PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ RDS ΣΕ 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sotiris-gt (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 03 Ιούλ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 20:21:04    Θέμα δημοσίευσης: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ RDS ΣΕ 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα, έχω ένα προβληματάκι το οποίο δεν μπορώ να λύσω.
Σε σταθμούς του ραδιοφώνου που έχουν την δυνατότητα RDS συχνά χάνεται το σήμα και σταματάει το ραδιόφωνο να παίζει.
Αν απενεργοποιήσω το RDS ο σταθμός ξαναακούγεται αλλά αν αλλάξω σταθμό και ξαναγυρίσω στον προηγούμενο το RDS έχει ξαναενεργοποιηθεί.
Θέλω να το απενεργοποιήσω μόνιμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 21:13:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο κουμπακι ΤΑ το εχεις πατησει...?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sotiris-gt (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 03 Ιούλ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 19:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο?
Επιστροφή στην κορυφή
T-10 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 01 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2008, 10:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΜμμ.. κι εγω εχω το ιδιο προβλημα... αναφορικα με το ΤΑ, ειτε ενεργοποιημενο ειτε οχι, το ζητημα εξακολουθει να υπαρχει..

Μεχρι και τo RDS εχω απενεργοποιησει μεσα απο το μενου (εμφανιζεται στην LCD οθονη η λεξη RDS διεγραμμενη), αλλα παλι το ιδιο....
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2008, 11:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, πήγα σε μια αντιπροσωπεία και ο ηλεκτρολόγος εκεί μου είπε το εξής :

Στον αποθηκευμένο σταθμό που θα μου το κάνει την επόμενη φορά, να πιάσω έναν άλλο σταθμό και να τον αποθηκεύσω στην ίδια θέση, πάνω από τον προηγούμενο. Μετά να ξαναπιάσω τον αρχικό και να τον ξαναποθηκεύσω, πάντα στην ίδια θέση.
Σύμφωνα με αυτόν δεν θα ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση..

®
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 12:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, πήγα σε μια αντιπροσωπεία και ο ηλεκτρολόγος εκεί μου είπε το εξής :

Στον αποθηκευμένο σταθμό που θα μου το κάνει την επόμενη φορά, να πιάσω έναν άλλο σταθμό και να τον αποθηκεύσω στην ίδια θέση, πάνω από τον προηγούμενο. Μετά να ξαναπιάσω τον αρχικό και να τον ξαναποθηκεύσω, πάντα στην ίδια θέση.
Σύμφωνα με αυτόν δεν θα ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση..

Αυτο ειχα κανει κι εγω, κατα τυχη βεβαια και ειχε πιασει.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης