PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

πάνε τα exalto...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 15:51:58    Θέμα δημοσίευσης: πάνε τα exalto... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο αμάξι που λέτε -204 1.4- φαινόταν ότι κάτι δεν πηγαινε καλά. Το μπροστινό μέρος τρανταζόταν. Στην αρχή νόμιζα για ρουλεμάν ή κάτι τετοιο, αλλα τελικά το πρόβλημα ήταν τα μπροστινά λάστιχα. Ειχαν σημαδι από φρενάρισμα και (απ' ότι μου ειπαν) ειχαν κοπεί από μέσα τα λινά... Απ' έξω είναι εμφανές ότι το λάστιχο έχει παραμορφωθεί, έχει χάσει τη συμμετρία του σε ένα σημείο αλλά δεν είναι λιωμένο..! Πάνε για πεταμα τώρα... Απλά μου ειπε ο λαστιχας που τα έβαλα στην Πάτρα να περασω απο κει Τρίτη για να τα δει ο εμπειρογνόμωνας της michelin, μπας και τα βαλουμε σε καμμια εγγυηση(?) Το θέμα είναι ότι τα πρόσεχα τα λάστιχα, ούτε σπινιαρισματα, ουτε γλυστριματα και μου κατσε τωρα αυτο... Φρεναρισμα να συρθει το αμαξι για πολλα μετρα δεν εχω κανει... Ειναι λογική τετοια φθορα σε λαστιχα φορεμένα 6 μηνες και 10000χλμ??? Αν ειναι να χαλανε τοσο ευκολα.... Τα λαστιχα ειναι (ηταν) michelen pilot exalto II 185/60/14... Γνώμες?

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 15:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ αυτο ξεχνα το...κατι ελαττωμα ειναι...
επεμενε για το θεμα της εγγυησης...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 16:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω με τον τακη μην τα αφεισεις στο λαστιχαπαρτα να τα δω κ εγω μπας κ κανω εγω τπτ

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 17:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε νιώθω απόλυτα.... Sad

Για τα λινά εχω να πω το εξής, ισως το εχω αναφέρει ξανά, σε εμένα στα εργοστασιακά μισελέν ενερτζι ΧΤ1 175-65-14 είχα πάθει το εξής, υστερα απο συνεχές σκίσμο για αρκετή ώρα στην πίστα του driving academy υπερθερμάνθηκαν τόσο πολύ που απ οτι μου είπε λαστιχάς διαλύθηκε εσωτερικά ο σκελετός, λινά κτλ. Βεβαια ήταν 82Τ, τα δικά σου είναι 82V και δεν ανάβουν τόσο ευκολα κι επίσης εγώ τα συγκεκριμένα τα βίασα πραγματικά και συν τοις αλλοις ειχαν και ~30,000χλμ. Οπότε για λινά δεν νομίζω σε σένα.

Για το πέλμα ενα δυνατό φρενάρισμα απο αρκετά χλμ/ω ή ενα χειρόφρενο σε ασφαλτο αγρια θεωρώ πως είναι ικανός συνδυασμός ωστε να "φυγει τακούνι" απο το λάστιχο με συνέπεια να κοπανάει. (Το χω πάθει με χειρόφρενο).

Καλά ξεμπερδέματα τώρα Στάθη, ευχομαι να βρεις λύση μέσω εγγύησης.
Επιστροφή στην κορυφή
mafia206 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v stage 2 light...!

Ένταξη: 18 Σεπ 2005
Τόπος: ΙΛΙΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 21:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως δεν το έκανες εσύ το απότομο φρενάρισμα αλλά κάποια άλλη????? Cool

Βάζω φιτιλιές τώρα το ξέρω... Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2008, 21:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mafia206 έγραψε:

Βάζω φιτιλιές τώρα το ξέρω... Twisted evil

Mr. Green Mr. Green
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2008, 09:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον π****ο λάστιχα αυτά τα exalto ρε γα**το... Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2008, 19:21:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mafia206 έγραψε:

Σωστός ο Γιώργος...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2008, 14:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ηρθε πια η ωρα για 16αρακια φιλε Σταθη??
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2008, 14:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πήγα σήμερα και έβαλα 2 καινούρια exalto...τουλ μου τα εδωσε 80 ευρώ και τα δύο, πάλι καλά! Ο "εμπειρογνώμονας" της michelin υποστήριζε αντίθετα με το μαστορα μου και το λαστιχά τις προηγουμενες μέρες, ότι η φθορα είναι μόνο εξωτερική και όχι εσωτερική. Η αιτία, μάλλον, ανακαλύφθηκε και είναι φρενάρισμα "για να μην χαθεί η έξοδος από την εθνική...", τι να πω...
Τα παλιά λάστιχα τα κράτησαν εκεί. Ελπίζω τώρα τα καινούρια να ζήσουν περισσότερο!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 01:44:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα exalto 2 ειναι μια χαρα λαστιχα και μη λετε οτι θελετε.. επειδη συνεβη αυτο στο παιδι δεν παει να πει οτι θα ακυρωσουμε την ποιοτητα της michelin.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 07:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ela ομως που ειναι το δευτερο κρουσμα μεσα στο κλαμπ Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 09:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήρθε η εποχή των S-Drive Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 09:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όντως!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 18:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και επειδη ειναι... κι εγω εχω παραδειγματα απο lamborghini και αρκετα αρθρα που λενε οτι υπηχε σε αρκετα μοντελα προβλημα στον πισω αξονα.. και εγιναν αρκετα ατυχηματα..παει να πει οτι ολα τα αμαξια της ειναι προβληματικα.. ημαρτον.Μηπως σας πληρωνει η bridgestone να θαβετε τη michelin?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 18:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι η bridgestone, η Yokohama.

Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 19:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ φθηνοι ειστε τοτε.. τι να σας δωσει η yokohama...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 19:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Πολυ φθηνοι ειστε τοτε.. τι να σας δωσει η yokohama...

Είδαμε και εσάς τους ακριβούς Smile

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 19:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΟΦΤΕ ΤΟ!!! Evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 21:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε βαλτε ΤΟΥΟ να σωθειτε !

η Pirellια αν αντεχει η τσεπη σας ! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης