PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βιντεο σοκ για τη Μακεδονία. ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ !!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 09:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Βιντεο σοκ για τη Μακεδονία. ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και μερικές μερες κυκλοφορεί στο youtube αυτο το αποκομα απο αγγλικό κανάλι, ειναι ενα τηλεπαιχνίδι. δειτε-ακουστε την ερώτηση ... ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

http://www.youtube.com/watch?v=pXX98tHOMpA

απαραδεκτο..

το θέμα ξετρύπωσε το πολύ καλό blog taxalia : http://taxalia.blogspot.com/2008/09/blog-post_6169.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 09:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ειχαν δειξει και στις ειδησεις εδω και κατι μερες.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 10:03:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν το ειδα εκει.. απαραδεκτο ε?
εγω παντος εστειλα email στο καναλι..
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 10:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή δεν έχω youtube στην δουλειά.... Τι γίνεται στο βίντεο;

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 11:26:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλ***ες...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 11:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο βινετο δείχνει αποσπασμα απο ενα αγγλικο τηλεπαιχνίδι. Κατι σαν τον εκατομυριουχο. 2 παικτεσ ερωτούντε "Τι αιθνηκότητας ηταν ο ΜΕΓΑΣ Αλεξανδρος?" ...

οι επιλλογες ηταν Ελληνας, Μακεδώνας, και αλλες 2 ασχετες.

Φυσικα οι ανθρωποι απαντησαν Ελληνας (και μαλιστα στα μεταξύ τους σχόλεια ελεγαν ξεκάθαρα, "φυσικα και ειναι Ελληνας, ειμαστε απολυτα σιγουροι")

.... και η απαντηση ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝΑΣ και δειχνει απο πίσω την σημαια του FYROM!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 12:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Χώρα των GAY και

αγγλοπ@π@ριές

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 13:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγγλοπαπαριες αλλα το ειδαν καμποσα εκατομυρια Αγγλοι στην τηλεωραση αυτο... και οταν καποια στιγμη τους βρεις μπρώστα σου και σου λενε οτι ο Μ.Αλέξανδρος ειναι Σκοπιανος να δω τι θα λες μετα...

γιαυτο μας εχουν παρει τα βρακιά. Γιατι μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε ποσο σημαντικά ειναι καποια πράγματα οπως πχ. το συγκεκριμένο γεγονός, ή το να γραφει τα σκοπια στο google earth MACEDONIA! ... δεν καταλαβαινουμε οτι αυτα τα βλέπουν καθε μερα εκατομυρια κοσμος και αυτα εκλαμβάνει σαν αλήθεια! μικρα παιδια που τωρα δημιουργουνε αποψη και μαζεύουν γνώση μεγαλώνουν με αυτήν την προπαγάνδα στο μυαλό!!

Evil
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 13:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Αγγλοπαπαριες αλλα το ειδαν καμποσα εκατομυρια Αγγλοι στην τηλεωραση αυτο... και οταν καποια στιγμη τους βρεις μπρώστα σου και σου λενε οτι ο Μ.Αλέξανδρος ειναι Σκοπιανος να δω τι θα λες μετα...

μετά θα τους λες μαλ**ες.... το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές μπροστά τους...

και τους λες να πάνε να διαβάσουνε και λίγο Ιστορία...

όχι την δική τους που ξεκινάει πριν 1000 χρόνια... αλλά την δική μας (αρχαία ελληνική Ιστορία ) για να καταλάβουν και πόσο μαλ**ες και αγράμματοι είναι...

Αλλά τι περιμένεις από έναν Λαό που όποια βιομηχανία είχε την έκανε χώμα... τελευταία τους βιομηχανία είναι τα πανεπηστήμια και αυτό όχι επειδη αυτοί το επέλεξαν....απλά επειδή η γλώσσα τους είναι η επίσημη δευτερη γλώσσα των περισσοτέρων ευρωπαϊκών χωρών....

Αλλά σε λίγο και αυτά δεν θα τα έχουνε σε καμία υπόληψη....

άϊντε μαλ**ες αγγλοσάξωνες...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 14:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουσιαστικα η μαλ...ια τους ηταν οτι στο "Μακεδονας" εδειξαν την σημαια της FYROM. Γιατι πραγματι ηταν Μακεδονας (δεν ηταν ακριβως Ελληνας με τη σημερινη εννοια). Εκεινη την εποχη δεν υπηρχε το Ελληνικο κρατος με τη σημερινη εννοια, ηταν Αθηναιοι, Σπαρτιατες, Κορηνθιοι, Μακεδονες, Θηβαιοι κτλ κτλ. (μη συχνοτατες αψημαχιες μεταξυ τους)
Και ειδικα με τους ξενους, που ποσος τους νοιαζει ΣΗΜΕΡΑ που ειναι Μακεδονια, αντε βγαλε ακρη. Θηματα ειναι και αυτοι της προπαγανδας και παραπληροφωρησης...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 08:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Ουσιαστικα η μαλ...ια τους ηταν οτι στο "Μακεδονας" εδειξαν την σημαια της FYROM. Γιατι πραγματι ηταν Μακεδονας (δεν ηταν ακριβως Ελληνας με τη σημερινη εννοια). Εκεινη την εποχη δεν υπηρχε το Ελληνικο κρατος με τη σημερινη εννοια, ηταν Αθηναιοι, Σπαρτιατες, Κορηνθιοι, Μακεδονες, Θηβαιοι κτλ κτλ. (μη συχνοτατες αψημαχιες μεταξυ τους)
Και ειδικα με τους ξενους, που ποσος τους νοιαζει ΣΗΜΕΡΑ που ειναι Μακεδονια, αντε βγαλε ακρη. Θηματα ειναι και αυτοι της προπαγανδας και παραπληροφωρησης...

α να γιασει το στόμα σου! συμφωνώ και απαυξάνω!
Όντως και εμένα μόνο η σημαία της FYROM με πείραξε....μεγάλη μαλ***α εκ μέρους τους , αλλά τι να πείς, όσα λέγονται αλλιώς φτάνουν εκεί που φτάνουν....

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 11:31:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι συμφωνω οτι ηταν Μακεδώνας ο Μεγας Αλέξανδρος. Αλλά πρώτον η σημαία ηατν ΦΑΟΥΛ!

και ΔΕΥΤΕΡΟ η ερώτηση ειναι μαλ***α απο μόνη της γιατι Ο μέγας Αλέξανδρός ήταν μακεδώνας αλλά οι απόγωνοι του μακεδωνικού φίλου ειναι οι Έλληνες μήπως? (οχι Μόνο του μακεδωνικού, ειναι απόγωνοι όλων των Ελληνικών φύλων-φυλών της τότε εποχής)

Αρα δεν μπορείς να ρωτας τι εθνικότητας ηταν ο Μ.Αλέξανδρος και να εχεις απαντήσεις ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝΑΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ, ειναι ερώτηση παγίδα-στημένη.

ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ EΘΝΙΚΌΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο GEORGE WASHINGTHON?? και η απάντηση ειναι Άγγλος... γιατι τυπικά Άγγλος (αγγλική εθνικότητα ειχε) που βρέθηκε στην Αμερικάνικη ήπηρο ηταν, και μετα την Ανεξαρτησία των Αμερικάνων εγινε και ο πρότος προεδρός τους.. Αρα μετα έγινε Αμερικάνος? ΤΥΠΙΚΑ ηταν Άγγλος ομως... Αν πέθαινε δηλαδη κατα τις πρώτες μαχες ΠΡΙΝ οριστει Αμερικανικο εθνος και φτιάξουν το συνταγμα τους δεν θα τον θεωρούσαν Αμερικανο? Αλλά αγγλο που απογονοι του ειναι οι Αμερικάνοι?
Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 13:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας, ο Λεωνίδας Σπαρτιάτης, ο Περικλής Αθηναίος αλλά κανείς Έλληνας!!! Shocked Shocked Shocked

Τι λέμε ρε παιδιά????????
Αν δεν αναγνωρίζουμε και εμείς οι ίδιοι το ελληνικό έθνος και απο πού προέρχεται τότε καλά κάνουν και μας καβαλάνε όλοι!!!!
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο τι λένε οι Άγγλοι αλλά πρέπει να μας νοιάζει τι λέμε εμείς!!

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 14:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πες τα ρε!!
εμεις οι ιδιοι μου φαινεται ειμαστε μπερδεμενοι και τα θελουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 14:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomakos έγραψε:
Ο Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας, ο Λεωνίδας Σπαρτιάτης, ο Περικλής Αθηναίος αλλά κανείς Έλληνας!!! Shocked Shocked Shocked

Τι λέμε ρε παιδιά????????

Λεμε οτι εκεινα τα χρονια δεν υπηρχε η εννοια του Ελληνικου κρατους οπως την εννουμε ΣΗΜΕΡΑ.
Γιατι οταν πολεμουσαν Αθηναιοι - Σπαρτιατες αναφερθικε ποτε στην ιστορια ως "εμφυλιος πολεμος" ? Οχι, αντιθετος Πελλοπονησιακος λεγεται ο συγκερκιμενος πολεμος (επειδη κερδισαν οι Σπαρτιατες).
Η' οταν οι Σπαρτιατες ειχαν μονιμες συγκρουσεις με του Υλοτες, θεωρηθικε ποτε εμφυλιος πολεμος ? Ουτε τοτε...
Υπηρξαν ολοι στον Ελλαδικο χωρο με κοινη γλωσσα και πολητισμο αλλα δεν υπηρχε αυτη η εννοια την "κοινης εθνοτητας".

H πρωτη φορα που ενωθηκανε "ως Ελληνες" (βασικα οι Αθηναιοι και οι Σπαρτιατες γιατι αυτοι ηταν οι υπερδηναμεις της εποχης) ηταν κατα την εισβολη των Περσων ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΔΟΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ στο κοινο εχθρο.

Η ορηστικη ενωση των "Ελληνικων φιλων" εγινε απο τον Μεγα Αλεξανδρο, (αλλα μεχρι τοτε ηταν Μακεδωνες, Αθηναιοι, Σπαρτιατες κτλ κτλ) και ξεκινησε η Ελληνιστικη περιοδος που κρατησε μεχρι την ανοδο της Ρωμαϊκης Αυτοκρατοριας.

Αν δεν υπηρχε η επιλογη "Μακεδωνας" στις απαντησεις του σοου, η αμεσως λογικη και σωστη απαντηση θα ηταν Ελληνας. Ομως απο τη στιγμη που υπαρχει Μακεδωνας που ειναι πιο συγκεκριμενη απαντηση ειναι και πιο σωστη.
Το λαθος του σοου δεν ειναι στην απαντηση, ειναι στην αναγνωρηση της ΤΟΤΕ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ σαν ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΟΠΙΑ (με τη σημαια τους).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Τρι 30 Σεπ 2008, 14:51:45, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 14:51:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα απο την στιγμη που ειχε και τα 2 ειναι μπερδεμενη ερωτηση. Γιατι το μακεδωνικο κρατος ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ του Μ.ΑΛεξανδρου εγινε ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Αρα μεχρι τα 20 του ο Μ.ΑΛεξανδρος ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ αλλα μετα ΕΛΛΗΝΑΣ...

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ!
Ο ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ειναι Αγγλος ή Αμερικανος? ΑΝ ειχε τετοια ερώτηση στο σοου και βαζαν σωστό το ΑΓΓΛΟΣ ξερεις τι θα γινόταν??
Γιατι ο ουασιγκτον ηταν ΑΓΓΛΟΣ αποικος μεχρι τα 35 του και οταν κερδισαν την ανεξαρτησια τους και υδρησαν αμερικανικο κρατος Εγινε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ!!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 14:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα δεν επαυε να ειναι Μακεδωνικης καταγωγης.
Ειναι και τα δυο σωστα αλλα απο τη στγμη που το ενα ειναι ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, εχει και πιο μεγαλη βαρητητα.

Αν σε ρωτησουν δηλαδη το 206 τι ειναι ? Οχημα ή μικρομεσαιο αυτοκινητο ? Πιο ειναι το ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ?

Kαι ναι ο Washington ηταν Αγγλος, γενηθικε στην Αγγλια απο Αγγλους γονεις. Αν ρωτησεις Αγγλος ή Αμερικανος, το ΣΩΣΤΟ ειναι Αγγλος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Τρι 30 Σεπ 2008, 15:01:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 15:00:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

... ναι λογικό αυτό που λες... αλλα σε ρωτησα και ποιο πανω. αν σε ερώτηση για τον ουάσγκτον απαντουσαν ως σωστό το ΑΓΓΛΟΣ (που ειναι ποιο συσγκεκριμένο και θεωριτικά ποιο σωστό) ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΜΑΤΑ οι Αμερικανοι?
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 15:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι ας εκαναν ? Τι μας νοιαζει εμας ? Προβλημα τους αν δεν ξερουν την ιστορια ΤΟΥΣ.
Εξαλου αυτο ειναι πολυ πιο προσφατο και λογικα (οι διαβασμενοι τουλαχιστον) θα πρεπει να το ξερουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2008, 02:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα Στέλιο μου έτσι όπως τα λές μπορεί ο καθένας να ισχυριστεί ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας αλλά Μακεδόνας...αρα υπάρχει και μακεδονικό έθνος!Σωστά?

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης