PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307-Θόρυβος στην πόρτα μετά τα 70χλμ και υγρασία στην οροφή.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
doum (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Οκτ 2008
Τόπος: Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2008, 20:04:06    Θέμα δημοσίευσης: 307-Θόρυβος στην πόρτα μετά τα 70χλμ και υγρασία στην οροφή. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας και καλως σας βρήκα.

Έχω ένα 307 1600 του 2001 και πέρα από τα κλασσικά προβλήματα του διακόπτη του φλας (δεν με ενοχλεί τόσο) και του ζουάν, αντιμετωπίζω καναδυό άλλα που με απασχολούν περισσότερο.

Κατά την διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού άρχισε να ακούγεται ένας αρκετά δυνατός και ενοχλητικός θόρυβος κάπου από την δεξιά μπροστά πόρτα του συνοδηγού. Δεν θα τον χαρακτήριζα μεταλλικό θόρυβο αλλά ακούγεται κάτι σαν γκουπ γκουπ που μου μοιάζει να να περνά από κάπου αέρας με δύναμη. Ο θόρυβος αυτός συντονίζει από τα 70χλμ και πάνω. Είναι πολύ εκνευριστικός θόρυβος αν δεν ακούω μουσική. Σκέφτομαι να το πάω στη peugeot για έλεγχο αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα πρέπει να περιμένω και επισκευή σε αυτό. Ψύλλους στα άχυρα φαντάζομαι. Αντε να βρείς τον ψύλλο!

Κάτι άλλο. Μετά από πλύσιμο παρατήρησα πως στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στην οροφή έχει εμφανιστεί αμυδρά υγρασία. Προφανώς τρέχει νερό άναμεσα στην οροφή και στην μοκέτα της οροφής. Ξεκινά περίπου από το κεφάλι του πίσω αριστερού επιβάτη και έρχεται σχεδόν ευθεία μπροστά πάνω από το κεφάλι του συνοδηγού. Υποψιάζομαι πως πρέπει να φταίνε τα μαύρα λάστιχα της οροφής ή το μαύρο λάστιχο που είναι περιμετρικά στο πορτπαγκάζ. Οποιαδήποτε γνώμη θα είναι ευπρόσδεκτη πρωτού αρχίσω να φοράω την καταδυτική μάσκα και τον φυσυτήρα για να μπω στο αμάξι!

Τελευταίο (θα σας πρήξω!) είναι ότι το κάθισμα του οδηγού προς στη δεξιά πλευρά τρίζει τρομερά. Λίγο αν κουνήσω το δεξί μου πόδι το κάθισμα αρχίζει να τρίζει αρκετά δυνατά. Εντάξει, δεν γνωρίζω αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε την τάση να χοροπηδάει επάνω στο κάθισμα (ειλικρινά αμφιβάλλω) αλλά το 106 που είχα 6 χρόνια και με 130.000χλμ (όλα δικά μου) και με την ταλαιπωρία που είχε τραβήξει (τι βουνοκορφές είχε ανέβει απλά δεν περιγράφεται) ούτε κιχ δεν έκαναν τα καθίσματα. Κλάψ!

Να είστε καλά που με ανέχεστε!
Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 07:19:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν για το θόρυβο που ακούς από δεξιά θα ήταν εύκολο να εντοπίσεις τι και από πού είναι εάν βάλεις κάποιον άλλο να οδηγήσει και να κάτσεις εσύ από στην μεριά του συνοδηγού.

Έχει ηλιοροφή το αμάξι? Αν ναι τότε είναι πιθανών να είναι νερά.
Εάν δεν έχει αυτές τις λωρίδες τις έχει και το δικό ξεκινάνε από πίσω και έρχονται μέχρι μπροστά , είναι αρκετά φαρδιές και δεν καθαρίζουν.

Για το κάθισμα απλά ένα γρασάρισμα ή λίπανση στο σημείο που τρίζει και θα σταματήσει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
doum (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 17:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου.

Το αυτοκίνητο δεν έχει ηλιοροφή. Προτείνεις να αλλάξω τα μαύρα πλαστικά στην οροφή εξωτερικά μήπως και μπαίνει νερό από εκεί; Αν ακουμπήσω εσωτερικά το σημείο που φένεται λίγο η υγρασία νιώθω την υγρασία ελαφρά στο χέρι μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Οκτ 2008, 19:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα βγάλω μερικές φωτογραφίες να τις δεις να μου πεις εάν είναι και το δικό σου έτσι.
Τα πλαστικά που έχει στον ουρανό είναι διακοσμητικά
Επιστροφή στην κορυφή
doum (Μάριος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Δεκ 2008, 00:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307-Θόρυβος στην πόρτα μετά τα 70χλμ και υγρασία στην ορ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

doum έγραψε:

Κατά την διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού άρχισε να ακούγεται ένας αρκετά δυνατός και ενοχλητικός θόρυβος κάπου από την δεξιά μπροστά πόρτα του συνοδηγού. Δεν θα τον χαρακτήριζα μεταλλικό θόρυβο αλλά ακούγεται κάτι σαν γκουπ γκουπ που μου μοιάζει να να περνά από κάπου αέρας με δύναμη. Ο θόρυβος αυτός συντονίζει από τα 70χλμ και πάνω. Είναι πολύ εκνευριστικός θόρυβος αν δεν ακούω μουσική. Σκέφτομαι να το πάω στη peugeot για έλεγχο αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα πρέπει να περιμένω και επισκευή σε αυτό. Ψύλλους στα άχυρα φαντάζομαι. Αντε να βρείς τον ψύλλο!

Απλά ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα. Ο θόρυβος προερχόταν κάπου μέσα από την πόρτα του συνοδηγού. Το θέμα είναι πως στο τελευταίο μεγάλο ταξίδι που έκανα εντελώς ξαφνικά και χωρίς να γίνει κάποια επέμβαση στην πόρτα ο θόρυβος σταμάτησε. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τι ήταν και πως έφτιαξε μόνο του αλλά το μόνο που έχω να λέω είναι πάλι καλά!

Φίλε Τourista μήπως θα ήταν εύκολη εκείνη η φωτογραφία με τις λουρίδες της οροφής; Σε ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Δεκ 2008, 10:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα την βγάλω σήμερα. Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 22:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω ξέρω άργησα λίγο να λοιπόν οι φωτογραφίες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης