PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2ο Touring στη Λίμνη Πλαστήρα στις 22-24/02/2003
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panos_25 (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS2 1600 16V

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Elefsina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 15:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την σειρά μου κι εγώ να πω ότι πέρασα πολύ ωραία και το Touring παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του δρόμου στα τελευταία κυρίως χιλιόμετρα ήταν πολύ καλά οργανωμένο.Χάρηκα πολύ με τις γνωριμίες που έκανα.Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα.Η παγωμένη λίμνη και το φράγμα ήταν φανταστικό παρόλο που εγώ και ο Chatassos υποχρεωθήκαμε για άλλη μια φορά να βάλουμε αλυσίδες.Ελπίζω το επόμενο touring να γίνει προς την Άνοιξη για να μην έχουμε προβλήματα μετακίνησης αν και απ'ότι είδα παρ'όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονταν όλοι έιχαμε καλή διάθεση και τα ξεπεράσαμε....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 20:12:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για Όσους ΔΕΝ ηταν εκει... παρτε μια ΚΟΥΛΑ!!!!

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 20:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω νομιζα πως το κατεσφαξες αλλα αυτο ειναι διακριτικο και ομορφο!
μπραβο!

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 20:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
εγω νομιζα πως το κατεσφαξες αλλα αυτο ειναι διακριτικο και ομορφο!
μπραβο!

Μητσε μην το ξαναπεις αυτο Laughing Laughing Laughing

Να δουμε τι αλλο θα κανει.

Αφου ρε Πολιτη δεν ηθελες 206 γιατι το πηρες Question Question Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 21:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρτε και μερικές ακόμα.....πιο αποκαλυπτικές:

"Αυτός με το φορτηγάκι που κολλάει ρε παιδιά?"

"Τι κοιτάς ρε? Μήπως δεν σου αρέσει ο σκούφος μου?"

"Που λες γυναίκα, επειδή έχω χάσει το μέτρημα, αυτό πιο ποτήρι είναι?

Μια χαρά ζευγάρι, αλλά αυτός ο μουσάτος κάπου δεν κολλάει...Λέτε?

"Φορέστε και εσείς καπελοσκουφάκια του 206club και ξαπλώστε άφοβα στο χιόνι." Διαφήμιση για τα προϊόντα του 206 Club ακατάλληλη διά ανηλίκους.

"Πω-πω, αυτό το RC έξω είναι για μένα?"

"Είσαι ο αρχηγός μας, είσαι ο αψηλός μας!!!"

"Η ζωή είναι refresh...." Ο καθένας με τον πόνο του.

Καταδρομέας χιονοδρόμος στις Άλπεις ψάχνει απεγνωσμένα για φαί...

"Αν δεν τα θέλετε εσείς ρε παιδιά, να τα φάω εγώ..."

"Γκαρσόν, πιάσε 2 γουρουνόπουλα ακόμα..."

"Κάτσε να πάω πιο πέρα να παίξω, γιατί εδώ θα γίνω ρεζίλι..."

"Αλλη μια κορφή κατακτήθηκε!!! Ποιος είμαι ρε παιδί μου? Ο Χίλαρι?"

Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα σχόλια Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 21:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα σχόλια Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Τι να παραξηγηθούν. 'Αλλες δεν έχει να γελάσουμε κι άλλο;

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 22:59:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Πάρτε και μερικές ακόμα.....πιο αποκαλυπτικές:

Δωσε και αλλες φωτο στον λαο σου να γελασουμε και λιγο με τις φατσες μας....χιχιχι Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2003, 03:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχα
ωραίες και οι "αποκαλυπτικές" φώτο...
άντε και στο επόμενο tour, θα είμαστε περισσότεροι

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2003, 13:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαιχτες !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2003, 13:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό ακριβώς έχεις πιάσει τον παλμό!!!
άψογος Τσατάσε

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάρ 2003, 20:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Laughing Very happy Laughing

Έλα, έλα, βγάλε και τις ακατάλληλες τώρα σιγά σιγά...

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 04:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing
Ειδικά τα σχόλια, κρατάνε το ρεφρέν...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 15:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Ειδικά τα σχόλια, κρατάνε το ρεφρέν...

Ευγε τσατασε ολε......Βγαλε και τον καταδρομεα Μιλτο με το κοντομανικο Very happy Τελικα βρε Μιλτακο δεν μας ειπες...........Το καλοκαιρι τι φορας Question Question Question Question Question

Καλα ντε μην βαρας.......... Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000

Ένταξη: 17 Οκτ 2002
Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 17:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θέλουμε κι άλλες αποκαλύψεις!
στιγμιότυπα από τη μάχη(χιονοπόλεμος).

Image hosted by Photobucket.com ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
angelbaby (Ελίνα)
Μέλος
Μέλος

FIAT Seicento BRUSH - 1100cc - 55HP

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 20:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να 'μαι κι εγώ....!!!!!! Λίγο αργοπορημένη, ας όψεται η ρημάδα η Delphi Evil

Τι να πώ και τί να ομολογήσω η γυναίκα.....Αυτό δεν ήταν touring, η κάθοδος των Μυρίων ήτανε Laughing

Και για να γίνω πιο σαφής, έχουμε και λέμε :

pduke μην ακούς κανέναν περί "κακοφωνίξ" και "ατάλαντου κιθαρίστα"...Μακάρι να έπαιζαν κι άλλοι το "Γιάαααααααααννη μου το, Γιαννή μου το μαντήλι σουουουουουου" όπως εσύ!!! P.S. Πολύχρονος κι ευτυχισμένος, να σε χαίρεται η γλυκειά σου η magika Wink

christhehealer Επίσης μην ακούς κανέναν περί "άχρηστου τραγουδοποιού"...Όταν εκείνοι άκουγαν για πρώτη φορά το "Stairway to heaven" εσύ έφευγες με το "all along the watchtower" Wink Προκαταβολικά, Χρόνια ΠΟΛΛΑ (ξέρεις εσύ τι εννοώ....)

Και επειδή αυτή τη στιγμή που γράφω έχω ένα πειραχτήρι πάνω απο το κεφάλι μου που δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ Wink ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ και τα υπόλοιπα θα έρθουν αύριο :
ΠΑΝΟ, δεν ήταν λαμπάντα αυτό που νομιζες, το λέω και δημοσίως.....αλλά τανγκό Wink Wink Wink

Τα υπόλοιπα αύριο που θα μπώ απο την δουλειά να γράψω...To σίγουρο είναι οτι παρόλες τις δύσκολες συνθήκες (βλέπε ΝΟ TZAKI...) περάσαμε jet και στο επόμενο touring ακόμα καλύτερα (Η ορεινή Ναυπακτία τι σας λέει;;Wink
Cheers!

Petaei to Seicento? Petaei.......ki as mhn einai PUG 206 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 22:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

angelbaby έγραψε:
pduke μην ακούς κανέναν περί "κακοφωνίξ" και "ατάλαντου κιθαρίστα"...Μακάρι να έπαιζαν κι άλλοι το "Γιάαααααααααννη μου το, Γιαννή μου το μαντήλι σουουουουουου" όπως εσύ!!!

Sorry που επεμβαίνω Embarassed Embarassed Embarassed αλλά το Γιάννη μου το μαντήλι σου ο Πάνος δεν ξέρει να το παίζει στην κιθάρα. Εγώ έκατσα και το έβγαλα, για να του κάνω πλάκα Cool Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 01:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
angelbaby έγραψε:
pduke μην ακούς κανέναν περί "κακοφωνίξ" και "ατάλαντου κιθαρίστα"...Μακάρι να έπαιζαν κι άλλοι το "Γιάαααααααααννη μου το, Γιαννή μου το μαντήλι σουουουουουου" όπως εσύ!!!

Sorry που επεμβαίνω Embarassed Embarassed Embarassed αλλά το Γιάννη μου το μαντήλι σου ο Πάνος δεν ξέρει να το παίζει στην κιθάρα. Εγώ έκατσα και το έβγαλα, για να του κάνω πλάκα Cool Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και εγώ τι φταίω και με πιάνεται στο στόμα σας!!!! Rolling eyes Rolling eyes Evil Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
angelbaby (Ελίνα)
Μέλος
Μέλος

FIAT Seicento BRUSH - 1100cc - 55HP

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 08:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Και συνεχίζοντας έχουμε και λέμε...... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα, καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους (αχ, άτιμη τσαγκαροδευτέρα...) Crying or Very sad

Σε συνέχεια του χτεσινού μου e-mail, και έπειτα απο άτυπη πρέμβαση του Θεραπευτή, επιτρέψτε μου να συνεχίσω Very happy

Το touring ήταν μοναδικό απο πολλές απόψεις. Η παρέα των παλαβών που παίρνουν τα όρη και τα βουνά με το 206 όσο πάει και μεγαλώνει και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα Smile

Τα χιόνια και ο χιονοπόλεμος (που απ' ότι είδα "καταγράφηκε" με κάθε "ανατριχιαστική" και ακατάλληλη δι 'ανηλίκους λεπτομέρεια, όπως προανέφερε κάποιος κύριος εδώ μέσα....) Wink εμένα με γύρισαν πίσω κάτι χρόνια και μπορώ να πώ οτι το χάρηκα ιδιαίτερα...Ζαχαρία, ακόμα σου χρωστάω μια χειροβομβίδα, ξέρεις εσύ, για εκείνη την καλή που μου πέταξες Shocked Shocked Mad Mad

Το γεγονός οτι δεν είχαμε ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ θέρμανση (παρόλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες μας, να ανάψουν τα καταραμένα τα τζάκια Evil ) , δεν μας πτόησε και τόσο σε τελική ανάλυση, αφού βρέθηκαν αρκετές μέθοδοι καταπολέμησης του κρύου (βλέπε ύπνος με την ισοθερμική φόρμα του ΣΚΙ, αγκαλίτσες με το έτερον ήμισυ, ακόμα και χορός για να κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα.....ΑΚΟΥΣ pduke????? Χορός και όχι λαμπάντα) Wink

Το φαγητό μπορώ να πώ οτι ήταν πάαααααααααααααρα πολύ καλό όπως επίσης και το τσίπουρο που ήπιαμε την Κυριακή το βράδυ Rolling eyes

Λυπάμαι για ένα πράγμα....Που δεν μπόρεσαν οι βόρειοι να καθήσουν λίιιιιιιιιιιιιιγο παραπάνω μαζί μας. Αν ευνοούσε το κλίμα και ο καιρός φαντάζομαι θα καθόμασταν περισσότερο μαζί, παρείστικα Embarassed

Ευελπιστώ στο επόμενο touring να μας κάνει πολύ καλό καιρό και να έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε πολύ πολύ καλά, χωρίς κρύο και πανικό Crying or Very sad Crying or Very sad

Όπως κι αν έχει, ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του club που διοργάνωσαν την ιστορία για όλους μας, αλλά και στον Αλέξανδρο που βοήθησε πολύ και έτρεξε ειλικρινά για όλους μας...Do not worry για τις δυσκολίες Άλεξ, δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με τον καιρό Wink

Φίλε μου Μιλτιάδη, keep up good work, τα καλά κόποις κτώνται Wink Wink Φιλάκια στην μικρή σου Κατερίνα..

Τeoman χάρηκα πολύ που σε είδα στο touring και περιμένω να σε δω και την επόμενη φορά.....και επειδή είμαι καλό παιδί, σε συγχωρώ για τις φωτό που έδωσες στεγνά στο forum Wink χι χι χι χι χι.....

Micho και λοιποί συγγενείς, είστε υπέροχοι Smile Μας χρωστάτε όμως ένα κατέβασμα προς τα δικά μας τα μέρη, έτσι για να αλλάξει λίγο το κλίμα, τί λές;;; Very happy

Κάνω άτυπη πρόταση να γίνει στην ορεινή Ναυπακτία το επόμενο touring και ακούω απόψεις...

Petaei to Seicento? Petaei.......ki as mhn einai PUG 206 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 08:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
D Τελικα βρε Μιλτακο δεν μας ειπες...........Το καλοκαιρι τι φορας Question Question Question Question Question

Αυτό είναι μία μεγάλη πονεμένη ιστορία.... Sad

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 09:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχετε και δικιο δεν λέμε το οτι σας ανεβάσαμε 2 φορες αρα το 3 tour σας το χρωστάμε πιστεύω!! οπου θέλετε παιδιά θα έρθουμε! Very happy και δεν ναυλώνουμε ένα ferry boat να μας κάνει κορυαζιέρα εμας και τα 206 μας!!! Shocked Shocked Shocked Shocked καλα καλα φευγω μην βαράτε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Επόμενη
Σελίδα 15 από 17

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης