PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πολυεστερας... Πουλημα Τεχνης... η κατι απλο?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 10:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Η ποδιά που μπαίνει απο κάτω είναι δυστιχώς ακριβή...περίπου 200€... Shocked

Όσο αναφορά τώρα για το πώς θα κουμπώσει ο προφυλακτήρας,μπαίνει ακριβως σαν τον εργοστασιακό!

Με τις ευλογιες και τις ευχες μου να ειναι αψεγαδιαστο......

Αλλο....

Η ποδια δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ αναγκαια...στην τελικη αμα υπαρχει τοσο θεμα μπορεις να βαλεις υποστριγματα (ντιζες λαμακια κλπ) και να εισαι κομπλε....Μετα αμα πιαστεις με πολυεστερα φταχτην πολυεστερικη απομιμηση της μαμας....

Γενικα παντως αν αποφασισει καποιος να μπλεχτει με πολυεστερα για πρωτη φορα του προτεινω να οπλιστει με υπομονη και μια ευαερη....ταρατσα....!!!!Η μυρωδια ειναι ενοχλητικη πολυ....
Εγω λεω να ξεκινησω το σχεδιο μιας σκοπας που συζηταγαμε με παιδια απο το ssc με φιλτρο πανελ μεσα και οσο πιο ramair γινετε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2008, 20:21:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν αύριο βγαίνει το αμαξάκι απο τον πλαστικό χειρούργο! Big wink

Να ανεβάσω καμιά φώτο όταν το πάρω να δείτε το αποτέλεσμα ή μπορώ να κανω ένα μικρο θεματάκι παρουσιάσης του snap mobile? Armed

Ελπίζω να μην με κυνηγίσεται, είμαι όλιγον τι καγκουρας Alien2

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης