PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-Διακόπτης παραθύρου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 12:05:20    Θέμα δημοσίευσης: 207-Διακόπτης παραθύρου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου τη σπάει που το Rallye μου έχει διακόπτη auto μόνο για το παράθυρο του οδηγού. (Μπήκα το πρωί σε ένα απλό C3 και είxε και τους δύο διακόπτες auto, ανεπίτρεπτο! Laughing )

Idea Γίνεται άραγε απλά να αντικατασταθούν οι δύο διακόπτες (ένας απο κάθε πλευρά) για το παράθυρο του συνοδηγού, απο απλούς με auto? Ή είναι θέμα μηχανισμού παραθύρου ή κάποιου συγκεκριμένου αυτόματου μηχανισμού????
Κάνας γνώστης ηλεκτρικών συστημάτων?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 16:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-Διακόπτης παραθύρου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Μου τη σπάει που το Rallye μου έχει διακόπτη auto μόνο για το παράθυρο του οδηγού. (Μπήκα το πρωί σε ένα απλό C3 και είxε και τους δύο διακόπτες auto, ανεπίτρεπτο! Laughing )

Idea Γίνεται άραγε απλά να αντικατασταθούν οι δύο διακόπτες (ένας απο κάθε πλευρά) για το παράθυρο του συνοδηγού, απο απλούς με auto? Ή είναι θέμα μηχανισμού παραθύρου ή κάποιου συγκεκριμένου αυτόματου μηχανισμού????
Κάνας γνώστης ηλεκτρικών συστημάτων?

βρες εναν με gt κ καντα τραμπα να δεις αν παιζει....ε ρε κατι περικοπες που κανουν Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 17:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-Διακόπτης παραθύρου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

βρες εναν με gt κ καντα τραμπα να δεις αν παιζει....ε ρε κατι περικοπες που κανουν Laughing

Εμ φίλε μου, άλλο 19900 και άλλο 17900!!!

Δεν έχω φίλο με GT Razz
Δεν με κάλυψες Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 18:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-Διακόπτης παραθύρου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

Να σε ρωτήσω, είσαι σίγουρος ότι είναι και το παράθυρο του συνοδηγού σου auto???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 18:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-Διακόπτης παραθύρου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
android έγραψε:

Να σε ρωτήσω, είσαι σίγουρος ότι είναι και το παράθυρο του συνοδηγού σου auto???

1000% και απο τον δικο μου διακοπτη κ απο του συνοδηγου
αλλα μην κανεις ετσι φιλος με focus f/l 2 δεν εχει ουτε του οδηγου εχει μονο στο κατεβασμα...ο λογος λεει ειναι προστασια για τα μικρα παιδια Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 19:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-Διακόπτης παραθύρου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

1000% και απο τον δικο μου διακοπτη κ απο του συνοδηγου

Ορίστε για τους επικριτές άλλη μια απόδειξη για το ότι το 207 Rallye, είναι ένα γνήσιο, ελαφρομένο, με "σπαρτιάτικο" χαρακτήρα Rallye που διαφοροποιείται απο την πλούσια έκδοση.
....έχει λειτουργία auto, μόνο για το παράθυρο του οδηγού!!! Silly Silly Silly Pirat Laughing

Πέρα απο την πλάκα, ξέρει κανείς αν γίνεται με μια αλλαγή διακοπτών?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2008, 15:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα, από όσο ξέρω θέλει άλλο μηχανισμό κιόλας.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2008, 15:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον διακόπτη, αν υπάρχει σε άλλη έκδοση, μπορείς να βάλεις της άλλης έκδοσης και να ξενοιάσεις.

Αν πειραματιστείς με τον δικό σου διακόπτη, το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο, και δύσκολα εφικτό, σε σημείο που θα μετανιώσεις και θα εύχεσαι να είχες πάρει ήδη τον καινούριο διακόπτη.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2008, 15:35:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Μπα, από όσο ξέρω θέλει άλλο μηχανισμό κιόλας.

ναι δεν πιστευω να χει διαφορα στην τιμη ο απλος διακοπτης τοσο απο τον αυτοματο για να κοψαν μονο απο κει
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2008, 15:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψάχνοντας λίγο τα ανταλλακτικά στο servcebox, κατάλαβα ότι ο μηχανισμός είναι μονοκόμματος, οπότε ναι, μάλλον αλλάζεται ολόκληρος. Κόστος γύρω στα 90€. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω ποιός είναι (φουλ αυτόματος ή ημι). Πάντως σίγουρα θα έχουν διαφορά στην τιμή, άλλωστε γι'αυτό το λόγο δεν τον έβαλαν στο Rallye, για μείωση κόστους. Θα πάω μια βόλτα απο αντιπροσωπεία...
Πειράματα δεν παίζουν, τα έχω κόψει απ όταν πούλησα το 106! Smile

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2008, 14:58:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και σε μενα μου τη βιδωνει λιγο που δεν εχει για του συνοδηγου (ουτε καν ηλεκτρικα τα πισω τα φινιστρινια που ειχε το megane που ειχα πριν 4 χρονια) αλλα δεν ειναι βλακεία να δινεις συνεχεια λεφτα για ''διορθωσεις'' ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2008, 16:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Koίταξε είναι όντως ανούσιο να δίνεις λεφτά για "διορθώσεις", δεν έχω όμως άλλο παράπονο, απλά σκέφτηκα μήπως ήταν εύκολο να "αναβαθμιστεί" αυτό με μικρό κόστος...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2008, 20:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHRIS106 έγραψε:
ουτε καν ηλεκτρικα τα πισω τα φινιστρινια που ειχε το megane που ειχα πριν 4 χρονια

Κανενα 207 ουτε καν το RC δεν εχει πισω ηλεκτρικα!
(Δεν ειμαι 100% σιγουρος)

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2008, 20:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
CHRIS106 έγραψε:
ουτε καν ηλεκτρικα τα πισω τα φινιστρινια που ειχε το megane που ειχα πριν 4 χρονια

Κανενα 207 ουτε καν το RC δεν εχει πισω ηλεκτρικα!
(Δεν ειμαι 100% σιγουρος)

και αν ηταν κ σταθερα ακομα καλυτερα θα ταν Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2008, 22:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHRIS106 έγραψε:
και σε μενα μου τη βιδωνει λιγο που δεν εχει για του συνοδηγου (ουτε καν ηλεκτρικα τα πισω τα φινιστρινια που ειχε το megane

Δεν νομιζω γενικα κανενα τριπορτο αμαξ να εχει ηλακτρικα πισω φινιστρινια.... με μερικες εξαιρεσεις (merc clk κλπ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2008, 23:51:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ερώτηση (να τι ξέχασα να ρωτησω σημερα στον καφέ)
το 206cc εχει auto και στο ανέβασμα? εμένα πιάνει μονο στο κατέβασμα αλλα επειδη ταχουν φτήσει λιγο οι διακόπτες, λέω μπας και ειναι χαλασμένοι και δεν πιάνει το auto Πανω.

Καποιος με 206cc να μου πει? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2008, 12:06:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άν θυμάμαι καλά , μόνο στο κατέβα έχει auto.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2008, 13:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

21300 για το cc και τα παραθυρα μονο κατεβαινουν αυτοματα..και καλα απο 21500 μου πηγε 21300 γιατι δεν ειχε αυτο με τα παραθυρα,μεταβλητου κοντραστ καθρεπτη(εχει το παλιο κλασικο τροπο) και δεν ειχε και αισθητηρες βροχης..
οτι να ναι..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης