PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σβήσιμο κινητήρα καθώς το αυτοκίνητο κινείται
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 21:39:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lion80 έγραψε:
Γι' αυτό κι εγώ σκέφτομαι να το πάω στον Αργύρη (touristas) να δούμε τι παίζει.. Wink
Είμαι μεταξύ πολλαπλασιαστή και πεταλούδας γκαζιού..είδωμεν τι θα μου πει και ο Αργύρης όταν του το πάω..

Eγω πιστευω αν ηταν πολλαπλασιαστης θα σου αναβε το λαμπακι του κινητηρα(check engine) Salute Μαλλον κατι αλλο ειναι....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 10:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τι ήταν? ρωτάω γιατι και εγώ εχω παραπλήσιο προβλημα. να δω πως το έλυσες..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 19:08:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σβήσιμο κινητήρα καθώς το αυτοκίνητο κινείται Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lion80 έγραψε:
Αν αφήσω το αμάξι να τσουλήσει με νεκρά τότε μου κάνει βύθισμα το στροφόμετρο και ορισμένες φορές θα μου σβήσει κι όλας!!Επίσης παρατηρώ πως πολλές φορές αν πάω να μαρσάρω (πάντα χωρίς ταχύτητα στο κιβώτιο) το αμάξι δεν ανεβάζει στροφές και φαίνεται να μπουκώνει ενώ αν επιμείνω λίγο με το γκάζι πάντα ξεμπουκώνει και ανεβάζει κανονικά στροφές!!

Κάτι μου θυμίζει αυτό... Τον αισθητήρα 'λ' υποψιάζομαι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 19:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σβήσιμο κινητήρα καθώς το αυτοκίνητο κινείται Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
Lion80 έγραψε:
Αν αφήσω το αμάξι να τσουλήσει με νεκρά τότε μου κάνει βύθισμα το στροφόμετρο και ορισμένες φορές θα μου σβήσει κι όλας!!Επίσης παρατηρώ πως πολλές φορές αν πάω να μαρσάρω (πάντα χωρίς ταχύτητα στο κιβώτιο) το αμάξι δεν ανεβάζει στροφές και φαίνεται να μπουκώνει ενώ αν επιμείνω λίγο με το γκάζι πάντα ξεμπουκώνει και ανεβάζει κανονικά στροφές!!

Εχει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2008, 19:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σβήσιμο κινητήρα καθώς το αυτοκίνητο κινείται Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει; Γιατί να μην έχει; Όλα έχουν, μερικά δυο-τρεις.

Επιστροφή στην κορυφή
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Σεπ 2008, 21:48:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

same problem here. Σβήνει μόνο του ακόμα και σε πορεία. Και πολλές φορές για να πάρει μπρος δεν αρκεί μόνο η μίζα, πρέπει να πατήσω και λίγο το γκάζι (όπως το παλιό citroen του πατέρα μου χαχααχχαχαχα).
Λίγο help παιδιά...

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Σεπ 2008, 22:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosgep έγραψε:
same problem here. Σβήνει μόνο του ακόμα και σε πορεία. Και πολλές φορές για να πάρει μπρος δεν αρκεί μόνο η μίζα, πρέπει να πατήσω και λίγο το γκάζι (όπως το παλιό citroen του πατέρα μου χαχααχχαχαχα).
Λίγο help παιδιά...

Εννοείς ότι πατάς το γκάζι για να πάρει μπροστά ή αφού πάρει μπροστά;

Επιστροφή στην κορυφή
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 09:46:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοώ ότι για να πάρει μπροστά αφού μου σβήσει πρέπει να πατήσω γκάζι, ξέρεις όπως έκαναν στα παλιά αυτοκίνητα.

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 11:29:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosgep έγραψε:
Εννοώ ότι για να πάρει μπροστά αφού μου σβήσει πρέπει να πατήσω γκάζι, ξέρεις όπως έκαναν στα παλιά αυτοκίνητα.

Τότε θα ήταν καλύτερα, πιστεύω, να το φορτώσεις σε μία οδική και να το πας συνεργείο γιατί μπορεί να δημιουργήσεις κι άλλα προβλήματα στο αυτοκίνητο και η βλάβη να σου στοιχίσει πολλαπλάσια.
Υ.Γ.(κακία) Η Peugeot θα έπρεπε να μας προσφέρει ισόβια δωρεάν οδική βοήθεια, αφού βγάζουν συνέχεια βλάβες και το κόστος της καλύπτεται άνετα από τα πανάκριβα ανταλλακτικά...(παθών κι ο ίδιος)

Επιστροφή στην κορυφή
takisP (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 GTI

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 07:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

8elei ka8arisma h petalouda. epeidi exoume hlektronikh petalouda,einai pio eues8hth kai an piasei arketh broma,psilokolaei. phgene se ena sunergeio kai zhthse na sthn bgaloun kai na thn ka8arisoun h kan to kai monos sou, eukolo einai. to perasa kai egw auto to problhmataki. (sumplektarisma gia allagh taxuthtas kai esbhne o kinitiras.)
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 08:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σβήσιμο κινητήρα καθώς το αυτοκίνητο κινείται Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
amafic έγραψε:
Lion80 έγραψε:

Εχει?

2 πρεπει να εχει ! 1 ειχα αλλαξει κιολας λογο ασταθες ρελαντι !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης