PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μετά το 2ο στάδιο???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 09:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:
αν ειχα τα ιδια κιλα με τον nikel τοτε ημουν ξεγραμμενος απο χερι tomcat Exclamation Exclamation Exclamation

Θα σου πω εγω στο επομενο test drive ρε απατεωνα...που θα ξηλωσω καθισματα, woofer, ηχεια, ζαντες (θα βαλω τις μεταλλικες Laughing ) ακομα και την οροφη να δω τοτε ρε απατη θα με περασεις??? Laughing Twisted evil Laughing

μην με ζοριζεις!!αντε για να μην το κανω cup και σε σκισω!!!
εχουμε και λεμε : ξηλωμα ολο το σαλονι και το καθισμα του οδηγου και λογω ελλειψης μπακετ θα καθομαι πατωμα(δεν θα εχω προβλημα ψηλο παιδι ειμαι).
εξω αιρ κοντισιον , ρεζερβα κασσετοφωνα ,ηχεια ,κονσολα!!! ρε θεογυμνο θα ειναι 800 κιλα θα φτασει! θα χασω και καμια 50 αρια κιλα και αντε μετα να με πιασεις!!! Laughing Laughing Cool Laughing Cool Cool Wink Wink Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ρε παιδια τα αλογα παντα ειναι σε αναλογια με τα κιλα. βασικα ολα ειναι αναλογικα, και του ντανυ αμα του ειχε κοστισει οσο του νικελ θα ετρεχε σε ντραγκστερ!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 09:32:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αρα συμφωνουμε ολοι οτι η ατμοσφαιρα απλα Δ.Ε.Ν Π.Α.Ι.Ζ.Ε.Τ.Ε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΟΧΙ...συμφωνουμε πως το αυτοκινητο του Danielou [για τα λεφτα που εχει δωσει και την βελτιωση που του εχει κανει (που τυγχανει να ειναι ατμοσφαιρικη)] ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Wink

η ατμοσφαιρα πανω κατω τοσο κοστιζει, μην σου πω οτι για ραλλυ ο ντανυ εχει δωσει και πολλαααα λεφτα. τωρα μην μπαινουμε στο τρυπακι να συκρινουμε δυο ανομοιες μετατροπες. το ραλακι με τουρμπο χανει τον χαρακτηρα του,του νικελ με ατμοσφαιρα δεν θα εφτανε εκει που εφτασε, οποτε μπρος γκρεμος και πισω...τα υπολοιπα!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 11:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
Παιδια με τα rallye,vts,gti εχουμε ξεφυγει στην Ελλαδα μας!
Προχτες στην εκδηλωση των 4τροχων στα Μεγαρα για το gti της χρονιας ακουσα τα απιστευτα....''εγω αν κερδισω το αμαξι θα το πουλησω να παρω ραλλυ γιατι με κανενα αλλο δεν μπορεις να πας ετσι''
Ενταξει ρε παιδια καλο! πολυ γρηγορο!! φτηνο!!! αλλα κατα τα αλλα ενα μικρο αμαξι με αφαλεια πλεον πολυ μετρια(για crash test μιλαω) και για ποιοτητα κυλησης θορυβο και αυτα μην το ψαχνουμε!Εδω μετα το μωρο μου(λεγε με 206) κατι γερμανικα σουπερμινι μου φαινονται μερτσεντε!
Εχω μπει σε ραλλακι και μ' αρεσε αλλα....μην συγκρινουμε τωρα typeR,impreza,s2000κτλ αυτα ειναι απο αλλο πλανητη!
Ασε που μιλαμε για νορμαλ τετοια και 106 πολυ πειραγμενο!
Προβλεψιμο...?Εγω με το μικρο μου δοκιμασα μεταφορα βαρους και τσιμπιμα στα φρενα πριν απο στροφη με καμια 60+(κανονικα με 40 δεν στριβεις)και παραλιγο να χασω το μπουσουλα(1,5 στροφη αναποδο ετσι)!στα 70-80 τι γινετε?μη πω για παραπανω...?Εχω δει γαλλακια να πανε κομματια σε στροφες και απ 'εξω παθαινεις πλακα καλα δεν μιλαω για μεσα!
Ο δρομος δεν ειναι πιστα να πας τεζα(και οταν λεω τεζα τεζα οχι σβελτα) γιατι οσοι το κανουν τουμπαρουν καθε μηνα και ουτε dragster,γουσταρω τρελα τις κοντρες αλλα ειναι ματαιο να ειναι αυτοσκοπος αν δεν εχεις την δυνατοτητα να εχεις 2 αυτοκινητα!
Η ποιοτητα μερικων αυτοκινητων ξεφευγει πολυ απο την κοντρα στο φαναρι!Και ενταξει τα γαλλακια μας στριβουν αριστα αλλα τα χαρακτηριζει η λεγομενη δυναμικη ασταθεια(στο πατα ασε το γκαζι)και ειναι λιγο αγχωτικα ενω με κατι Λεον και σια στριβεις τερμα κανεις και μια τιμονια πατας και ενα φρενο και αντε να κανεις λιγο αναποδο και μετα αναστροφη να το ξανακανεις ενω εμεις...!και μη πουμε για καμπες και ταξιδι!Ειναι θεμα γουστου τι θελει ο καθενας και για να γραφω εδω ειναι ξεκαθαρο τι προτιμο αλλα ως ενα σημειο!
Σε δρομο για να τρεξεις στις στροφες(και δεν μιλαω μονο για αναβαση και φουρκετες) και με 70 αλογα τρεχεις....και σκοτωνεσαι αν θες....τα υπολοιπα...
Κατα εμενα το καλυτερο πεζο ειναι το 306 και τα καλυτερα αυτοκινητα απο ολα,τα σωστα πισωκινητα!
Ξερω οτι θα μαι φατε για αυτην την απαντηση αλλα....θελω να τα πω!

Φιλε Καισαρα αν καταλαβα καλα λες για την οδηγικη συμπεριφορα του 106 Question
Καταρχην αν τελικα καταλαβα καλα απο αυτα που γραφεις,θελω να πω το εξης.
Τα 106 ειδικα εχουν συμπεριφορα που ναι μεν ειναι επικινδυνη για τον (ασχετο),αλλα αν ξερεις μπορεις να πας παρα πολυ γρηγορα και με ρυθμους που δυσκολα θα σε πιασουν αλλα γρηγοροτερα αυτοκινητα.Τα συγκεκριμενα αυτοκινητα βγαζουν κωλο στις στροφες για να βαλουν μουρη μεσα.Ετσι δεν χρειαζετε πολλες φορες ουτε καν αναποδο τιμονι.Για μενα αυτα τα αυτοκινητα μπορεις να τα στριψεις με το γκαζι (πατα-ασε),η να τα τοποθετησεις και με φρενο.Θες να μπεις με γραμμες Question ....μπαινεις με γραμμες Exclamation Θες να μπεις με το πλαι Question .....ριχνεις τιμονια ή τσιμπας φρενο ή αφηνεις γκαζι και εισαι με τις πορτες.Απο εκει και περα συμφωνω οτι ειναι επικινδυνα σε συγκρουση..αλλα εχουν και πολυ φθηνη αγορα. Wink
Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 12:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αρα συμφωνουμε ολοι οτι η ατμοσφαιρα απλα Δ.Ε.Ν Π.Α.Ι.Ζ.Ε.Τ.Ε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ντανι σου ευχωμαι ολοψυχα και με ενα μοτερ απο..........Μ.Α.Χ.ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΤΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και παλι σχετικο ειναι αυτο!

μαλλον απο την πολη ευγενεια , δεν σας ειπα τι προτιμω.
οσα ειπα ισχυουν αλλα δεν διευκρινησα τι θα διαλεγα απο τα 2 αν ειχα τετοια επιλογη , το rallye ατμοσφαιρα η το turbo cc. λοιπον θα διαλεγα το turbo cc.
ΔΕν θελω να στενωχωρησω τον dany και ξερω οτι δεν θα το κανω αλλα μου ταιριαζει περισσοτερο η ροπατη φιλοσοφια του turbo.
Δεν νομιζω (τωρα -δεν ξερω μετα 5-10 χρονια) οτι θα μπορουσα να ζω και να οδηγω τοσο ακραια οσο χρειαζεται το rallye για να καταλαβεις τη δυναμη του. Θα προτιμουσα την πιο "δαμασμενη" δυναμη απο χαμηλα εστω κιαν τελειωνει μετα απο λιγο...
Στο κατω κατω δεν θεωρω τον εαυτο μου οδηγο τετοιων αξιωσεων ωστε να μπορω να τελικιαζω στις στροφες οπως ο dan. Νομιζω πως το turbocc θα μου πηγαινε περισσοτερο.
αυτα. Wink Wink Wink Wink

Μητσο αυτην ειναι προσωπικη σου γνωμη και γουστο και ειναι σεβαστη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 12:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
Nikel έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

ΟΧΙ...συμφωνουμε πως το αυτοκινητο του Danielou [για τα λεφτα που εχει δωσει και την βελτιωση που του εχει κανει (που τυγχανει να ειναι ατμοσφαιρικη)] ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Wink

η ατμοσφαιρα πανω κατω τοσο κοστιζει, μην σου πω οτι για ραλλυ ο ντανυ εχει δωσει και πολλαααα λεφτα. τωρα μην μπαινουμε στο τρυπακι να συκρινουμε δυο ανομοιες μετατροπες. το ραλακι με τουρμπο χανει τον χαρακτηρα του,του νικελ με ατμοσφαιρα δεν θα εφτανε εκει που εφτασε, οποτε μπρος γκρεμος και πισω...τα υπολοιπα!!!

Εγω θα ελεγα οτι σε ατμοσφαιρικη μετατροπη το ποσο ειναι ποιο υψηλο απο την τουρμισια.

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 12:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Rally έγραψε:
Nikel έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Εγω θα ελεγα οτι σε ατμοσφαιρικη μετατροπη το ποσο ειναι ποιο υψηλο απο την τουρμισια.

αν εξαιρεσεις το τετραπεταλουδο που ειναι κυριολεκτικα πανακριβο Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 13:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Rally έγραψε:
Nikel έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

αν εξαιρεσεις το τετραπεταλουδο που ειναι κυριολεκτικα πανακριβο Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Συμφωνουμε Ντανυ.Το τετραπεταλουδο θεωρητε και παραπανω τεχνολογια Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 13:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
εχουμε και λεμε : ξηλωμα ολο το σαλονι και το καθισμα του οδηγου και λογω ελλειψης μπακετ θα καθομαι πατωμα(δεν θα εχω προβλημα ψηλο παιδι ειμαι).
εξω αιρ κοντισιον , ρεζερβα κασσετοφωνα ,ηχεια ,κονσολα!!! ρε θεογυμνο θα ειναι 800 κιλα θα φτασει! θα χασω και καμια 50 αρια κιλα και αντε μετα να με πιασεις!!! Laughing Laughing Cool Laughing Cool Cool Wink Wink Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Οπως λεει και ενας φιλος μου δημοσιογραφος: Ρε συ ημαρτον ρε....Χου ρε..... Laughing Laughing Laughing

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 13:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:

Οπως λεει και ενας φιλος μου δημοσιογραφος: Ρε συ ημαρτον ρε....Χου ρε..... Laughing Laughing Laughing

δεν εχουμε τι να πουμε νικελιε ε??????!!!!!!!!!!!!!!!!!
με το αυτοκολλητο τι θα γινει ???
θα προλαβεις να μου το δωσεις να παω αυτοκολλητατος στο τουρ???

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 14:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:

θα προλαβεις να μου το δωσεις να παω αυτοκολλητατος στο τουρ???[/quote]

Θα προλαβω αγορινα μου...ηδη κανονιστηκε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 14:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
danielos έγραψε:

θα προλαβεις να μου το δωσεις να παω αυτοκολλητατος στο τουρ???

Θα προλαβω αγορινα μου...ηδη κανονιστηκε Wink[/quote]

Eεεεεε..........Εγω δεν ηθελα Laughing Laughing Laughing Αντε να δουμε ποτε.
Τελικα αυτα τα αυτοκολητα εχουν γινει αναρπαστα

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 14:29:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Eεεεεε..........Εγω δεν ηθελα Laughing Laughing Laughing Αντε να δουμε ποτε.
Τελικα αυτα τα αυτοκολητα εχουν γινει αναρπαστα

Nικολα αυτο που μου ζητησε ο Ντανυ δεν εχει να κανει με τα αυτοκολλητα του club...

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 14:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ααααααααααα πες ετσι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 14:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο-κολλημένος θα πας στο tour μπράβο!!!!
Να δουμε και εμείς αν θα αυτοκολληθούμε ποτέ. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 14:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Αυτο-κολλημένος θα πας στο tour μπράβο!!!!
Να δουμε και εμείς αν θα αυτοκολληθούμε ποτέ. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ελα παραπονιαρη θα το παρεις και εσυ...

Επιστροφή στην κορυφή
speedy100 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 10:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Μπλοκέ Boubis Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Φιλε danielo πραγματικα,αδυνατω να σε καταλαβω!
Τελος παντων,το maxi κοστιζει πανω απο 20 εκατομ.

Για μπλοκε μπουμπη εχω καποιες επιφυλαξεις.
Ενας γνωστος μου το φοραγε σε 106 158 ps και μετα απο ενα χρονο παρεδωσε το πνευμα.

Οποτε σκεψου το καλα πριν αγορασεις.

Και εγω προτεινω P.S.

Συγγνώμη αλλά η δική μου εμπειρία μου λέει άλλα. Φίλος με 106 8ν 135 PS έχει βάλλει το μπλοκέ του Boubi εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο άνθρωπος το "λειώνει" στην άσφαλτο μόνο και είναι ερωτευμένος με τη διαφορά που έκανε στο στρίψιμο.
Ανεξάρτητα από αυτό πάντως τα μπλοκέ δεν είναι κάτι που δεν θέλει συντήρηση. Σε αγωνιστική χρήση θέλουν τουλάχιστον έλεγχο μετά΄από κάθε αγώνα... οπότε και ένα χρόνο χωρίς 'άνοιγμα σε χρήση δρόμου δεν είναι και άσχημα. Εξ΄ άλλου ΄το κόστος επισκευής ενός μπλοκέ από το Boubi είναι πιστεύω αστείο σε σύγκριση με άλλα εισαγόμενα.
Και στο κάτω κάτω καλά είναι να προτιμάμε και κανένα Ελληνα όταν κάνει καλή δουλειά. Με τα "δικά" μας χρήματα οι διάφοροι ΜαστροΜίτσοι της Γερμανίας και Αγγλίας έγιναν φίρμες... και έχω πολλές φρικαλέες ιστορίες-εμπειρίες για να υποστηρίξω αυτό που λέω...

Φιλικά Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 13:08:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπλοκέ Boubis Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

speedy100 έγραψε:
sps έγραψε:
Φιλε danielo πραγματικα,αδυνατω να σε καταλαβω!
Τελος παντων,το maxi κοστιζει πανω απο 20 εκατομ.

Για μπλοκε μπουμπη εχω καποιες επιφυλαξεις.
Ενας γνωστος μου το φοραγε σε 106 158 ps και μετα απο ενα χρονο παρεδωσε το πνευμα.

Οποτε σκεψου το καλα πριν αγορασεις.

Και εγω προτεινω P.S.

Συγγνώμη αλλά η δική μου εμπειρία μου λέει άλλα. Φίλος με 106 8ν 135 PS έχει βάλλει το μπλοκέ του Boubi εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο άνθρωπος το "λειώνει" στην άσφαλτο μόνο και είναι ερωτευμένος με τη διαφορά που έκανε στο στρίψιμο.
Ανεξάρτητα από αυτό πάντως τα μπλοκέ δεν είναι κάτι που δεν θέλει συντήρηση. Σε αγωνιστική χρήση θέλουν τουλάχιστον έλεγχο μετά΄από κάθε αγώνα... οπότε και ένα χρόνο χωρίς 'άνοιγμα σε χρήση δρόμου δεν είναι και άσχημα. Εξ΄ άλλου ΄το κόστος επισκευής ενός μπλοκέ από το Boubi είναι πιστεύω αστείο σε σύγκριση με άλλα εισαγόμενα.
Και στο κάτω κάτω καλά είναι να προτιμάμε και κανένα Ελληνα όταν κάνει καλή δουλειά. Με τα "δικά" μας χρήματα οι διάφοροι ΜαστροΜίτσοι της Γερμανίας και Αγγλίας έγιναν φίρμες... και έχω πολλές φρικαλέες ιστορίες-εμπειρίες για να υποστηρίξω αυτό που λέω...

Φιλικά Speedy100 Smile

και δευτερη γνωμη μηχανικου που μου ειπε οτι το τετραπεταλουδο δεν ενδεικνυται για καθημερινη χρηση και απο πλευρας κοστολογιου και τοποθετησης αλλα και συντηρησης οσο και απο πλευρας χρηστικοτητας!!!!
ειναι αποδοτικη αυξηση της ιπποδυναμης ατμοσφαιρικα αλλα δεν ειναι για την κινηση της Αθηνας και μεγαλα ταξιδια στην επαρχια!!!
αρα παλι καλα που δεν επεσα στο λουκι του τετραπεταλουδου!!!!
α!!και κατι αλλο!!
νομιζω οτι ο κινητηρας εχει παρει και αλλο τα πανω του!!!ισως να αρχιζει να αποδιδει φαινεται η ροικη εξελιξη που υπεστη το καπακι!!!το αυτοκινητο ειναι γεματο απο ροπες παντου!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 13:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπλοκέ Boubis Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:

και δευτερη γνωμη μηχανικου που μου ειπε οτι το τετραπεταλουδο δεν ενδεικνυται για καθημερινη χρηση και απο πλευρας κοστολογιου και τοποθετησης αλλα και συντηρησης οσο και απο πλευρας χρηστικοτητας!!!!
ειναι αποδοτικη αυξηση της ιπποδυναμης ατμοσφαιρικα αλλα δεν ειναι για την κινηση της Αθηνας και μεγαλα ταξιδια στην επαρχια!!!
αρα παλι καλα που δεν επεσα στο λουκι του τετραπεταλουδου!!!!
α!!και κατι αλλο!!
νομιζω οτι ο κινητηρας εχει παρει και αλλο τα πανω του!!!ισως να αρχιζει να αποδιδει φαινεται η ροικη εξελιξη που υπεστη το καπακι!!!το αυτοκινητο ειναι γεματο απο ροπες παντου!!!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ:
θα μπορουσα να αυξησω την ιπποδυναμη του αυτοκινητου μου και να περασω τα 200 αλογα ??τωρα ειμαι περιπου στα 160 ατμοσφαιρικα!!
ξερω τρεις λυσεις υπαρχουν !!!! τουρμπο , τετραπεταλουδο και νιτρο!
θελω κατι που να μην ξεφυγει πολυ σε κοστος(αγορας αλλα και συντηρησης).
βγαζοντας εξω το τετραπεταλουδο για τα αλλα δυο τι λετε???
μειονεκτηματα του τουρμπο και του νιτρο δεδομενης της σχετικα υψηλης συμπιεσης που εχω στον κινητηρα αυτη τη στιγμη????
δεν εχω παρει καποια τελικη αποφαση αλλα περναει που και που απο το μυαλο μου!!!!!! Smile Smile Smile Smile Question Question

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 14:33:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπλοκέ Boubis Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ:
θα μπορουσα να αυξησω την ιπποδυναμη του αυτοκινητου μου και να περασω τα 200 αλογα ??τωρα ειμαι περιπου στα 160 ατμοσφαιρικα!!
μειονεκτηματα του τουρμπο και του νιτρο δεδομενης της σχετικα υψηλης συμπιεσης που εχω στον κινητηρα αυτη τη στιγμη????
δεν εχω παρει καποια τελικη αποφαση αλλα περναει που και που απο το μυαλο μου!!!!!! Smile Smile Smile Smile Question Question

Μετά από αυτό που έχεις, είρθε η ώρα να πάρεις την μεγάλη απόφαση και να διαλέξεις κίτρινο....

Αυτό....

ή αυτό....

(Συμβουλή: μην το πιέζεις άλλο το ραλλάκι, αν θες παραπάνω πάρε καινούργιο!)

Το δεύτερο κίτρινο ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!
Very happy

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Φεβ 2003, 14:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπλοκέ Boubis Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
danielos έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ:

Μετά από αυτό που έχεις, είρθε η ώρα να πάρεις την μεγάλη απόφαση και να διαλέξεις κίτρινο....

Αυτό....

ή αυτό....

(Συμβουλή: μην το πιέζεις άλλο το ραλλάκι, αν θες παραπάνω πάρε καινούργιο!)

Το δεύτερο κίτρινο ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!
Very happy

το δευτερο δεν μου λεει τιποτα!!!για το πρωτο συζητιεται!!! Smile Smile Smile Smile

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης