PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Για οσους ειναι γεννημενοι πριν το 1980
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 10:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δείτε και αυτά!! Laughing Laughing Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=0o7X7R5B0KA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=D2ru_LHX_CU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=AnnQmEmXcbI&feature=related

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2008, 16:15:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρήκα αυτά πριν από λίγο και πραγματικά ανατρίχιασα διότι έχω φοβερές αναμνήσεις!!!!

To 1o μου ποδήλατο!

Και το 2ο μου (το μεγαλύτερο αδελφάκι του και ίσως το ΠΙΟ Ευρηματικό και πρωτότυπο ποδήλατο EVER)!!!

Πραγματικά, πόσοι από σας προφτάσατε τα Tomahawk και Chopper???? Tease Tease Tease Tease Tease Tease

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2008, 17:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μας βρεις και μια φωτογραφια σου πανω σε αυτα, στειλε την να την κανουμε baner του site τις αποκριες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2008, 17:25:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χάρη
Ένα πράγμα θα σου πω.....
πίσω φρένο "κόντρα".....ΤΕΛΟΣ.......

STELIOS έγραψε:
Αν μας βρεις και μια φωτογραφια σου πανω σε αυτα, στειλε την να την κανουμε baner του site τις αποκριες.

XAXAXAXAXA

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2008, 17:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τετοιο ποδήλατο δεν είχα
είχα από τότε bmx... "pacific" αν θυμάσαι...
ειχε όμως φίλος μου και ειχα κάνει κάμποσες βόλτες
περίεργη αισθηση με τον μικρό τροχό μπροστά και τις ταχυτητες...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2008, 18:03:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμεναμε να ανοιξει το πρωι η ερτ-1 και ερτ-2 να δουμε οτι και να εχει ακομη και διαφημισεις ανοιγε με τον εθνικο υμνο Wink Θυμαμαι να μας παιρνει βιντεοκασσετες ο πατερας μου με τον ροζ πανθηρα και με θαντερ θαντερ θαντερκατς οοοο Laughing ή το πρωτο μου ποδηλατο bmx με τρεις ταχυτητες που αλλαζαν με μοχλο Twisted evil Ωραιες εποχες παντως Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2008, 20:45:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

του 84 και εγω αλλα ολα τα παραπωνο γνωριμα...
παιδι της πολης μεν αλλα το καλοκαιρη απο την πρωτη μερα που κλιναν τα σχολια μεχρι την τελευτεα στον παππου εξοχικο...
εκει τα εζισα ολα αυτα θιμαμε φτιαχναμε ομαδες και εξερευνουσαμε το βουνο βολτες με τα ποδηλατα τα βαφαμε καθε βδομαδα με σπρει αλλο χρομα τη κοντερακια πανο τη φοτα για μπροστα(αυτα που αναβαν με την κινηση του τροχου) χαμος ενα εγκαταλελιμενο σπιτη για αρχιγειο και με το που αναψουν οι λαμπες του δημου ολοι στο σπιτη την αλλη μερα ραντεβου στην θαλασσα για μπανιο πολεμοσ με νερομπιστολα βουτιες και το μεσημερι σπιτη για υπνο μεχρι της 5 που ειχαμε ραντεβου...καμεια φορα επερνε ο υπνος τον παππου και πηδαγα τα καγκελα για να παω στο σπιτη κανενος φιλου μιας και δεν μου αρεσε ο μεσημεριανος υπνος και λιγο πριν ειναι η ωρα που ξηπναει ξανα σπιτι με τον ιδιο τροπο.ματι τα ξαδερφια μας με της τοτε κοπελες τους να φιλιουντε και μετα να λεμε ααα ο δικος μου της επιασε και το στηθος λες και κατι εγινε...πολυ ποδοσφερο απειρα χτηπηματα 1 ηλιακος θερμοσιφονας σπασμενος στο ενεργιακο μου και αλλος ενας στου ξεδελφου μου(δεν εχουμε στοχο οικογενιακος) πολυ ξηλο αλλα την αλλη μερα ολη μια παρεα..αχχχ καλες εποχες τωρα τα ανιψακια μου κολημενα στο ps3 ερχοντε και οι φιλοι να πεξουν με την κολοκονσολα ολοι μαζι.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2008, 14:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Χάρη
Ένα πράγμα θα σου πω.....
πίσω φρένο "κόντρα".....ΤΕΛΟΣ.......

+1000 Evil

υπηρχε και ενα αλλο μοντελο απο τα παραπανω ποδηλατα με την σελα πιο ψηλα...
εννοειται γεμισμενη με αφρολεξ και τυλιγμενη με μονωτικη ταινια... Idea

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2008, 17:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαζατε και μανταλακια με χαρτι στις ακτινες ?Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2008, 18:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι, αλλα βαζαμε ενα κουτακι αναψυκτικου στο πισω μερος της ροδας,
για να κανει εναν εκνευριστικο ηχο... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Οκτ 2008, 13:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειχα ενα bmx μικρο κατακοκιννο με κοντρα και κλασικα τραπουλοχαρτο με μανταλακι Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 22:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αν και γεννηθείς το '78 είμαι μάλλον νέας εσοδείας,
Θυμάμαι το 85-86 στο δημοτικό έπαιζα Atari 2600 και ΖΧ Spectrum
ποιό μετά Amiga 500 και Amstrad CPC 6128 το πρώτο μου κομπιούτερ ήταν ένα Apple IIc το 1988 ενώ χάζευα το pc ενός φίλου ένα Tulip 8086 με VGA και 20mb σκληρό που είχε φέρει ο πατέρας του από Αμερική...
Επίσης θυμάμαι Nintendo NES το πρώτο gameboy και το θαυματουργό αλλά απλησίαστο οικονομικά Neo Geo
που ήταν σαν τα ηλεκτρονικά με τα 50αρικα που
παίζαμε Street Fighter και Sega Rally ή το διαστημικό φορητό Atari Lynx το πρώτο έγχρωμο φορητό βιντεοπαιχνίδι
ή την πρώτη είσοδο στο ίντερνετ στη BBS της HOL με 28kbps μόντεμ το μακρινό 1994 καθώς και σε σίτε στο ίντερνετ προ www με text based browser ... ίσως δεν είμαι η κλασσική περίπτωση αλλά ήμουν του ηλεκτρονικού και του καναπέ από μικρός ενώ στη φύση άντε κάνα τηλεκατευθυνόμενο και ποδήλατο γιατί σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο ήμουν ανάπηρος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2008, 11:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Κάπου έχω μερικές νομίζω! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ: Την ανάρτηση στη σέλα την προσέξατε???!!!

υ.γ2: Στο Chopper πέρναγα μια ζώνη παντελονιού πίσω από την πλάτη της σέλας και τη χρησιμοποιούσα ως ζώνη ασφαλείας!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2008, 14:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεννημενος το 80 γεννημα - θρεμμα Πειραια.
Βλεποντας τα παραπανω βιντεακια ολη την ωρα η τριχα ηταν καγκελο.

Τετοιο τσοπερακι ποδηλατο ειχα και εγω αλλα το μεγαλο (η τουλαχιστον ετσι το εβλεπα για το μποϊ μου) μεχρι που περασα μεσα απο την τζαμαρια του μαγαζιου του πατερα μου.

Προσκοπος 8 χρονια, καθε αργια στο χωριο με τα ξαδερφια μου τον χειμωνα για κυνηγι με φλομπερ και αεροβολα, το καλοκαιρι για φυδια και σκορπιους στο βουνο και στο ποταμι. Camping ολα τα χρονια και να μην ξεκολλαω απο απο την θαλασσα.

Ποιος απο εμας δεν ακουγε scorpions στα παρτι και να χορευει μπουζ με τα τοτε γκομενακια (που δεν κοιταγαν την τσεπη σου ακομα αλλα την αλητεια σου).
Εποχες που τα Camel ειχαν 200 ΔΡΧ, που επαιζες ξυλο με τα χερια σου και αν τις ετρωγες εκανες μοκο,οπου υπηρχε μπεσα και τιμουσες τα παντελονια σου απο μικρος, που ηταν η αρχη των καταληψεων, χωρις πιστωτικες και δανεια,που τα κινητα ειχαν μεγεθος και βαρος μεγαλου τουβλου και 50cm κεραια , που λεγαμε τα καλαντα ολοι (και οχι μονο οι αλλοδαποι), με punk και martins-getta- vermaht διπατες η timberland και polo φουτερακια, ταβλακι και φραπα, με φορητα ραδιοκασσετοφωνα στις εκδρομες, κρυφα τσιγαρα σε εκλλησιες-αλανες και παρκακια, τρενα και λεωφορια για να πας οπου θελεις, με το 1/8 της κινησης που υπαρχει τωρα, κ.τ.λ........

Ρε παιδια μου λειπουν αυτες οι εποχες, οχι γιατι μεγαλωσα αλλα γιατι πιστευω πως τα σημερινα παιδια το εχουν αναγκη για το μελλον τους.
Δεν λεω, καποια πραγματα εγιναν καλυτερα αλλα κατα την αποψη μου τα ποιο πολλα εχουν αλλαξει προς το χειροτερο

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2008, 15:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποιος θυμαται το πορτοκαλι αυτοκολλητο ΤΡΙΜ που κοσμουσε ολα τα racing ποδηλατα της εποχης??? Evil
και στις αρχες της αλκοολικης μας καριερας πιναμε ΡΟΣΣΟ ΑΝΤΙΚΟ και αργοτερα SOUTHERN COMFORT με sprite... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2008, 15:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ρε ψηλε αν και ειμαι το 89 (δεν ξερω αν διαβασες ποιο πριν) ολο εξω και να αλωνιζω!Πολυ το γουσταρα!

Τωρα τα παιδακια τσοντουλες στο PC που ειναι δικο τους και οχι των γωνιων του και playstation καργα!

Εμεις παιζαμε pro στο προαβλιο του σχολειου και counder στο βουνο με αεροβολα!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2008, 19:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
...
και στις αρχες της αλκοολικης μας καριερας πιναμε ΡΟΣΣΟ ΑΝΤΙΚΟ και αργοτερα SOUTHERN COMFORT με sprite... Rolling eyes

Πρωτη φορα κοκαλο εγινα με SNAPS., και το πρωτο ουισκι μου (αν μπορεις να το πεις ετσι) drambuie Beer Dizzy2 Puke left

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2008, 19:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Ετσι ρε ψηλε αν και ειμαι το 89 (δεν ξερω αν διαβασες ποιο πριν) ολο εξω και να αλωνιζω!Πολυ το γουσταρα!

Τωρα τα παιδακια τσοντουλες στο PC που ειναι δικο τους και οχι των γωνιων του και playstation καργα!

Εμεις παιζαμε pro στο προαβλιο του σχολειου και counder στο βουνο με αεροβολα!

Καθαρα τυχαιο και σπανιιο στην ιλικια σου τετοιο μεγαλωμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2008, 09:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Βρήκα αυτά πριν από λίγο και πραγματικά ανατρίχιασα διότι έχω φοβερές αναμνήσεις!!!!

. . . το μεγαλύτερο αδελφάκι του και ίσως το ΠΙΟ Ευρηματικό και πρωτότυπο ποδήλατο EVER)!!!
Πραγματικά, πόσοι από σας προφτάσατε τα Tomahawk και Chopper???? Tease Tease Tease Tease Tease Tease

Εγώ Χάρη ! ! ! Surprised Surprised Surprised
Τι είπες τώρα ? ? ? Αν ανατρίχιασα λέει . . . ! ! !

Ειμαι το ΄66 και αυτά κυκλοφόρησαν ΄73-΄74 . Το είχε ο ξαδερφός μου.
Διαστημόπλοιο τότε . . .
Εγώ ειχα Carrera/Tiger (ανάρτηση μπροστά,ταμπούρα μπρός-πίσω) αν τα θυμάσαι .

Διάβασα όλο τό θέμα και πραγματικά το χάρηκα ! ! !
Στην γειτονιά μου (Γιάννενα) είχαμε εποχές . . . εποχή που παίζαμε με μπίλιες . . . αλλη με φυσοκάλαμα(πόλεμο με χωνάκια) και φελιζόλ(φτιάχναμε σχεδίες για ψάρεμα) απο τις οικοδομές . . . αλλη ξύλο με την πάνω γειτονιά . . . κυνηγι με αεροβόλα . . . σπιτάκια στα δέντρα και σχοινιά (Ταρζάν εντέλώς) . . . καλα τα ποδήλατα και μετά τα μηχανάκια ηταν στάνταρ . . . τι να πρωτοθυμηθώ ! ! ! Very happy
Πέρασα σταδιακά απο τότε που δεν ειχαμε (τηλεόραση,τηλέφωνο. . .γενικώς ηλεκτρονικά καλούδια και λεφτά) σε μια εποχή που εχουμε αρκετά και ίσως γι' αυτό δεν ειπα ποτέ την λέξη "βαριέμαι " στον εαυτό μου . . . Very happy
Κάθε γενιά έχει τα δικά της . . . Ελπίζω όμως τά παιδιά μου (περιμένω το 1ο) και όλου του κόσμου να έχουν ανάλογα βιώματα με ΜΟΝΕΣ απώλειες γρατσουνιές και ράμματα (εγώ εχω σχεδόν παντού Smile )

Με φτιάξατε . . . Very happy ! !

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2008, 15:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:
(ανάρτηση μπροστά,ταμπούρα μπρός-πίσω)

Οταν λέμε ταμπούρα τι εννοούμε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης