Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sasasj (Σάκης) Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715
Ένταξη: 25 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 339 Τόπος: Kozani
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 19:17:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τόσο χάλια είναι ρε παιδιά για Audi και συντήρηση και έξοδα; Δεν περίμενα να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...
Και σκεφτόμουνα και εγώ για αμαξάκι άλλης κατηγορίας όπως το Audi του φίλου μας. Έλεγα ή τέτοιο ή peugeot καινούριο, αλλα καθώς φαίνεται θα πάμε σε peugeot... καινούριο...
ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Loukas (Λουκάς) Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002
Ένταξη: 11 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 54 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 19:22:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαλια δεν το λες,απλα πρεπει να εχεις οπως ειπε Jim207GT λεφτα!!Εμεις δεν εχουμε οποτε παραμενουμε με αυτα που ηδη εχουμε και τα βελτιωνουμε!Αν και μαλλον θα το πουλησω το δικο μου και θα παω σε κανα gti!!θα δειξει!
Το ραλλακι τρεχει τρεχει η μονη σωτηρια του οι στροφες, ηδωμεν το φως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sasasj (Σάκης) Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715
Ένταξη: 25 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 339 Τόπος: Kozani
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 19:30:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το χάλια το είπα για το οτι είναι ακριβή η συντήρηση τους. Μου κάνει εντύπωση πάντως. Άμα έχεις τα φράγκα ότι αγαπάς κάνεις και χωρίς να το σκέφτεσαι και πολυ... και επειδή εγώ αγαπώ (ακόμα) τα peugeot, θα πάω σε peugeot πάλι! Να σαι καλά βρε audi! 
ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2008, 01:17:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω εχω να παραθεσω αντιπαραδειγμα...
Γνωστος, παιρνει S3 με τα 225ps, με περιπου 60.000km, το εχει 3 χρονια περιπου, εχει κανει αλλα τοσα χιλιομετρα και το μονο που κανει ειναι τα προγραμματισμενα service!!! Και εννοειται οτι δεν πηγαινει σε αντιπροσωπεια κλπ... Αγοραζει τα ανταλλακτικα μονος του (οχι απο Audi ομως), πχ φιλτρα, λαδια, τακακια και τετοια και κανει τα service σε δικο του συνεργειο με συνολικο κοστος οχι πολυ περισσοτερο αποτι πληρωνω εγω (που επισης δεν παω σε εξουσιοδοτημενο).
Το κοστος συντηρησης ειναι ανεβασμενο μονο αν πας σε εξουσιοδοτημενο!!!
Αυτα τα μοτερ και τα τα περιφεριακα τους τα φορανε απο το τελευταιο Ibiza, μεχρι και το Α6 της γενιας αυτης. Οποτε ευκολα μπορει να καταλαβει κανεις πως ακριβως οτι πληρωνει ο "φτωχοτερος" ιδιοκτητης του Ιbiza ή του Octavia, μπορει να πληρωνει και ο πιο ευρωστος οικονομικα ιδιοκτητης ενος Audi στη συντηρηση, αλλα επαναλαμβανω, οχι σε εξουσιοδοτημενο...
Οσον αφορα τις βλαβες τωρα, γενικα, το μεταχειρισμενο (οπως και το καινουριο ομως) ειναι να μη σου τυχει, καθως δεν εχεις και τη βοηθεια της εγγυησης.
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Loukas (Λουκάς) Νέος χρήστης

Peugeuot 106 rallye 2002
Ένταξη: 11 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 54 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2008, 17:28:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλ τοσα ποστ μιλαμε για εξουσιοδοτημενο??Δηλ αντιπροσωπεια??Τον ραλλο μου εγω δεν τον παω εκει,σε γνωστους τον παω και τα λαδια και τα φιλτρα με τον ιδιο τροπο δηλ περνω τα λαδακια που μου εχουνε προτεινει π.χ αυτα που βαζω τωρα 5-40 πεταγομαι σε ενα βενζιναδικο και ειμαι μια χαρα!!!!
Αρα το κοστος συντηρησης σε αλλα συνεργεια ειναι χαμηλοτερο σωστα?αρα μπαινω σε σκεψης παλι!!
Το ραλλακι τρεχει τρεχει η μονη σωτηρια του οι στροφες, ηδωμεν το φως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|