PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περι συνεργειων και εγγυησης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Οκτ 2008, 22:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Περι συνεργειων και εγγυησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα ηξερα οτι προβληματα με την εγγυηση δεν υπαρχουν σε οποιο συνεργειο κι αν πηγαινεις αρκει να εχει αδεια και να υπαρχει το servicebook με οτι εχει γινει συμφωνα παντα με τις ημερομηνιες συντηρησης που προτεινει ο κατασκευαστης. Σε μια Πεζο που ρωτησα μου ειπαν ομως οτι μονο στα εξουσιοδοτημενα η εγγυηση δεν ακυρωνεται!!! Τελικα τι ισχυει;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 08:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αυτό που γνωρίζω φίλε μου και εχω κάνει είναι να πηγαίνεις για το πρώτο service σε αντιπροσωπεία της peugeot,απο οσο γνωρίζω έτσι δεν χάνεις την εγγύηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 08:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ όσο ξέρω, οποιοδήποτε συνεργείο, εξουσιοδοτημένο και μη, είναι κάτοχος του πιστοποιητικού του νομου 1400/2002 έχει δικαίωμα για service και σφράγιδα του service book.

Απ την άλλη, αν χρειαστεί η εγγύηση για αντικατάσταση κάποιου ανταλλακτικού or sth πρέπει να πας υποχρεωτικά σε εξουσιοδοτημένο.

Τέλος, keep in mind ότι τα πάντα πλέον έχουν ελάχιστη εγγύηση 2 χρόνια και αν αντικατασταθεί κάποιο ανταλλακτικό, ανανεώνει από εκείνη την στιγμή που αλλάχτηκε την εγγύηση του για άλλα 2 χρόνια.

Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2008, 10:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αναφερομαι στα απλα σερβις(λαδια, μπουζι,φιλτρα).
Στο εξωτερικο ισχυει αυτο αλλα μηπως στο ελλαδισταν εχουν κανει καμια πατατα....
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 09:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Εγω αναφερομαι στα απλα σερβις(λαδια, μπουζι,φιλτρα).
Στο εξωτερικο ισχυει αυτο αλλα μηπως στο ελλαδισταν εχουν κανει καμια πατατα....

για καθήστε καλά ρε παιδιά..δηλαδή θα πάτε σε ένα εξωτερικό συνεργείο να κάνετε σερβις....θα αλλάξετε μπουζί και φίλτρα....θα πάθει ζημιά το μπουζί το NGK που μπορει να έχει το εξωτερικό συνεργείο και θα πάτε στο εξουσιοδοτημένο να σας αλλάξει το μπουζί που είναι αλλουνού και άλλης μάρκας στην εγγυηση?...

Η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια άσχετα που θα πας για service αρκει να χρησιμοποιούνται εφάμηλα ανταλλακτικά αλλά σε περίπτωση βλάβης η αντιπροσωπεία καλύπτει επίσημα ανταλλακτικά που αγοράστηκαν απο το δύκτιο με απόδειξη αγοράς. Κάθε ανταλλακτικό καλύπτεται από την αποδειξη του για 1 χρόνο εγγύηση ....αν το αυτοκίνητο έχει περάσει απο τα 2 χρόνια της εγγύσης ..είναι για παράδειγμα στον 28 μήνα του...χάλασε ένα ανταλλακτικό και ο ιδιοκτήτης αγόρασε το ανταλλακτικό ...αυτό το ανταλλακτικό έχει 1 χρόνο εγγύηση.....στον 11 μήνα από την αγορά του ξαναχάλασε....παει με την απόδειξη αγοράς και το αντικαθιστά στην εγγυηση...εργασία και ανταλλακτικό....μετά από 3 μήνες ξαναχαλάει....τότε δεν καλύπτεται από την εγγύηση...πρέπει να το ξανααγοράσει....θέλω να σας πω ότι ένα ανταλλακτικό αν χαλάει συνέχεια μέσα στον χρόνο της εγγύησης δεν καλύπτεται εφ όρου ζωης στην εγγύση....μόνο ένα χρόνο από την αγορά του
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 11:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ αυτο λογικο.. Αν ομως παω και βαλω το εν λογω μπουζι σε ενα οποιοδηποτε συνεργειο και μετα απο ενα μηνα ραγισει η τουρμπινα δεν θα μου πουν στην πεζο μα μου σου του... Σωστα;;
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 11:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τα ανταλλακτικά που αλλάζουν εντός εγγύησης...

Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 15:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μία ερώτηση, σε περίπτωση που αγοραστεί μεταχειρισμένο Peugeot που έχει ακόμα εγγύηση, αυτή μεταβιβλαζεται στον νέο κάτοχο?

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2008, 16:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'όσο ξέρω ναι.
Την εγγύηση την έχει το αμάξι και όχι ο ιδιοκτήτης! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης