PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ CC ΜΟΥ ;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 12:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:

Για την καθυστερηση κορνας-προβολεων διορθωνεται με τη βοηθεια του εγκεφαλου που εχουν τα εξουσιοδοτημενα.Παρτε μαζι τα 2 κλειδια και την καρτα που τα συνοδευει,ειναι απαραιτητο.

Εγώ ρώτησα σε εξουσιοδοτημένο 4 μήνες πριν (τότε το πήρα) και μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα. Εσύ πως τα κατάφερες ; Είδες μεγάλη διαφορά ; Σε ποιό εξουσιοδοτημένο πήγες ;;

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 12:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει καταφέρει κανένας να συνδέσει radioCd με την οθόνη της κονσόλας ;

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

Ένταξη: 15 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 14:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ειχα το ιδιο προβλημα στο 307xs καθηστερουσε το αναμμα τον φωτων
περιπου μισο δευτερολεπτο ,τζαμοκαθαριστηρες,κορνα κ.τ.λ

το πηγα στην εψιλον οπου μου καναν αναβαθμιση το λογισμικο του εγκεφαλου και εκτοτε παιζει καλα.

για το προβλημα αυτο μου εστειλε γραμμα η lion να επισκεφτω ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο για να το φτιαξω.

πρεπει να εχει κανεις ομως μαζι του και τα 2 κλειδια του αυτοκινητου
καθως και την καρτα που τα συνοδευει (με εναν κωδικο σαν το ξυστο)
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 22:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[]

Εγώ ρώτησα σε εξουσιοδοτημένο 4 μήνες πριν (τότε το πήρα) και μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα. Εσύ πως τα κατάφερες ; Είδες μεγάλη διαφορά ; Σε ποιό εξουσιοδοτημένο πήγες ;;[/quote]

Στην OSCAR που το πηγαινω μου ειπαν οτι γινεται και φυσικα μπαινει στην εγγυηση η αναβαθμιση.Ακομα δεν το εχω κανει αλλα ειναι θεμα ημερων να το παω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΒΑΒΥ 206CC 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

Ένταξη: 19 Φεβ 2003
Τόπος: ΓΕΡΑΚΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 23:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες πήγα το μωρό μου στον γιατρό DAKAR Crying or Very sad και σήμερα το πήρα Laughing .Ρύθμισαν την κουκουλα και οι πόρτες κλείνουν μια χαρά(τυφλα να έχει η SLK Twisted evil ).Το έβαλαν και στον εγκέφαλο για τα μπουκώματα που τους είπα αλλά δεν έδειξε τίποτα,αν και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά νομίζω πως ξεκινάει καλύτερα και ανεβάζει πιο γρήγορα στροφές(Άντε γιατι είχε καταντήσει επικίνδυνο ιδίως στα φανάρια.Το φθινόπωρο είχα κάνει αναβάθμιση και είχα δει μεγάλη βελτίωση στα ηλεκτρικά(τα λαμπάκια του airbag δεν ξαναάναψαν και οι λυχνίες λειτουργούν κανονικά.Αξίζει Exclamation και δέν κοστίζει Exclamation .το μόνο που χρειάζεται είναι τα κλειδιά και η κάρτα για να μήν τρέχετε μπρός πίσω.Ευτυχώς που όλα τα αναλαμβάνει ο Βαγγέλης(το άλλο μωρό μου) και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Γιατί πρέπει να ομολογήσω πως δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες στα συνεργεία Evil .(Η απάντηση ενος μηχανικού στην κεντρική αντιπροσωπεία όταν τον ρώτησα τί είχε ήταν:τί σας νοιάζει αφου το φτιάξαμε Exclamation Exclamation Exclamation

ΒΑΒΥ 206CC
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης