Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΒΑΒΥ 206CC Μόλις έγραψα

206 CC
Ένταξη: 19 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 10 Τόπος: ΓΕΡΑΚΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 20:26:07 Θέμα δημοσίευσης: ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ CC ΜΟΥ ; |
|
|
Δεν έχω ούτε ενα χρόνο το CC μου και έχω τραβήξει τα πάντα
Για 6 μήνες για να κλεισω μια απο τις 2 πόρτες έπρεπε ή να ανοιξώ το παράθυρο ή να την κοπανήσω όσο δέν πάει και η απάντηση επίσημου service ήταν πως πρέπει να είμαι και ευχαριστημένη γιατί το CC μου κλείνει αεροστεγώς
Μετά απο 3 επισκεψεις σε διαφορετικά συνεργεία μου το έφτιαξαν αν και τώρα τελευταία μου ξανακάνει τα ίδια
Οποτε το πάω για πλύσιμο βάζω στοίχημα με τον φίλο μου απο πού θα μπάσει νερά ένω με τισ τελευταίες βροχές μου έμπασε και κάτι ψιλά απο τον γάντζο που ανοιγω την οροφή
Το θέμα του airbag βλέπω πωσ είναι γνωστό σε όλους
Εγω πάντως δηλώνω ακομή ερωτευμένη μαζί του (Το πήγα και για αγιασμό στα Σπάτα)
ΒΑΒΥ 206CC |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Blue_Devil (Βαγγέλης) Μόλις έγραψα

206 CC
Ένταξη: 24 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 35 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 20:56:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baby μην στεναχωριεσαι...ολοι τα ιδια τραβαμε...αν το εχεις προσεξει η πορτα κλεινει πιο δυσκολα οταν το αμαξι ειναι σε κατηφορα η ανηφορα.Το προβλημα μαλλον ειναι φυσιολογικο κατα τι γνωμη μου,αφου το εσωτερικο ειναι μικρο και οι πορτες μεγαλες...ετσι λογο τις πιεσης που δημιυργειται κατα το κλεισιμο της πορτας υπαρχει ι σχετικη δυσκολια.
Τωρα οσο αφορα τη λυση.....δε νομιζω να υπαρχει,ελπιζω να μη σου χαλασανε την στεγανοτητα(ωστε να φευγει ο αερας και να κλεινει η πορτα)γιατι τοτε θα δεις σιγουρα διαρροες....
Για μενα ειναι πιο σημαντικο το θεμα των θορυβων ,για το οποιο λυση ως γνωστον δεν υπαρχει.....Βεβαια το αμαξι ειναι πανεμορφο και συμπληρωνει τυχον μειονεκτηματα :PΚαι εγω εδω και ενα μηνα εκλεισα 1 χρονο και ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΒΑΒΥ 206CC Μόλις έγραψα

206 CC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 21:13:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ για την απάντηση έχω και μερικές άλλες ερωτησούλες
1) Μπορεί να γίνει κατι τελικά με το θέμα του μπουκώματος στο ξεκίνημα γιατί δεν καταλαβαίνω τα περί myltiplex
2) Πήρε κανένας Radio-cd της Alpine και κατάφερε να το συνδέσει με τον κεντρικό χειριστήριο που έχει για το εργοστασιακό; Γιατί έτσι μου υποσχέθηκαν απο την Alpine
3)Το θέμα τησ κόρνας δέν το πίανω καν.Κορνάρω τώρα και ακούγεται μετά το τρακάρισμα (θεός φυλάξει)
Η σιλικόνη και τα διάφορα σπρει μειώνουν κατα πολύ τους θορύβους πάντως.
ΒΑΒΥ 206CC |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 21:24:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΒΑΒΥ 206CC έγραψε: | 3)Το θέμα τησ κόρνας δέν το πίανω καν.Κορνάρω τώρα και ακούγεται μετά το τρακάρισμα (θεός φυλάξει) |
Αυτό είναι σίγουρα θέμα multiplexing..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 22:00:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το προβλημα με καθε πορτα που δεν κλεινει (και στο δικο μου δεν εκλεινε η πισω αριστερη οταν το αγορασα) εχει τη λυση του στο καλιμπραρισμα της πορτας.
με μια μικρη υποχωρηση σε θεματα στεγανοτητας αναλογα ποσο εξω θα ερθει η πορτα (εγω δεν εχω ακομα προβληματα και εχει βγει 2 χλστα εξω) μπορει να διορθωθει το προβλημα.
μετα η πορτα θα κλεινει ευκολα , αν το κοιταξεις απο το πλαι και πισω θα δεις πως θα εχει βγει ελαχιστα προς τα εξω(χιλιοστα) , το καταλαβαινεις και με την αφη πιανοντας την πορτα εκει που εφαπτεται με το αμαξωμα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μέλος

206 CC
Ένταξη: 04 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 125 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 23:10:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα ιδια πανω κατω προβληματα εχω και εγω με το CC.
Για τα νερακια δεν εχω κανενα προβλημα οταν βρεχει.Οταν ομως το πλενω παιρνει κατι σταγονες στο ανω ακρο του τριγωνου του καθρεφτη και στη πανω δεξια γωνια του τζαμιου,ειδικα οταν το λαστιχο σημαδευει τα συγκεκριμενα σημεια.Το πηγα στο επισημο service και απλα βελτιωθηκε η κατασταση χωρις να αντιμετωπιστει πληρως.(και μαλλον δεν αντιμετωπιζεται)
Οσο για τους θορυβους χρησιμοποιηστε σπρευ TEFLON. Ειναι σαν σιλικονη,αλλα δεν ειναι σιλικονη, και το βαζω σε ολα τα κινουμενα και λαστιχενια μερη της οροφης.Εχω δει μεγαλη βελτιωση.Το αυτοκινητο ειναι 8 μηνων και αυτη τη στιγμη ειναι σχεδον αθορυβο.
Αναφορικα με τις πορτες δεν εχω κανενα προβλημα.
Ενα μικρο προβληματακι εχω με το παραθυρο του οδηγου.Καθε φορα που το κλεινω ακουω κατι κρακ, τσικ 2-3 φορες οταν πεφτω σε λακουβιτσες και μετα σταματαει. Μεχρι βεβαια την επομενη φορα που θα το ανοιξω και θα το κλεισω.Το εχουν ψαξει 2 φορες και μου εχουν παραγγειλει τα λαστιχα της πορτας για αλλαγη.Αναμενω.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 CC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 23:22:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για το ραδιοφωνο,δεν ξερω αλλα ακομα και αν υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθει θα πρεπει να ξερει και ο τεχνικος τι ακριβως να κανει...αφου το εργοστασιακο ερχεται ετοιμο ¨
Για την κορνα ειναι γνωστο το προβλημα.....οπως και για την καθυστερηση στα σβησιμο και αναμα των προβολεων
Οσο αφορα το μπουκωμα,ο φιλος ΤΖΑG εχει γραψει σε αλλο μερος του φορουμ,οτι ειδε βελτιωση μετα απο αναβαθμιση του εγκεφαλου,και ειχε καλυτερη αποκριση στο γκαζι κατα την εκκινιση....
Βεβαια το αμαξι μπορει να ειναι και φυσιολογικα μπουκωμενο...και απλα να θελει ενα χεμπουκωμα....Πατα το λιγο μεχρι κοφτη με ολες τις ταχυτητες....βγαλτο λιγο εθνικη ..... το σταματα-ξεκινα ειναι μπουκωτικο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 CC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 23:24:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Που το βρισκεις αυτο το σπρει???Ειναι ασφαλες?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μέλος

206 CC
Ένταξη: 04 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 125 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 23:49:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Blue_Devil έγραψε: | Που το βρισκεις αυτο το σπρει???Ειναι ασφαλες?  |
Το σπρευ το πηρα απο το συνεργειο της OSCAR εκει που το πηγαινω.Οι τυποι εκει το χρησιμοποιουν αντι για σιλικονη και μου το συνεστησαν. Υπαρχει και σε μαγαζια αλλα ειναι δυσκολο να το βρεις.Σαν σιλικονη ειναι ,ενα ειδος λιπαντικου.
Για την καθυστερηση κορνας-προβολεων διορθωνεται με τη βοηθεια του εγκεφαλου που εχουν τα εξουσιοδοτημενα.Παρτε μαζι τα 2 κλειδια και την καρτα που τα συνοδευει,ειναι απαραιτητο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 01:29:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τα περι στεγανώτητας... Σήμερα Ημερα Πέμπτη στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Peugeot εδώ στον Βόλο σκάει μύτη ενα CC με πρόβλημα στεγανώτητας στα άγγιστρα συγκράτησης της οροφής. Μίλησα με τα παιδία του συνεργείου (αν και δεν εχω CC) αλλα ελέω Club και μου είπαν ώς εξής.
Πάνω απο τα άγγιστρα έχει κάτι Λάστιχα, εκέι έπρεπε απο το εργοστάσιο να έχει κόλλα που μάλλον στα δικά σας όπως και σε πολλά άλλα δέν εχει οπότε προβήτε στην εργασία με σίγουρα αποτελέσματα ( Η δουλεία πρέπει να γίνει απαραιτήτως σε συνεργείο )
Όσον αφορά τις πόρτες και το άν κλείνουν δύσκολα μία επίσκεψη σε ένα καλό φανοποιό θα ύσει σίγουρα το πρόβλημα αφου αυτος ρυθμίσει σωστά τις πόρτες
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΒΑΒΥ 206CC Μόλις έγραψα

206 CC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 11:44:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βεβαια το αμαξι μπορει να ειναι και φυσιολογικα μπουκωμενο...και απλα να θελει ενα χεμπουκωμα....Πατα το λιγο μεχρι κοφτη με ολες τις ταχυτητες....βγαλτο λιγο εθνικη ..... το σταματα-ξεκινα ειναι μπουκωτικο[/quote]
Επειδή είμαι γυναίκα δεν σημαίνει πως δεν το ανοίγω οταν βρίσκω την ευκαιρία.Γι'αυτό και κανα δυο κλήσεις για υπερβολική (15 Αυγούστου 1 την νύχτα στην Μεσογείων )
Πάντως εμένα απο τότε που μου έκαναν την αναβάθμιση στην LION είδα σημαντική βελτίωση και στα ηλεκτρικά(λαμπάκια να αναβοσβήνουν χωρις λόγο,το σήμα της οροφής σε άσχετες στιγμές κλπ)
ΒΑΒΥ 206CC |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΒΑΒΥ 206CC Μόλις έγραψα

206 CC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 11:52:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: |
Πάνω απο τα άγγιστρα έχει κάτι Λάστιχα, εκέι έπρεπε απο το εργοστάσιο να έχει κόλλα που μάλλον στα δικά σας όπως και σε πολλά άλλα δέν εχει οπότε προβήτε στην εργασία με σίγουρα αποτελέσματα ( Η δουλεία πρέπει να γίνει απαραιτήτως σε συνεργείο )
|
Παρατήρησα πως το λάστιχο πάνω απο τον γάντζο έχει λιγάκι ξεραθεί γιατι με τις βροχές που να το ανοίξω για να βάλω σπρέι Μάλλον έχεις δίκιο θα το πάω στο κλείστο γκαράζ του Βαγγέλη(ο φίλος μου) να του κάνουμε μία περιποίηση
ΒΑΒΥ 206CC |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΒΑΒΥ 206CC Μόλις έγραψα

206 CC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 12:05:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρίν απο καναδυό εβδομάδες ενας Μ-----Σ καθώς ξεπάρκαρε μάλλον μου έκανε μια λακούβα δίπλα ακριβώς απο το σήμα .Ξέρει κανείς πόσο περίπου θα μου πάει;Αν και θα το αφήσω για την άνοιξη γιατί αν θέλει και βάψιμο μάλλον δέν είναι η καλύτερη εποχή με τις βροχές
ΒΑΒΥ 206CC |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 12:12:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΔΗΜΗΤΡΗ_Χ μήπως ξέρεις που να το βρω αυτό το σπρέυ και πως το χρησιμοποιείς ακριβώς γιατί με την oscar δεν έχω καλές σχέσεις και δεν πρόκειται να τους ξαναπάρω ποτέ τηλέφωνο. 
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 CC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 13:35:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Xexe Baby τσιμπισες βλεπω αμεσως.......
Λοιπον εγω ειχα τρακαρει το φτερο το καλοκαιρι και πηγε 50000 δρχ σε καλο φανοποιο με χτυπημα και βαψιμο..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 CC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 13:39:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και που ειναι η ΟΣΚΑΡ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 14:06:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Blue_Devil έγραψε: | Και που ειναι η ΟΣΚΑΡ? |
Λεωφ. Θηβών 281 & Αργους, τηλ. 5770838, 5735530
και
Λεωφ. Αθηνών 281, τηλ. 5323833-4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 14:25:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε: | Blue_Devil έγραψε: | Που το βρισκεις αυτο το σπρει???Ειναι ασφαλες?  |
Το σπρευ το πηρα απο το συνεργειο της OSCAR εκει που το πηγαινω.Οι τυποι εκει το χρησιμοποιουν αντι για σιλικονη και μου το συνεστησαν. Υπαρχει και σε μαγαζια αλλα ειναι δυσκολο να το βρεις.Σαν σιλικονη ειναι ,ενα ειδος λιπαντικου.
Για την καθυστερηση κορνας-προβολεων διορθωνεται με τη βοηθεια του εγκεφαλου που εχουν τα εξουσιοδοτημενα.Παρτε μαζι τα 2 κλειδια και την καρτα που τα συνοδευει,ειναι απαραιτητο. |
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες!
Εμένα μου είχαν πει ότι λόγω πολυπλεξίας δεν γίνεται τίποτα! 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 15:10:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: |
Εμένα μου είχαν πει ότι λόγω πολυπλεξίας δεν γίνεται τίποτα!  |
Κι όμως, σε πολυπλεκτικό 307 φίλου, όλα διορθώθηκαν με αναβάθμιση του εγκεφάλου...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 22:55:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ady έγραψε: | Svstouk έγραψε: |
Εμένα μου είχαν πει ότι λόγω πολυπλεξίας δεν γίνεται τίποτα!  |
Κι όμως, σε πολυπλεκτικό 307 φίλου, όλα διορθώθηκαν με αναβάθμιση του εγκεφάλου...... |
Θα το ψάξω επειγόντως!!!!!
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|