PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207RC ή CORSA OPC ή CLIO 3 RS
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29, 30, 31  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2008, 15:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oyte kai sazman off απο οσο εχω καταλαβει

νισαν βλεπεις Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2008, 15:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρε απο σασμαν ακουστηκαν καμποσα παραπονα αλλα δεν φταιει το σασμανακι καθεαυτου αλλα η μαλ***α που τους δερνει και εβαλαν υδραυλικο συμπλεκτη στο ιδιο κυκλωμα με τα φρενα.
Βραζουν τα υγρα και μενεις απο πενταλ συμπλεκτη.
Με λιγα λογια αθελα σου το χρησιμοποιεις σαν καρφωτο Laughing απλα λογικο ειναι το καημενο να μην αντεχει και να διαλυεται... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2008, 15:37:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
oyte kai sazman off απο οσο εχω καταλαβει

νισαν βλεπεις Cool

επειδη κ γω nissan βλεπω κατι καναν λαθος αντι να παρουν τα σασμαν πηραν την σχεδιαση της nissan Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2008, 15:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Μωρε απο σασμαν ακουστηκαν καμποσα παραπονα αλλα δεν φταιει το σασμανακι καθεαυτου αλλα η μαλ***α που τους δερνει και εβαλαν υδραυλικο συμπλεκτη στο ιδιο κυκλωμα με τα φρενα.
Βραζουν τα υγρα και μενεις απο πενταλ συμπλεκτη.
Με λιγα λογια αθελα σου το χρησιμοποιεις σαν καρφωτο Laughing απλα λογικο ειναι το καημενο να μην αντεχει και να διαλυεται... Sad

ara τι κανουμε?παμε για ψυγειακι στο σαζμαν των βαλβολινων?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 08:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε...
Η πιο απλη λυση ειναι σιλικονουχα υγρα φρενων. Wink
Εναλλακτικα αν καποιος εχει την ορεξη και τα φραγκα,ξεχωριζει το ενα κυκλωμα απο το αλλο με μια εξωτερικη αντλια αγωνιστικου τυπου και τελειωσαν για παντα τα προβληματα του.
Σε γενικες γραμμες παντως αυτο ειναι το μονο του μειονεκτημα και αν οι συνθηκες ηταν αλλες(τιμη αγορας-τεκμηρια) πιθανολογω οτι θα ειχε κανει ρεκορ πωλησεων στην κατηγορια του.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 10:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Τι λες ρε μλκα... Neutral
Παρολο που δεν καταλαβα αν εννοεις το 13αρι ή το Clio,κανενα απο τα δυο δεν εχει προβλημα με το στροφαρισμα.

Αν εννοεις τα παλια 172/182,αλλη φαση,καμια σχεση με το 197...
Μεχρι στιγμης κανενα 197αρι δεν εβγαλε μπιελα απο το πλαι.

Nαι βρε φρούλη τα 172/182 εννοώ...αυτό ελειπε να μιλάω για τα 13ρια!,οσο για το 197ρι στέλιο είναι πολυυυυυυυυυυ νωρίς να μιλάμε για κινητήρες...ιδωμεν.
Πάντως εαν "μπορούσα" να σε παω σε διλιτρο,θα το αγόραζα και με κλειστά μάτια... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 11:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μενα δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης μεταξυ των 3ων.....Clio και ξερο ψωμι!! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 11:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οοοοολα είναι απελπιστηκά ψωφια για τα άλογα που επαγγέλονται!!
Τις κολωνίτσες τους τις έχουν για πρωινό...ιδίως το κλιό στις ρεπρίζ.

Και από αυτή την άποψη τα παλαιότερα οχήματα ήταν πιό δίκαια με τους αγοραστές τους!

Από οδηκή συμπεριφορά για το πεζό και το όπελ πολύ νοθευμένα και ληψά!
Το βάρος τους φαίνεται παντού, είναι οχήματα άνετης-γρήγορης βόλτας και όχι σπόρ οδήγησης...

Το κλιό δεν το έχω οδηγήσει δεν μπορώ να εκφράσω άποψη ''λένε'' ότι είναι πρόθυμο...

Γενικά το μόνο όχημα νέας γενιάς που κινείται αξιοπρεπέστατα και με οδηγικές αρετές είναι, όσο και άν αυτό ακούγεται περίεργο, το Golf 5 GTI DSG.

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 11:56:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μη μιλας για γκολφ σε αυτο το φορουμ
εινα απαγορευμενη λεξη Cool
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 12:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μη μιλας για γκολφ σε αυτο το φορουμ
εινα απαγορευμενη λεξη Cool

Ναι και μιλάμε για το 207 την απόλυτη ξενέρα.... σόρυ παιδιά με τα 207 αλλά το GOLF V GTI DSG ικανοποιεί πολύ περισσότερο έναν οδηγό 106- 205 παρά το 207..

Παναγιώτη με πιάνεις?? Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 12:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μητσο αμα το Golf εχει οδηγικες αρετες(και δεν μιλαω για μοτερ),τοτε πιστεψε με ηρθε η εποχη που στις αναβασεις θα βλεπουμε i10 να τρεχουν Αγια Αννα. Laughing

Μην τα ισοπεδωνουμε και ολα,πολυ καλο μοτερ,εντελως αχρωμο στριψιμο ομως(για το Golf).
Απο την αλλη το Clio εχει ενα rev happy engine με εντονο προβλημα ελλειψης ροπης στις χαμηλες και με μεγαλο βαρος.Τουλαχιστον ομως η κατασκευη στριβει οπως καποια λιγα αγωνιστικα...
Αν παντως θελεις να συγκρινεις ομοια πραγματα,μιλωντας για κολωνες σε Clio,κατα την γνωμη μου ιση συγκριση θα ηταν αυτη ενος 206 σαν το δικο σου με ενα N3 RS,για να μην πω με κανενα R3... Rolling eyes
Και πιστεψε με,το Ν3 RS που ειναι στα 1100 κιλα σχεδον,μονον πιο αργο απο το δικο σου δεν ειναι... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 12:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά γιατί πάντα σε αυτό το forum συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Φύγαμε από τα 22.000 και φτάσαμε στα 32.000+ εεε τότε όλα μπουρούχες είναι Porsche GT3RS και ξερό ψωμί.
Για να σοβαρευτούμε η μόνη σύγκριση είναι ανάμεσα σε OPC και RC ακριβώς ίδια κατηγορία σε όλα, και τιμή και κυβικά και μεταξύ των δύο το RC είναι καλύτερο τέλος.

Πάντος ξεφεύγοντας, και γώ συμφωνώ για το GOLF(φτου φτου) αλλά ακόμα περισσότερο για το DSG που είναι ένα ποιήμα σε βαθμό που θα ήθελα το έχω σε οποιοσδήποτε μελλοντικό μου αμάξι. Απλά με μία κουβέντα ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣΜΑΝ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 12:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Μητσο αμα το Golf εχει οδηγικες αρετες(και δεν μιλαω για μοτερ),τοτε πιστεψε με ηρθε η εποχη που στις αναβασεις θα βλεπουμε i10 να τρεχουν Αγια Αννα. Laughing

Μην τα ισοπεδωνουμε και ολα,πολυ καλο μοτερ,εντελως αχρωμο στριψιμο ομως(για το Golf).
Απο την αλλη το Clio εχει ενα rev happy engine με εντονο προβλημα ελλειψης ροπης στις χαμηλες και με μεγαλο βαρος.Τουλαχιστον ομως η κατασκευη στριβει οπως καποια λιγα αγωνιστικα...
Αν παντως θελεις να συγκρινεις ομοια πραγματα,μιλωντας για κολωνες σε Clio,κατα την γνωμη μου ιση συγκριση θα ηταν αυτη ενος 206 σαν το δικο σου με ενα N3 RS,για να μην πω με κανενα R3... Rolling eyes
Και πιστεψε με,το Ν3 RS που ειναι στα 1100 κιλα σχεδον,μονον πιο αργο απο το δικο σου δεν ειναι... Wink

Εχω το λόγο μου που τα γράφω αυτά.... Laughing η Golfo πάντως βάζει τα γυαλιά σε όλους τους παραδοσιακά σκληροπυρηνικούς Laughing Laughing
Ναι άχρωμο είναι! σε σχέση όμως με 207 Rc-Gt(Ελεος) και Corsa Μοιάζει ουράνιο τόξο!!!! Laughing Laughing

Ναι συμφωνώ για το κλιο, αλλά το δικό μου δεν είναι κάν Ν3 σε θέμα βάρους...λές να το κάνω καρότσα? Laughing

(ασχετο1 θέλω και έκκεντρα για R3 σύγκριση Laughing Laughing ) θα βρείς καμμιά λύση??

(άσχετο2 να ''πετάξω'' ένα μοτέρ Type-r να βρώ την υγειά μου και 250+ άλογα??? ''Κουμπώνει''??? Laughing Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 12:29:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Καλά γιατί πάντα σε αυτό το forum συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Φύγαμε από τα 22.000 και φτάσαμε στα 32.000+ εεε τότε όλα μπουρούχες είναι Porsche GT3RS και ξερό ψωμί.
Για να σοβαρευτούμε η μόνη σύγκριση είναι ανάμεσα σε OPC και RC ακριβώς ίδια κατηγορία σε όλα, και τιμή και κυβικά και μεταξύ των δύο το RC είναι καλύτερο τέλος.

Πάντος ξεφεύγοντας, και γώ συμφωνώ για το GOLF(φτου φτου) αλλά ακόμα περισσότερο για το DSG που είναι ένα ποιήμα σε βαθμό που θα ήθελα το έχω σε οποιοσδήποτε μελλοντικό μου αμάξι. Απλά με μία κουβέντα ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣΜΑΝ.

Ξεφεύγουμε... διότι πάντα ένα 106-205 τσάκιζε στις στροφές τα Vw Γκολφ και τα πάσης φύσεως γκολφοειδή....με πολύ λιγότερα χρήματα!!

Σήμερα το 207 δεν μπορεί ούτε κατα διάνυα....

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 12:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO golf ειναι πυρηνικο υποβρυχιο μπροστα στο 207 rc και το κορσα
(το κλιο ειναι αλλο κεφαλαιο)

τα εχεις οδηγησει στελιο?????

το τιμονι του ειναι καλυτερο απο του 207 και μεσα στη στροφη ειναι το ιδιο ρυθμισιμο με πολυ καλυτερο πατημα στα πολλα ελεω μεγαλυτερων μετατροχιων
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 12:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
TO golf ειναι πυρηνικο υποβρυχιο μπροστα στο 207 rc και το κορσα
(το κλιο ειναι αλλο κεφαλαιο)

τα εχεις οδηγησει στελιο?????

το τιμονι του ειναι καλυτερο απο του 207 και μεσα στη στροφη ειναι το ιδιο ρυθμισιμο με πολυ καλυτερο πατημα στα πολλα ελεω μεγαλυτερων μετατροχιων

Το συμαντικότερο Παναγιώτη είναι ότι ο οδηγός ενός 106- 205 θα προτιμήσει σίγουρα ένα Golf 5 από το 207 RC ή το Corsa.... εάν τα οδηγήσει και τα τρία.... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 12:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Ξεφεύγουμε... διότι πάντα ένα 106-205 τσάκιζε στις στροφές τα Vw Γκολφ και τα πάσης φύσεως γκολφοειδή....με πολύ λιγότερα χρήματα!!

Σήμερα το 207 δεν μπορεί ούτε κατα διάνυα....

Μηλάς για τα 800-900 κιλά το πολύ για συγκριση με τα 1300+ ωραίος!!
Και ένα τελευταίο επειδή τραβιέμαι ακόμα(τα παιδιά απο την λέσχη ξέρουν) προτημώ για καθημερινό μου αμάξι τα 206, 207 και Golf παρά τα 106-205 όσο φτιαγμένα και όσο να με "φτιάχνουν" οδηγικά. Αν ήταν να γυρνάω πίστα αλλάζει το θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 13:20:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
(άσχετο2 να ''πετάξω'' ένα μοτέρ Type-r να βρώ την υγειά μου και 250+ άλογα??? ''Κουμπώνει''??? Laughing Laughing )

με καμποση ορεξη (και υπερκαμποσο χρημα...) ...
όλα γινονται...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=7589

Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 13:29:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και RC εχω οδηγησει αλλα και OPC.
Επισης και Golf εχω οδηγησει(πολυ λιγο βεβαια) αλλα η μαζα του φαινεται...
Κοινως αν απο το 207 ειμαι δυσαρεστημενος μια φορα που δεν δινει αναλαφρη αισθηση,απο το Golf σιγουρα δεν μπορω να πω κατι καλυτερο.
Δεν λεω,μοτερουκλα απλα περιμενα πιο παιχνιδιαρικο τον πισω αξονα δεδομενου οτι δεν ειναι η κλασσικη ημιακαμπτη μλκια...
Σιγουρα πολυ προβλεψιμο αλλα απο εκει και περα στο σημαδεμα και "Ασε για να γυρισει και να στριψεις με τα τεσσερα..." μονο ικανο δεν φαινεται σε αυτο το πραγμα.
Θες να πεις οτι εχει foolproof ρυθμιση,θες να πεις οτι εχει ασφαλεια,εμενα προσωπικα δεν με "τραβηξε" για να πεις οτι θα κατακτησει την καρδια ενος μεγαλυτερου σε ηλικια "γκαζοφιλου" που βγαινει μονος του που και που καμια βολτα στο βουνο να ξεδωσει.
Θα μου πεις το 207 ειναι καλυτερο;
Οχι ιδιαιτερα απλα ειναι πιο κομπακτ σε διαστασεις οποτε πιθανοτατα αυτο το κανει και ελαχιστα πιο ευχαριστο αφου εχει πιο απολυτες αντιδρασεις.
Εκει ακριβως ειναι που το Clio παιρνει το προβαδισμα απο ολα καθως εχει τον απολυτο ελεγχο,ασχετα αν δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο τα υπολοιπα. Wink

Παντως αν μεινουμε σε αυτος που ειπε ο Μητσος(Jim207GT),δεδομενης της τιμης του,το 207 εχει εξαιρετικο value for money.
Απο εκει και πανω τα νουμερα αλλαζουν πολυ και ο καθενας επιλεγει βαση γουστου.

-----

Μητσο περι βαρους,κλπ,το Ν/3 - Α/7 206 ειναι κοντα στα 1050 κιλα οποτε πιστευω οτι δεν ειναι παραλογη η συγκριση που σου εθεσα...
Γιατι αν ειναι να συγκρινουμε ιδια πραγματα,συγκρινε ενα RS III με ενα μαμα 206 RC.
Και μην μου πεις οτι εχουν διαφορα σε γκαζι...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2008, 13:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To golf gti πιστεψε με στελιο γυριζει και με το παραπανω...

σωστο οδηγο θελει γιατι τα ορια του ειναι παρα πολυ ψηλα και λιγο μαζεμα σε ευθυγραμμιση γιατι το εχουν τερμα ανοιχτο μπροστα για να μη φοβιζει η υποστροφη τους ασχετους . . . καλυτερο απο το 207 rc για μενα
επισης η λογικη του δε γυριζει αρα δε στριβει ειναι χαζη τελειως
δηλαδη το ταπερ που ηταν βιδα τι εκανε?δεν εστριβε?
αμα ειναι να παρουμε κανα μιατα που γυριζει με τη σκεψη

επισης απο διαφορα βαρους το γκολφ ειναι 100κιλα πανω απο το 207
(1250-1350)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29, 30, 31  Επόμενη
Σελίδα 5 από 31

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης