PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Tοση κακη βενζινη κυκλοφορει ή ειναι θεμα καποιου αισθητηρα?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Αύγ 2008, 12:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Tοση κακη βενζινη κυκλοφορει ή ειναι θεμα καποιου αισθητηρα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελευταια σχεδον απο οπου να βαλω βενζινη, οταν παταω γκαζι μου κανει κατι κολληματα στις 4000 η 5000 στροφες. Αυτο συμβαινει πιο εντονα οταν παταω αποτομα το γκαζι , περιοδικα οταν το κανω κολαει παλι αλλα
οχι πολυ εντονα.Βεβαια μετα βαζω παλι βενζινη 100αρα ριχνω λιγο καθαριστικο και καποια στιγμη ξαναστρωνει.(μεχρι να ξαναβαλω βενζινη και να εχουμε τα ιδια)
Βλαβη δεν μου εχει βγαλει οταν το κανει αυτο εκτος απο μια προσωρινη βλαβη οσο αναφορα το καυσιμο.

Κανας map sensor? o mr λαμδας? what ?

Ειχα και ενα αλλο θεμα , οταν επιανα με το αυτοκινητο τα 130χλμ/ω αρχισε να τρεμει το τιμονι και να κανει ενα βουητο απο μπροστα.
Αλλαξα το δεξι ημιαξονιο (μεταχειρισμενο) και ετσι πλεον δεν κανει το βουητο αλλα το τρεμουλο παιζει ακομα ειδικα οταν παιζω με ταχυτητες
150-170χλμ/ω.Σαν οδηγος εχω την αισθηση οτι το μοτερ δεν αναπνεει καλα , δεν ξερω αλλιως να το εξηγησω.μηπως εχει καμια σχεση το παραπανω με αυτο ?

Ευχαριστω Smile

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Αύγ 2008, 15:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εφταιγε η βενζινη λογικα θα στο εκανε παντου, οχι μονο ψηλα.
Επισης ειναι δυνατον ΟΛΑ τα βενζιναδικα που βαζεις να εχουν χαλια βενζινη ?

Μηπως ειναι προβλημα τελικα ΑΝΤΛΙΑΣ βενζινης ?
Στις ψηλες (εκει που εχεις προβλημα δηλαδη) ειναι που ζοριζεται, οποτε εχει καποια λογικη αυτο νομιζω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 07:46:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα χιλιόμετρα έχει το αμάξι και πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίστηκε η πεταλούδα του γκαζιού?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 09:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχει πολλα χιλιομετρα (πανω από 120.000) εκτος από αυτό που ειπε ο Steve και ο Stelios μπορει να είναι και θεμα καταλυτη.Να βουλωνει σιγα-σιγα δηλαδη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 10:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To αμαξι του Αντρεα εχει μολις 80.000 χλμ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ROUKETASPUG (Ιωαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Γαιδουρι GARY GTI limited edition

Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 10:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα φιλτρο βενζινας? Συνηθως κανεις δεν το αλλαζει... αν και τοσο απλο και φτηνο

Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει νιτρο και τα πιανει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 09:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROUKETASPUG έγραψε:
Ενα φιλτρο βενζινας? Συνηθως κανεις δεν το αλλαζει... αν και τοσο απλο και φτηνο

Το εχω αλλαξει Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 09:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Αν εφταιγε η βενζινη λογικα θα στο εκανε παντου, οχι μονο ψηλα.
Επισης ειναι δυνατον ΟΛΑ τα βενζιναδικα που βαζεις να εχουν χαλια βενζινη ?

Μηπως ειναι προβλημα τελικα ΑΝΤΛΙΑΣ βενζινης ?
Στις ψηλες (εκει που εχεις προβλημα δηλαδη) ειναι που ζοριζεται, οποτε εχει καποια λογικη αυτο νομιζω...

Η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες δεν το κανει αλλα μιλαμε 3 στις 4 που θα βαλω βενζινη , εχουμε αυτο το προβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 09:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πόσα χιλιόμετρα έχει το αμάξι και πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίστηκε η πεταλούδα του γκαζιού?

καθαριστικε η πεταλουδα τωρα τελευταια..
Δεν ξερω αν εκει εχει γινει καποιο λαθος ...

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 09:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να συμπληρωσω οτι

στην 5η , εστω και με λιγες στροφες σαν να ψιλοτρεμει ο μοτερ...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 10:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:
Να συμπληρωσω οτι

Τρέμει από το μπούκωμα του κινητήρα ή μήπως από βάση μηχανής?

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 10:37:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Andreas έγραψε:
Να συμπληρωσω οτι

Τρέμει από το μπούκωμα του κινητήρα ή μήπως από βάση μηχανής?

Ειναι το 1ο πραγμα που ειχα σκεφτει , αλλα απο βασεις απο οτι μου ειπανε ειμαι καλος.τωρα κατα ποσο ισχυει πιασε το αυγο και κουρευτο.
Παντως την κατω που μπορω να την δω ειναι καλη.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 11:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:
Παντως την κατω που μπορω να την δω ειναι καλη.

Η κάτω βάση (κόντρα) φαίνεται αν έχει πάρει η όχι. Η άλλη βάση που είναι κάτω από τον εγκέφαλο, και η άλλη που είναι στο σασμάν, κάτω από την μπαταρία ΔΕΝ φαίνονται χωρίς να τις βγάλεις.

Οπότε... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 14:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που λεει παντως ο Στελιος για την αντλια εχει μια βαση , μιας και κομπλαρει (οταν κομπλαρει) μετα τις 4000 στροφες.
Ποσο παει πανω κατω ξερει κανεις?

Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2008, 22:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Tοση κακη βενζινη κυκλοφορει ή ειναι θεμα καποιου αισθητ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Andreas"]τελευταια σχεδον απο οπου να βαλω βενζινη, οταν παταω γκαζι μου κανει κατι κολληματα στις 4000 η 5000 στροφες. Αυτο συμβαινει πιο εντονα οταν παταω αποτομα το γκαζι , περιοδικα οταν το κανω κολαει παλι αλλα
οχι πολυ εντονα.Βεβαια μετα βαζω παλι βενζινη 100αρα ριχνω λιγο καθαριστικο και καποια στιγμη ξαναστρωνει.(μεχρι να ξαναβαλω βενζινη και να εχουμε τα ιδια)
Βλαβη δεν μου εχει βγαλει οταν το κανει αυτο εκτος απο μια προσωρινη βλαβη οσο αναφορα το καυσιμο.

Κανας map sensor? o mr λαμδας? what ?

Εμένα μου είπαν να βάλω 100άρα βενζίνη για να διορθωθεί.Μετά από 50χλμ ο πίνακας οργάνων έγινε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Άναψαν τα λαμπάκια κινητήρα και esp. Για φίλτρο βενζίνης και λάμδα ούτε να ακούσουν δεν ήθελαν. Για αρχή μου άλλαξαν τον αισθητήρα γκαζιού, αλλά τίποτα. Μετά το ρελέ του esp, αλλά τίποτα. Μετά τον μετρητή αέρα του turbo, αλλά τίποτα. Τώρα θα αλλάξουν τον αισθητήρα του esp..... Το αυτοκίνητο είναι ήδη 15 μέρες στο συνεργείο

Ευτυχώς (Wink είναι στην εγγύηση Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2008, 09:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και εσύ πρεπει να εχεις άλλο προβλημα, τα κοψήματα αυτά μου τα κανει και εμένα οταν βάζω βενζίνη απο 1 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ βενζιναδικο και που και που απο καποιο αλλο. Σε όλο το φάσμα στροφών κανει μπουκοματάκια. Μολις αλλάξω βενζίνη μετα απο λίγο σταματαει. Εμένα μάλλον οι κολοβενζίνες είναι, εσένα μάλον κατι άλλο. Το φίλτρο αέρα σου ειναι σε καλή κατασταση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2008, 11:18:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω ιδέα φίλε μου.Στο συνεργείο ούτε που έχουν ασχοληθεί με κάτι άλλο εκτός από αισθητήρες. Ούτε φίλτρο βενζίνης κοίταξαν, ούτε φίλτρο αέρα κι όταν τους είπα να τους ρίξουν μια ματιά με κοίταξαν στραβά λες και θα τους έπαιρνα τη δουλειά.Εγώ δεν αποφασίζω εύκολα να βάλω χέρι σε καινούριο αυτοκίνητο για να το κοιτάξω μόνος μου. Πάντως όλα είναι πιθανά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης