PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 δεν ανάβει η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giorgio207 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 1.6 sport pack

Ένταξη: 30 Σεπ 2006
Τόπος: N.ΣΜΥΡΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούλ 2008, 21:02:17    Θέμα δημοσίευσης: 207 δεν ανάβει η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν λίγες μέρες πήγα το αμάξι στην αντιπροσωπεία για αλλαγή του ραδιο-cd επειδή κόλλησε μέσα ενα cd και ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων. Υπάρχει περίπτωση να πειράχτηκε κάτι όταν έγινε η αλλαγή του ραδιο-cd, πχ κάποιο βίσμα ή απλά είναι τυχαίο γεγονός και θα τρέχω πάλι; Απλά κάηκε; Έχει κανείς καμία ιδέα; Ευχαριστώ... Smile

etoimasou na xa8w...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούλ 2008, 17:16:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρε καμια ασφαλεια μπας και....αλλα καλλητερα τραβα το μεσα να δουν τι μλκια εκαναν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 05:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί θα πρέπει να έχουν κάνει μαλ***α ……ειλικρινά ώρες και φορές δεν σας καταλαβαίνω. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
giorgio207 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 09:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα δούμε σε καμιά ώρα που θα το πάω να το βάλουν στο διαγνωστικό. Μόλις μάθω θα ενημερώσω...

etoimasou na xa8w...
Επιστροφή στην κορυφή
giorgio207 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 20:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά δεν ήταν τπτ σοβαρό. Μου είπαν ότι κάνανε αρχικοποίηση (reset???) στην οθόνη και όλα καλά.

etoimasou na xa8w...
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 13:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων τέλος και για μένα!
έσβησε εντελώς στα καλα καθούμενα...

Όλα όμως φαίνεται να λειτουργούν σωστά... (Όλα--> οι ρυθμίσεις στο ραδιοcd και τα controls του usb στο ντουλαπάκι)

Αύριο το πάω για έλεγχο...

Ες αύριον!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2008, 23:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα ήρθε η καινούρια οθόνη από Γαλλία!?!
Δευτέρα θα πάω να δω το φως μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 06:49:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:

Άντε ντε γιατί δεν έβλεπες κατανάλωση και τους σταθμούς και είχες μία ανησυχία Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 17:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
stazzy έγραψε:

Άντε ντε γιατί δεν έβλεπες κατανάλωση και τους σταθμούς και είχες μία ανησυχία Laughing Laughing Laughing

ναι μωρε καλυτερα να μην εχεις ανχος να οδηγεις ελευθερα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 07:26:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλάκα πλάκα, είμαι περίεργος να δω τη μέση κατανάλωση από τον αυγουστο! Ελπίζω να αποθηκεύονται τα data στον εγκέφαλο και να μην σβηστούν!

Είναι και οι αισθητήρες παρκαρίσματος! Έχω καλομάθει Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης