Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 11:18:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
oντως εχεις δικιο 10χρονια μεσα στις ασφαλειες
με ξαδρφο που εχει πρακτορειο
το συνεταιρο του υπευθυνο πραγματογνωμονων
ακομα και μενα ειχε χωσει και δουλευα εκει μεσα παρατυπα
με καμια 200αρια αυτοκινητα πελατες
με καμια 10αρια κολλητους φαναρτζηδες
με πανω απο 100περιπτωσεις τρακαρισματων και 2 θανατηφορα
δε ξερω τι μου γινεται στο συγκεκριμενο θεμα
εχεις απολυτο δικιο
παπαγαλακι του κωλου
vol.2
υ.γ. ξεχασα και τα 3 δικαστηρια απο τις 3 ολικες που ειχα κανει στο κορσα η μια με τραυματισμο και αστικο-ποινικο σε παπα που πηγα ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ στα δικαστηρια και λουστηκα το συστημα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 11:43:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το οτι ο ξαδερφος σου ειναι ασφαλιστικος πρακτορας βρε καθυστερημενε τι σημαινει ,οτι εχει πληρη επιγνωση ολων των δεδικασμενων υποθεσεων παρομοιας περιπτωσης;
Και εγω εγω γνωστο ασφαλιστη αλλα ολα γινονται μεσα στα κεντρικα της εκαστοτε ασφαλειας οχι στα γραφεια του καθε πρακτορα του κωλου.
Η΄επειδη εσυδουλευες εκει μεσα,πηγαινες και εκανες τις εκτιμησεις μονος σου ως πραγματογνωμονας...
Εκτος και αν ο συνεργατης που ειχε ηταν προεδρος του σωματειου πραγματογνωμων Αττικης αλλα και παλι σιγα μην στο ελεγε μπροστα σου...
Και εγω δεν το ηξερα,κατα τυχη το εμαθα καθως μπηκα μεσα στο γραφειο του φανοποιειου εκεινη την στιγμη,ακουσα το σκηνικο και εμεινα με ανοιχτο το στομα.
Ασχετα με αυτο,εσυ αν σου χτυπησουν το 206,κατσε να φας κανονικα την παλαιοτητα στον κωλο,εγω αν παθω το ιδιο με το 13αρι,θα το παω δικαστικως για να δουμε ποιος θα παρει τι...
Μεχρι τοτε,αντι να λες οτι μαλ***α θες,ασε καποιους που εχουν το κουραγιο και την οικονομικη ανεση να διεκδικουν το δικιο τους και τον ιδρωτα με τον οποιο πληρωσαν το αυτοκινητο τους.
Καπιταλοσκυλο...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 12:46:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω διαβάσει περιπτώσεις στο κέντρο προστασίας καταναλωτών όπου όσοι απείλησαν ότι θα κινηθούν δικαστικώς, πήραν πλήρης αποζημίωση των καινούριων ανταλλακτικών, ενώ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση που πήγε δικαστήριο δεν κέρδισε η ασφαλιστική. Το θέμα είναι ότι τα λεφτά θα τα πάρεις μετά από δύο χρόνια, στην καλύτερη περιπτωση, όπου θα χουν χάσει έτσι και αλλιώς ένα 5 με 10% της αξίας τους Προσωπικά, ανάλογα με το ποσό που θα μου πουν να καλύψω θα κινηθώ και ανάλογα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 13:11:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στελιο ωρες ωρες εισαι τελειως αξιολυπητος
το μυαλο σου κολλαει πιο πολυ και απο αλβανιδας καθαριστριας
λοιπον το λεω για τελευταια φορα.
η παλαιοτητα στα ανταλλακτικα ειδικα για αυτοκινητα ανω των 3ετων
ειναι δεδικασμενη και υπαρκτο νομικο δικαιωμα καθε ασφαλιστικης εταιρειας .
το αν εσυ στο τελος στο δικαστηριο θα τη συμψηφισεις ολη ή μερος της με την απαξιωση αγοραστικης αξιας αυτοκινητου ηθικες βλαβες κλπ ειναι αλλου παππα ευαγγελιο που απαξιω να το αναλυσω σε ενα παπαγαλακι που απεκτησε αποψη επειδη μπηκε σε ενα φαναρτζη μια φορα και ειδε ενα σκηνικο που δε λεει τιποτα.
δουλευω 10χρονια σαν ασφαλιστης στο ξαδερφο μου( απο φοιτητης για να βγαζω το χαρτηλικι μου)
εχω δουλεψει διπλα σε υπευθυνο πραγματογνωμονων μεσα στα κεντρικα της εταιρειας που τρακαρε ο ζησης
εχω 200αυτοκινητα πελατες δικα μου ακομα και τωρα που δεν
ασχολουμαι
εχω λουστει τις γκρινιες τους για πανω απο 100υποθεσεις τρακαρισματων τους
εχω δει τουλαχιστον 15 απο αυτες στα δικαστηρια με 2 θανατηφορα και 3 δικες μου υποθεσεις και απο αυτα και μονο μου φτανει να εχω αποψη και γνωμη σε σχεση με σενα που ειδες ακουσες και για μια ακομα φορα πεταχτηκες να πεις τη μαλ***α σου και μετα χτυπιεσαι να την υπερασπιστεις....
καποιες φορες ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας γιατι θα παρεις κανενα καημενο στο λαιμο του και θα τρεχει να το παιξει μαγκας στα δικαστηρια-ασφαλιστικες και οταν φαει το καυλι του γιγαντα στο κωλο θα του λες μα ετσι ακουσα οτι εκανε ο ταδε και ο ταδε. για αυτο σκασε λοιπον
φιλικα
τακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 13:36:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kai για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.
οταν εχετε τετοια προβληματα και αντιδικιες
πρωτα τα λυνετε συζητητατε -χωνετε καντηλια στον ασφαλιστη- σας και ακουτε τι εχει να σας προτεινει και πως μπορει σας βοηθησει
γιατι ολοι εχουν τις ακρες τους αν θελουν να βοηθησουν...
και μετα ακουτε το καθε παπατζα και μαγκα δεξια αριστερα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο
Ένταξη: 16 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 544 Τόπος: Αθήναι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 14:00:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παναγιώτη να σε ρωτήσω κάτι άσχετο??
Αυτές οι 3 υποθέσεις που λές κάνουν τα πράγματα πιό λιανά για σενα....
Εκτός από πρόβατα και βοσκούς με το 206 φαίνεται πως έχεις μητρώο και με το corsa....κυνηγόντας παπάδες!!
χαχαχαχαχαχαχα
Χούμορ για αποφόρτιση του κλιματος....
Υ.γρ. μπορεί να γίνει καμμια παραποντιά-λαμογια μέσω μεικτής να βάλω μοτέρ από civic type-r EP3?? 
Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.
ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο
Ένταξη: 16 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 544 Τόπος: Αθήναι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 14:06:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Α Ζήση δές το θετικά!!
Πλέον μπορείς να ισχυριστείς ότι στον πίσω προφυλακτήρα σου έιχες εναν εκπληκτικό διαχύτη 50κιλών downforce by memsound exclusive desing....προσαρμοσμενο με πολυεστέρα tuning skills
Πέραν της πλάκας καλά ξεμπερδέματα, να πώ και γώ το παπαγαλίστικό μου... έχω ακούσει πως καλό θα ήταν να μή δηλωθεί ότι ο οδηγός-πιώμα ήταν πιώμα γιατί ''λέει'' (παπαγαλ παπαγάλ) ότι οι ασφαλιστικές δεν αναλαμβάνουν τότε....
Γκουρού τι λές?? 
Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.
ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 14:23:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: | Υ.γρ. μπορεί να γίνει καμμια παραποντιά-λαμογια μέσω μεικτής να βάλω μοτέρ από civic type-r EP3??  |
αχαχαχαχαχ
γυρευοντας πας μου φαίνεται!!!!!
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: | Πλέον μπορείς να ισχυριστείς ότι στον πίσω προφυλακτήρα σου έιχες εναν εκπληκτικό διαχύτη 50κιλών downforce by memsound exclusive desing....προσαρμοσμενο με πολυεστέρα tuning skills |
ετσι ετσι...
τους εχουμε σε προσφορά αυτή την περίοδο!
τελευταία κομμάτια!!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 09:20:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πανουλη εσυ που στο ασφαλιστικο γραφειο τα εχεις δει ολα μα ολα,ασε εμας τους ταπεινους εργαζομενους στον εξειδικευμενο κλαδο να εχουμε την δικη μας αποψη και να αντιμετωπιζουμε αναλογα τα διαφορα προβληματα μας...
Μεχρι τοτε παντως,μην νομιζεις οτι εισαι ο μοναδικος ασφαλιστης με την Χ εμπειρια σε ολα τα θεματα που αφορουν ατυχηματα.
Οπως ειπα,πληρωνε εσυ παλαιοτητα και ασε εμας του μ@λ@κες να κυνηγαμε τον ιδρωτα μας στα δικαστηρια....
Υ.Γ.Απο οτι θυμαμαι,λεω εγω τωρα ,ο ασφαλιστικος πρακτορας ποτε δεν πληρωνει απο την τσεπη του κατι,μονον η ιδια η ασφαλιστικη,κοινως ασχετα με το ατυχημα,εκεινος δεν εμπλεκεται καθολου στην εκτιμηση/πληρωμη.
Επισης ουτε παρεβρισκεται σε δικαστηρια,πραγματογνωμοσυνες και λοιπα events εκτιμησης και αποδοσης δικαιωσυνης.
Βεβαια τι σου λεω τωρα,εσυ ως μεγας ασφαλιστης τα γνωριζεις ηδη ολα αυτα οποτε...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 09:28:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απολυτα σωστος...οι πιο πολλοι ασφαλιστες δε ξερουν που πανε
τα τεσσερα . αμα τους πεις λεξεις τυπου χιαστη
καλιμπρα και λοιπα σε κοιτανε σα διαστημοπλοιο
ελα ομως που επεσες στη περιπτωση ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ
υ.γ. για τη παλαιοτητα στο λεω ξανα μη κοκορευεσαι.
εχω δει δεδικασμενα...σε αυτοκινητα πανω των 3 ετων το ξανατονιζω να κοβουν παλαιοτητα στο δικαστηριο. απλα σου ξαναλεω εκει θα τα παρεις πισω ολα ή μερος τους απο απαξιωση αξιας ηθικες βλαβες ταξι μεταφορικα και χιλιες δυο αλλες μαλ***ες....
απλα πλεον ετσι που ειναι τα οικονομικα των ασφαλιστικων η κουβεντα
''θα σας παω δικαστηρια ειναι παρανομο αυτο που λετε-κανετε''
απλα δε πιανει
υπαρχουν βεβαια πουστιες για τα παντα και για αυτο αλλα αποκλειεται να τις ξερει ο καθε ενας δεξια και αριστερα...
και προφανως ουτε εσυ που δε ξερεις αλλα πιο στοιχειωδη
αμα δε με πιστευεις ρωτα κανα δικηγορο αυτος ειναι αρμοδιος οχι ο καθε τυχαρπαστος ασφαλιστης
y.g.τωρα που το θυμηθηκα προφανως αφου εισαι τοσο σχετικος με το συστημα θα ξερεις οτι ειδικα σε ζημιες φιλικου διακανονισμου οι ζημιες-επιταγες-συμφωνιες γινονται και μεσω του πρακτορειου αμα εισαι σωστος απεναντι στο πελατη δεν τον αφηνεις να τρεχει στην ασφαλιστικη . . . αρα λουζεσαι καθε διαφωνια πελατη-πραγματογνωμονα-φαναρτζη-εκτιμητη.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 11:56:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Κοριτσια η παλαιοτητα εχει καταργηθει απο το κρατος εδω και 5 χρονια τουλαχιστον...
Το τί επικαλειται η καθε ασφαλιστικη με το τί ειναι νομιμο ειναι εντελως διαφορετικο. |
+1
Όταν μας τον φόρεσαν από πίσω στο 406, η Ιντερσαλόνικα επικαλούνταν την παλαιότητα και έκοβε διάφορα. Για πολλούς λόγους πήγαμε δικαστικά, και εκεί φυσικά όχι μόνο δεν ίσχυε η παλαιότητα, αλλά επιδίκασαν και μερικά +++. 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2008, 12:02:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγκω αγκαπη μου ντεν κανω ποτε φιλικο ντιακανονισμο...
Γενικα υπαρχουν περιπτωσεις οπου οι οδηγοι δεν ειναι εντελως ενημεροι για τον κωδικα οποτε προτιμω να ερχεται η αστυνομια παρα να μπλεκω σε διαδικασιες "Εκανα λαθος,δεν το προσεξα,κλπ,κλπ...".
Και επειδη οπως πολυσωστα ειπες και ξερεις,πραγματογνωμονες,φαναρτζηδες και λοιποι εμπλεκομενοι ειναι ο ορισμος της μιζας(γνησια τιμολογια με ιμιτασιον ανταλλακτικα,κλπ),καλυτερα οταν γινονται τετοιες δουλειες,να γινονται μεσα σε αντιπροσωπειες ή με ανθρωπους που πραγματικα εμπιστευεστε.
Απο εκει και περα οταν πια πας δικαστικα,δεν προκειται το δικαστηριο να σε δικαιωσει για τα ωραια σου τα ματια αλλα γιατι οπως ειπα και νωριτερα,νομικα δεν υφισταται παλαιοτητα.
Και οπως ακριβως ο νομος υποχρεωνει τα εργοστασια να παραγουν ανταλλακτικα για το καθε αυτοκινητο μεχρι να περασουν 25 χρονια απο την ημερομηνια ληξης της παραγωγης του και μαλιστα με τιμες που δεχονται ολες τις νομιμες αυξησεις καθε χρονο,το ιδιο ακριβως επικαλεισαι και οταν γινει ενα ατυχημα που δεν φταις.
Προσοχη βεβαια!!!
Τονισα οτι μιλαμε για σεβαστο ατυχημα και οχι φτερο-φαναρι,κλπ αλλα επισκευες που απαγορευονται απο το ιδιο το ΚΤΕΟ(πχ επισκευη-αλλαγη ουρανου) ή επισκευες που αλλαζουν κατα πολυ την αξια μεταπωλησης του αυτοκινητου(σασι δηλαδη). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 10:27:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας... Τα ανταλλακτικά (μπρος πίσω προφυλακτ, καπω, μπροστά φανάρια, και πίσω δεξί φανάρι) έφτασαν τα 1510 ευρώ και φαναρτζοδουλειά 1200 ευρώ. Δεν είν' κακό....
Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι αν πάρω καινούριο αμάξι και γίνει κανά παρόμοιο, πόσο θα πάει η ζημιά; 10 χιλιάρικα;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 10:33:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι αν πάρω καινούριο αμάξι και γίνει κανά παρόμοιο, πόσο θα πάει η ζημιά; 10 χιλιάρικα; |
Αν σε καλύπτει η ασφάλεια, μη σε νοιάζει πόσο θα πάει.
Αν ΔΕΝ σε καλύπτει, τότε να σε νοιάζει 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 13:33:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Τα ανταλλακτικά (μπρος πίσω προφυλακτ, καπω, μπροστά φανάρια, και πίσω δεξί φανάρι) |
Το μεγαλο χαμογελο? 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 15:04:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εδώ έβαλα προβολείς ομίχλης.... στο χαμόγελο θα κολλάγαμε; 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 15:57:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν βαλεις φαναρακια ομιχλης και το προφ. με το μεγαλο χαμογελο (αντι για τιο μικρο ) θα χρειαστεις και αλλους θολους (μονο το μπροστα κοματι) 2Χ15 ευρω
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2008, 15:13:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ζηση το ειδαμε καθως φευγαμε!
Απλα το αμαξι εδειξε πολυ ασχημα!
Κορυφαιο το κοψιμο του προφηλακτηρα και η εξατμιση!
Να ανεβασεις φωτο τα σπαει!

.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |