυση γιατι οδηγω το αυτοκινητο και εχει μια ουρα απο κατω....Ρομπαααααααα!!!!

Confused Confused Confused Confused Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 11:37:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing
Κοψε την ουρα να μην φαινεται.............. Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 11:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εισαι ο πρώτος...
πριν 2 χρόνια εχω ραντεβου με το lef205 στην Αγ. Παρασκευή...
βρισκόμαστε με τα 206 (τοτε ειχε το cc) εμπρός από την κυρια εισοδο του Ντιρί... και απλά ακουγόταν ενα νιαου...
αλλά επειδή δεν ειχε χωρο να σταματησουμε εκει πάμε στην παρακατω εισοδο του νιρι
το νιαου εξακολουθεί
- ρε μαλ**α του λεω κατι ακουγεται!
-δεν ειναι από την διπλα αυλή? μου λεει
-οχι ρε!
-ρε συ μου λεει μου φαίνετια οτι κάτι ακουσα κι εγω στην διαδρομή αλλά νομιζα οτι δεν ηταν από εμένα...
-ρε ειναι από το μοτερ σου λεω...

ανοιγουμε καπώ
και ακουγεται πιο δυνατά αλλα δεν βλέπουμε τιποτα
κοιταμε από κοιταμε από κει
ακουγόταν πίσω από προβολάκι στον προφηλακτήρα από την πλευρα του οδηγου
κοιταμε τιποτα
και βλέπουμε την ελευθερη τρυπα από τον "πνιχτη" που εχει εκει το 206 μιας το cc φορουσε σκουπα τότε αλλά δεν ειχαν αφαιρέσει τον πνιχτη και ειχε πάει το σκατογατο και ειχε μπει μέσα στον πνιχτη...
μετα από την σχετική εγχειρηση βγάζουμε το πνιχτη και πεταγεται ενα τσοδουλι γατακι από μέσα (σαν αυτά που χαριζει ο παγκζελ στις αγγελίες)
τρελό γελιο...

ααα το γατι ταξιδεψε μέσα στον πνιχτη από ζωγραφου μέχρι αγ.παρασκευή...
βεβαια ο λεφ χαμπάρι σε ολη την διαδρομή ... το ειχε και κάμπριο και ανέμηζαν τα μαλια ... καταλαβαινετε...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. κανελογιαννε...
κάντο μονος...
βρες πλυστικό και ασχολήσου
κανε τα βασικά και μετα πηγαινε το για πλυσιμο μοτερ χωρις να τους πεις εκ των προτερω τιποτα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 11:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ λες ρε?!
Δεν το πλησιαζω αυτο πραγμα...!
Βρωμαει και αστα να πανε!
Καλα δεν υπαρχει καποιος επαγγελματιας να το κανει?
Σε μαγαζια με βιολογικους καθαρισμους κτλ?

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 11:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου χει τύχει και μένα να νιαουρίζει το μοτέρι. Πάρκαρα το αμάξι το βράδυ και την επόμενη μέρα δεν νιαούριζε τίποτα, λογικά είχε φύγει, δεν μύρισε τίποτα αργότερα.

Κάνελ, και εγώ σου λέω κάνε μόνος σου τα χοντρά και μετά πήγαινε το για γενική καθαριότητα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 22:05:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που ειναι η γατα οεοοοο???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 23:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευτυχως δεν την παλεψε το κουφαρι μετα τα 160χλμ στην αττικη οδο και ειπε να ξεκολλησει απο εκει που ειχε χωθει!
Σαν εφημεριδα τσαλακωμενη ειχε γινει....!
τωρα αντε να καθαρισω το αυτοκινητο..... Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 01:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα θα θεs σφυρι και καλεμι για να βγουν......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης