PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Λάδια για 1.6 16v
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

Ένταξη: 18 Δεκ 2007
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 16:59:31    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Λάδια για 1.6 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαλησπερα σε ολα τα παιδια στο καλυτερο forum για τα πεζακια μας! Διαβαζα εδω και πολυ ωρα τα περι λαδιων και ενω νομιζω οτι πηρα την απαντηση που εψαχνα, για να σιγουρευτω θελω την βοηθεια σας.

α) Πρεπει να αλλαξω λαδια αλλα εχω μπερδευτει..τι μου προτεινετε να βαλω? εχω ενα peugeot 106 gti
β)Οταν βαζω μπροστα την μιζα στο ταμπλω το ψηφιακο, στα κοκκινα,πριν βαλω
μπροστα βλεπω την σταθμη των λαδιων σωστα? οταν τα κουτακια γινονται παυλιτσες σημαινει οτι το αυτοκινητο "καιει λαδια"?
γ)Υπαρχει διαφορα αν αλλαξεις λαδια σε βενζιναδικο αναμεσα στο συνεργειο?
δ)Με την αλλαγη λαδιων αλλαζω και καποιο φιλτρο η οχι?
Συγνωμη αν κουρασα,παντα αφηνα το αυτοκινητο στο μηχανικο και μετα το επαιρνα πολλες φορες και χωρις να ρωταω τι εχει βαλει..ειμαι σιγουρος οτι θα με βοηθησετε! ευχαριστω!

i love peugeot 106 Gti !!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 17:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασα ολα μα οοολα τα τοπικ που εχουν να κανουν με λαδια και ειδα απιστευτες αναφορες και μελετες,,castrol,motul,total η' shell ??? εχω μπερδευτει...help! ενα καλο λαδι για το αυτοκινητο ωστε να ειμαι οk..??? ευχαριστω και παλι!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 17:58:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Motul 300v 5-40 ή 10-40 (αν σου τσιμπάει λίγο λάδι) και αλλαγές κάθε ~8000km (22e/2lt)
Motul 8100 ομοιως 5-40 ή 10-40 κάθε 10000km (17e/2lt)

Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 18:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω παρα πολυ και κατι αλλο αν μπορεις να μου πεις,μπορει να ναι χαζη ερωτηση..το φιλτρο λαδιου ειναι κατι το ιδιαιτερο δηλαδη μπορουν να το αλλαξουν σε ενα βενζιναδικο η να παω σε συνεργειο?? Ειδα ενα μαγαζι που λεγατε στην τραλεων για τα λαδια..ποσα λιτρα παιρνει για να ειμαι οκ και ποσο να υπολογιζω συνολο ολο? ευχαριστω ΜΕΜ πολυ!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 18:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνήθως στα βενζινάδικα δεν βγάζουν τα λάδια από κάτω (ανοίγοντας την τάπα) αλλά με αναρόφηση που είναι λάθος.

Ο πιο σωστός τρόπος είναι να βγαίνει η τάπα λαδιού κάτω στο καρτερ,( να αντικαθίσταται ΚΑΘΕ φορά η ροδέλα της τάπας), να φεύγει όλο το λάδι, να αλλάζεται το φίλτρο με καινούργιο και στην συνέχεια να μπαίνουν νέα λάδια από πάνω.

3,65 λίτρα πέρνει περίπου μαζί με το φίλτρο λαδιού, 3,5 λίτρα περίπου χωρίς το φίλτρο.

Σημείωση: Αν έχεις ξεπεράσει τα 150.000 χλμ, ή σου καίει μπόλικο λάδι προτίσμισε να ανέβεις σε 15w-50.

Aν εξαφανίζεται πολύ λάδι, τότε σιγά - σιγά πρέπει να αλλάξεις τσιμουχάκια βαλβίδων.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 18:17:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στα δικα μου ριχνω και το " ματζουνι " ΜΟΤΟRKOTE καθε δυο αλλαγες λαδιων.
Απο λαδι παντα μοτουλ΄10-40.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 18:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι πιστευω ειμαι πολυ καλα εχω 94000 και ποτε δεν ειχα διαπιστωσει οτι "χανει " το τρελο λαδι απλα τωρα πρεπει να τα αλλαξω και ηθελα κατι καλο γιατι με τα ποσα που διαβασα καπου χαθηκα! Smile με βλεπω να παιρνω να παιρνω τα motul 300 10-40 kai na pigainw sto sunergeio kai na allazw kai to filtro ladiou...

Επιστροφή στην κορυφή
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 13:30:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια τελικα εβαλα τα motul 6100 synergie + (10-40) μπορω να πω οτι μου φαινονται σουπερ..δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου ομως αυτο που παρατηρησα ιδιως στην 2α νομιζω οτι ανεβαζει πολυ καλυτερα απο χαμηλα..σουπερ παντως!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 17:56:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ καλό λάδι
και ακόμα καλήττερο το 8100

αλλα κάτι μου λεει οτι περισσότερο βλέπεις την διαφορα του φρέσκου λαδιου σε σχέση με του χρησιμοποιημένου και λιγότερο το οτι αλλαξες μάρκα λαδιου... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
stavros k (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Gti (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 18:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
πολυ καλό λάδι
και ακόμα καλήττερο το 8100

αλλα κάτι μου λεει οτι περισσότερο βλέπεις την διαφορα του φρέσκου λαδιου σε σχέση με του χρησιμοποιημένου και λιγότερο το οτι αλλαξες μάρκα λαδιου... Wink

ηθελα να βαλω στην αρχη τα 300v μετα ειδα οτι λεγανε οτι ειναι για πιο σκληρη χρηση και προτιμησα τα 8100 οταν ομως πηγα για την αλλαγη μου ειπε οτι εκανε λαθος και ειχε τελικα τα 6100+..η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα λιγο αλλα ειπα οτι η διαφορα δεν θα ναι μακρινη.. σιγουρα ειναι φρεσκο το λαδι αλλα αληθεια mem αυτη την φορα προσεξα και την μαρκα ,πριν εβαζα τα shell τα γκρι π.χ αλλα παντα εστω και λιγο μου εκαιγε γι αυτο ειπα μετα απο τα φωτα σας να βαλω τα motul...ελπιζω να δω διαφορα αισθητη!

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 18:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα κατεληξε σε εναν τυπο & μαρκα λαδιου και μεινε εκει.
Επισης αν κινεισαι πολυ εντος πολης,αλλαζε τα καθε 5000 χλμ μαζι με το φιλτρο(5Ε κανει).
Απο θεμα συντηρησης/λιπανσης θα εισαι μια χαρα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2008, 19:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και για πεες μου ενα γαμημενο 5-40 που να αντεχει 5000χλμ ανετα να ειναι φτηο και να δουλευει στρωτα το μοτερ γιατι μετα απο τοσα χρονια το κερατο μου ακομα αποροιες εχω επι του θεματος Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2008, 17:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε δεν χρειαζεται το λαδι να κανει 10Ε το λιτρο για να ειναι καλο. Wink
Μην τρωτε την παπατζα και πληρωνετε τζαμπα Motul/Castrol,κλπ...
Και τα Elf ειναι μια χαρα,και τα Total,και τα Aral και πολλα ακομα που τα εχουμε παρεξηγησει. Smile
Εγω η μαρκα που βαζω ειναι εντελως no name στην Ελλαδα,ασχετα αν στην Αμερικη σπαει κοκκαλα.
Παραυτα επειδη δεν ειναι γνωστη,ολοι οι "ειδημονες" με κοιτανε με μισο ματι. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2008, 17:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε και τα elf/total δεν πέφτουν και πολύ κάτω από το 10ευρω ανά λίτρο... Τα 5-30 τα παίρνω από τον γκαγκαμπλουμ περίπου 8,5-9 ευρώ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2008, 19:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ρε δεν χρειαζεται το λαδι να κανει 10Ε το λιτρο για να ειναι καλο. Wink
Μην τρωτε την παπατζα και πληρωνετε τζαμπα Motul/Castrol,κλπ...
Και τα Elf ειναι μια χαρα,και τα Total,και τα Aral και πολλα ακομα που τα εχουμε παρεξηγησει. Smile
Εγω η μαρκα που βαζω ειναι εντελως no name στην Ελλαδα,ασχετα αν στην Αμερικη σπαει κοκκαλα.
Παραυτα επειδη δεν ειναι γνωστη,ολοι οι "ειδημονες" με κοιτανε με μισο ματι. Laughing

Πολυ σωστος ο Στελιος!
Αν τα αλλαζεις συχνα και βαζεις και τα καταλληλα ματζουνια (MOTORKOTE κλπ) εισαι ο καλυτερος!
Τι να το κανω να εχω 300ν για 15.000 χλμ μεσα.
Προσωπικα βαζω μοτουλ ακομη και στο μινι λογω ηλιθιου κολληματος και τιποτε αλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
papadoc (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 Rallye 2002 ,308 2020 Diesel

Ένταξη: 08 Οκτ 2008
Τόπος: Χολομωντας λεμε!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 17:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.Εγώ στο δικο μου το rallye βάζω ανελλιπώς μόνο 5-40 .Αλλά όσον αφορά τη μάρκα κάνω πειράματα.Ξεκίνησα με τα valvoline για καιρό ,πήγα στα shell (ακριβά μου φάνηκαν),δοκίμασα σε 2 αλλάγές τα Duralube(πάντα τα 5-40,και καλά μου φάνηκαν) και τώρα είμαι στα μανίσια Total Quartz 9000,που τα παίρνω 8 ευρώ/λίτρο από γνωστό έμπορο γαλλικών ανταλλακτικών στη Θεσσαλονίκη.Εγώ τα αλλάζω ανά 7-8 χιλιάδες χλμ μαζί με φίλτρο και δε νομίζω να παίζει και τόσο ρόλο η μάρκα του λαδιού ειδικά σε 'μαμά' μοτέρ όπως το δικό μου.

Υ.Γ.Στο 206 1.4 16V (της αδερφής μου ως οικογένεια Peugeot που είμαστε) μπαίνει το φίλτρο λαδιού από το δικό μου 106 rallye του 03 ή όχι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vasillis17 (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106GTI(2003)

Ένταξη: 03 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2008, 00:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω με τοταλ ειμαι ευχαριστιμενος αλλωστε τα προτινουν και για γαλλικα αυτοκινιτα απο οτι ξερω!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
dhmv2001 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 RALLYE

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 19:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως παιδια βάζω τα motul 10/60 racing και κανω αλλαγες καθε 7000χμ.
Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εδω και μια 5ετια που τα χρησιμοποιω.
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 22:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

papadoc έγραψε:
Καλησπέρα.Εγώ στο δικο μου το rallye βάζω ανελλιπώς μόνο 5-40 .Αλλά όσον αφορά τη μάρκα κάνω πειράματα.Ξεκίνησα με τα valvoline για καιρό ,πήγα στα shell (ακριβά μου φάνηκαν),δοκίμασα σε 2 αλλάγές τα Duralube(πάντα τα 5-40,και καλά μου φάνηκαν) και τώρα είμαι στα μανίσια Total Quartz 9000,που τα παίρνω 8 ευρώ/λίτρο από γνωστό έμπορο γαλλικών ανταλλακτικών στη Θεσσαλονίκη.Εγώ τα αλλάζω ανά 7-8 χιλιάδες χλμ μαζί με φίλτρο και δε νομίζω να παίζει και τόσο ρόλο η μάρκα του λαδιού ειδικά σε 'μαμά' μοτέρ όπως το δικό μου.

Υ.Γ.Στο 206 1.4 16V (της αδερφής μου ως οικογένεια Peugeot που είμαστε) μπαίνει το φίλτρο λαδιού από το δικό μου 106 rallye του 03 ή όχι?
Της αδελφή σου το αυτοκίνητο παίρνει ένα
χάρτινο φίλτρο κωδικός ανταλλακτικού 1109Z1
ενώ το δικό σου το γκαζάκι κωδικός ανταλλακτικού 1109T0

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
papadoc (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 Rallye 2002 ,308 2020 Diesel

Ένταξη: 08 Οκτ 2008
Τόπος: Χολομωντας λεμε!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 19:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
papadoc έγραψε:

Της αδελφή σου το αυτοκίνητο παίρνει ένα
χάρτινο φίλτρο κωδικός ανταλλακτικού 1109Z1
ενώ το δικό σου το γκαζάκι κωδικός ανταλλακτικού 1109T0

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Πάντως εδώ στη Σαλονίκη τα Motul που τα βρίσκουμε(κατά προτίμηση Ανατολικά) ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 1 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης