PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

42o Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 10:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
ψηνομαι.... Very happy ο νικολακης τρεχει???

Ναι μαζί με την τσοσμουλούγκρα Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 16:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmolougra,τι ώρα θα περάσεις ΤΕ αύριο? να ερθω να σας αποθανατίσω και να τα π(ι)ούμε βεβαίως βεβαίως...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 17:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
tsosmolougra,τι ώρα θα περάσεις ΤΕ αύριο? να ερθω να σας αποθανατίσω και να τα π(ι)ούμε βεβαίως βεβαίως...

Απαθανατίζω....

Αποθανατίζω -> κακό πράγμα, τζιζ!

Καλα να περάσετε ευχομαι, όλοι, ομαδες, θεατές, οδηγοί κτλ κτλ
με διασκέδαση και οτι αλλο επιθυμεί καθένας... απο πρωτιές και χορηγίες μέχρι και πολλές γυναίκες... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 18:06:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω,αν με παρει μαζι του ο νταλικερης,θα ειμαι...
Το Σαββατοβραδο δεν το χανω,για Κυριακη εξαρταται απο το μεσο. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 19:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oooπςςςςςς...σόρυ κύριε πλακετοκόφτη Η yanis στο dpgr (γέμισες το φορουμ με πάννινγκ!!!)

Λουλου στέλιο,θα ειμαι στον ΤΕ το σάββατο.Βαριεμαι να ξαναέρθω στο βραδυνό μετά.
Την κυριακή να συννενοηθούμε να σε φορτώσω όπως μονο εγώ μοναδικά ξέρω Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 20:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τελικα θα ανεβω τι ωρα ειναι ο ΤΕ?
και κατι αλλο το service pack που ακριβως ειναι?

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 20:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
oooπςςςςςς...σόρυ κύριε πλακετοκόφτη Η yanis στο dpgr (γέμισες το φορουμ με πάννινγκ!!!)

Το σόρυ περιττό... μη φανταστείς, εγώ λογικα ειμαι τρεις χειρότερος στην ορθογραφία κτλ... δεν το κατέχω. Οσο για την υπόλοιπη προταση να πω κι εγώ τότε οτι το "kane" έχει καθολικότητα. Razz Razz

kane έγραψε:
Λουλου στέλιο,θα ειμαι στον ΤΕ το σάββατο.Βαριεμαι να ξαναέρθω στο βραδυνό μετά.

Αξίζει να πας βραδυνό για πολλούς λόγους, θα πω 3 σημαντικους.
1. Ελαχιστα ράλλυ εχουν νυχτερινές ειδικές
2. Ειναι ακρως ρομαντικό απο μοτορσπορ πλευράς
3. Γλιτώνεις το λιοπύρι...

Δοκίμασε να βγάλεις με το φλας!
Τιπ: με το ενσωματωμένο φλας της dslr σου, επιλέγεις πολυ αργή ταχύτητα 1/8 με 1/20max και οσο πιο ανοιχτο διαφραγμα περνει ο φακός σου, δλδ βάλε manual ρύθμιση. Θα κάνεις ακριβώς το ανιθετο απο το panning θα κρατάς την μηχανή ακίνητη, μα τελειως ακίνητη και θα βγάζεις φωτο το αυτοκ. Μπορει να χρειαστεί να υπερκθέσεις το φλας, τέλος αν είσαι λίγο ατυχος μπορεί να μην εστιάζει ο φακος στο σκοτάδι, παιξε χειροκίνητα.

Το αποτελεσμα θα ναι αυτο.... η δεσμη των φωτων κανει την διαφορα
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2008, 20:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι θέλει η δεσπινοίς (κυρία?) Ηρώ!

1-5 περίπου θαναι ο ΤΕ,χωρίς να είναι τηρήται και πολυ το ωράριο,απλα το παιζουν ιστορία στο θέμα.
Εαν εισαι κει,ειδοποιησε! φυσικα ισχύει για ολους οσους έρθουν.

Υ.Γ. τώρα ειδα το ποστ σου γιάννη,μα τι διάολο θεεικο τιμινγκ! άκου κει...καθολικότητα,χοχοχοχοχο
Καταλαβαίνω τους λόγους,αλλα βαριεμαι να παω θεσνικη 3 φορες σε 2 μερες (μένω εκτος) και ειδικα με το σαξο μου ειναι πλέον ταλαιπωρία...

Υ.Γ2. καλά βρε,εντελώς ακινητη? και αν περναει απο μπροστα μου το αγωνιστικό υπεργρήγορα τι θα προλάβω να βγάλω??? ποτε θα εστιάσει το παρτάλι,ποτε θα τραβήξει...

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2008, 08:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βραδυ ειναι κυριολεκτικα το κατι αλλο αρκει βεβαια να προσφερεται και το αναλογο θεαμα.
Πχ το περσινο βραδινο του ΕΛΠΑ ηταν ολα τα λεφτα με πυρωμενα δισκοφρενα,προβολιερες,κλπ,κλπ...
Δεδομενου οτι οι νυχτερινες του ΔΕΘ ειναι πολυ καλυτερες,το μονο το οποιο απομενει ειναι η διαθεση των πληρωματων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RC_MANOS (ΜΑΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2008, 11:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη δ ξερω σχεδον κανεναν,εχετε δωσει πουθενα ραντεβου για να πατε ολοι μαζι?

Aν και μικρός είμαι πολύ γρήγορος......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2008, 11:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ,τωρα σωθηκες... Sad

Σε περιπτωση που δεν βρεθει καποιος να πατε μαζι,πηγαινε στην εκκινηση και παρε χαρτη.
Απο εκει και μετα ειναι σχετικα ευκολο για να πας στις ειδικες.
Επιστροφή στην κορυφή
RC_MANOS (ΜΑΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2008, 11:42:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oι ειδικες ξερω που ειναι,καθε χρονο πηγαινω απλα καλο θα ηταν να παμε ολοι μαζι!

Aν και μικρός είμαι πολύ γρήγορος......
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2008, 20:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάζομαι πως θαναι η βραδυνή σήμερα...δυστηχώς δεν μπόρεσα να πάω,αλλα μονο τις προβολιέρες που είδα σταπ περισσότερα πληρώματα,έπαθα πλάκα...η νύχτα μέρα κυριολεκτικα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 01:08:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ενα εχω να πω η βραδυνη ειναι φοβερη ειδικα οταν μεσα στην μαυριλα ξαφνικα ειναι σαν να βγαινει ο ηλιος και το μονο που βλεπεις ειναι πολλα φωτα να σκανε μαζεμενα και γρηγορα αλλα μιας και ηταν η πρωτη μου ημουνα και τυχερη στο σημειο που καθομουνα ειχε κατηφορικο s μετα μια μικρη ευθεια και καπακια ανηφορικο s και γινεται το σκηνικο ερχεται ενα 206 (δεν θυμαμαι ονομα συμμετεχοντα) κι εκει που παει με τα οσα ξαφνια σβηνουν ολα τα φωτα του και ακουμε το μπαμ και μετα αναψανε παλι ευτυχως το πληρωμα καλα αλλα τι να περιμενεις απο γαλλικο αυτοκινητο ηλεκτρολογικα zero χιχιχι κολλανε ριχνεις μια φαπα στο ταμπλω και ολα λειτουργουν ξανα κανονικα απλα ο οδηγος δεν προλαβε να ριξει την φαπα αλλα περαν της πλακας ηταν τρομερη εμπειρια και το πολυ αστειο της υποθεσης αφου εχει γινει γνωστη η εξοδος και ολα τα πληρωματα κοβουν μια απο τις τελευταιες συμμετοχες αυτη της μαλακταρη που περναει απο το σημειο του ατυχηματος κοβει υπερβολικα σχεδον σημειωτον αναβει και τα alarm ετσι ρε παιδι μου για παν ενδεχομενο Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ ελπιζω να μην με παρεξηγησετε για την κακιουλα εννοειται οτι κανω πλακα

αντε καληνυχτα μας τωρα γιατι ειμαστε κι απο ταξιδι

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 07:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωστε εσυ ησουν η γκαντεμοσαυρα για την οποια εγκατελειψε ο κωσταντινου Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 07:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτσι για την ιστορία του πράγματος...
1) το 206 είναι ο Κωνσταντίνου με 206 KC ο οποίος πρόσφατα έτρεξε και στο Πανευρωπαικό της Βουλγαρίας με απίστευτη εμφάνιση και πήρε την 3η θέση στην Α/6 (ήταν 2ος αλλά κάτι μηχανικό τον ανάγκασε να κόψει). Τώρα τί να πούμε για την ιστορία του ανθρώπου με το 106 cup κτλ κτλ.. και το συγκεκριμένο 206 είναι πραγματικά απίστευτο αυτοκίνητο.
2) Η Μαλακτάρη έπαθε 2 λάστιχα κάπου σε εκείνο το σημείο και μάλιστα δεξιά που θα έπρεπε να το έχεις δει...
το "γεφυράκι"¨που λέμε για το λιβάδι είναι το πιο δύσκολο σημείο όλης της ειδικής και κατά καιρούς έχουν γίνει απίστευτα ατυχήματα, οπότε όταν ξεκινάς την πρώτη ειδικής ενός αγώνος 388 χιλιομέτρων και σου λέει ο κριτής "κάπου στο στο γεφυράκι είναι το Νο 14 και εμποδίζει και το Νο (δεν θυμάμαι) είναι κάπου στην μέση" πας φυλαγμένα τουλάχιστον στο γεφυράκι...με κρύα λάστιχα και φρένα που να κόψεις σε 2α από 5η(ενώ θα μπεις με 3η ή 4η..) για το γεφυράκι.

ας μην τα εκμηδενίζουμε όλα. έλεος.
άκου εκεί ήταν τυχερή που έφυγε το 206 μπροστά της..έλεος.
καλό μήνα.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 08:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε νομιζω οτι η ηρω ειναι απο τα ατομα που χαιρονται οταν τρακαρουν μπροστα της...χαρην αστειου το ανεφερε

οσον αφορα τη γελαδαρισσα και 5 λαστιχα να ειχε παλι στη καρδια μας θα ηταν Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 09:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
δε νομιζω οτι η ηρω ειναι απο τα ατομα που χαιρονται οταν τρακαρουν μπροστα της...χαρην αστειου το ανεφερε

οσον αφορα τη γελαδαρισσα και 5 λαστιχα να ειχε παλι στη καρδια μας θα ηταν Laughing

δεν την ξέρω αγαπητέ παναγιώτη, εγώ ένας τρίτος είμαι που διαβάζω ένα forum Wink

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 10:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απεξω περναγες πηρες το τσιγγακι και εφυγες εε? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2008, 11:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ωστε εσυ ησουν η γκαντεμοσαυρα για την οποια εγκατελειψε ο κωσταντινου Laughing Laughing Laughing

κοιταξε η αληθεια ειναι οτι λιγο πριν περασει λεγαμε με την παρεα μου οτι ηταν η ωρα να ριξουμε τα καρφια στον δρομο, ο αλλος ελεγε για λαδια κι εγω ειπα την απιστευτη ατακα οτι : μπα θα φυγει μονος του και μετα απο λιγο εγινε το θεμα

welcome to micra zone

Έχει επεξεργασθεί από τον/την micra_iro στις Δευ 01 Σεπ 2008, 11:27:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης