PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Κατασκευή Bi-xenon σε 206 !!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

BMW 120i msport auto 1016

Ένταξη: 31 Ιούλ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2008, 20:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

Για το τελευταίο που λες ότι καταργείται η Η4 απλά θα σου πω ότι τα περισσότερα Yamaha τα διπλοφάναρα λόγω των κανονισμών της ευρωπαικής ένωσης χρησιμοποιούν μια Η4, και μία Η7.

Μα δεν ξέρω για τα μηχανάκια λέω ξεκάθαρα ότι στα αυτοκίνητα εγκαταλείπονται.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την stef80 στις Παρ 07 Μάρ 2008, 20:14:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2008, 20:11:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

Το bmw που έχεις ποστάρει έχει μονίμος αναμένα τα μεσαία φώτα, και το σινιάλο που φαίνεται ότι κανει το κάνει είτε με μια βι-ξένον είτε με μια η7 με fast ballast ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ .

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.

Δυστυχώς θα σε αμφισβητήσω γιατί τους τελευταίου μήνες έχω διαβάσει απίστευτα πολύ για τα συστήματα αυτά και γνωρίζω πως αυτό με τη BMW είναι το αποτέλεσμα της μετακίνησης του διαφράγματος στο bixenon προτζέκτορά της και όχι αλλη λάμπα. Είναι εύκολο νομίζω να το καταλάβει κανεις βλέποντας το βιντεο ότι αυτο που κόβει τη δεσμη φευγει απο τη μεση και φωτιζει όλος ο προτζέκτορας.
Άλλωστε έτσι λειτουργεί πλέον και το δικό μου απλά εγώ έχω συνδέσει το διάφραγμα του bixenon να πέφτει και ταυτόχρονα να ανάβουν και τα μεγάλα με λάμπες αλογόνου για ακόμα πιο πολύ φως.
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2008, 00:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stef80 έγραψε:
.... και γνωρίζω πως αυτό με τη BMW είναι το αποτέλεσμα της μετακίνησης του διαφράγματος στο bixenon προτζέκτορά της και όχι αλλη λάμπα......

πως το γνωρίζεις ??

γιατι εγώ βλέπω μια γραμμή στον τοιχο και στις 2 πλευρες, και αυτή η γραμμή ΔΕΝ φεύγει μόλις ανάβουν και τα μεγάλα όπως θα έπρεπε να συμβέι αν δεν ήταν τα μεσαία σε διαφορετικό φανάρι... Wink

Εν ολίγοις καλά και ωραία αυτά που γνωρίζεις και δεν λέω το αντίθετο αλλά δεν τεκμηριώνεις αυτά που υποστηρίζεις.

Βέβαια όλες οι απόψεις είναι σεβαστές...

Εάν πόσταρες κανένα βιντεάκι των δικών σου φώτων την ώρα που αναβοσβήνεις τα μεγάλα θα καταλαβαινες τι εννοώ...

Εγώ εξακολουθώ να λέω ότι στο bmw τα μεσαία είναι σε άλλο φανάρι.
Και σε ξαναρωτώ ποιο μοντέλο της Bmw έχει μεσαία μεγάλα στο ίδιο φαναρι...??

Και πως βλέπεις ποιό μοντέλο είναι αυτό που έχεις ποστάρει γιατί εγώ δεν βλέπω να το λέει κάπου...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2008, 08:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γραμμή που λες οτι δεν φευγει οταν αναβουν τα μεγάλα είναι γιατι ο προτζέκτορας έχει τέτοια σχεδίαση ώστε η μέγιστη ένταση φωτος να εμφανίζεται στο ύψος του cut off για να μπορει να φωτιζει μακρινες αποστασεις και οχι το εδαφος μπροστα μας. Έτσι φαίνεται κάπως σαν γραμμή όταν φεύγει το διαφραγμα.
Τέλος πάντων όντως ο καθένας έχει την άποψή του το κακό είναι ότι το κάναμε λίγο ιδιωτικό chat room το θέμα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2008, 12:04:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η νέα μου κατασκευή με προτζέκτορα από Lexus RX330 και λωρίδα λεντ σε φανάρια από LEON I.

Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2008, 12:08:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και από φως ΕΓΓΥΗΣΗ!

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2008, 15:58:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματικα αν καταφερει καποιοσ σε 206 να βαλει τετοια λεντακια στυλ audi θα τον προσκυναω..παντως στις τελευταιες φωτογραφιες που ποσταρε ο φιλος εχει γινει καταπληκτικη δουλεια..ευγε Smile

Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2008, 00:15:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα το έχω ήδη κάνει στο δικό μου! Cool
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2808&postdays=0&postorder=asc&start=800

Κοίτα περίπου στη μέση της σελίδας 41
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 22:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στεφανε καλησπερα!

Μιας και ειδα τις πατεντες σου και τρελαθηκα σου εχω στειλει ενα PM με μερικες πληροφοριες που χρειαζομαι!

Ευχαριστω προκαταβολικα! Razz Razz Razz

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
t0my (Θωμάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 12:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρά, μήπως κάποιος από εσάς έχει σώσει στον υπολογιστή του τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο stef80;
Αν ναι υπάρχει περίπτωση να μπορεί να τις ανεβάσει κάπου ή να μου τις στείλει; Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης