PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πως ξεκινάει μια άσχημη ημέρα...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 19:26:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kριμα και πανω που το ειχες φερει σε καλο δρομο....
Περαστικα και καλα αποτελεσματα.... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 20:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζηση λαμαρινεs,φτιαχνονται αγορινα μου.Τα ιδια ειχα παθει κι εγω οταν ειχε πεσει καποιοs πανω μου...και το χειροτερο ηταν οτι τον εβλεπα να πεφτει πανω στο αμαξι μου Evil Evil Evil Ετυχωs να λεs που δεν ησουν μπροστα απο το αμαξι,θα χτυπαγε κι εσενα και τοτε θα ηταν ολα χειροτερα.Κουραγιο και ολα θα γινουν....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 21:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Ζηση λαμαρινεs,φτιαχνονται αγορινα μου.Τα ιδια ειχα παθει κι εγω οταν ειχε πεσει καποιοs πανω μου...και το χειροτερο ηταν οτι τον εβλεπα να πεφτει πανω στο αμαξι μου Evil Evil Evil Ετυχωs να λεs που δεν ησουν μπροστα απο το αμαξι,θα χτυπαγε κι εσενα και τοτε θα ηταν ολα χειροτερα.Κουραγιο και ολα θα γινουν....

Όχι, Όχι.... το χειροτερο ήταν όταν εσύ επεφτες πανω μου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 22:47:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
sod έγραψε:

Όχι, Όχι.... το χειροτερο ήταν όταν εσύ επεφτες πανω μου...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2008, 01:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κουραγιο Ζηση, αφου σε βρηκε και μεσα στην πυλωτη, ...πουθενα δεν εισαι ασφαλης Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2008, 11:23:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά Ζήση,

Τι να πω! Μεγάλη γκαντεμιά! Να πας να κάνεις αγιασμό!

Δεν έχουμε δει φώτο από μπροστά, αλλά πιστεύω δεν έχεις μεγάλη ζημιά.

υ.γ: Συμφωνώ ότι είναι ευκαιρία να βάλεις και το μεγάλο χαμόγελο Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 08:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
volvos έγραψε:
Steve έγραψε:
Για να βγει ολική το αμάξι, πρέπει το κόστος επισκευής να ξεπερνάει το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σαν μεταχειρισμένο, ήτοι να ξεπερνάει την τιμή του στον πίνακα του Auto Τρίτη.

aytes τις μαλ***ες να μην εγραφες παντογνωστη μου
και να μην τον ειχες 30ποντους
και θα ηταν ο κοσμος πιο ευτυχισμενος!

ολικη δε βγαινει μονο οταν φτανει η ζημια την αξια αγορας αλλα και με πιο λιγα λεφτα αναλογα αν κρινει η ασφαλιστικη οτι ειναι ασυμφορη η επισκευη . . .

σε καινουργια αμαξια ειναι ακομα και αν ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο της τιμης του

Τάκη, για ακόμα μια φορά, πάρε μου μια π**α.

Ολική βγαίνει μόνο όταν είναι ασύμφορη η επισκευή, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.

ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ.

Αν το αυτοκινητο εχει δεχθει ζημια στο σασι του,τοτε ο ιδιοκτητης μπορει να επικαλεστει αυτο το πραγμα και να ζητησει αντικατασταση(μιλαμε για σοβαρο χτυπημα,οχι να στραβωσει λιγο ενα ραμφος).
Βεβαια καμια ασφαλιστικη δεν το δεχεται ελπιζωντας οτι δεν προκειται να μπουνε στην χρονοβορα διαδικασια των δικαστηριων,οσοι παντως ειχαν την υπομονη και την οικονομικη δυνατοτητα για κατι τετοιο,δικαιωθηκαν... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 09:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικα σου ρε Ζηση.... Crying or Very sad
(Μου φαινεται οτι τα Πεζακια μας πρεπει να τα βαζουμε σε <τολ>, οπως τα αεροσκαφη της Πολεμικης Αεροποριας, για να ειναι ασφαλη... )
Εχεις κανενα νεοτερο??
Τι παιζει? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2008, 21:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες πέρασε ο εμπειρογνώμονας... Όλα καλά με καινούρια γνήσια ανταλλακτικά.... Σήμερα έγινε η παραγγελιά, έχουμε αναλυτικά:

- Μπροστά φουλ σετ προφυλακτήρα (με γρύλιες, μετώπες κλπ)
- Καπώ
- Μπροστά φανάρια
- Πίσω σετ προφυλακτήρα
- Πίσω δεξιά φανάρι

Τα ανταλλακτικά δεν ξέρω ακόμα πόσα φράγκα θα πάνε, γύρω στο χιλιάρικο τα κόβω, η εργασία θα είναι στα 1500, καθώς πέρα απ το βάψιμο, θέλουν ενα μικρό ρεκτιφιέ και τα δύο μπροστά φτερά, το πίσω δεξιά φτερό, το σημείο πίσω απ τον προφυλακτήρα πίσω δεξιά και μία μικρή γουβίτσα μπροστά, στο ύψος του φιλτροκουτιού. Αυτα!

Προφυλακτήρες, φανάρια από XS, μαύρο μεταλλικό στους καθρέφτες και καπάκια από RC.... Βίβες!

Α... Μου πε ο φαναρτζής ότι στην αποζημίωση ίσως χρειαστεί να πληρώσω ένα 5% με 10% των ανταλλακτικών, λόγω παλαιότητας του αυτοκινήτου, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι σίγουρο. Θα ξέρω από Τρίτη...

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2008, 22:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παλαιοτητα ειναι αν θυμαμαι καλα 5% για καθε χρονο ζωης μετα το 2ο

αρα εσενα που ειναι καμποσων ετων....θα βγει ενα σεβαστο ποσο αλλα αν σου βαλει ο φαναρτζης εκπτωση στα ανταλλακτικα αυτη τη περνας στη παλαιοτητα

δηλάδη αν γραψει οτι τα πηρε με 20% εκπτωση στο τιμολογιο
και εχει βγαλει 25% παλαιοτητα η ασφαλεια θα πληρωσεις ενα 5%

ποιος ηρθε τελικα ονομα?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2008, 22:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
παλαιοτητα ειναι αν θυμαμαι καλα 5% για καθε χρονο ζωης μετα το 2ο

Δεν συμφωνώ

volvos έγραψε:
δηλάδη αν γραψει οτι τα πηρε με 20% εκπτωση στο τιμολογιο
και εχει βγαλει 25% παλαιοτητα η ασφαλεια θα πληρωσεις ενα 5%

Συμφωνώ αλλά για να φτάσει 25%... θέλει κόπο Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2008, 23:15:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Συμφωνώ αλλά για να φτάσει 25%... θέλει κόπο Laughing

Δεν θέλει κόπο.... Θέλει κώλο......
Αφου του καθησες του Βε... Πες το... μην ντρεπεσαι....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2008, 23:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Δεν θέλει κόπο.... Θέλει κώλο......
Αφου του καθησες του Βε... Πες το... μην ντρεπεσαι....

Αν του κάθησα λέει? Embarassed

Και απλά για την ιστορία, αναφέρομαι στην παλαιότητα (που δεν τον συμφέρει να πάει 25%) και όχι στην έκπτωση ανταλλακτικών...

Μήπως είσαι γαύρος και συ? Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 00:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Μήπως είσαι γαύρος και συ? Laughing

Όχι αυτός ευτυχώς είναι μόνο gay.

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 00:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζηση αφου αν χτυπουσες τα ψυγεια θα εβγαινε ολικη...μα γιατι δεν το εκανες? Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 08:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα Θείε αηδίες... Razz

Το όνομα το χω κάπου γραμμένο, βαριέμαι τώρα...
Περι παλαιότητας, πάει βαριά μέχρι 15%, αλλά μου πε να περιμένω γύρω στο 5-10 όπως είπα, μπορεί και καθόλου, ανάλογα με την πολιτική της ασφαλιστικής.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 09:08:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελος 2ου χρονου 5%
τελος 3ου χρονου 10%
τελους 4ου χρονου 15%
τελος 5ου χρονου 20%
τλεος 6ου χρονου 25%

αυτη ειναι η επισημη πολιτικη της υδρογειου εδω και 10χρονια απο τοτε που ηταν υπευθυνος πραγματογνωμονων ο συνεταιρος του ξαδερφου μου και εκανα ακομα και εγω δουλειες εκει μεσα

γκε κε????
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 09:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοριτσια η παλαιοτητα εχει καταργηθει απο το κρατος εδω και 5 χρονια τουλαχιστον... Wink
Το τί επικαλειται η καθε ασφαλιστικη με το τί ειναι νομιμο ειναι εντελως διαφορετικο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 09:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα τραγουδα
ωρες ωρες εισαι χειροτερος απο το steve

http://www.autotriti.gr/AUTOTRITI/_magazine/viewthema_AUTOTRITI.asp?id_thema=35575

αυτα ισχυουν επισημα και με βαση αυτα πλεον πατανε οι ασφαλιστικες εταιρειες σου οριζουν αξια οχηματος τη δεδομενη στιγμη και αντιστοιχα για ανταλλακτικα παλαιοτητα...δεδικασμενο υπαρχει μη τη πεταξεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2008, 11:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη εισαι ξερολας,η φορολογητεα αξια του αυτοκινητου δεν εχει καμια απολυτως σημασια στην περιπτωση του ατυχηματος οπου δεν φταις εσυ για αυτον ακριβως τον λογο το πισωκινητο Kadett που μας ηρθε στην αντιπροσωπεια που δουλευα(το 2002),αλλαξε δυο ολοκαινουργιες πορτες χωρις να πληρωσει καν φραγκο.
Αλλα τοσο μλκας εισαι και εσυ και ολοι οσοι δεν ξερετε να ψαξετε που οι μονες πηγες σας ειναι το web και οχι και κανενα δεδικασμενο περιστατικο. Cool
Οποτε ασε την πιπιλα και αν δεν ξερεις τι εχει "παιχτει" σε αναλογο σκηνικο,ασε να λεει κανενας αλλος. Wink

Το Kadett που προαναφερω ηταν ενος εμπειρογνωμονα και,φυσικο ηταν,ηξερε τι μπορουσε να απαιτησει και τι οχι.
Ετσι ακριβως αλλαχτηκαν τα ανταλλακτικα που επαθαν ζημια με εντελως καινουργια χωρις φυσικα να πληρωσει τιποτα.
Και εννοειται οτι δικαστηριο,κλπ δεν εγινε καθως η ασφαλιστικη ηξερε τι μπορει να απαιτησει και τι οχι καθως ετυχε στην περιπτωση της περιπτωσης. Cool

Απλα οπως ειπα και παραπανω η αμαθεια/ημιμαθεια μας σε συνδυασμο με τους κακους επαγγελματιες του χωρου μας κανουν να πληρωνουμε εμεις την νυφη προκειμενου να μην χαλασει το ολο κλιμα,ασχετα αν η νομοθεσια και ολα τα υπολοιπα νομιμοποιουν αλλες διαδικασιες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης