PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 'Εσβησε το ρολόι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kartisem (Thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 10 Ιούλ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 23:01:52    Θέμα δημοσίευσης: 206 - 'Εσβησε το ρολόι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοιγω topic,μπας κ με παραπεμψει καποιοσ σε καποιο αλλο θεμα,που να ναι σχετικο.αν κ εψαξα και δε βρηκα...
Λοιπον,επαθα το εξησ...Ξαφνικα εσβησε το ρολο'ι' απο το 206 μου...Δεν μ εκοψε σε Ιπποδυναμη...αλλα οσο να ναι,το ματι παει σε εκεινο το σιμειο...πριν πας σε ειδικο,μιπςσ κανενασ εχει ιδεα απο το θεμα?μηπως καμια ασφαλεια??υπαρχει ξεχωριστη στην ασφαλειοθηκη????

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimisgr (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 1.4(16v) 2005

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 23:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα που μου είχε τύχει το ίδιο ξανασύνδεσα την οθόνη και από τότε λειτουργει κανονικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 05:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμένο λαμπάκι στο ρολόι.
Αν κατάλαβα δεν έχεις οθόνη αλλά μόνο ρολόι σωστά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Kartisem (Thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 07:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

ναι..μονο ρολοι...λες να ναι λαμπακι??

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 10:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ....και εμένα μου το κάνει αλλά όχι ολόκληρο το ρολοϊ,μόνο το αριστερό κομμάτι,το δίνω μια φάπα απο πάνω και έρχεται στα ίσια του.... Laughing .....το δοκίμασες? Whistling

Υ.Γ Αν βρείς κάποια λύση πες μου και εμένα σε παρακαλώ. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kartisem (Thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 10:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Ωχ....και εμένα μου το κάνει αλλά όχι ολόκληρο το ρολοϊ,μόνο το αριστερό κομμάτι,το δίνω μια φάπα απο πάνω και έρχεται στα ίσια του.... Laughing .....το δοκίμασες? Whistling

Το ταραξα και στη σφαλιαρα,αλα δε βαζει μυαλο....τελικα,λεω ν απαω σε καναν ειδικο,να τ ριξει καμια ματια...δε μπλεκω με ασφαλειοθηκη κλπ κλπ...

Confused Confused Idea Idea Question Question Question Rolling eyes Rolling eyes

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 21:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kartisem έγραψε:
Touristas έγραψε:

ναι..μονο ρολοι...λες να ναι λαμπακι??

panos 206 έγραψε:

Γιατί δεν αλλάζεται ένα λαμπάκι να ησυχάσετε. Rolling eyes Question
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 08:06:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το εχω ανοίξει ποτέ εκείνο το σημείο και ούτε ξερω πως,υποθέτω οτι δεν θα έχει 1 λαμπάκι αλλα 2-3?Αν αλλάξουμε μόνο το 1 δεν θα έχει διαφορά απο τα άλλα τα παλιότερα ή ειπα πατάτα Splat ??
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 21:09:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν είναι μόνο ρολόι έχει ένα λαμπάκι, εάν δείχνει και ενδείξεις έχει τρία.
Καλό είναι να τα αλλάξεις και τα τρία αφού θα ανοιχτή.
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2008, 13:40:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Tourista,
Υπάρχει κανένας οδηγός για το πως θα βγάλω τα πλαστικα σε εκείνο το σημείο για να αλλάξω τα λαμπάκια?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 09:52:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σας μαλωσω....Καντε ενα τσεκαρισμα στο forum πρωτα και μετα πελαγωστε αμα δεν βρειτε ακρη Wink Wink Cool Cool Laughing Laughing

elias έγραψε:
elias έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ και εγώ μια περιοχή της κεντρικής κονσόλας να υποφωτίζεται. Συγκεκριμένα μιλάω για την περιοχή γύρω από το κουμπί του Α/C και της ένδειξης "2" του βεντιλατέρ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να αλλάξω το λαμπάκι που κάηκε, όπως επίσης τι λαμπάκι πρέπει να αγοράσω. Επειδή δεν μ' ενοχλεί ιδιαίτερα δεν υπάρχει περίπτωση να το πάω σε ηλεκτρολόγο. Αν μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου έχει καλώς.

Καλά αν ήξερα ότι είναι τόση φασαρία για να αλλάξεις ένα λαμπάκι δεν θα το άλλαζα ποτέ. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Αν κάποιος θέλει να αλλάξει κάποιο λαμπάκι, τα βήματα που έκανα εγώ είναι:
1. Βγάζεις το πλαστικό καπάκι που είναι το ρολόι. Δεν έχει βίδες απλά κουμπώνει.
2. Ξεβιδώνεις τις 2 βίδες που υπάρχουν πάνω (το κάτω μέρος κουμπώνει) και βγάζεις το πλαστικό της κεντρικής κονσόλας μαζί με το ράδιο.
3. Γυρίζεις τον διακόπτη με τα φώτα για να δεις πιο λαμπάκι είναι καμένο. Φαίνεται καθαρά ακόμα και την ημέρα.
4. Βγάζεις τα κλιπς που πιάνουν τις ντίζες. Βγάζεις τις ντίζες. Είναι πολύ δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο να τις βάλεις μετά. Ευτυχώς που τα πλαστικά είναι μαλακά και μπορείς να τα λυγίσεις λίγο χωρίς να σπάσουν.
5. Ξεβιδώνεις τις 4 βίδες και βγάζεις την μονάδα έξω με πολύ προσοχή.
6. Βγάζεις το κουμπί που ανοίγει-κλείνει τον αέρα από έξω. Δεν έχει βίδες απλά κουμπώνει.
7. Χωρίζεις την μονάδα στα δύο. Επίσης δεν έχει βίδες απλά κουμπώνει.
8. Αλλάζεις το καμένο λαμπάκι. Δεν ξέρω που τα πουλάνε, εγώ το πήρα από την αντιπροσωπεία.
9. Κάνεις την διαδικασία ανάποδα και τα τοποθετείς όλα με προσοχή.

Το δύσκολο κομμάτι είναι αυτό με τις ντίζες. Ισως να γίνεται δουλειά και χωρίς να βγουν.
Anyway για μένα δεν αξίζει για ένα καμένο λαμπάκι όλη αυτή η διαδικασία. Και που έγραψα μια περίληψη κουράστηκα!
Επιστροφή στην κορυφή
Invisible (Invi)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Quicksilver (2003)

Ένταξη: 26 Ιούλ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 01:52:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Καλά αν ήξερα ότι είναι τόση φασαρία για να αλλάξεις ένα λαμπάκι δεν θα το άλλαζα ποτέ. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Αν κάποιος θέλει να αλλάξει κάποιο λαμπάκι, τα βήματα που έκανα εγώ είναι:
1. Βγάζεις το πλαστικό καπάκι που είναι το ρολόι. Δεν έχει βίδες απλά κουμπώνει.
2. Ξεβιδώνεις τις 2 βίδες που υπάρχουν πάνω (το κάτω μέρος κουμπώνει) και βγάζεις το πλαστικό της κεντρικής κονσόλας μαζί με το ράδιο.
3. Γυρίζεις τον διακόπτη με τα φώτα για να δεις πιο λαμπάκι είναι καμένο. Φαίνεται καθαρά ακόμα και την ημέρα.
4. Βγάζεις τα κλιπς που πιάνουν τις ντίζες. Βγάζεις τις ντίζες. Είναι πολύ δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο να τις βάλεις μετά. Ευτυχώς που τα πλαστικά είναι μαλακά και μπορείς να τα λυγίσεις λίγο χωρίς να σπάσουν.
5. Ξεβιδώνεις τις 4 βίδες και βγάζεις την μονάδα έξω με πολύ προσοχή.
6. Βγάζεις το κουμπί που ανοίγει-κλείνει τον αέρα από έξω. Δεν έχει βίδες απλά κουμπώνει.
7. Χωρίζεις την μονάδα στα δύο. Επίσης δεν έχει βίδες απλά κουμπώνει.
8. Αλλάζεις το καμένο λαμπάκι. Δεν ξέρω που τα πουλάνε, εγώ το πήρα από την αντιπροσωπεία.
9. Κάνεις την διαδικασία ανάποδα και τα τοποθετείς όλα με προσοχή.

Το δύσκολο κομμάτι είναι αυτό με τις ντίζες. Ισως να γίνεται δουλειά και χωρίς να βγουν.
Anyway για μένα δεν αξίζει για ένα καμένο λαμπάκι όλη αυτή η διαδικασία. Και που έγραψα μια περίληψη κουράστηκα!

Αυτό το how to είναι πώς να αλλάξεις τα λαμπάκια πίσω από τις ντίζες... όχι πίσω από το ρολόι...

Ότι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 05:51:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καπάκι του ρολογιού/οθόνης είναι κουμπωτό το πιάνεις από την επάνω μεριά και το τραβάς προς τα επάνω και βγαίνει. Είναι πάρα πολύ ευκολο.
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 12:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω την αλήθεια έψαξα αλλά το πιο πάνω ή δεν το είδα.....ή δεν το είδα!!! Laughing
Anyway,το καπάκι του ρολογιού το τραβάμε απο την πάνω πλευρά?Δηλαδή απο την μεριά του παρμπρίζ προς τα εμάς?Το ρωτάω για να μην κάνω τίποτα βιαστικό και ακούσω κανένα κρακ..... Shocked .
Επιστροφή στην κορυφή
Invisible (Invi)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Quicksilver (2003)

Ένταξη: 26 Ιούλ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 14:25:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Να πω την αλήθεια έψαξα αλλά το πιο πάνω ή δεν το είδα.....ή δεν το είδα!!! Laughing
Anyway,το καπάκι του ρολογιού το τραβάμε απο την πάνω πλευρά?Δηλαδή απο την μεριά του παρμπρίζ προς τα εμάς?Το ρωτάω για να μην κάνω τίποτα βιαστικό και ακούσω κανένα κρακ..... Shocked .

Ναι, έτσι ακριβώς.

Ότι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό...
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 18:14:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok,ευχαριστώ πολύ!
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Αύγ 2008, 09:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν μια εβδομαδα μου καηκε και εμενα ενα λαμπακι στη οθονη ενδειξεων,η δεξια πλευρα εχει σκοτεινιασει.Το εκανε μολις το εβγαλα απο το πλοιο για Ζακυνθο,το ειχα βαλει στη πισω πλευρα που δεν ειναι σκεπασμενη και μαλλον απο τη πολυ ζεστη ταπαιξε.Ειναι σπαστικο ειδικα τη μερα,το βραδυ υποφερεται.Θα το αφησω μεχρι το επομενο σερβις.
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2008, 08:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά αλλάζει πολύ εύκολα,δυστηχώς δεν φιλοτιμήθηκα να βγάλω photo καθώς το άνοιξα για να τις δείτε οι υπόλοιποι Laughing ,εγω δυσκολεύτηκα στην αφαίρεση στης ψύρας,την γυρνάτε μισή στροφή και βγαίνει τελικά Laughing .Και καλό είναι οτι μιας και το ανοίξετε να τις αλλάξετε και τις 3.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης