PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανεβαζει στροφες μονο του!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vassilis-7- 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabriollet 1.6(2001)

Ένταξη: 19 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2008, 19:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Ανεβαζει στροφες μονο του! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα 306 cabrio.Τελευταιας γενιας.Μοντελο 2001 με 73.000 χλμ.Γενικα προβληματα δεν μπορω να πω οτι εχω αλλα τελευταια μου παρουσιαστηκε ενα περιεργο.
Επειδη ειμαι φανταρος το αμαξι ηταν σε απραξια εναμιση μηνα περιπου.Κατεβαινω με αδεια και βαζω μπροστα.Ολα καλα.Το ζεσταινω και ξεκιναω.Κανω τις βολτες μου την πρωτη μερα ολα οπως τα ειχα αφησει.Την δευτερη μερα λειτουργιας μετα απο καμια ωρα χρησης στην πολη το αμαξι στο ρελαντι ανεβαζε στροφες χωρις να παταω γκαζι.!!Παταω το γκαζι μηπως κολλησε καμια ντιζα αλλα τιποτα.Σε καθε φαναρι εγραφε απο 3000 εως 4500 στροφες.!Σβηνω βαζω μπροστα μετα απο λιγο και συνεχισε.Την επομενη μερα το πρωι βαζω μπροστα και παλι κανενα προβλημα.Παω στον μηχανικο και μου ειπε οτι ειναι καποιο εμβολο του ρελαντι το οποιο μου εδειξε.Επεθεσε οτι ειχε πιασει μακα(οντως ειχε αρκετη) και το καθαρισα.Συνεχισα τις βολτες και ολα καλα.Στην επομενη αδεια μου παλι τα ιδια(Οχι πανω απο μηνα απραξιας,καμια 15αρια μερες μονο).Μετα απο δυο-τρεις μερες χρησεις ανεβαζε ξανα στροφες.Το αφηνω το βραδυ το πρωι παλι ολα νορμαλ.Πηγα παλι στον μηχανικο και μου ειπε οτι προφανως δεν ειναι το εμβολο αλλα κατι ηλεκτρολογικο.Εχει κανενας τι μπορει να ειναι?Και που να απευθυνθω?

www.caraudioclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2008, 20:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μοτερακι Ρελαντι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2008, 21:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Moτεράκι ρελαντί από ότι φαίνεται είναι. Καθάρισε το καλά, καθάρισε και την φωλιά του. Αν δεν στρώσει πάλι, μάλλον θα πρέπει να αλλαχτεί.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vassilis-7- 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 00:20:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδες!Σημερα μολις γυρισα απο αδεια!Το προβλημα αλλαξε ελαφρως!Βαζω μπροστα και σβηνει στα καπακια!Εαν κρατησω το γκαζακι πατημενο μεχρι να ζεσταθει λιγο δεν σβηνει.Αυριο θα παω να το δουν!

www.caraudioclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 00:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αισθητηρας υποπιεσης!(μαλλον)

καπου στα 90-110 ευρω !
αν σου σβηνει, αν ανεβαζει μονο στροφες κ αν σου κανει μικρα κομπιασματα οταν πατας το γκαζι ειναι κατα πασα πιθανοτητα αισθητηρας υποπιεσης!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (X - Stazi)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

PEUGEOT 206 XS

Ένταξη: 11 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 12:24:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έπαθα κανα 2 φορές και εγώ στο 206 μου όταν το αμάξι δούλευε στο ρελαντί δεν το πήγα ακόμη στο συνεργείο λέτε να είναι το ίδιο ?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 13:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassilis-7- έγραψε:
Γεια σας παιδες!Σημερα μολις γυρισα απο αδεια!Το προβλημα αλλαξε ελαφρως!Βαζω μπροστα και σβηνει στα καπακια!Εαν κρατησω το γκαζακι πατημενο μεχρι να ζεσταθει λιγο δεν σβηνει.Αυριο θα παω να το δουν!

Mοτερακι ρελαντι σιγουρα τοτε...!!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vassilis-7- 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2008, 00:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα αλλαξα μοτερακι ρελαντι το οποιο κοστιζε 38 ευρω new!Μαζι με αυτο καθαριστηκε η πεταλουδα και το φιλτρο αερα!Ολα φαινεται να λειτουργουν σωστα τωρα!Ευχαριστω παιδες!

www.caraudioclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 14:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ίδιο πρόβλημα με ανέβασμα στροφών παρουσιαστηκε και στο δικό μου 206 το 14άρι (της αδερφής μου πλέον δλδ Crying or Very sad )

στο ρελαντί ανέβασμα στροφών στις 3000 στροφές περίπου
με ταυτόχρονη αύξηση της θερμοκρασίας νερού

το πήγε σε συνεργείο όπου της άλλαξε το μοτεράκι ρελαντί και της είπε οτι δουλεύει οκ, δεν το εχει παραλάβει ακόμα βέβαια, αλλά της χρέωσε 110 ευρώ...

το μοτεράκι ρελαντί για 206 (TU3JP) ξερετε πόσο πάει?
υπάρχει περίπτωση να έιναι και κάτι άλλο, αισθητήρας υποπίεσης που αναφέρθηκε παραπάνω?

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 16:04:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν κανω λαθος, γυρω στα 80 ευρω εχει το μοτερακι. Καπου εκει, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 09:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άλλο πράμα ο αισθητήρας ρελαντί και αλλο το μοτεράκι ρελαντι έτσι? 6το καθένα για αλλαγη κάνει 100€? να τα πάρουμε ανταλακτικα και να τα αλλάξουμε μονοι μας ειναι μανίκι?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 10:28:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γουάτ ιζ αισθητήρας ρελαντι; Και αυτός τρώγεται; Laughing

Το μοτεράκι ρελαντί δεν είναι τπτ το φοβερό να αλλαχτεί.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 11:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορουμε να το αλλάξουμε και μονοι μας δηλαδή? αν φυσικα λιγο πιανουν και τα χερια μας, πχ καθαρισμο πεταλουδας, αλλαγή ελατηρίου στην πορτα, ανοιγμα και αλαγή λαμπας στο καντραν και στο AC τα εκανα μόνος μου. σε τετοιο επίπεδο ειναι και το ρελαντί?

και πόσο βγαίνει το ανταλακτικό σκέτο?

ο αισθητήρας ρελαντί δεν υφύσταται?
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 14:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

ο αισθητήρας ρελαντί δεν υφύσταται?

Μηπως εννοεις ποτενσιομετρο Γκαζιου?

Και νομιζω στην Βαση δεδομενων πρεπει να υπαρχει αναλυτικο μανιουαλ για το πως γινεται αυτο.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 11:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω τι εννοώ... Shocked Laughing

οταν πηγα στον μηχανικό μου και του ειπα οτι μερικες φορές μου κάνει κομπιάσματα μου ειπε "αισθητήρας ρελαντί" και μαλιστα μου ανέφερε οτι στανταρ ειναι αυτό γιατι τα 206 βγαζουν συνέχεια αυτο το πρόβλημα.. Crying or Very sad Rolling eyes

Εγώ του ειπα μηπος τα κομπιάσματα ειναι απο πεταλούδα? (τελικα την καθάρισα και δεν..) ή απο αισθητήρα λ (γιατι μου βαραει check engine pollution fault συχνα πικνά) ή πολλαπλασιαστής ... αυτός επέμενε...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 21:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει ή δεν υπάρχει αισθητήρας ρελαντι τελικα?
Επιστροφή στην κορυφή
crableg (Takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2008, 21:44:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
υπαρχει ή δεν υπάρχει αισθητήρας ρελαντι τελικα?
Δεν υπάρχει αισθητήρας ρελαντί. Υπάρχει μόνο μοτέρ ρελαντί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης