PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rc περιεργο κροταλισμα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
john207rc (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc

Ένταξη: 29 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2008, 07:03:17    Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΙΞIΜΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ 207 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΟ 207 RC 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΞΙΜΟ Ο ΣΥΜΛΕΚΤΗΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΞΑΝ ΕΝΑ ΣΠΡΕΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΟΥΛΕΨΕΤΟ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΣΑΣΜΑΝ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2008, 10:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν γράφε με μικρούς χαρακτήρες, σύμφωνα με τους κανόνες του forum.

Πρέπει να ξέρεις ότι το αυτοκίνητο που έχεις στην κατοχή σου, έχει ένα αδύναμο σημείο, και αυτό δεν είναι άλλο απο το σύστημα της μετάδοσης και πιο συγκεκριμένα, σασμάν-συμπλέκτης. Αν και γενικότερα το 207 θεωρείται απο τα πιο αξιόπιστα Peugeot και πολύ δύσκολα θα αντιμετωπίσεις άλλου τύπου βλάβες, η επιλογή του σασμάν για αυτά τα αμάξια RC,GT,Rallye ήταν λανθασμένη κατά γενική ομολογία, γι' αυτό και τώρα αντικαθιστάται (με το 6άρι) στα 308. Στα RC πάντως έχω την εντύπωση ότι τα προβλήματα σχετίζονται κυρίως με τον συμπλέκτη...

Υπάρχουν τόπικ που έχουν αναφερθεί κι άλλες φορές στο συγκεκριμένο θέμα, καλό είναι να ρίχνουμε μια ματιά πριν:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13755&start=0
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10257&highlight=207+%F3%E1%F3%EC%DC%ED

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2008, 09:45:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε john θες το post μου http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13107. τα ιδια και εχω και απο οτι φαινετε και αλλοι πολυ με rc εχουν το ιδιο συμπτωμα.

Επιστροφή στην κορυφή
john207rc (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc

Ένταξη: 29 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2008, 15:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εμενα μου το εκανε και με σβηστο το αμαξι μολις πατουσα συμπλεκτη εκανε ενα τριξιμο στις 10 φορες πατηματος το εκανε 2-3 φορες απο τοτε που εριξε σπρευ δεν μου το ξαναεκανε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ 2008, 13:32:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να καλαταβω το τριξιμο το κανει οταν πατας τον συμπλεκτη η σταματαει οταν πατας τον συμπλεκτη?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 17:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάει μου το ματιάσανε! Πάνω που έλεγα ότι το καμάρι μου δεν έχει κάνει κιχ, άρχισα να ακούω και εγώ αυτό το τρίξιμο στον συμλέκτη.
Ένα σκαλωματάκι δηλαδή, περίπου λίγο μετά τα μισά της διαδρομής του πεντάλ, κυρίως όταν το αμάξι βρίσκεται σταματημένο σε μποτιλιάρισμα δλδ μάλλον εκεί που δουλεύεται πολύ ο συμλέκτης στο σταμάτα-ξεκίνα.
Με σβηστό το αμάξι, ακούγεται καθαρά ένας μεταλλικός ήχος, σαν κάτι να σκαλώνει.
Αργύρη πως το ακούς?
Οι υπόλοιποι που είχατε το ίδιο πρόβλημα? Πώς λύθηκε?
Δεν το βλέπω να γλιτώνω κατέβασμα σασμάν... Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 14:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού το άκουσε ο μηχανικός της Peugeot, παραγγέλθηκε ένα σετάκι δισκο-πλατό γιατί δεν είχαν διαθέσιμο, και μες την εβδομάδα, πιθανόν να λυθεί, να δούμε και τι ακριβώς είναι...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
biohazard (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot207RC-saxo vts 1.6

Ένταξη: 17 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Απρ 2009, 18:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το rc μου εχει 5000 χμ προχθες αρχισε να κανει ενα περιεργο κροταλισμα που οταν παταω συμπλεκτη σταματαει... Το παω σημερα στη πεζο της Ξανθης το βλεπει-ακουει ο μηχανικος και λεει ναι ρουλεμαν ειναι περιμενε να παρω τηλ στη λαιον.... Επειτα μου λεει-
Θα το ανοιξουμε το σαζμαν και αν ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!!!!!!! που χαλασε το ρουλεμαν θα τα πλειρωσεις ολα!!!!!!!!!!
Αν ηταν ελατωματικο θα το παραγκηλω και θα περιμενεις μεχρι να ερθει και να το περασω!!!!!
Και απο που θα καταλαβει αυτος ρε παιδια????΅Ειναι δυνατον να το χαλασα σε 5000χμ ΕΓΩ!!!!!????

Έχει επεξεργασθεί από τον/την biohazard στις Παρ 03 Απρ 2009, 03:19:24, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Απρ 2009, 19:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το ανοιξεις θα το αλλαξεις και δε θα πληρωσω τιποτα πρεπει να του απαντησεις.
Και αν δε συμφωνεις θα μιλησω εγω κατευθειαν με τη peugeot Γαλλιας και θα το ρυθμισουμε πες του το θεματακι....

και θα στ αλλαξει κανονικα στην εγγυηση.....

Δλδ πως φταις εσυ και χαλασε το ρουλεμαν του συμπλεκτη ??????
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Απρ 2009, 20:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

biohazard έγραψε:
το rc μου εχει 5000 χμ προχθες αρχισε να κανει ενα περιεργο κροταλισμα που οταν παταω συμπλεκτη σταματαει... Το παω σημερα στη πεζο της Ξανθης το βλεπει-ακουει ο μηχανικος και λεει ναι ρουλεμαν ειναι περιμενε να παρv τηλ στη λαιον.... Επειτα μου λεει-
Θα το ανοιξουμε το σαζμαν και αν ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ!!!!!!! που χαλασε το ρουλεμαν θα τα πλειρωσεις ολα!!!!!!!!!!
Αν ηταν ελατωματικο θα το παραγκηλω και θα περιμενεις μεχρι να ερθει και να το περασω!!!!!
Και απο που θα καταλαβει αυτος ρε παιδια????΅Ειναι δυνατον να το χαλασα σε 5000χμ ΕΓΩ!!!!!????

Δεν φταις καθολου εσυ φιλε μου. ειναι γνωστο το προβλημα του ρουλεμαν σε πολλους. εμενα το εκανε απο την πρωτη ημερα!

Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Απρ 2009, 21:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο προβλημα εχω κ εγω απο τις 5000 χλμ περιπου...μονο που οταν το πηγα μου ειπαν οτι δεν ειναι τπτ.... Evil εχω φτασει τις 22000χλμ ακουγεται υπερβολικα και εχω τν αισθηση οτι πατιναρει...πηγα σ αλλη αντιπροσωπεια και μ ειπαν οτιπροηλθε απο δικη μου χρηση......... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Απρ 2009, 07:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το σασμαν η τα παρελκομενα του δυσκολα τα αλλαζουν στην εγγυηση. ειναι το μοναδικο μηχανικο μερος που δεν το καλυπτει η εγγυηση, η εστω με πολυ προσπαθεια και πολυ πολυ δυσκολια. εμενα το κροταλισμα το εκανε απο την πρωτη ημερα που το πηρα(φανταστητε το ξενερωμα μου οταν στην πρωτη μου βολτα με το rc ακουγα το γρρρργρρρργρρρρ) το παω στον αντιπρωσωπο και μου λεει δεν ειναι τιποτα κανε 5000χλμ να στρωσουν τα μεταλλα και θα δειξει. εκανα 5.000χλμ και πλεον λενε οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση γιατι μπορει να ειναι απο κακη χρηση (σε αλλη αντιπρωσοποια οχι την αρχικη που δεν ξαναπατηση για αλλον λογο). Πλεον εχω μαθει και ζω με αυτο το κροταλισμα και οταν με το καλο χρειαστει μετα απο αρκετα χλμ.( και δεν εχει πουληθει για το FOCUS RS Wink ) να αλλαξω δισκο πλατω θα αλλαξω και το ρουλεμαν, γιατι δεν κατεβαζω σασμαν τωρα για το ρουλεμαν.

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Απρ 2009, 09:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα το δικο μου κανει ενα τσικ τσικ σε πολλη υψηλη συχνοτητα οταν ειναι κρυο. Εχω παρατηρησει πως οταν πεφτει η πιεση του λαδιου (στο ρελαντι) σταματαει.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Απρ 2009, 15:03:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα μαζί με το service των 20000κμ αλλάχτηκε και δίσκο-πλατό-ρουλεμάν, περάστηκε εγγύηση, κομπλέ Wink Cool

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ 2009, 21:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΛΗΤΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 13:28:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos 306 έγραψε:
ΑΛΗΤΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!

πας καλα?

Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Αύγ 2009, 17:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστή έχεις δικιο δεν ήμουν σαφης.

Αναφερόμουν γενικά στις αντιπροσωπίες που στα παρουσιάζουν καλά όλα στην αρχή και μετά , αφού έχεις δώσει τα λεφτά
αν έχεις κανένα πρόβλημα κάνουν τον κινέζο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
VitoCorleone 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 12:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.δγ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την VitoCorleone στις Παρ 21 Αύγ 2009, 12:32:03, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
VitoCorleone 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 12:28:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Έχεις ακούσει άλλο rc μήπως κάνει κι αυτό έτσι, μήπως κάνουν ολα ετσι κι απλά ειναι χαρακτηριστική χροιά των 207 RC?

Κάτοχος RC... οχι, ο θόρυβος που περιγράφει ο φίλος μου είναι άγνωστος... έχω όμως άλλα τρία θέματα:

1. Πολλές φορές (όχι πάντα).... όταν το βάζω μπροστά κάνει έναν θόρυβο για λίγη ώρα που η peugeot μου τον περιέγραψε σαν μυδράλιο και μου τον χαρακτήρισε φυσιολογικό.

2. Μου βγάζει ένα ENGINE MANAGEMENT SYSTEM FAULTY. Δεν λειτουργεί ο κλιματισμός, ο κινητήρας όμως αποδίδει κανονικά. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από λίγα δευτερόλεπτα ώς και λίγες μέρες...

3. Επίσης του έχω βάλει το πρόγραμμα της peugeot sport που υποτίθεται ότι το κάνει 210 άλογα. Του το εβαλα από την αρχή οπότε δεν ξέρω άν τελικά κάνει διαφορά. Υπάρχει κανείς με rc μαμίσιο από αθήνα να ανταλλάξουμε πληροφορίες...

σορρυ που σας ζάλισα.....
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 15:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο ειναι να προσεχεις καθως απο το προγραμμα του κονδωρα δεν εχουν μεινει καποια παιδια ευχαριστημενα,.
ειδικα σε rc υπαρχουν 2 τουλαχιστον περιπτωσεις που τα αμαξια μπαινανε σε safe mode συνεχεια και βγαζανε προβλημα.

150αρι δε ενα εχει σπασει (δεν εχω ακουσει ως τωρα αλλουνου προγραμματιστη αμαξι να εσπασε!!)

ψαξε το αρκετα αν ειναι να το αφησεις πανω στο αμαξι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 4 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης