PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1400αρι "μυστικός πυραυλος"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 20:46:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stauros206 έγραψε:
υπαρχει τροπος να κανει πλειρωση του θαλαμου....... αν θες (μονο ο pughell) μπορω να σου δωσω ενα τηλ να παρεις την δευτερα για να σου πουμε.... (επειδη εισαι θεσσαλονικη) τωρα για τους αλλους.... δεν θα τους κανουμε εμεις μαγκες........

SnakeMJK έγραψε:
Στην αρχή ήταν 40 κιλά... Μετά έγιναν 20 και τώρα θα πέσουν κ άλλο... Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται, ο αλεκούκος είναι κάθε πέμπτη στη λέσχη για να καταδικάζει αυτούς που νομίζουν ότι έχουν φτιάξει τα αυτοκίνητα τους Razz

+ άπειρο
stauros206 έγραψε:
στελιο αν θες στειλε μου ενα mail με το τηλ σου να σε παρω........ οσο για το αν εχω κ τι εχω δεν σασ αφορα ..... οσο για αυτους που βρισκονται στο κλαμπ καθε πεμπτη οτι αμαξι εχετε και σε οση αναλογια αλογων πειτε μου...αλλα οχι παμε να ανοιξουμε για διαφορες..... αν υπαρχει σοβαρος λογος μονο (λ7)... κ δεν λεω Π@π@ριες..... μιαλαω 1000000% σοβαρα....

Που να μιλούσες και για πλάκα δηλαδή!
stauros206 έγραψε:
το πεζο θα ερθει στο κλαμπ...... αν ισχυουν οσα προειπα θα βγουν εδω οι επιστημονες στο φορουμ κ θα γραψουν δημοσια το τι ειδαν......... με λιγα λογια θα το μπουκωσουν.......

Ψωλαρά μου εσύ!

Ρε και να είμουν Αθήνα κάτι γλέντια που θα είχαμεεεεεεεεεεεεεε Big wink Lol

Όταν τον τελειώσει ο Road Runner στείλτε τον με courier στις Σέρρες για αποκεφαλισμό Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 20:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α-riba A-riba Antere Antereeeeeeeeeeeeeeeeeee Cool

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:01:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stauros206 έγραψε:
ειστε πολυ λιγοι........ μπειτε το google κ ψαξτε να βρειτε ατεχνοι..........

+Pughell ασχετος

stauros206 έγραψε:
ο pughell ξερει πραγματικα .... ολοι οι αλλοι......................................

-Pughell εγινε σχετικος

stauros206 έγραψε:
στελιο αν θες στειλε μου ενα mail με το τηλ σου να σε παρω........

Κατσε γιατι αυτος ξερει και ο θεος παντογνωστης ΕΓΩ(stauros206) με τον μαγο μηχανηκο μου (βλ. ξαδερφος Γκανταλφ) θελουμε ενα παιδι για ολες τις δουλειες!Αυτος μας κανει!

stauros206 έγραψε:
το δικο μου ειναι 1,4 8ν μονοπεταλουδο...........

Και της ξαδερφης μου το 14αρι ετσι ειναι! Wink

stauros206 έγραψε:
το δικο 1,4 8ν ηταν και εγινε 1,6 με αλουμινενια εισαγωγη,πεταλουδα, και καποιες εργασιες στο καπακι και οχι μονο....

Πωωωω αποφασισε ρε βλακα! Rolling eyes

stauros206 έγραψε:
το ηλεκτρικο τουρμβο το ειχε ο βεγγος....αμα θες να σου δωσω εναν ηλιακο......

Τurbo ειναι το τουρμβο? Rolling eyes Κερναω καραμελιτσες!

stauros206 έγραψε:
οσο για το αν εχω κ τι εχω δεν σασ αφορα ....

Τοτε τι μας τα σπας? Rolling eyes

stauros206 έγραψε:
επισης οποιος απο εσας ασχολειται με κοντρες..... υπαρχει ενα μαυρο 106gti που ειναι τουρμπατο....το μοναδικο μαυρο τουρμπατο που εχει ξεκαμπανιασει παρα πολλους..... το γνωρηζετε??

stauros206 έγραψε:
ποσα λεφτα βαζεισ????? οσα βαζεις τοσα θα χασεις...

Οχι δεν το ξερω αλλα παμε!
5000 χιλιαρικα και αδεις!Και σιγουρα θα κλαιτε!

stauros206 έγραψε:
αν ισχυουν οσα προειπα θα βγουν εδω οι επιστημονες στο φορουμ κ θα γραψουν δημοσια το τι ειδαν......... με λιγα λογια θα το μπουκωσουν.......

Θα ερθεις με την memory απο το playstation να μας δειξεις το 206 που εχεις φτιαξει στο need for speed?

stauros206 έγραψε:
οτι δεν λεω πιπες

Μονο τις κανεις? Rolling eyes

stauros206 έγραψε:
εγω ειμαι ο αμπαλος.

+******

Παρακαλώ προσοχη στις εκφράσεις μας
Εκ της MOD Team

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stauros206 (stauros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 27 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:02:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο αφορα το πεζο μου..... Ποτε δεν εχω τρεξει σε κοντρα με Λ7........ μιλησα με τον μηχανικο μου και μου ειπε <<ΟΠΟΙΟΣ>> θεωρω ιεροσυλια να κατεβαζε το διτουρμπινο 350ζ ..... και ολα τα αυτοκινητα του κλαμπ να κατεβαζατε και να τα βαζατε το ενα πανω στο αλλο παλι κηδειες θα ειχατε....... οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)... εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ.... παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw RazzRazzRazz) αρα οτι μου λενε (οσον αφορα τις κοντρες σας λεω) οσο για αυτους που λενε πως ειδα τι ελεγε ο pughell και τα επανελαβα το ιδιο αμαξι σαν το δικο μου εχει ξαναφτιαχτει το 2005.... κ τοτε τον pughell ειχανε συμβουλευτει???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:07:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ααααα 19,5...
ενδιαφέρον...

(κάτσε να βάλω μερικές ακόμα τελιτσες που σου αρέσουν)

...........
.................
..........................
...................................

το 350 που κολλάει?
μηπως να φέρω κι εγω μια 430 ενός φιλου να ανοιξουν αττικη οδο 5ες?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stauros206 έγραψε:
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!

Shocked Μας δουλευεις?

stauros206 έγραψε:
οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)...

Μονο το παπαγαλακι ξερεις να κανεις οτι σου λενε λες!

stauros206 έγραψε:
εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ....

Εσυ δεν μας ελεγες ασχετους?Αρα εισαι σχετικος εσυ με τα λεγομενα σου!

stauros206 έγραψε:
παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw RazzRazzRazz)

Ελα ρε αλανι και εγω!Πωωω εχεις και εσυ διπλωμα σοβαρα? Shocked Shocked

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:09:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stauros206 έγραψε:
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλάκα κάνεις!
stauros206 έγραψε:
οσο αφορα το πεζο μου..... Ποτε δεν εχω τρεξει σε κοντρα με Λ7........

Και ούτε πρόκειται.
stauros206 έγραψε:
μιλησα με τον μηχανικο μου και μου ειπε <<ΟΠΟΙΟΣ>> θεωρω ιεροσυλια να κατεβαζε το διτουρμπινο 350ζ ..... και ολα τα αυτοκινητα του κλαμπ να κατεβαζατε και να τα βαζατε το ενα πανω στο αλλο παλι κηδειες θα ειχατε.......

Το διτούρμπινο αυτό, αν το κάνει τριτούρμπινο, πες του να πάμε μια ψιλή να δούμε τί κάνει.
stauros206 έγραψε:
οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)... εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ.... παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw RazzRazzRazz)

Μια τρίχα από τ' αρχ**ια των περισσοτέρων μας είσαι λοιπόν.
stauros206 έγραψε:
αρα οτι μου λενε (οσον αφορα τις κοντρες σας λεω) οσο για αυτους που λενε πως ειδα τι ελεγε ο pughell και τα επανελαβα το ιδιο αμαξι σαν το δικο μου εχει ξαναφτιαχτει το 2005.... κ τοτε τον pughell ειχανε συμβουλευτει???

Όχι. Κάποιο πολύ στενό συγγενικό σου πρόσωπο.

Θες αν σου πώ ποιό?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stauros206 έγραψε:
εγω ειμαι ο αμπαλος.

+******

Παρακαλώ προσοχη στις εκφράσεις μας
Εκ της MOD Team

Περιμενα να βγαλει αστερακια! Embarassed Embarassed Embarassed

..
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:12:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ο πρώτος 19χρονος με τούμπανο 206 με 40 κιλά φέτα κεφαλοτύρι και ένα s3 για κόντρες, ξέρεις να βγαίνει το χαρτζιλίκι Razz

Εξακολουθώ να στηρίζω το 16. Τα 19 μου φαίνονται άπειρα.

Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:13:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stauros206 έγραψε:
κοιτα ΕΓΩ απο κοντρες κ πιστες ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο αφορα το πεζο μου..... Ποτε δεν εχω τρεξει σε κοντρα με Λ7........ μιλησα με τον μηχανικο μου και μου ειπε <<ΟΠΟΙΟΣ>> θεωρω ιεροσυλια να κατεβαζε το διτουρμπινο 350ζ ..... και ολα τα αυτοκινητα του κλαμπ να κατεβαζατε και να τα βαζατε το ενα πανω στο αλλο παλι κηδειες θα ειχατε....... οπως εγινε μοα προταση απο το rc και τοειπα (Συμφωνα με οσα μου ειπαν)... εγω απο το πρωτο ποστ μου ειπα πως δεν ξερω καλα απο μοτερ.... παρολο που ειμαι 19,5 (Διπλωμα εχw RazzRazzRazz) αρα οτι μου λενε (οσον αφορα τις κοντρες σας λεω) οσο για αυτους που λενε πως ειδα τι ελεγε ο pughell και τα επανελαβα το ιδιο αμαξι σαν το δικο μου εχει ξαναφτιαχτει το 2005.... κ τοτε τον pughell ειχανε συμβουλευτει???

Καλό μου παιδί, ίσως δεν καταλαβαίνεις πως με τις κουταμάρες που γράφεις γίνεσαι ρεζίλι και γενικώς περίγελος.
Το τόπικ μένει μόνο για να σε κοροιδεύουμε και να γελάμε με τις ανοησίες που γράφεις.
Προσωπικα νόμιζα πως ήσουν καμένος-τελειωμένος νεοέλληνας-οδηγάρας κάγκουρας και σε κοροιδευα...είσαι μικρός και παρασύρεσαι σε ανοησίες...ΠΡΟΣΕΧΕ μην καταλήξεις εκεί.

Παρακαλώ να σβηστεί όλο το τόπικ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΝΩΡΙΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ.

Μανθο σβηστο ΑΜΕΣΑ

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΝΩΡΙΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ.

Εμεις θα τους γεμισουμε το κεφαλι?
Προλαβαν αλλοι και τους φουσκωσαν τα μυαλα!

..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ath7 στις Παρ 03 Οκτ 2008, 21:16:55, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
stauros206 (stauros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 27 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα...........καλο ειναι να μην μπλεκεις συγγενικα προσωπα........ εγω δεν μιλησα ποτε για συγγενεις.... με ασχημο τροπο.... αλλα <<προσεχτε>> γτ οσο το χοντραινεται δεν σας συμφερει...... εγω μπηκα εδω ως σταυρος..... κ μου εχετε πεσει ολοι επανω να με φατε........ κ ρωταω εγω??????? τοσο μαγκες ειστε ολοι??????????? τοσο αντρες??????

Υ.Γ. οταν θα σασ κλεισουν ολα τα κλαμπ (ειναι γνωστο αυτο) να δω που θα το παιζετε αντρεσ.... Στο msn????????????????? hahahahahaha
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stauros206 έγραψε:
αλλα <<προσεχτε>> γτ οσο το χοντραινεται δεν σας συμφερει...... εγω μπηκα εδω ως σταυρος..... κ μου εχετε πεσει ολοι επανω να με φατε......

Εσυ πετας κοτσανες! Wink Και οχι μονο εδω και σε αλλα topic (βλ. ηχοσυστημα)

stauros206 έγραψε:
κ ρωταω εγω??????? τοσο μαγκες ειστε ολοι??????????? τοσο αντρες??????

Ειπαμε εμεις τπτ τετοιο?Και απο ολα αυτα εσυ αυτο το νοημα εβγαλες?

stauros206 έγραψε:
Υ.Γ. οταν θα σασ κλεισουν ολα τα κλαμπ (ειναι γνωστο αυτο) να δω που θα το παιζετε αντρεσ.... Στο msn????????????????? hahahahahaha

Οχι στο HI5 Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι κρίμα που είμαστε αναγνωρισμένο απ το κράτος αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού.... το θρεντ ας μείνει. αυτός το πάει για ban.

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
αυτός το πάει για ban.

Tsak ban!

Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:23:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
κρίμα όμως...
Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 21:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ
Άντε γιατί το παράκανε Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2008, 00:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
(που προσωπικά πιστεύω ότι το παλικάρι μας έχει γεμίσει στα πουτσιλίκια και θα τον περνάει ακόμα και ο road runner)

Γιατι ρε μλκ τι εχω εγω???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2008, 01:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E, ρε τι χανει κανεις αν παει για δοκιμες γα** την πουτανα μου....
Ρε Σταυρο παιδι μου εισαι πολυ μα παρα πολυ καμενος....
Το οτι στο NFS παιρνεις 20 αλογα αλλαζοντας φιλτρο και αλλα 15 βαζοντας αρωματικο δεντρακι μεσα στο αμαξι δεν σημαινει οτι ισχυει στην πραγματικοτητα. Αυτα ειναι βιντεοπαιχνιδια. Όσο για το οτι ο αλεπης δεν συνεργαζεται με τον μπουμπη ποιος στο ειπε αυτο? Ποτε εγινε αυτο?

Εγω παντως πονταρω στο 15!!!

Υ.Γ. Σε περιμενουμε την πεμπτη απο λεσχη να τα πουμε απο κοντα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Karolix (Καρολος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

(2004) 206 RC

Ένταξη: 10 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2008, 02:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

Μανθο σβηστο ΑΜΕΣΑ

ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΣΤΟ....ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ...

ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!

Αχ πολυ γελιο...

...Μπαμπα και εγω μπορω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης