Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
geoadonakakis (George) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V)
Ένταξη: 21 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 12 Τόπος: Koridallos
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2008, 09:01:07 Θέμα δημοσίευσης: EBAY για αγορες |
|
|
Παιδια SOS.Παρακαλω πειτε μου οποιος ξερει,πως κανεις αγορα απο εκει γιατι θελω να παρω κατι κ δεν ξερω πως. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2008, 10:19:20 Θέμα δημοσίευσης: Re: EBAY για αγορες |
|
|
geoadonakakis έγραψε: | Παιδια SOS.Παρακαλω πειτε μου οποιος ξερει,πως κανεις αγορα απο εκει γιατι θελω να παρω κατι κ δεν ξερω πως. |
Ανοίγεις username+password στο ebay, και ταυτόχρονα στο paypal. Το paypal ίσως σε χρεώσει στην πιστωτική 1 δολάριο και μετά σου ζητήσει ένα τετραψήφιο κωδικό ο οποίος θα αναγράφεται στον αναλυτικό λογαριασμό δίπλα από το δολάριο (τον οποίο μπορείς να το μάθεις και από την τράπεζα τηλεφωνικώς μετα από 2-3 μέρες).
Κανε αυτά πρώτα, πρίν ψωνίσεις όμως ξαναρώτα, γιατι υπάρχουν μερικά tips που πρέπει να ξέρεις για τις αγορές σου 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2008, 10:48:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η εγγραφή στο paypal δεν είναι υποχρεωτική πάντως. Και για τις αγορές που το απαιτούν (καλύτερα να τις προτιμάς) μπορείς απλά να δώσεις τα στοιχεία σου για την πληρωμή, χωρίς απαραίτητα να γραφτείς.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2008, 12:09:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Η εγγραφή στο paypal δεν είναι υποχρεωτική πάντως. Και για τις αγορές που το απαιτούν (καλύτερα να τις προτιμάς) μπορείς απλά να δώσεις τα στοιχεία σου για την πληρωμή, χωρίς απαραίτητα να γραφτείς. |
Τώρα δεν το έχουνε κάνει υποχρεωτικό, αλλά αν τυχόν αρρωστήσει με τις online αγορές, κούφια η ώρα όπως εγώ, θα του χρειαστεί ένας λογαριασμός 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2008, 13:38:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι οι πρωτες 1-2 αγορες γινονται απλα με πιστωτικη ή χρεωστικη καρτα (καλητερα χρεωστικη γενικα για αγορες μεσω Internet - αν και το e-bay ειναι αξιοπιστο).
Απο κει και περα αν αγοραζεις συχνα απο e-bay θα χρειαστεις εγγραφη στο paypal, το οποιο θα χρεωνει τη καρτα που θα δηλωσεις.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geoadonakakis (George) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V)
Ένταξη: 21 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 12 Τόπος: Koridallos
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2008, 00:25:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενταξει εκανα την εγγραφη στο ebay.Κ τωρα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2008, 13:42:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάρτα για ηλεκτρονικές συναλλαγές έχεις?
Αρχικά, θα σου προτεινα να γραφτεις στο paypal χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα συμβατή με το paypal. Στη συνέχεια, επειδή το ebay είναι ενας μικρός κόσμος θα σου συνιστούσα να ρίξεις λίγο διάβασμα. Αναζήτησε στο google "οδηγούς για αγορές στο ebay" θα βρεις αρκετές κατατοπιστικές πληροφορίες αρκεί να έχεις την ορεξη να διαβάσεις και να μην τα περιμενεις ολα ετοιμα.
ΥΓ. Περι ebay... αναλογα το προιον που θες να αγορασεις αξιζει να ψάξεις στο ebay διαφορετικής χώρας...
ΥΓ2. Οπως ειπε ο Ζησης παραπάνω μπορείς να κάνεις αγορά χωρίς να είσαι στο paypal, εφοσον αυτός που το πουλάει δέχεται και αλλους τρόπους πληρωμής... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2008, 12:58:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάπου κάποιος έχει δημοσιέυσει ολόκληρο οδηγό για το ebay νομίζω..κάντε κάνα search..
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thantsi (Thanos) Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)
Ένταξη: 09 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 138 Τόπος: Μαρουσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2008, 16:13:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ρωτησω παιδια κατι???Αμα γραφτω στο ebay το διεθνες της αμερικης μπορω να μπαινω και ατα αλλα ebay των αλλων χωρων ετσι?απο ποια χωρα ψωνιζετε εσεις?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zaf (Antonis) Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) sport pack
Ένταξη: 18 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 121 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2008, 16:22:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι μπορεις.Σου προτεινω χωρες της Ε.Ε για να μην εχεις προβληματα με τελωνειο.
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2008, 18:39:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zaf έγραψε: | Ναι μπορεις.Σου προτεινω χωρες της Ε.Ε για να μην εχεις προβληματα με τελωνειο. |
Αν δεν σκοπεύεις να ασφαλήσεις το προΐον κατά την μεταφορά δεν τιθεται τελωνειακός δασμός. Κοινώς το περνάς ως "gift"
@thantsi ανάλογα το προϊόν συμφέρει απο διαφορετικο ebay. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SoniC (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)
Ένταξη: 16 Μάρ 2007 Δημοσιεύσεις: 28 Τόπος: Menidi - Pefkakia
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 20:05:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thantsi έγραψε: | Να ρωτησω παιδια κατι???Αμα γραφτω στο ebay το διεθνες της αμερικης μπορω να μπαινω και ατα αλλα ebay των αλλων χωρων ετσι?απο ποια χωρα ψωνιζετε εσεις?? |
Κυρίως από Ευρώπη, γιατί αν κάτι αγοράσω από Ευρώπη δεν έχει τέλη τελωνίου, ενώ εκτός E.E πληρώνεις τελωνείο τζάμπα ;/
Την τάπα βενζίνης έχω πάρει από Ebay 
My Peugeot 307 - ;o
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 20:40:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπορεις να κανεις filter στο search για να σου βγαζει χωρες μονο της ΕΕ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2008, 13:27:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορει καποιος να του δωσω τα χρηματα για να μου παραγγειλει κατι απο e-bay, καθως δεν εχω πιστωτικη?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SoniC (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)
Ένταξη: 16 Μάρ 2007 Δημοσιεύσεις: 28 Τόπος: Menidi - Pefkakia
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 03:13:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορείς να πάρει και τις Pre-Paid Safe cards από τα περίπτερα !
My Peugeot 307 - ;o
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307__:)(dimitris) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black
Ένταξη: 07 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 318 Τόπος: agrinio
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikolas206gti (Nikos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar
Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 1974 Τόπος: Πύργος-Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2011, 16:24:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη βρηκα κατι ενδιαφερον στο e-bay και ειναι σε δημοπρασια και εχει ξεκινησει απο μια λιρα.
Κανω μια προσφορα, π.χ. 20 λιρες, αν δεν βρεθει αλλος να την ανεβασει, ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να σου στειλει το προιον οταν ληξει αυτη ???
Η συγκεκριμενη ληγει σε 10 ημερες και το προιον κοστιζει αντικειμενικα πανω απο 300 ευρώ. Τι γινετε σε αυτη την περιπτωση ??? Το παιρνεις το προιον με 20 λιρες ή ο πωλητης ακυρωνει την δημοπρασια ??? 
Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickterc (Nikos) Μέλος

206 RC
Ένταξη: 24 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 137
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2011, 16:37:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikolas206gti έγραψε: | Επειδη βρηκα κατι ενδιαφερον στο e-bay και ειναι σε δημοπρασια και εχει ξεκινησει απο μια λιρα.
Κανω μια προσφορα, π.χ. 20 λιρες, αν δεν βρεθει αλλος να την ανεβασει, ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να σου στειλει το προιον οταν ληξει αυτη ???
Η συγκεκριμενη ληγει σε 10 ημερες και το προιον κοστιζει αντικειμενικα πανω απο 300 ευρώ. Τι γινετε σε αυτη την περιπτωση ??? Το παιρνεις το προιον με 20 λιρες ή ο πωλητης ακυρωνει την δημοπρασια ???  | To αντικειμενο το κερδιζει αυτος που δινει τα περισοτερα ακομα κ αν ειναι πχ 20 λιρες.Απλα προς το τελος της καθε δημοπρασιας γινεται μαχη κ πρεπει να μπεις να την παρακολουθησεις κ να ''χτυπας''κ εσυ.
One mans fun is anothers hell... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikolas206gti (Nikos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar
Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 1974 Τόπος: Πύργος-Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2011, 16:39:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nickterc έγραψε: | nikolas206gti έγραψε: | Επειδη βρηκα κατι ενδιαφερον στο e-bay και ειναι σε δημοπρασια και εχει ξεκινησει απο μια λιρα.
Η συγκεκριμενη ληγει σε 10 ημερες και το προιον κοστιζει αντικειμενικα πανω απο 300 ευρώ. Τι γινετε σε αυτη την περιπτωση ??? Το παιρνεις το προιον με 20 λιρες ή ο πωλητης ακυρωνει την δημοπρασια ???  | To αντικειμενο το κερδιζει αυτος που δινει τα περισοτερα ακομα κ αν ειναι πχ 20 λιρες.Απλα προς το τελος της καθε δημοπρασιας γινεται μαχη κ πρεπει να μπεις να την παρακολουθησεις κ να ''χτυπας''κ εσυ. |
Ασχετα δηλαδη αν το προιον κοστιζει πολυ παραπανω. Ακομα και με 20 λιρες που λεει ο λογος το παιρνεις. Οκ. Ευχαριστω. 
Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2011, 16:41:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από την στιγμή που βάλεις 20 λίρες δεν είναι απαραίτητο ότι θα δώσεις τόσα. Απλά είναι το ανώτερο όριο το οποίο είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Αν κανένας άλλος δεν δημοπρατήσει πολύ απλά εσύ θα το πάρεις 1 λίρα, αν βάλει 10 λίρες θα το πάρεις 10,50 και αν βάλει 25 λίρες θα πρέπει να αλλάξεις το ανώτερο σου όριο.
Αν κάποιος πουλάει συχνά μέσω e-bay δεν το συμφέρει να κάνει βλακείες γιατί θα έχει άσχημες κριτικές 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|