PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NikolasG (NICK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line 10/03

Ένταξη: 20 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 11:03:43    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους.

Να σας πω την ανακάλυψή μου.
Πήγα για συντήρηση A/C ( κάνει το γνωστό ΧΧΧΧΧΧ απο τους αεραγωγούς) και ο τεχνικός ( όχι Peugeot) μου βρήκε νοτισμένο το σημείο που είναι το φίλτρο. Αυτό που είδε και είναι πολύ σημαντικό είναι ότι η ένωση, του σωλήνα που έρχεται απο το φίλτρο εως το ψυγείο A/C, στο σημείο του A/C είναι κολλημένη. Με ρώτησε αν άλλαξα ποτε ψυγείο, αν έχω τρακάρει και του απάντησα φυσικά ΟΧΙ. Πήγα στην PEUGEOT είδα ένα αλλο 206 1,4 75Hp και είδα ότι η ένωση κανονικά δεν έχει κόλληση.

Το αυτοκίνητο το πήρα τον 10/03 καινούργιο ( βιτρίνας). Είναι απο τα πρώτα MultiPlex και FaceLift που είχαν βγεί το καλοκαίρι.
110.000 KM τα 70.000 Εγνατία

Έχω ένα χτύπημα και φτιάξιμο πόρτα(κάτω απο το πλαστικό) και προφυλακτήρα-φτερό πίσω δεξιά και ένα άφτιαχτο κάτω από το αριστερό φανάρι. Τίποτε άλλο.

1 μήνα μετά την αγορά άλλαξα ταμπλό επειδή ακουγόταν σαν κουδουνίστρα( δεν μπήκε καλά από το εργοστάσιο)
Έχω αλλάξει Σεβρό φρένων, Αντλία υδραυλικού τιμονιού, 4 φορές την COΜ(φλάς), Αερόσακο-κόρνα οδηγού( κόλλησε η κόρνα λόγω επαφών απο τις πολλές αλλαγές COM), Πολλαπλασιαστή όλα στην εγγύηση.
Επίσης μπέκ ψεκασμού και πίσω άξονα εκτός εγγύησης( ΑΟΥΤΣ) και τώρα μάλλον διαρροή φρέον A/C( θα δώ την Τετάρτη απο που).

Συμπέρασμα( για την κόλληση)?

1) Πάλι αστοχία του εργοστάσιου και το κόλλησε( το εργοστάσιο) ώστε να βγεί απο το εργοστάσιο?

2) Είχε κυκλοφορήσει και πριν απο την αγορά του απο μένα χτύπησε ξαναφτιάχτηκε και το πάσαραν ως καινούργιο?

3) Κατα την μεταφορά του απο το εργοστάσιο προς Ελλάδα ατύχημα του φορτηγού και επισκευή του αυτοκινήτου(ων)?

Πως μπορώ να τσεκάρω αν έχει ξανακυκλοφορήσει να αυτοκίνητο? Μέσω Υπουργείου Μεταφορών θα βγάλω άκρη?

Α και ένας φανοποιός ( της PEUGEOT) μου είπε ότι το αμάξι είναι ξαναβαμμένο ( και με τρέλανε), εγώ του είπα ποια κομμάτια έχω χτυπημένα και βαμμένα. Επίσης απο τον 2ο χρόνο το αμάξι χάνει το χρώμα του πίσω πίσω στον ουρανό στο κενό με τον πορτ μπαγκάζ , καθώς και σε μερικά σημεία στο καπό και στο εσωτερικό των εμπρός φτερών. Η δικαιολογία της PEUGEOT, όσο ήμουν στη εγγύηση, ήταν ότι έτσι ήταν απο την αρχή, τώρα το πρόσεξες και είναι φυσιολογικό σε μερικά σημεία να μη φτάνει το robot.

Για πείτε μου κι εσείς τόσο γκαντέμης είμαι , μήπως ψειριάρης?

Τί μπορώ να κάνω?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 12:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου είναι σαν να έχουμε το ίδια προβλήματα.Και έμενα έχει χάσει το χρώμα του στον ουρανό στο κενό με τον πορτ μπαγκάζ καθώς και εμένα κάνει τον ίδιο θόρυβο το ac χωρίς να κανει ψύξη Sad .

Όσο αφορά το ξεβαμένο χρώμα θα ρωτήσω και εγώ όταν παω για σερβις στην αντιπροσωπεία που βρίσκεται κοντά σε εμένα.
Σε παρακαλώ όμως αν μάθεις τιμή για επισκευή του ac πες την μας εδω για να ξέρω τι γίνεται! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 13:01:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε μένα είχε φύγει το χρώμα εκεί, και μου το επισκεύασαν εντός εγγύησης.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 13:16:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαίρομαι οταν παίρνω τέτοιες απαντήσεις,να δώ τι απάντηση θα πάρω απο την δικιά μου αντιπροσωπεία!
Θυμήστε μου πόσα χρόνια εγγύηση έχουμε στο χρώμα?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 13:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mαλλον σου εκατσε....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 07:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε?Ποιός τι έκατσε? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 18:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:

12 Xρονια εχουμε για το χρωμα! Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα βγαλεις ακρη.... Sad
Οταν ρωτησεις πες μας τα αποτελεσματα! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 19:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
panos 206 έγραψε:

12 Xρονια εχουμε για το χρωμα! Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα βγαλεις ακρη.... Sad
Οταν ρωτησεις πες μας τα αποτελεσματα! Wink

Λάθος Μάκη.

12 χρόνια είναι για την σκουριά , 3 χρόνια είναι για την βαφή. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 09:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3 χρόνια για το χρώμα?Τώρα κολάει το ''σου έκατσε'' Splat
Έχω 2000 χλμ για το service,μόλις το παω για αυτό θα ρωτήσω κι όλας τι παίζει.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 08:49:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kατσε λιγακι γιατι δεν ειχα δει κατι....
Ηταν βιτρινας ειπες...?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 09:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι εγινε τελικά με το αμαξι και το χρώμα? εβγαλες ακρη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
JG9478 (GIANNIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.4 (8V) XD (2006)

Ένταξη: 23 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2008, 20:05:47    Θέμα δημοσίευσης: oxi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kala re paidia milame sobara?To amaxi 3 xronia pou to exw einai katw apo ton hlio to alati apo ta kymata kai to xrwma tou den exei pathei to paramikro!!!Syn oti einai kai mauro!!Kai toses blabes?Kai kollhmena exarthmata?Kati upopto sumbainei...

JG
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 07:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω αυτο λεω....

Περαν αυτου θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα Ελληνικα και οχι Γρικλις.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
JG9478 (GIANNIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.4 (8V) XD (2006)

Ένταξη: 23 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 12:27:24    Θέμα δημοσίευσης: sa Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ!Παιδια απλα αυτα τα πραγματα δεν γινεται να συμβαινουν!Το θεμα δεν πρεπει να το αφησεις ετσι!Κατι βρωμαει εδω... Question

JG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 12:39:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω. ψαξτο λιγο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης