PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο VW Golf...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2008, 19:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Snap5 έγραψε:
Παιδια μην κοροιδευόμαστε, σαν ποιότητα και δύναμη τα γερμανικά δεν συγκρινονται με τα γαλλικά, πραγματικά πυροβόλα! Shoot

Το θέμα της ποιότητας ΟΚ αν και εδώ ισχύει το "ότι πληρώνεις, παίρνεις".

Στην δύναμη, βρες μου ποιο γερμανικό είναι στα χαρτιά πιο γρήγορο από οποιοδήποτε γαλλικό ίδιας κατηγορίας στα ίδια χρήματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2008, 19:45:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την απάντηση την έδοσες μόνος σου φίλε μου, ότι πληρώνεις παίρνεις και στην περίπτωση της VW πρέπει να δόσεις κάτι παραπάνω, αλλά σε ανταμείβει Wink
Ξέχασα βεβαια να λάβω υπόψιν μου και το νεο VW scirocco που για VW πραγματικά με εντυπωσίασε με την εμφανηση του και δεν το περιμενα (σε αντιθεση απο το νεο golf)
http://www.circa1973.net/bossanova/linkable/Scirocco.jpg
http://www.in2life.gr/indulgence/car/articles/151494/article.aspx#
Αλλα πάλι ειναι πολλά τα λεφτά...

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2008, 20:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

otan βγηκε το 206 ελεγα οτι ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑΞΙ
το θεωρουσα τελειως γυναικειο και θυληκοπρεπες αφου 9 στους 10 που το οδηγουσαν ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
τα 9 στα 10 206 εχουν κουκλακια στο παρμπριζ πλακα μου κανετε?
επισης οταν βγηκε ηταν παραλογοουαουα πανακριβο αλλα πουλαγε αφου το επαιρναν γκομενες που δε τους ενοιαζε το κοκο αρκει να ειναι κατι ωραιο

ασεπου απο την αλλη το εθαβαν ολα τα περιοδικα για το στριψιμο του και οτι ειναι το πιο γερμανικο γαλλικο που ξευτιλιζει τη παραδοση των πεζο και καμια σχεση δεν εχει με 106-205-306 πραγμα περα για περα αληθινο...

και ομως αυτη τη μαλ***α τελικα μετα απο 6χρονια την αγορασα ο βλακας...
και να πω την αληθεια οσο και να φουσταρω το πεζουδακι μου ετσι οπως το εχω κανει και να μη το αλλαζω με τιποτα ... το ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ
για αλλους λογους...

οποτε αφηστε το παραμυθι ποσα γκολφ κυκλοφοροουν ποσοι τα παιρνουν κλπ κλπ γιατι ειδικα για μας τους 206κηδες εχουν πολλα ραμματα για τη γουνα μας

επισης σταυρο το να συγκρινεις πολλαπλους συνδεσμους με ημιακαμπτο αξονα ειναι αστειο... και αν θες να δεις τι κανει ενα σιβικ με μαμα σασι και σωστο στησιμο παρε το τελευταιο power. εχει το σιβικ του rallyeman16 απο 106κλαμπ αν τον θυμασαι.....

οσο για το μεγκαν ειναι γελειο το αμαξι καθως του εχουν βαλει 4πιστονα τερατα κουτσουρο αναρτηση (μιλαμε με ενοχλησε πιο πολυ απο δικια μου οτανμπηκα) φλιδες 18αρια μπλοκε μοτερουκλα με ροπαρα και ακομα τους χρονους του φοκους ρς 1ης γενιας δε τους πιανει...
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2008, 20:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

E!E!Το παρατράβηξες!!Και εγώ έχω κουκλάκι!(δώρο της κοπέλας μου).Είπαμε οκ για τα VW αλλα για τα κουκλακια δεν σηκώνω κουβέντα!Save the koyklakia αδερφε! Silly

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2008, 23:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα ειναι σχετικα...

Σε καθημερινους ρυθμους κινησης και αγγιζοντας ενα 60% των οριων των αυτοκινητων το Golf GT παταει αρκετα καλυτερα απτο δικο μου, εχει παρομοια αισθηση στο τιμονι, πιο συνεργασιμο σασμαν και σου δινει μια μεγαλυτερη αισθηση ασφαλειας. Απλα το 206 ειναι "παιχνιδιαρικο" (κατι που σε αλλους αρεσει και για αλλους ειναι επικινδυνο), ενω το Golf ειναι ουδετερο (βαρετο και ασφαλες αντιστοιχα)...

Σε ρυθμους ταξιδιου δεν το συζητω καν, το Golf κανει πολυ καλυτερο ταξιδι (λογικο) και καιει και περιπου το ιδιο με το δικο μου σε παρομοιους ρυθμους.

Για τους χωρους δεν μπορω να πω, καθως σε 206 δεν εχω κατσει για ωρα στα πισω καθισματα... Δεν εχει παραπονεθει και κανενας παντως... Στο Golf με οδηγο 1.80κατι καθομουν μια χαρα ανετα (ειμαι 1.75)...

Το σχεδιο ειναι κατι υποκειμενικο, αλλα η αληθεια ειναι οτι τα Golf ηταν παντα λιγακι αδιαφορα... Καπως πηγε να σωθει με την τελευταια σειρα, αλλα το καινουριο, κυριως πισω, με ξενερωνει τελειως...

Αξιοσημειωτο ειναι παντως, οτι το 308 GT που οδηγησα προσφατα, θυμιζει Golf σε πολλα σημεια του οσο αφορα την κινηση και την αισθηση...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2008, 09:43:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Εγώ έχω ένα μικρό Στρουμφάκι σφηνωμένο ανάμεσα σε ταμπλό-παρμπρίζ για να μου οριοθετεί την άκρη του δρόμου και το γνωστό λιονταράκι μασκότ στην εταζέρα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ultra-one στις Παρ 08 Αύγ 2008, 10:06:29, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2008, 09:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω εχω ενα φορτηγακι απο τα cars τη ταινια που σκουζει σε ολες τις λακουβες

το αμαξι ειναι γυναικειο τελεια και παυλα
αμα δε το εχετε χωνεψει μετα απο 10χρονια κυκλοφοριας
δε μπορω να πω τιποτα αλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2008, 09:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To νεο golf ειναι ειλικρινά για το πούτσο, το κάναν ακόμα πιο άσχημο απο ότι ήταν.... 0χα0χ0χα00χ
και όντως είναι βαρετό, ενω το cc είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό, πετάει το κολαράκι του καμια φορά κάνει διάφορα, το golf είναι ένα αμάξι για να πηγαίνεις στη δουλεία σου και τίποτα άλλο...

Γνώμες , ας μην παρεξηγηθούμε, thats my opinion Wink

Kαι όντως απο πίσω σαν πλυντηρίο με ρόδες είναι 0χα0χα0χα0χα00χα
u get the point man!

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2008, 18:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
To νεο golf ειναι ειλικρινά για το πούτσο,

πετάει το κολαράκι του καμια φορά κάνει διάφορα

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Athens έγραψε:
thats my opinion Wink

Thats your onion?

Scratch Scratch Scratch

Tease Tease
Silly Silly
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2008, 18:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το "κο" επρεπε να ηταν "κω"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2008, 22:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
τω "κο" αιπραιπαι να οιταν "κω"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Blink Blink Blink Blink Blink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Αύγ 2008, 15:53:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

επισης σταυρο το να συγκρινεις πολλαπλους συνδεσμους με ημιακαμπτο αξονα ειναι αστειο... και αν θες να δεις τι κανει ενα σιβικ με μαμα σασι και σωστο στησιμο παρε το τελευταιο power. εχει το σιβικ του rallyeman16 απο 106κλαμπ αν τον θυμασαι...

οσο για το μεγκαν ειναι γελειο το αμαξι καθως του εχουν βαλει 4πιστονα τερατα κουτσουρο αναρτηση (μιλαμε με ενοχλησε πιο πολυ απο δικια μου οτανμπηκα) φλιδες 18αρια μπλοκε μοτερουκλα με ροπαρα και ακομα τους χρονους του φοκους ρς 1ης γενιας δε τους πιανει...

Αντε ρε τάκη...να μη τα συγκρίνω τοτε...θύμησε μου σε παρακαλω,τα κλια μήπως έχουν ημιάκαπτο πίσω? αλλα αμα δεν έχει μουλτιλινκ...δε στρίβει.ΑΕ ρε!

Βρε δε πανα κανει τον τελευταίο χρόνο απόλα...αμα μου χαριζες το "καλο" γκολφ και το "καλο" μεγκαν,θα παιρνα το 2ο.

Οσο για το 206 = γκομενίστικο αμαξι,δε θα μπορέσω παρά να συμφωνήσω μαζί σου,με βάση τις οπτικές προσωπικές μου στατιστικές...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Αύγ 2008, 16:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστες ολες οι αποψεις σας παιδια...σωστος και ο θειος τακης αλλα χιλιες φορες να παρω ιαπωνα παρα γερμανικο... Wink

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Σεπ 2008, 11:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Νέο Golf GTi... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι διαφορες του με το υπαρχον GTi εντοπιζονται στα 11 περισσοτερα άλογα, στο στανταρ ηλεκτρονικο διαφορικο περιορισμενης ολισθησης (XDS, οπως το λεει η VW), στην ελαφρως διαφορετικη ρυθμιση της αναρτησης και στα εξτρα υπαρχει η επιλογη για ηλεκτρονικα ελεγχομενο συστημα αναρτησης (DCC)...

http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/005-11.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/006-7.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/004-17.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/008-6.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o274/netblaster206/100-20.jpg

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Σεπ 2008, 12:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

scirrocc-ιζει εμπρός...εντόντως....
κοιτα να δεις που αυτή θα ειναι η νέα μοδα στην VW...
ενδιαφέροντα τεχνικά στοιχεία πάντως... Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Σεπ 2008, 12:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθε "χρονο" αυτη τη δουλεια θα κανουν?? Evil
Εχω βαρεθει να βλεπω καθε λιγο και λιγακι <νεα> γκολφ.... Puke left
Επιστροφή στην κορυφή
biohazard (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot207RC-saxo vts 1.6

Ένταξη: 17 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Σεπ 2008, 23:11:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα φιλαρακι με Golf 4 gti με τα 180hp με 18αρες και πανω στην εγνατια 2 ραλακια πιτωμενα και με Group N εξατμισονια τον ξεφτιλιζαν στις στροφες και ο τυπος εσκουζε!!!!!!!!! Evil Twisted evil Twisted evil
Football, Basketball, Tennis, Golf
Requires one ball.
RALLYEing requires TWO!!
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 07:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακομα ενα golf Confused Ανατριχιασα Shocked Τι συναρπαστικο Sad Θα δακρυσω απο συγκινηση Crying or Very sad ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 10:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια αυτα με τα rallye κτλ, και ενα ακομα Golf οντως, αλλα εγω το βλεπω να παιζει μονο του στην κατηγορια του οντας ενα καθολα ολοκληρωμενο αυτοκινητο...Δεν ειναι τοσο πομπωδες οσο το OPC, ουτε τοσο ειδικο οσο το Type-R, εχει και 3πορτο αμαξωμα σε αντιθεση με το Cupra που φερνει σε Van και δεν υστερει πουθενα σε σχεση με τα παραπανω...

Υποκειμενικα δε μαρεσει, αντικειμενικα ομως ειναι πολυ καλο αυτοκινητο γιαυτον που συνειδητα θα το επιλεξει... Οι συγκρισεις με rallye κτλ, εχουν ενα νοημα οταν καποιος ψαχνει για οδηγικη ευχαριστηση μονο, διαφορετικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης... Αλλο το ενα αυτοκινητο, αλλο το αλλο...

Που ειναι το αντιστοιχο Peugeot???

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2008, 17:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο τιμονι.... Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης