PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλέβουν τάσια, κεραίες και υαλοκαθαριστήρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 23:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP δεν μπορω να πω τιποτα γιατι και εγω τα εκανα!Αν τα παρουν τα πηραν!
Αλλα προτιμω να μου παρουν τους υαλοκαθαριστηρες παρα να περασει το κολοπαιδο με το κλειδι και να χαραξει ολη την πλευρα! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2008, 23:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια κανετε λες και γενηθηκατε 25 χρονων...τελος παντων απο την στιγμη που κατι ειναι εκτεθειμενο δεν γινετε να μην εχει καμια απολυτος απωλεια.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 07:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χε ποσταρει και ο Τάσος....
http://www.youtube.com/watch?v=owZCdW5HeDU&feature=related
Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 11:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
το να το κάνουν "παιδιά" για το χαβαλε που σε γενικές γραμμές και με τον α ή β τρόπο όλοι λιγο πολυ το εχουμε κάνει δεν ειναι το "κακό" μιας και ειναι σπασμοδικό και "παρωδικό... (φυσικά βεβαια και σε ξενερωνει)
το τραγικό ειναι να γίνονται επι τουτου από κλεφτες κλπ κλπ...
εκει λες... ημαρτον...
και ψάχνεις για θεση γκαραζ... Crying or Very sad

Διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως. Όλοι ήμασταν μικροί κάποτε, αλλά προφανώς δεν είχαμε όλοι τις ίδιες αξίες. Τα λοιπά είναι φτηνές δικαιολογίες.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 12:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στις πόσες μοίρες διαγωνίως?
Laughing Laughing Laughing
εγω δεν ειχα παιδία οταν μεγαλωσα
ημουν αλύτης και κωλόπαιδο
ξεκινησα από το ξυσιμο αυτοκινήτων και το κλέψιμο κεραιών
και πλέον εχω εξεληχθεί σε μεγάλο κλέφτη αμαξιών...το βράδυ...
γιατι την μέρα ειμαι ενας καθώς πρέπει κοινός οπτικός Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 12:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντάξυ, μπορεί εσείς να το κοροϊδεύετε, αλλά κάποιοι γνωστοί μου κάπως έτσι ξεκίνησαν και τώρα είναι στην Ομόνοια με το χέρι απλώμένο και ζητάνε κανά ευρώ... τότε που έπρεπε οι γονείς τους να τα νουθετήσουν ή τέλος πάντων να ασχοληθούν μαζί τους ''αγρόν ηγόραζαν''

δεν είναι το κόστος της τάπας ή του υαλοκαθαριστήρα, είναι ότι κάποιος βάζει χέρι στο αμάξι σου, ουσιαστικά κλοπή!

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 12:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
MEMsound έγραψε:
το να το κάνουν "παιδιά" για το χαβαλε που σε γενικές γραμμές και με τον α ή β τρόπο όλοι λιγο πολυ το εχουμε κάνει δεν ειναι το "κακό" μιας και ειναι σπασμοδικό και "παρωδικό... (φυσικά βεβαια και σε ξενερωνει)
το τραγικό ειναι να γίνονται επι τουτου από κλεφτες κλπ κλπ...
εκει λες... ημαρτον...
και ψάχνεις για θεση γκαραζ... Crying or Very sad

Διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως. Όλοι ήμασταν μικροί κάποτε, αλλά προφανώς δεν είχαμε όλοι τις ίδιες αξίες. Τα λοιπά είναι φτηνές δικαιολογίες.

Δεν θα μπορουσες να το εκφρασεις σωστότερα.
συμφωνω απολυτα. Exclamation

Δεν ειχαμε ολοι τις ιδιες αξιες.
ακομη και 10χρονα υπηρχαν (ισως υπαρχουν ακομα καποια ελαχιστα) καποτε που οχι μονο δεν εκλεβαν αλλα ουτε ακουμπουσαν πανω σε ξενο αυτοκινητο. καμια φορα μπορει η μπαλα μας να χτυπαγε καμια λαμαρινα (μεταλικη περλε βαφη ; τι ειναι αυτο Wink βαμενη με λαδομπογια και φοβομασταν οτι του χαλασαμε το αυτοκινητο...

βεβαια υπηρχαν και οι μαγγες που εκλεβαν τα σηματακια απο τα καπο για να τα βαζουν στα κλειδια τους....

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 13:32:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
αλλά προφανώς δεν είχαμε όλοι τις ίδιες αξίες.

DimiP έγραψε:
Δεν ειχαμε ολοι τις ιδιες αξιες.

Eπειδη το θεωρω προσβολη προς ολους εμας που ειμαστε ειλικρινης!Δεν εχει να κανει με "αξιες" που λετε αλλιως θα το συνεχιζαμε οπως μερικοι γνωστοι της Χρυσας!

Αλλα οπως εχω γραψει σε αλλο τοπικ
ath7 έγραψε:
Δεν ειναι τυχαιο απλα δεν ειμαστε ολοι φλωροι!

Δεν φταιμε εμεις αν ησασταν μαμακα-μπαμπακα-σχολειο-νανι! Wink
drdino έγραψε:
Τα λοιπά είναι φτηνές δικαιολογίες.

Για σενα μπωρει εγω προσωπικα δεν δικαιολογω τιποτα!
Τωρα βεβαια αποκλειεται να το ξανακανω αλλα αν ημουνα παλι στην ιδια ηλικια τα ιδια θα εκανα σιγουρα! Wink
Γιατι το γουσταρα! Wink Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 15:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελεγα μην σχολιασω αλλα δεν παιζει.

Ο Χαρης (ath7) ανηκει σε μια γενια που η υπερβολη της κανει χειροτερες ενεργειες απο αυτες που εκανε εκεινος. Το να σας κλεψουν τον υαλοκαθαριστηρα η την κεραια καλα ειναι. δεν θα πω πολλα μονο οτι το αυτοκινητο της μανας μου εχουν χαραξει 4 φορες αρχικα και αλλες μ@@@@κιες τοσο που η αλοιφη δεν το φτιαχνει πια. Twisted evil
Αν πιστευεις οτι ενα σημα κοστιζει περισοτερο απο το βαψιμο Confused Confused

οσο αφορα τις αξιες ....... Αν εσεις ειχατε κληρονομησει τετοιες αξιες απο την παιδικη και εφηβικη σας ηλικια να ξερετε οτι εμεις τις μαθαμε και τις επαληθευσαμε μονοι μας μεσα απο τις αλητειες μας και απο την εμπειρια που αποκτησαμε ετσι (και εμας οι γονεις μας και ηθικοι ειναι και αξιες εχουν και για τα παιδια τους ενδιαφερονται !!!).
Αλλοι επαιζαν και επρατταν εκ του ασφαλους και ποτε (απ'οτι λενε) δεν εβαλαν ποτε το χερι τους στην φωτια. Ουτε ζημια στο σπιτι τους δεν εκαναν, ουτε τις πανες τους λερωνανε, ουτε ψαλιδι και σπιρτα επιασαν ποτε στα χερια τους.. Βλεπεις εμας να χρεωνουμε και να λεμε αλλους κοιμισμενους , φλωρους, μαμακηδες, κακομοιριδες, ασχετους κ.τ.λ.???

ath7 έγραψε:
drdino έγραψε:
Τα λοιπά είναι φτηνές δικαιολογίες.

Για σενα μπορει εγω προσωπικα δεν δικαιολογω τιποτα!
Τωρα βεβαια αποκλειεται να το ξανακανω αλλα αν ημουνα παλι στην ιδια ηλικια τα ιδια θα εκανα σιγουρα! Wink
Γιατι το γουσταρα! Wink Wink

+1000 και αν δεν καταλαβατε, δεν γουσταραμε να κλεβουμε η οτι αλλο, αλλα την αλητεια μας

Α..και να μην ξεχνατε οτι και πολλοι απο την Ομονια ηταν φλωροι που απο την απειρια χασαμε την μπαλα. (<- παραδειγμα Whistling )

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 16:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
εντάξυ, μπορεί εσείς να το κοροϊδεύετε, αλλά κάποιοι γνωστοί μου κάπως έτσι ξεκίνησαν και τώρα είναι στην Ομόνοια με το χέρι απλώμένο και ζητάνε κανά ευρώ... τότε που έπρεπε οι γονείς τους να τα νουθετήσουν ή τέλος πάντων να ασχοληθούν μαζί τους ''αγρόν ηγόραζαν''

Εεεεεε! Τι λετε εχετε ξεφυγει τελειως μου φαινεται. Μηπως ο πατερας μου γυρνουσε και με ενα μπουκαλι στο χερι και εδερνε και τη μανα μου? Μαλλον βλεπετε πολλες ταινιες του ελληνικου ασπρομαυρου κινηματογραφου και απο κει σας εμεινε καταλοιπο. Που να σας ελεγα κιολας οτι στο γυμνασιο εριξα δυο μπουκαλια διαβρωτικο στο opel ascona του γυμνασιαρχη μου. Σε πληροφορω αγαπητη μου Χρυσα οτι εγω την γλυτωσα δοξα το Θεο δεν ζητιανευω και ειμαι πολυ πιο κυριος απο καποιους αλλους που ηθικολογουν γραφοντας για αξιες και αλλες π@π@ριες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 16:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν η αλητεία εκφράζεται από το να παίζεις με την περιουσία ξένου ανθρώπου, είμαι πολύ ευτυχισμένος που δεν ήμουν ποτέ τέτοιος "αλήτης", αλλά ένας φλώρος (όπως αφήνετε να εννοηθεί) που έπαιζα την μπαλίτσα μου και έκανα βόλτες με το ποδήλατο. Confused Είτε είναι σηματάκι, είτε καπάκι βαλβίδας, είτε χαρακιά, είτε σπάσιμο είτε εγώ δεν ξέρω τι άλλο, στην ίδια κατηγορία ανήκουν.

Χαίρομαι πολύ που το παραδέχεστε, ακόμα περισσότερο που κατανοείτε ότι δεν είναι σωστό, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτές οι ενέργειες δεν είναι "σωστές". Βέβαια η υπερηφάνεια που βγάζουν ορισμένοι έχοντας κάνει τέτοια πράγματα αναιρεί εντελώς το ότι βγήκαν και αντρίκια το είπαν, κάτι που υπό άλλες συνθήκες το εκτιμώ αφάνταστα σε κάποιον συνομιλητή μου.

Μικρός και εγώ έκανα τις βλακείες μου, πράγματα για τα οποία μετανιώνω τώρα, αλλά αφενός όσο μπορούσα διόρθωνα τις ζημιές, αφετέρου μετά από 5-10-15 χρόνια δεν το διατυμπανίζω φουσκώνοντας σαν παγόνι.

@ath: αν εσύ προσβάλλεσαι που θεωρώ πως τέτοια πράξη αποδίδεται σε λάθος αξίες, είτε περιστασιακές είτε διαχρονικές, φαντάσου τότε πώς προσβάλλομαι εγώ (ή οποιοσδήποτε άλλος, ποσώς θα σε ενδιαφέρει πως αισθάνεται κάπως πίσω από ένα πληκτρολόγιο 500 χλμ μακριά) που βλέπω να αναγάγεται σε σωστή πράξη κάτι τέτοιο, ενώ κάποιος που στην πορεία έμαθε τι είναι σωστό και τι λάθος να θεωρείται σωστότερος, πιο μάγκας και αλήτης από κάποιον που μεγάλωσε όντας φλούφλης (=σεβόταν κάποιους κανόνες).

Τέσπα, όπως αισθάνεστε άνετα να πείτε ανοιχτά κάτι τέτοιο λόγω κλίματος, έτσι αισθάνομαι άνετα και εγώ να εκφράσω την αντίθεση μου σε κάτι τέτοιο. Wink

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 16:31:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
xrisa-xs έγραψε:

Εεεεεε! Τι λετε εχετε ξεφυγει τελειως μου φαινεται. Μηπως ο πατερας μου γυρνουσε και με ενα μπουκαλι στο χερι και εδερνε και τη μανα μου? Μαλλον βλεπετε πολλες ταινιες του ελληνικου ασπρομαυρου κινηματογραφου και απο κει σας εμεινε καταλοιπο. Που να σας ελεγα κιολας οτι στο γυμνασιο εριξα δυο μπουκαλια διαβρωτικο στο opel ascona του γυμνασιαρχη μου. Σε πληροφορω αγαπητη μου Χρυσα οτι εγω την γλυτωσα δοξα το Θεο δεν ζητιανευω και ειμαι πολυ πιο κυριος απο καποιους αλλους που ηθικολογουν γραφοντας για αξιες και αλλες π@π@ριες.

Ο κύριος έχει όνομα, και εφόσον αναφέρεσαι συγκεκριμένα σε αυτόν καλό θα ήταν να το χρησιμοποιείς. Smile

Όσον αφορά τις παπ***ές και τις αξίες, δεν αμφιβάλω ότι τα θεωρείς έτσι αυτά που λέω, αλλά αυτό μου δίνει το δικαίωμα να πω πως και εγώ θεωρώ παπ***ά να ρίξεις διαβρωτικό στο αμάξι κάποιου. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 16:43:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα καλα ας επιανα εγω αυτον που μου πηρε τον καθαριστηρα βροχερη μερα κιωλας κ θα σου λεγα εγω που θα του τον εβαζα...
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 17:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καθενας πορευεται με οτι εχει. Πατε εσεις με τις αξιες κι εμεις οι αλλοι με την αλητεια κι οταν φτασουμε στο τελος της διαδρομης και γινει ο απολογισμος εμεις θα καουμε στην κολαση κι εσεις θα ειστε στα πρασινα λειβαδια και τις ευφορες κοιλαδες. Δεν μετανοιωσα ποτε για οτι εχω κανει στη ζωη μου και δεν προκειται να το κανω τωρα. Επισης ουτε καμαρωνω και ουτε φουσκωνω σαν παγωνι. Εσεις με τις αξιες σας και τις ηθικες σας μην κανετε παρεα με μας τους αλητες.

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 17:29:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενός φίλου μου εχθές του κλέψαν από τη μηχανή το ψυγείο και την εξάτμηση Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 600 ευρώ ζημιά!
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 17:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Όσον αφορά τις παπ***ές και τις αξίες, δεν αμφιβάλω ότι τα θεωρείς έτσι αυτά που λέω,

Δεν θελω να αμφιβαλεις καθολου θελω να εισαι απολυτα σιγουρος

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 17:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
ενός φίλου μου εχθές του κλέψαν από τη μηχανή το ψυγείο και την εξάτμηση Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 600 ευρώ ζημιά!

Εισαι παντελως off topic εδω λεμε για μικρο μλκιες που κανουθν πιτσιρικαδες οχι για καποιον που του ελειπε κατι και το ξηλωσε απο υην μηχανη του φιλου σου....!

Και επειδη ειδα πολλα και δεν μιλησα εχω να πω το εξης....Μεγαλωνοντας καποιο απο μας μεγαλωσαν σε δυσκολες περιοχες καποιο αλλοι οχι (ειδηκα οι εκτος αθηνων) και γιαυτο αυτα που σε μερικους ακουγονται αστεια σε αλλους ειναι προσβλητικα για την ηθικη και την αξια τους...Αν και θα ηθελα πολυ να δω αυτα τα "παιδια" τι θα εκαναν αμα μεγαλωναν σε περιοχες "γκετο" (πλεον δεν υπαρχουν βεβαια...)
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 18:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω την γνώμη μου, με αφορμή αυτό που διάβασα από εσένα Χάρη!

ath7 έγραψε:
Αλλα οπως εχω γραψει σε αλλο τοπικ
ath7 έγραψε:
Δεν ειναι τυχαιο απλα δεν ειμαστε ολοι φλωροι!

Δεν φταιμε εμεις αν ησασταν μαμακα-μπαμπακα-σχολειο-νανι! Wink

Χάρη μου (και οι υπόλοιποι). Μαγκιά και Αλητεία, δεν είναι (ούτε ήταν) να κλέβεις σηματάκια από τα αυτοκίνητα για να τα κάνεις μπρελόκ...

Κατ'αρχήν, το να σέβεσαι την περιουσία του άλλου (όποια και αν είναι αυτή), είναι μεγάλη αρετή!
Οπως αργότερα (ή και σήμερα) αν βρεις την δική σου περιουσία (όποια και αν είναι αυτή) "ρημαγμένη", τότε με συγχωρείς, αλλά δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό, ούτε θα θεωρήσεις τους αυτουργούς "μάγκες".
Το ίδιο ισχύει για ένα καπάκι βαλβίδας, αλλά το ίδιο ισχύει ακόμα και για ένα πορτοφόλι. Το θύμα εξοργίζεται και θεωρεί τον θύτη τον χειρότερο άνθρωπο του κόσμου, ενώ ο θύτης θεωρεί πάντα τον εαυτό του μάγκα γιατί τα κατάφερε!

Τις ίδιες ασχολείες είχαμε και εμείς ως γενιά, κλέβοντας οι περισσότεροι τα σηματάκια από τις Mercendes αλλά και το σήμα VW του σκαραβαίου. Ξέρεις όμως κάτι; Και τότε, αλλά και τώρα, ΦΛΩΡΟ θεωρούσα οποιονδήποτε που έκλεβε ένα σηματάκι για να αποδείξει στους φίλους του ότι είναι μάγκας επιδυκνείοντας το σηματάκι αυτό. Φλώρος γιατί ήταν άλλος ένας Looser που προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι κάτι!

Μαγκιά λοιπόν είναι να σέβεσαι τους γύρω σου, να είσαι αυθεντικός χωρίς όμως να προκαλείς ή να επιδυκνείεσαι μόνο και μόνο για να προκαλέσεις την προσοχή, ή να εντυπωσιάσεις τους άλλους.
Μαγκιά είναι, να μην κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι, από μόδα ή από συνήθεια.

Με συγχωρείς, αλλά η σημερινή γενιά (όχι στο σύνολό της, αλλά ένα μεγάλο μέρος της) αποτελείται από φλώρους που το παίζουν "δήθεν", προκαλώντας άσχημα τους άλλους, αλλά στο βάθος δεν γνωρίζουν ούτε τί κάνουν αλλά ούτε γιατί το κάνουν. Το κάνουν μόνο και μόνο επειδή είναι πρόβατα και ακολουθούν τα υπόλοιπα. Οσοι θεωρούν μάλιστα ότι διαφέρουν, και ανήκουν σε μια άλλη ομάδα από τα "λευκά" πρόβατα, δεν έχουν αναλογιστεί ποτέ ότι πάλι πρόβατα είναι αλλά σε άλλο χρωματάκι (ή με άλλο ταμπελάκι αν επιθυμείς). Οχι ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα στην δική μας την γενιά (άλλωστε από εμάς εδραιώθηκε, λιγο πιο πριν είχε ξεκινήσει).

Πάντοντε όμως, η Μαγκιά είναι να είσαι αυθεντικός Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 18:59:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος μιλησε για μαγκια και την περιφερετε απο ποστ σε ποστ? Καναμε μια μ@λ@κι@ παραπανω σαν παιδια κι αυτο ηταν ολο. Δεν ειπε κανεις απο μας οτι ειναι η καλυτερη πραξη που εκανε κι ουτε υπερηφανευτηκε καποιος γι αυτο. Αλλα μη βγαινουν καποιοι και το παιζουν ηθικολογοι ομως ενω μπορει να εχουν κανει χειροτερα ( και δεν μιλαω για σηματακια) κι οχι στην παιδικη τους ηλικια Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2008, 19:35:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Ζαχαριας (z@ck!) και o Γιαννης (Giannis307) εχουν καταλαβει απολυτα τι εννοω!Οπως και ο Τασος (πιστευω!)
drdino έγραψε:
πιο μάγκας και αλήτης από κάποιον που μεγάλωσε όντας φλούφλης (=σεβόταν κάποιους κανόνες).

Εγω που δεν τους σεβομουνα ολους ειχα αρπαξει μπολικο ξυλο! Laughing

android έγραψε:
καλα καλα ας επιανα εγω αυτον που μου πηρε τον καθαριστηρα βροχερη μερα κιωλας κ θα σου λεγα εγω που θα του τον εβαζα...

Αυτη η αγωνια το να μην σε πιασουν ηταν ολη η φαση!Με ειχανε κανει τσακοτο 2-3 φορες! Wink
Sidobre έγραψε:
Οπως αργότερα (ή και σήμερα) αν βρεις την δική σου περιουσία (όποια και αν είναι αυτή) "ρημαγμένη", τότε με συγχωρείς, αλλά δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό, ούτε θα θεωρήσεις τους αυτουργούς "μάγκες".
ath7 έγραψε:
δεν μπορω να πω τιποτα γιατι και εγω τα εκανα!Αν τα παρουν τα πηραν!

(αν και δεν ειχα παρει ποτε σημα γιατι το θεορουσα π@π@ριά!)
Sidobre έγραψε:
Χάρη μου (και οι υπόλοιποι). Μαγκιά και Αλητεία, δεν είναι (ούτε ήταν) να κλέβεις σηματάκια από τα αυτοκίνητα για να τα κάνεις μπρελόκ...
Sidobre έγραψε:
ΦΛΩΡΟ θεωρούσα οποιονδήποτε που έκλεβε ένα σηματάκι για να αποδείξει στους φίλους του ότι είναι μάγκας επιδυκνείοντας το σηματάκι αυτό. Φλώρος γιατί ήταν άλλος ένας Looser που προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι κάτι!

Αυτη ειναι η διαφορα Τασο!Δεν το εκανα για μαγκια!Δεν τα εδειχνα σε κανεναν!Οι μονοι που το ηξεραν ηταν οι αλλοι δυο που πηγεναμε μαζι! ;)Να φανταστεις οταν αρχισαμε το καπνισμα επι εναμισι χρονο ανεβαιναμε στο βουνο να καπνισουμε για την παρτη μας και οχι στις καφετεριες και στα παρτυ οπως τα και καλα αλανια! Wink
Sidobre έγραψε:
Μαγκιά λοιπόν είναι να σέβεσαι τους γύρω σου, να είσαι αυθεντικός χωρίς όμως να προκαλείς ή να επιδυκνείεσαι μόνο και μόνο για να προκαλέσεις την προσοχή, ή να εντυπωσιάσεις τους άλλους.
Μαγκιά είναι, να μην κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι, από μόδα ή από συνήθεια.
Το κάνουν μόνο και μόνο επειδή είναι πρόβατα και ακολουθούν τα υπόλοιπα.

Ποτε δεν το εκανα οτι και αν εκανα για μοδα η μαγκια ουτε ηθελα να εντυπωσιασω κανεναν!Και εννοειτε δεν ακολουθουσα τα προβατα!
Sidobre έγραψε:
Πάντοντε όμως, η Μαγκιά είναι να είσαι αυθεντικός Wink
Με ξερεις προσωπικα οποτε θα εχεις σχηματισει μια γνωμη!
Wink (πιστευω)

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης