PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 308 GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 22:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά έκανες και δεν έβαλες τα 18αρια, trust me. Cool

Ενδιαφέρον αυτό για την εγγύηση, αλλά δεν κατάλαβα, πλήρωσες κάτι για αυτήν τελικα;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 23:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά και θα πληρώσει, 450€! Αν θες επέκταση εγγύησης πρέπει να πληρώσεις. Το εφάρμοζαν κάποιες εταιρίες μέχρι τώρα, ούτε εγώ το ήξερα ότι το εφαρμόζει και η Peugeot πλέον.
Εκτός και αν το υποστηρίζουν μεμονομένα κάποιες αντιπροσωπείες...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 23:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να το κάναν "δώρο". Smile Ωραία... Και δεν μου λέτε, υποθέτω σε συνεργασία με ασφαλιστική είναι η επέκταση, ε; Ξέρουμε τι καλύπτει;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 23:53:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι συνεργασια αντιπροσωπου με ασφαλιστικη οντως... Καλυπτει τα παντα οπως και η εργοστασιακη τα 2 πρωτα χρονια!!!

Μπορει να γινει και μετα την αγορα του αυτοκινητου, πριν ληξει η εργοστασιακη εγγυηση ομως...

Αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι αν μεταβιβαζεται κατα τη μεταπωληση...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
giangiak (giannos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 11:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα

Παιδιά εχώ μια απορία.Θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου και να πω τα εξής.Οπως ξαναείπα πήρα το 308 GT από αντιπρωσοπεία στην κύπρο.Τελική τιμή 21600 (νομίζω τα 21000 αν τους πίεζα λιγό περισσοτερο να το κατάφερνα) .Τα έδωσα, το πήρα και εφύγα.Με τέλη κυκλοφορίας και εγγραφης του αμαξιου .Τα πάντα συμπεριλαμβάνονταν στην τιμή.Επίσης 5 χρόνια εγγυηση.Μαζί με την παγκόσμια εγγύηση της peugeot μου έδωσαν και την επιπλέον εγγύηση η οποία έχει δημιουργηθεί απο τον αντιπρόσωπο.Ουτε extra λεφτα για 18 ζαντα και αλλα που ακούω να συμβαίνουν στην Ελλάδα.Μήπως σας κλέβουν?Ειλικρίνα απορώ πως τιμολογούν τα αμάξια τους

Σήμερα διάβασα στους 4 τροχούς
Peugeot 308 GT
Το 308 GT είναι το ταχύτερο και ισχυρότερο 308 παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Κάτω από το καπό του κρύβεται ένας 1.600άρης κινητήρας turbo, άμεσου ψεκασμού που αποδίδει 175 ίππους και χαρίζει στο γαλλικό χάτσμπακ εξαιρετικές επιδόσεις. Η αισθητική του, αλλά και εν τέλει ο χαρακτήρας του αναφορικά με την ρύθμιση της ανάρτησης, του χαρίζουν τον τίτλο του all around, αφού περιορισμοί στην άνεση δεν έχουν γίνει σε καμία περίπτωση, μπροστά στο βωμό της σπορ φιλοσοφίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κυβισμός: 1.598
Ισχύς: 175 ίππο/6.000 σ.α.λ.
Ροπή: 26,5 χλγμ. / 1.600 σ.α.λ.
Κίνηση: Εμπρός
0-100: 8,7 δλ.
0-400: 16,3 δλ. / 141,1 χλμ./ώρα
120-0: 55,4 μέτρα

Η peugeot ανακοινώνει 8.3. Το 8.7 είναι τεράστια διαφορά νομίζω .Έχει μετρήσει κάνεις το αμάξι να γνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητες του?Tα ίδια ισχύουν και για το 207 RC.Ανακοινώνουν 7,5 ενώ η ίδια η PEUGEOT 7,1.Μεγάλη διαφορά που αποκλειεται να οφέιλετε μόνο στις ικανότητες του οδηγού.Τι λέτε
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 12:24:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην το πιο πιθανο ειναι οτι οι συνθηκες μετρησης δεν ειναι ιδιες(ατομα,ποσοτητα βενζινης,οδοστρωμα,κλπ).

Απο εκει και περα,η επιπροσθετη εγγυηση που πηρες,δεν ειναι εγγυηση της Peugeot αλλα εγγυηση που εχει κανονισει ο αντιπροσωπος με ασφαλιστικη εταιρια προκειμενου να προωθησει τις πωλησεις του.
Οποτε για το τι θα καλυψει μελλοντικα,μπορεις να αμφιβαλλεις απο τωρα. Laughing
Οσο για την τιμη,το GT και στην Ελλαδα,προ φορων(σε τριθυρο με μεταλλικο) κοστιζει 21280Ε οποτε μπορεις να βγαλεις το συμπερασμα σου. Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Pughell στις Τρι 30 Σεπ 2008, 13:06:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 12:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

21000 τελική ε! Εδώ απο 21500 ξεκινάει το 150άρι! Και βάλε μετά μεταλλικά χρώματα, τελη ταξινόμησης, κυκλοφορίας κλπ. αν γλιτώσεις με 22500, καλά θα είναι, για το 150άρι πάντα όχι για το GT.
Τέλος πάντων, οι τιμές των μοντέλων διαφέρουν απο χώρα σε χώρα, Πάντως είναι όντως πολύ καλή προσφορά, απο και και πέρα οι προσφορές προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές αγορές.
Πχ. όταν πήρα το 207 μου εγώ εδώ, είχα έκπτωση 500€ επειδή ήμουν προηγουμένως κάτοχος Peugeot και επίσης δώρο ένα ποδήλατο 500€, το οποίο δεν πήρα αλλά εξαργύρωσα σε εξοπλισμό. Αυτά στην Κύπρο πιθανόν να μην ίσχυσαν ποτέ...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 12:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσον αφορά τις μετρήσεις εκτός εταιρείας, εξαρτώνται όπως είπε και ο Στέλιος απο πολλούς παράγοντες. Στο 207 GT,Rallye ας πούμε το autotriti δίνει 0-100 8,1s ενώ η Peugeot 8.7s.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giangiak (giannos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 13:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Καταρχην το πιο πιθανο ειναι οτι οι συνθηκες μετρησης δεν ειναι ιδιες(ατομα,ποσοτητα βενζινης,οδοστρωμα,κλπ).

Απο εκει και περα,η επιπροσθετη εγγυηση που πηρες,δεν ειναι εγγυηση της Peugeot αλλα εγγυηση που εχει κανονισει ο αντιπροσωπος με ασφαλιστικη εταιρια προκειμενου να προωθησει τις πωλησεις του.
Οποτε για το τι θα καλυψει μελλοντικα,μπορεις να αμφιβαλλεις απο τωρα. Laughing
Οσο για την τιμη,το GT και στην Ελλαδα,προ φορων(σε τριθυρο με μεταλλικο) κοστιζει 21280Ε οποτε μπορεις να βγαλεις το συμπερασμα σου. Wink

Σε διαβεβαιώ φίλε πως η επιπλέον εγγύηση είναι γραπτή (αναλυτικότατη) και πληρέστατη τόσο σε μηχανολογικά αλλα και ηλεκτρονικά πρόβληματα.Η μόνη προυπόθεση είναι να συντηρείται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.Οσό για το ποιος προσφέρει την εγγύηση καρφί δεν μου καίγετε.Φτάνει όταν έρθει η ζημία να φτιαχνετε χωρίς δικά μου έξοδα.Πόσο μάλλον όταν η εγγυηση που μου προσφέρεται είναι και τζαμπα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 14:08:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορώ να πώ ότι είναι πανέμορφο, ειδικά η μούρη του, και ξεφεύγει τελείως με τα προβολάκια του, δηλ σπάει τη μονοτονία των στρογγυλών. Ο κώλος του δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσιάζει, το εσωτερικό πανέμορφο και μες την χλιδή!

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 17:16:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giangiak έγραψε:
Σε διαβεβαιώ φίλε πως η επιπλέον εγγύηση είναι γραπτή (αναλυτικότατη) και πληρέστατη τόσο σε μηχανολογικά αλλα και ηλεκτρονικά πρόβληματα.Η μόνη προυπόθεση είναι να συντηρείται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.Οσό για το ποιος προσφέρει την εγγύηση καρφί δεν μου καίγετε.Φτάνει όταν έρθει η ζημία να φτιαχνετε χωρίς δικά μου έξοδα.Πόσο μάλλον όταν η εγγυηση που μου προσφέρεται είναι και τζαμπα Laughing

Κοιτα,επειδη τα ξερω απο 1ο χερι λογο δουλειας,απλα σου λεω να μην σου τυχει... Wink
Κατα τα αλλα δεν ειναι της στιγμης καθως ειναι off topic.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης