PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν ανεβαίνει το πίσω αριστερό παράθυρο.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 08:28:18    Θέμα δημοσίευσης: Δεν ανεβαίνει το πίσω αριστερό παράθυρο. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλημέρα σας και καλή σας εβδομάδα!

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής. Πήρα τις πινακίδες μου πίσω και ήθελα να βεβαιωθώ ότι όλα δουλεύουν ρολόι!
Όμως για κακή μου τύχη δεν δουλεύουν. Δοκίμασα οροφή- φώτα γενικώς ηλεκτρικά και το μόνο π ου δεν δουλέυει είναι το πίσω αριστερό παράθυρο. Κατέβηκε μια φορά στο άνοιγμα της οροφής και μετά δεν ξαναανέβηκε ποτε! Crying or Very sad Crying or Very sad και επειδή δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι πήρα το δρόμο μου για αμφιθέας στη LION. Ακόμα μέσα είναι και μ είπαν ότι το μεσημέρι θα είναι έτοιμο.Δεν ξέρουν όμως τιμή!Πόσο λέτε να μου πάει και αυτή η μούτζα που έφαγα???? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 08:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως ο Τειρεσιας εχει πολυ καιρο να μπει στο forum μας.... Sad
(Ειναι ο μονος που θα μπορουσε να σε βοηθησει!)
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 09:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς άλλος καμια ιδέα?

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 10:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kανείς ρε παιδιά?? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 11:14:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
220 eurw!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ!

Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 11:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την αιτία στην είπαν??

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 12:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θέλει όλος ο μηχανισμός άλλαγμα και αν απλά σηκώσουν το παράθυρο υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει απο τ βάρος και να σπάσει οπότε μετά θα θέλω και τζάμι οπότε μιλάμε για πολύ μεγαλύτερο ποσό χρημάτων. Και έτσι χωρίς να έχω λεφτά τους έδωσα την έγκριση να προχωρήσουν..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2008, 13:27:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο μηχανισμός των ηλεκτρικών παραθύρων ειναι γνωστό πρόβλημα σε ολα τα αμάξια μιας Α ηλικίας. και το κοστος ειναι σχετικά τσουχτερό. Σε ibiza 10ετίας φίλου μου ακριβος το ίδιο πρόβλημα 330€ . .

ισως σου έβγαινε φτηνότερα αν έβρισκες κανα μεταχειρισμένο μοτέρ και το επαιρνεσ κανα 60-80€ , η αλλάγη δεν ειναι τοσο δύσκολη αν βγάλεις το πλαστικο στο πίσω μερος του αυτοκινήτου... 3-4 βιδες ειναι..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 07:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λες ε? πο δεν το σκεφτηκα καθόλου αυτό. Μωρε εγώ το άνοιξα αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι γι αυτό και το πήγα στη peugeot!

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 08:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tην επομενη φορα ρωτα (πριν πας Peugeot), γι'αυτο ειμαστε εδω...
Σε εξωτερικο ηλεκτρολογο θα σου πηγεναι ΠΟΛΥ φτηνοτερα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 09:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι το ξέρω αυτό αλλά εκείνες τις μέρες ήμουν σε άδεια, ιντερνετ σπίτι δεν έχω και όλα γίναν τελείως βιαστικά διότι δεν μπορούσα να το αφήσω το αμάξι με ανοιχτό παράθυρο....ήμουν και μόνη μου εκείνη την ώρα...άσε...του δίνω άλλη μια ευκαιρία...μια ακόμη μαλ***α να μου κάνει αυτο το αυτοκίνητο και έχω φύγει για αγορά του colt! Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 10:12:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε οχι ρε... ξεφτύλα! απο 206cc σε colt? Εντάξυ μπορει να το πάρεις καινούριο και να εχει διαφορετική αίσθηση αλλα το 206cc δεν παιζεται...

το καλοκαιρι τα βραδακια που δεν θα μπορεισ να ανοίξεις την οροφή να σε δω.. Laughing

και μενα το cc μου με εχει τρελάνει στα προβλήματα αλλα δεν το αλλάζω.. τουλάχιστον μεχρι να βγεί το 308rcz Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 10:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
μια ακόμη μαλ***α να μου κάνει αυτο το αυτοκίνητο και έχω φύγει για αγορά του colt! Razz Razz

Μπλιαξ
Laughing Laughing
Αντε καλες αγορες Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 15:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
και έχω φύγει για αγορά του colt!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Να σαι καλα με εκανες και γελασα!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τοσα αμαξια αυτο βρηκες να διαλεξεις?
Και ειδικα το czc ειναι τελειως απατη !
Απο ομορφια μιλαω! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 16:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oντως ειναι πολυ φθηνοτερα....Αλλα ρε Αθενς οντως απο την στιγμη που συμετεχεις σε ενα φορουμ που εχει τοσες θεματικες ενοτητες σχετικα με βλαβες πρωτα επρεποε να το ψαξεις απο δω και μετα να πας στην αντιπροσωπεια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 16:15:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
μια ακόμη μαλ***α να μου κάνει αυτο το αυτοκίνητο και έχω φύγει για αγορά του colt! Razz Razz

Γιατί μια ακόμη?

Πήγαινε κλείσ' το αύριο να τελειώνουμε Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Σεπ 2008, 16:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγα την ζημια αυτο εγινε κ σε corolla 2004 προσφατα
γι αυτο εγω το πηρα μονο με 2 μπρωστα...μισα εξοδα Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης