PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΠΟΡΤΑΣ 207 RALLYE

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2008, 19:48:24    Θέμα δημοσίευσης: ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΠΟΡΤΑΣ 207 RALLYE Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχω το 207 ραλυ εναμιση μηνα τωρα και σημερα παρατηρησα (και παλαβωσα) οτι στην χειρολαβη της πορτασ του συνοδηγου(πλαστικη) εχει αρχισει και ξεφτιζει το επικαλυμα (ειναι σαν λαστιχενιο,σαν ταινια) του πλαστικου.... πιθανον απο θερμοκρασια... ξερει μηπωσ κανενασ αν καλυπτεται απο εγγυηση η κατι τετοιο???????
(μην περασω διοδια γεφυρα τζαμπα και μου ριξουν ακυρο)

help me......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2008, 00:08:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ το έχω το ραλλάκι 4 μήνες τώρα και είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχω εντοπίσει, μου έχει πετάξει απο τη λαβή του οδηγού, ένα κομματάκι όσο ένας κόκος ρυζιού, ίσως να το χτύπησα κ εγώ με κάτι αιχμηρό, άλλα και πάλι δεν δικαιολογείται, φαίνεται οτι είναι πολύ ευαίσθητο. Και απ ότι φαίνεται δεν είναι μόνο στο δικό μου. Αν το δικό σου είναι παραπάνω, δεν το συζητάω άμεση αντικατάσταση, ένα μήνα το χεις! Εγώ είπα να το αφήσω λίγο ακόμη μήπως χειροτερέψει κ να το αλλάξω λίγο αργότερα, βεβαια είναι έτσι πολύ καιρό, αλλα είμαι πολύ "ψείρας" με το αμάξι, οπότε τώρα που πλησιάζει η αλλαγή λαδιού, θα το διευθετήσω. Πάντως είναι παραφωνία το συγκεκεριμένο κομμάτι σε σχέση με την ποιότητα του αμαξιού γενικότερα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2008, 13:56:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντως δεν δικαιολογειται..εμενα εχει πεταξει στην γωνια για ενα εκατοστο και φαινεται να συνεχιζει...θα παρω και τηλ στην αντιπροσωπεια αλλα θα μου πουν να παω εκει και ειναι μακρια και λογω δουλειασ κιολας....... χλωμο ακομα ...οταν πας για λαδια και το δουν πες μου τι σου ειπαν αν μπορεισ να ξερω Thanks
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2008, 22:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Χρήστο το ίδιο ακριβώς έχω κι εγώ στο RC.To είχε πάρει χαμπάρι η γυναίκα μου και πρόσφατα μου το είπε.Θα το κοιτάξω στην αντιπροσωπία και θα ενημερώσω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2008, 10:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι ειναι ελατωματικο... το παρηγγηλαν και θα παω σε λιγες ημερες να το αντικαταστησω....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης