PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 CC - Τριγμοί Οροφής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 14:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

souftasuk έγραψε:
climbonice έγραψε:
Αν θέλεις τη γνώμη μου, καλύτερα να μη χρησιμοποιήσεις σπρέυ. Αν έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα η οροφή σου απευθύνσου σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Αν διαβάσεις κάποια posts πιο πάνω θα δεις ότι απέκτησα αρκετή εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα.

Ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια ! Ειμαι νεος ιδιοκτητης και δεν γνωριζω ! Στην αντιπροσωπεια που πηρα το αυτοκινητο μου ειπαν να μη βαζω τιποτα, μαλιστα αρνουνται να μου πουλησουν το σπρει , και μονο να το πηγαινω για συντηρηση οροφης, μετα το καλοκαιρι, στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο τους. Θα ηθελα ομως να το φροντισω λιγο παραπανω. Προς το παρον ανοιξα στη μεση την οροφη και ειδα οτι τα λαστιχα γυαλιζουν (προφανως εχουν ηδη κατι) γιάυτο δεν εβαλα τιποτα. Εσυ γιατι δεν το προτεινεις? σε παραπανω post ανεφερες οτι ελυσε εστω και παροδικα το προβλημα σου.

Και σημερα που πηγα στην αντιπροσωπεια εβαλαν σπρευ σιλικονης στις τσιμουχες στα τζαμια για το τριξιμο...
Το οτι γυαλιζει δεν σημαινει κατι..ουτως η αλλως καινουργιο δεν ειναι?
Θα πας στην aytoplus οπως προειπα και θα παρεις ενα σπρευ σιλικονης χωρις λαδι..θα βαλεις μπροστα εκει που κουμπωνει η οροφη και μετα καντο με ενα πανακι..
Αμα μπλεξεις με λυσιματα οροφης κτλ ας τα να πανε..
Εγω εβαζα στην αρχη..πλεον το εχω κοψει μιας και δεν ακουγεται κιχ...

Climbonice..τελικα με τον θορυβο που ακουγες μπροστα δεχια εγινε κατι?
Εγω σημερα που το πηγα κατι παρηγειλαν για τα αμορτισες και κατι αλλο και θα το παω παλι τεταρτη να το λυσουν..παντως ειναι μες την εγγυηση μου ειπαν..το δοκιμασε και ο μηχανικος και στα ανεβασματα της δεξιας ροδας κανει το θορυβο..ευτυχως δηλαδη που το ακουσε και εκεινη την ωρα για να μην μου λενε διαφορα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 03 Μάϊ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 09:28:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ Ευχαριστω.Προς το παρον δεν ακουγεται και μενα τιποτα. Τα λαστιχα γυαλίζουν και εχουν πανω τους κατι σαν λαδι αρα προφανως τους εχουν βαλει απο την αντιπροσωπεια. Προς το παρον λοιπον λεω να μη προκαλω τη τυχη μου και να μη τα πειραξω και αν πιασουν βρωμια η αρχισουν τριγμοι τα σκουπιζω και βαζω ! νομιζω ειναι το πιο συνετο. συμφωνεις ? για τα τζαμια εννοεις τα εξωτερικα λαστιχα? το autoplus που αναφερουν ολοι που ειναι? εγω μενω θεσσαλονικη.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 09:43:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

souftasuk έγραψε:
οκ Ευχαριστω.Προς το παρον δεν ακουγεται και μενα τιποτα. Τα λαστιχα γυαλίζουν και εχουν πανω τους κατι σαν λαδι αρα προφανως τους εχουν βαλει απο την αντιπροσωπεια. Προς το παρον λοιπον λεω να μη προκαλω τη τυχη μου και να μη τα πειραξω και αν πιασουν βρωμια η αρχισουν τριγμοι τα σκουπιζω και βαζω ! νομιζω ειναι το πιο συνετο. συμφωνεις ? για τα τζαμια εννοεις τα εξωτερικα λαστιχα? το autoplus που αναφερουν ολοι που ειναι? εγω μενω θεσσαλονικη.

A νομιζα οτι σου χτυπαγε τωρα...αν δεν σου κανει θορυβο μη το πειραξεις καθολου...
Στα τζαμια κατεβαζεις τα παραθυρα και ριχνεις στα λαστιχα..βασικα αυτα μαζευουν και πολυ σκονη και εξου και καποια τριξιματα ορισμενες φορες..
Autoplus στη θεσσαλονικη τι να σου πω..δοκιμασε να βρεις το site τους και ψαξτο απο εκει..
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 21:22:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Εγω σημερα που το πηγα κατι παρηγειλαν για τα αμορτισες και κατι αλλο και θα το παω παλι τεταρτη να το λυσουν..παντως ειναι μες την εγγυηση μου ειπαν..το δοκιμασε και ο μηχανικος και στα ανεβασματα της δεξιας ροδας κανει το θορυβο..ευτυχως δηλαδη που το ακουσε και εκεινη την ωρα για να μην μου λενε διαφορα..

Μου είχαν αλλάξει κι εμένα κάτι στο πάνω μέρος των αμορτισέρ αλλα δεν έφταιγε αυτό. Το πρόβλημα παραμένει.
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 15:44:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια και η αντιπροσωπια εχει σπρει σιλικονησ ο κωδικοσ ειναι 973226 10 ευρο απο λιον που ειχα παει το αμαξι μου το ειπαν Wink

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 11:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Puzzle έγραψε:

Μου είχαν αλλάξει κι εμένα κάτι στο πάνω μέρος των αμορτισέρ αλλα δεν έφταιγε αυτό. Το πρόβλημα παραμένει.

Λοιπον αφου το αμαξι ψαχτηκε για 2 μερες... Αμα σου πω τι φταιει θα τρελαθεις οπως τρελλαθηκαν και τα παιδια...
Φταιει η οροφη οταν ειναι κλειστη και δημιουργει καποια στρεβλωση εκεινη την ωρα που στριβεις το τιμονι και πας να ανεβεις καπου..
αν το δοκιμασεις με την οροφη ανοιχτει θα δεις οτι δεν κανει κιχ..
Ομως απο εκει και περα θα πρεπει να το παω στη lion να το δει..αν και δεν με ενδιαφερει και πολυ μιας και το συνανταω πολυ σπανια..
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 13:38:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είχα διαπιστώσει κι εγώ από την αρχή γι' αυτό και δεν το ξαναπάω να το δουν. Όταν το αμάξωμα στρεβλωθεί, λόγω μεγάλης κλίσης του οδοστρώματος, κάνει αυτό το δυνατό "τακ". Με το που έρθει το αυτοκίνητο στην ευθεία το ξανακάνει και επανέρχεται προφανώς η οροφή στη θέση της.
Επίσης εξαρτάται και από την ταχύτητα που θα περάσεις. Αν περάσεις πολύ σιγά και προσεκτικά πάνω από μια ράμπα, για παράδειγμα, ενδεχομένως να μην το κάνει καθόλου.
Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 13:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Αυτό είχα διαπιστώσει κι εγώ από την αρχή γι' αυτό και δεν το ξαναπάω να το δουν. Όταν το αμάξωμα στρεβλωθεί, λόγω μεγάλης κλίσης του οδοστρώματος, κάνει αυτό το δυνατό "τακ". Με το που έρθει το αυτοκίνητο στην ευθεία το ξανακάνει και επανέρχεται προφανώς η οροφή στη θέση της.
Επίσης εξαρτάται και από την ταχύτητα που θα περάσεις. Αν περάσεις πολύ σιγά και προσεκτικά πάνω από μια ράμπα, για παράδειγμα, ενδεχομένως να μην το κάνει καθόλου.
Wink Wink Wink

Οντως αμα περνας σιγα δεν τον κανει τις περισσοτερες φορες..παντως ανοιξε και ενας αλλος φιλος με 207 cc post με τιτλο ''παραξενος ηχος απο το δεξι αμορτισερ''.. το παιδι μεχρι και αμορτισερ αλλαξε 600 ευρα και δεν του λυθηκε το προβλημα..
Μηπως να μαζευτουμε και οι 3 και να σκασουμε στη laion..μα δεν παει αλλο..1 χρονο το αμαξι κι εχω παει στις αντιπροσωπειες για διαφορα θεματα καμια 10αρια φορες...
Ωραια αμαξακια αλλα δυστυχως σαν τον ιαπωνα κανενας..
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 15:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ το ίδιο. Κάθε λίγο και λιγάκι σε κάποιο εξουσιοδοτημένο είμαι (ευτυχώς μέχρι τώρα όχι για μηχανολογικά θέματα). Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής από ένα αυτοκίνητο 25.000€.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 17:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Puzzle"]
climbonice έγραψε:

Λοιπον αφου το αμαξι ψαχτηκε για 2 μερες... Αμα σου πω τι φταιει θα τρελαθεις οπως τρελλαθηκαν και τα παιδια...
Φταιει η οροφη οταν ειναι κλειστη και δημιουργει καποια στρεβλωση εκεινη την ωρα που στριβεις το τιμονι και πας να ανεβεις καπου..
Ομως απο εκει και περα θα πρεπει να το παω στη lion να το δει..αν και δεν με ενδιαφερει και πολυ μιας και το συνανταω πολυ σπανια..

Ε ειναι λογικο... Αφου οταν ειναι ανοιχτο θα στρεβλωσει μονο το αμαξωμα (χωρις οπτικα να το καταλαβεις) και η οροφη που ειναι μαζεμενη πισω και σε μικρο χωρο δεν επιρεαζεται. Οταν ειναι κλειστο ομως και η οροφη εχει ξεδιπλωσει (εχει δηλαδη μηκος) σε αυτη τη περιπτωση το καταλαβαινεις γιατι τα σημεια που καταπονουνται ειναι πολλα.
Δηλαδη αν πουμε οτι η οροφη αποτελειται απο 2 κομματια, οταν αυτα ξεδιπλωσουν για να κλεισει το αμαξι, διμιουργουνται 3 σημεια επαφης/τριβης. 1) η οροφη με το παρπιζ, 2) το ενα κομματι της οροφης με το αλλο και 3) το πισω κομματι της οροφης με το αμαξωμα (χωρια ποσοι συνδεμοι και βραχιωνες...) Ε αφου αυτα τα κομματια "στρεσαρονται" μεταξυ τους, απο καπου ολο και κατι θα ακουστει.

Για να φερω ενα παραδειγμα, ημουνα σε βουλκανιζατερ να κανω σκατζα τα λαστιχα μπρος πισω. Ειχε μπει ΕΝΑΣ γρυλος (λιγο πιο πισω απ'το σημειο που συνηθος θα σηκωνες μονο το εμπρος μερος) ωστε να σηκωθει ΟΛΗ η μια πλευρα. Σε καποια φαση ανοιξα τη πορτα απο αυτη τη πλευρα και μετα διαπιστωσα οτι δεν εκλεινε γιατι εβρισκε στο μερσπιε. Και το 206 μου ειναι κλειστο και 3θυρο....
Εμφανησιακα δεν φαινοταν στραβο, αλλα το αμαξι ειχε παρει αρκετα ωστε να σκαλωνει η πορτα (οσο ηταν σηκωμενο φυσικα).

ΟΚ, περιμενεις απο ενα αμαξι των 25.000 ευρω καλυτερη ποιοτητα, ναι. Αλλα μην ξεχνας πως με 25 χιλιαρικα δεν παιρνεις πολλα cabrio-coupe, turbo, με 150 αλογα και τεραστιο χωρο αποσκευων...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 06:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="STELIOS"]
Puzzle έγραψε:
climbonice έγραψε:

Ε ειναι λογικο... Αφου οταν ειναι ανοιχτο θα στρεβλωσει μονο το αμαξωμα (χωρις οπτικα να το καταλαβεις) και η οροφη που ειναι μαζεμενη πισω και σε μικρο χωρο δεν επιρεαζεται. Οταν ειναι κλειστο ομως και η οροφη εχει ξεδιπλωσει (εχει δηλαδη μηκος) σε αυτη τη περιπτωση το καταλαβαινεις γιατι τα σημεια που καταπονουνται ειναι πολλα.
Δηλαδη αν πουμε οτι η οροφη αποτελειται απο 2 κομματια, οταν αυτα ξεδιπλωσουν για να κλεισει το αμαξι, διμιουργουνται 3 σημεια επαφης/τριβης. 1) η οροφη με το παρπιζ, 2) το ενα κομματι της οροφης με το αλλο και 3) το πισω κομματι της οροφης με το αμαξωμα (χωρια ποσοι συνδεμοι και βραχιωνες...) Ε αφου αυτα τα κομματια "στρεσαρονται" μεταξυ τους, απο καπου ολο και κατι θα ακουστει.

Για να φερω ενα παραδειγμα, ημουνα σε βουλκανιζατερ να κανω σκατζα τα λαστιχα μπρος πισω. Ειχε μπει ΕΝΑΣ γρυλος (λιγο πιο πισω απ'το σημειο που συνηθος θα σηκωνες μονο το εμπρος μερος) ωστε να σηκωθει ΟΛΗ η μια πλευρα. Σε καποια φαση ανοιξα τη πορτα απο αυτη τη πλευρα και μετα διαπιστωσα οτι δεν εκλεινε γιατι εβρισκε στο μερσπιε. Και το 206 μου ειναι κλειστο και 3θυρο....
Εμφανησιακα δεν φαινοταν στραβο, αλλα το αμαξι ειχε παρει αρκετα ωστε να σκαλωνει η πορτα (οσο ηταν σηκωμενο φυσικα).

ΟΚ, περιμενεις απο ενα αμαξι των 25.000 ευρω καλυτερη ποιοτητα, ναι. Αλλα μην ξεχνας πως με 25 χιλιαρικα δεν παιρνεις πολλα cabrio-coupe, turbo, με 150 αλογα και τεραστιο χωρο αποσκευων...

Δηλαδη Στελιο θεωρεις οτι αυτο το προβλημα δεν ειναι κατι σημαντικο?Εννοω οτι αν ειναι θεμα στρεβλωσης ουσιαστικα δεν γινεται κατι για να φτιαχτει ετσι δεν ειναι? Να ξερουμε να μην τρεχουμε τσαμπα απο Σεπτεμβρη να δουμε..
Κι οσο για το παιδι που ειπε οτι με 25,000 περιμενε κατι καλυτερο..(εγω εδωσα 21,500...μαλλον εννοει οτι περιμενε κατι καλυτερο απ το να τρεχει σε ενα χρονο μεσα στο συνεργειο 10 φορες για διαφορα πραγματα...
Παντως και με ενα φιλο που μιλησα απο ενα εξουσιοδοτημενο..μου ειπε οτι μηχανικα τουλαχιστον τα αμαξακια ειναι αριστα και πολυ σπανια θα τους πανε 207 με μηχανικα προβληματα..
Οσο για το χωρο αποσκευων που ανεφερες..εχεις απολυτο δικιο..δεν το περιμενα ποτε θα εβρισκα σε cabrio τετοιο χωρο...ο πατερας μου εχει το eos και επειδη ειναι περιεργο το συστημα που μαζευει πισω τη κουκουλα ουσιαστικα ο χωρος του ειναι πολυ μικροτερος απο τον δικο μας..Βεβαια το καλο που εχει το eos ειναι οτι δεν ακουγεται κιχ..πρεπει να ειναι μακρα το πιο συμπαγες cabrio που κυκλοφορει..
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 07:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας πουμε οτι το θεωρω αναμενομενο απο ενα αμαξι αυτης της κατηγοριας/τιμης.
Το να κανεις το αμαξι να μην στρεβλωνει ΔΕΝ γινεται.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι περιορισεις τους θορηβους που προκιπτουν (με τη βοηθεια των τεχνικων της Peugeot)
Και φυσικα να προσεχεις πως καβαλας ραμπες, πεζοδρομια κτλ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 08:09:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Ας πουμε οτι το θεωρω αναμενομενο απο ενα αμαξι αυτης της κατηγοριας/τιμης.
Το να κανεις το αμαξι να μην στρεβλωνει ΔΕΝ γινεται.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι περιορισεις τους θορηβους που προκιπτουν (με τη βοηθεια των τεχνικων της Peugeot)
Και φυσικα να προσεχεις πως καβαλας ραμπες, πεζοδρομια κτλ...

Μα γι αυτο ειπα οτι μαλλον δεν θα το ψαξω αλλο..σημασια εχει οτι εμαθα επιτελους που οφειλεται..ουτως η αλλως πολυ σπανια ανεβαζω το αμαξακι καπου οποτε δεν εχω και τις ενοχλησεις..
Να σαι καλα παντως για την παρεμβαση σου..βοηθησε αρκετα πιστευω..και τουλαχιστον ηρεμησε λιγο και το κεφαλι μου!
Επιστροφή στην κορυφή
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Κέρκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2008, 10:02:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλικαρια καλως ηρθα στο club των τριγμων οροφης.Τελικα απο οτι μου ειπαν και εμενα ολος αυτος ο θορυβος οφειλεται στην οροφη.Φιλε puzzle ειχες δικιο οταν μου το ειχες πει απλα οταν το ακουσα μου φανηκε παραξενο.Οταν η οροφη ειναι ανοιχτη το αυτοκινητο δεν κανει κιχ.Τελοσπαντων τα παραιτερω αφου το παω στο συνεργειο το μεσημερακι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2008, 08:02:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spiros_z έγραψε:
Παλικαρια καλως ηρθα στο club των τριγμων οροφης.Τελικα απο οτι μου ειπαν και εμενα ολος αυτος ο θορυβος οφειλεται στην οροφη.Φιλε puzzle ειχες δικιο οταν μου το ειχες πει απλα οταν το ακουσα μου φανηκε παραξενο.Οταν η οροφη ειναι ανοιχτη το αυτοκινητο δεν κανει κιχ.Τελοσπαντων τα παραιτερω αφου το παω στο συνεργειο το μεσημερακι

Σπυρο το πηγες τελικα?αν ναι τι σου ειπαν?
Επιστροφή στην κορυφή
spiros_z (Σπύρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc

Ένταξη: 04 Οκτ 2007
Τόπος: Κέρκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2008, 19:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το πηγα και μου το εφτιαξαν τελικα.Δεν κανει κανενα θορυβο τωρα ευτυχως.Απο οτι μου ειπαν του εκαναν καποια ρυθμιση στη δαγκανα της οροφης και ολα οκ.Επισης μου ειπαν οτι αν μου ξαναεκανε κατι θα αλλαζαν το κλειστρο.Σου ευχομαι να ειναι το ιδιο και στο δικο σου για να ησυχασεις!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
hrwas (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 14:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα παιδια,θελω να αγορασω το 207 το καμπριο και θελω να σας ρωτησω εαν εχει προβλημα η οροφη του οπως ειχε το 206?εαν ειναι ελλατωματικη δηλαδη?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 20:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί του 206 ήταν ελαττωματική…???????
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2008, 08:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι ελαττωματική, αλλά τη θέλει τη συντηρησούλα της (γρασαρίσματα, σφυξίματα κτλ.) τουλάχιστον μία φορά το εξάμηνο.
Επιστροφή στην κορυφή
hrwas (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2008, 13:46:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το 206 ειχα ακουσει οτι ειχε προβληματα με την οροφη,απλα ρωτησα για το 207 γιατι σκεφτομαι να το παρω,ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης