PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 207!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giousko (nikolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 95ps

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 19:38:21    Θέμα δημοσίευσης: 207 - ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 207!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες καλησπερα..αγορασα το σαββατο απο εναν επισημο αντιπροσωπο τησ lion hellas ενα πεζω 207 με το σπορτ με κινητηρα 1.4 95 αλογα..με την συνεργασια και τησ bmw..
το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ελεξω απο πουθενα αν ο κινητηρασ ειναι αυτοσ που παραγγειλα...παρατηρησα οτι δεν εχει το σημα τησ πεζω πανω στην μηχανη..σε αλλα σημεια το εχει..σε ολα τα 207 που εχω δει μεχρι στιγμης...ολα εχουν το σημα τησ πεζω πανω στην μηχανη..διπλα ακριβως απο την ταπα για τα λαδια...
εμενα γιατι δεν το εχει?????
απο που μπορω να ελεξω τον κινητηρα μου???
μηπως εγινε τιποτα που πρεπει να με ανησυχει???

στα κεντρικα τησ λion μου ειπαν οτι δεν ξερουν αλλα μαλλον δεν ειναι τιποτα..απλα δεν εχει το αυτοκολλητο..κατα τα αλλα ειναι ακριβως ιδιοσ ο κινητηρας με των υπολοιπον που εχω δει...

αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας γιατι τα εχω ψιλοπαιξει!

ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 19:46:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να υπάρχουν ιμιτασιόν κινητήρες. Laughing

Τέσπα, πάρε την άδεια κυκλοφορίας σου που γράφει τον κωδικό του μοτέρ και κάνε διασταύρωση των κωδικών. Τι άλλο θέλεις να κάνεις;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
giousko (nikolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 95ps

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 20:02:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Δεν νομίζω να υπάρχουν ιμιτασιόν κινητήρες. Laughing

Τέσπα, πάρε την άδεια κυκλοφορίας σου που γράφει τον κωδικό του μοτέρ και κάνε διασταύρωση των κωδικών. Τι άλλο θέλεις να κάνεις;

μπορει να μην υπαρχουν αλλα...γιατι να μην εχει το σημα? ουτε καποιο διακριτικο..οι καινουριεσ αδειεσ κυκλοφοριας δεν γραφουν..λεει μονο 8fs..το οποιο δεν αναφερεται πουθενα στον κινητηρα μου.. Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 20:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E καλά, δεν το γράφει φάτσα φόρα. Το πρόβλημά σου ακριβώς ποιό είναι;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 20:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσένα δεν το έχει γιατί η τελευταία φουρνιά που έχει έρθει δεν το έχουν για άγνωστους ακόμα λόγους.
Δεν έχει απολύτως τίποτα ο κινητήρας σου είναι αυτό που παράγγειλες δηλαδή 1.4 16V (8FS).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 20:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι γιατί στις τελευταίες παρτίδες βάζουν κινέζικα μοτέρ/αντιγραφές για να μειώσουν το κόστος.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 20:32:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Είναι γιατί στις τελευταίες παρτίδες βάζουν κινέζικα μοτέρ/αντιγραφές για να μειώσουν το κόστος.

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 20:46:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Εσένα δεν το έχει γιατί η τελευταία φουρνιά που έχει έρθει δεν το έχουν για άγνωστους ακόμα λόγους.
Δεν έχει απολύτως τίποτα ο κινητήρας σου είναι αυτό που παράγγειλες δηλαδή 1.4 16V (8FS).
FΦιλε μου το αριθμο του κινητηρα τον γραφει κατω απο την μηχανη πρεπει να το κοιταξετε απο κατω τον κινητηρα για να το δειτε.Σας το λεω γιατι ηρθα Κυπρο και εγραφε η αδεια μου αρ.κινητηρα 5FX το οποιο ειναι λαθος..Ελλας το μεγαλειο σου Very happy Very happy Very happy Πηγα για ΜΟΤ ετσι λεγετε εδω το κτεο το δικο μας και εψαχναν 20 λεπτα να το βρουν... Very happy

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 21:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

καλα κανονισε εσυ να παει στην λαιον κ να τους λεει τπτ τετοια κανενας Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

Ένταξη: 27 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 21:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε, καλορίζικο το αμαξάκι σου!
Μην κολλάς...θες να σου βρω ένα αυτοκολλητάκι αντίστοιχο μαμά κιόλας στο ebay για τον κινητήρα σου; Laughing
Πάντως το ακούσα και από δικό μου φίλο αυτό ότι συμβαίνει, μια χαρά είναι ο κινητήρας σου, σκέψου ότι και η corolla που έχει ο πατέρας μου δεν γράφει vvti στα πλάγια, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, απλά η εταιρεία από τκτκτκτκ δικό της το βγάζει για κάποιες περιόδους!

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
giousko (nikolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 95ps

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 21:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
drdino έγραψε:

καλα κανονισε εσυ να παει στην λαιον κ να τους λεει τπτ τετοια κανενας Laughing Laughing Laughing

τελικα ισχυει αυτο με τισ καινουριεσ φουρνιες οτι δεν εχει το σημα της πεζω πανω?? παρατηρησα οτι η 1η ταχυτητα δενε δεν επιταχυνει επαρκως..κρεμαει απο τισ 1.400 μεχρι τισ 2.800..το κανει και σε εσας??? η ειναι η ιδεα μου??
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 22:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207GT έγραψε:
Touristas έγραψε:
FΦιλε μου το αριθμο του κινητηρα τον γραφει κατω απο την μηχανη πρεπει να το κοιταξετε απο κατω τον κινητηρα για να το δειτε.Σας το λεω γιατι ηρθα Κυπρο και εγραφε η αδεια μου αρ.κινητηρα 5FX το οποιο ειναι λαθος..Ελλας το μεγαλειο σου Very happy Very happy Very happy Πηγα για ΜΟΤ ετσι λεγετε εδω το κτεο το δικο μας και εψαχναν 20 λεπτα να το βρουν... Very happy

Αυτό που γράφεις δεν είναι ο αριθμός του κινητήρα αλλά ο τύπος του.
8FS 1.4 16V 95HP
5FW 1.6 16V 120HP
5FX 1.6T 16V 150HP
Επιστροφή στην κορυφή
giousko (nikolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 95ps

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 23:04:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
kostas207GT έγραψε:
Touristas έγραψε:

Αυτό που γράφεις δεν είναι ο αριθμός του κινητήρα αλλά ο τύπος του.
8FS 1.4 16V 95HP
5FW 1.6 16V 120HP
5FX 1.6T 16V 150HP

οποτε τον αριθμο του κινητηρα που τον βλεπεις?? πρεπει να κοιταξεις απο κατς απο την μηχανη? ετσι μου ειπαν τουλαχιστον στιν lion.
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Σεπ 2008, 06:37:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giousko έγραψε:
τελικα ισχυει αυτο με τισ καινουριεσ φουρνιες οτι δεν εχει το σημα της πεζω πανω?? παρατηρησα οτι η 1η ταχυτητα δενε δεν επιταχυνει επαρκως..κρεμαει απο τισ 1.400 μεχρι τισ 2.800..το κανει και σε εσας??? η ειναι η ιδεα μου??

Φιλε μου, για να μην το κουραζουμε αλλο το θεμα, φυσικα και ισχυει αυτο:
"Εσένα δεν το έχει γιατί η τελευταία φουρνιά που έχει έρθει δεν το έχουν για άγνωστους ακόμα λόγους.
"
Στο λεει καποιος που δουλευει μεσα στην Πεζω
Αν μαθευτει ο λογος θα στον αναφερουμε.-
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Σεπ 2008, 07:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207GT έγραψε:
Touristas έγραψε:

Κώστα και εγώ όταν έφερα το GTi μου από Αγγλία το 2005 στον τίτλο ιδιοκτησίας για αριθμό μηχανής έγραφε τον κωδικό της μηχανής. Στο τελωνείο δεν το περνούσαν γιατι η μηχανή έλεγε άλλο αριθμό.

Τελικά πήρα μια επιστολή από την αντιπροσωπεία εδώ που έλεγε τι είναι ο ένας αριθμός και τι είναι ο άλλος για να δεκτούν να το περάσουν. Επίσης στο MOT ήθελαν να διασταυρώσουν τον αριθμό της μηχανής με το ταμπελα΄κι στο πλαί και τον βρήκαν κάτω από τη μηχανή περίπου εκεί που είναι το χταπόδι

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
giousko (nikolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 95ps

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2008, 00:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας...ησυχασα! Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης