PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πεντάλ αλουμινίου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2004, 14:59:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eμενα μου ειπαν 40 το φοοτ ρεστ του 307 που κανει και για μας. και βεβαια ειναι ιδιο και με τα υπολοιπα πεταλ......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2004, 15:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

40 ειναι καλη τιμη.. Δηλαδη σε συγκριση με οτι εχω εκουσει μεχρι στιγμης.
Τωρα να δω πως θα το χειριστω το θεμα. Οπως ειπα και πριν αυτες τις μερες προτεραιοτητα για μενα εχουν οι ζαντες μου που ερχονται οπου νασε. (δηλαδη με τις γιορτες και ολη την δουλεια που εχουν στο τελωνειο προβλεπω μετα την πρωτοχρονια να τις παραλαμβανω) και παντα κανω ενα βημα καθε φορα. Οποταν το επομενο βημα θα ειναι 100% τα πενταλ. Μεσα του Γεναρη αν ειμαστε καλα η τελος του Γεναρη θα κανονισω για πενταλ..

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας και μιας και ειναι παραμονη Χριστουγεννων σας ευχομαι να περασετε καλα με τις οικογενειες/φιλους σας και ολο ευτυχια. Προσεχτικα στους δρομους.

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 21:57:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως είχα πεί παλιοτερα παιδια κοντα στα Χριστούγεννα σκοπευα να εφαρμόσω πενταλ στο αμαξι. Το έκανα εδώ και κάτι μήνες τώρα αλλά ξέχασα να βάλω φωτογραφίες εδώ. Είπα να τις βάλω μήπως και βοηθήσουν κάποιον που θέλει να κάνει το ίδιο.

Πριν

Μετά

Αν είχα όμως αυτό το μοντέλλο τοτε δεν θα χρειαζόμουν να περάσω απο την διαδικασία που θα περιγράψω στο επόμενο ποστ...Ταλαιπωρία μεγάλη.

Ιδρυτής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 22:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πεντάλ πριν την επιχειρηση

Βρηκα ενα κομμάτι stainless steel απο τον αποσμητηρα της μανας μου Evil μεσα στη αποθηκη και σημάδεψα πανω το σχήμα των πενταλ. Very happy

Μετα εβαλα τον πατερα μου να μου τα κοψει στο εργαστηριο του με το σμηριλιο.

Μετα που ισιωσα τα κομμάτια απο γυρω για να να μην κοβουν

Και το τελικό αποτελεσμα... Επρεπε να βιδώσω πρωτα τα κομματια stainless steel πανω στα κανονικα πατιδια και απο πανω τα καινουργια γιατι ηταν πολυ στενα τα κανονικα και πιο πλατια αυτα που αγορασα απο την Peugeot. Δηλαδή αγοραζεις κατι απο την Peugeot και δεν ταιριαζει. Ουτα καν το σχεδιάγραμμα δεν ταιριαζε με το footrest... Αλλα τελικα καταφερα να το βαλω. Γιαυτό επρεπε να είχα αυτά που έδειξα στην τελευταία φωτογραφία στο προηγούμενο ποστ μου....

Ιδρυτής
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 22:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω ειναι τα κανονικα για το Gti που εφαρμοζουν χωρίς εξτρα δουλειά στα 206 μας και δεν χρειάζονται προεραγσία για να μπουν πανω. Οταν αγοράσεις το cc το GTi ή το RC ερχονται με αυτα... Δυστυχώς στην Peugeot δεν βρηκα αυτά γιαυτο χρειαστηκε να κάνω ολη αυτη την διαδικασία

Στην πρωτη φωτογραφια εδω δειχνω οτι το γκριζο πεταλι (που ειναι αυτο που εχει το αυτοκινητο μου απο το εργοστασιο) ειναι πιο στενο απο αυτα που αγορασα απο την Peugeot (aluminum) για να βαλω στο αυτοκινητο και οι τρυπες τους βγαινουν βιδωνουν πιο εξω αρα δεν μπορουσα να τις βιδωσω πανω στα εργαστασιακα πεντάλ.

Στην δευτερη εδω φωτο εξηγω το τι ακριβως εκανα για να τα καταφέρω στο τέλος. Εκοψα κομματια απο stainless steal και τα βιδωσα στα εργοστασιακα πενταλ με βιδες στην μέση (φαινονται με πρασινο χρώμα) και μετα βίδωσα τα πεντάλ απο αλουμινιο πάνω στο κομμάτι stainless steal (με μαυρο χρώμα στην φωτογραφια)

Ιδρυτής
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 08:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πετάλια αν βγάλεις τα λάστιχα έχουν έτοιμες τρύπες από κάτω εσένα γιατί δεν έκαναν.
Μια διαφορά που υπάρχει είναι αν έχει το πετάλι του γκαζιού σύρμα ή είναι ποντεσιόμετρο Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 12:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Τα πετάλια αν βγάλεις τα λάστιχα έχουν έτοιμες τρύπες από κάτω εσένα γιατί δεν έκαναν.
Μια διαφορά που υπάρχει είναι αν έχει το πετάλι του γκαζιού σύρμα ή είναι ποντεσιόμετρο Rolling eyes

Τα πεταλια δεν ειχαν οπως τρυπες απο κατω απο τα λαστιχα.Τουλαχιστον τα δικα μου δεν ειχαν. Το πενταλ μου ηταν με συρμα. Λεω ηταν γιατι το αυτοκινητο αλλαχτηκε πριν λιγες μερες η μηχανη και μαζι με την μηχανη αλλαχτηκε το πλεον και το πεντα και εγινε ηλεκτρονικο....

Ιδρυτής
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 13:18:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το να έκανα όλη αυτή τη δουλειά, χίλιες φορές 50 ευρώ και να έπαιρνα άλλα πετάλια.

Μπράβο σου παρόλα αυτά που είχες το κουράγιο και το μεράκι Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 09:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαβουρο-footrest:
http://cgi.ebay.com/REPOSAPIES-PEUGEOT-206-CC-RC-SW-HDI-GTI-TURBO-GT-S16-QS_W0QQitemZ300254453613QQihZ020QQcategoryZ102564QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 09:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λες να υπάρχουν και πεταλάκια αντίστοιχα? Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 09:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To τσίμπησα το footrest!

Thx Άρη Twisted evil

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 09:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως με αρέσει Cool

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 09:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μωρε κι εμενα με αρεσει αλλα ειναι λιγο ασχετο με τα μαμα πεταλακια του gti... Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 09:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μωρε κι εμενα με αρεσει αλλα ειναι λιγο ασχετο με τα μαμα πεταλακια του gti... Confused

Εντάξει εμείς που δεν έχουμε καγκούρικο μπλε φως κάτω στα πεντάλ δε θα το βλέπουμε και πολύ. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 09:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Εγώ πάλι πιστεύω ότι σε σχέση με το μαμά footrest (βλ. 60 ευρώ), πάει και παραπάει με τα μαμά πεταλάκια του GTi Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 11:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέτοια πάντως εγώ μπορώ να τα φιάξω με κανένα 15άρι ευρώ και χαραγμένο το club ή το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Ψήνεστε; Rolling eyes

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 11:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμε.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 11:12:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ανετα...
το λιονταρι του PS
και το εκαστοτε μοντελο από κάτω

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 11:15:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Τέτοια πάντως εγώ μπορώ να τα φιάξω με κανένα 15άρι ευρώ και χαραγμένο το club ή το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Ψήνεστε; Rolling eyes

Ξεκίνα. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2008, 11:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To εύκολο για εμένα είναι να γινόταν κάπως έτσι
(ίδια όλα για να είναι όσο το δυνατόν πιο φθηνά)

Αλλά γίνεται και έτσι...

ή έτσι

Περιμένω απάντηση από χαράκτη για να σας πω τιμές....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης