PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

η ηλιοροφη ειναι υποχρεωτηκη στο peugeot 207 gt?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giwrgos_206 (giwrgosb)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (75hp) color line

Ένταξη: 18 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 14:42:41    Θέμα δημοσίευσης: η ηλιοροφη ειναι υποχρεωτηκη στο peugeot 207 gt? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας παιδια. εχω μια απορια το πεζο 207 στην εκδοση gt δινεται με στανταρ την ηλιοροφη. αν ο πελατης δεν 8ελει την ηλιοροφη γινεται να μην μπει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 15:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαινει με stantar την πανοραμικη!

Δεν νομιζω να μπωρεις να την βγαλεις!

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 15:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι ηλιοροφη τζαμι αντι για λαμαρινα ειναι...δεν ανοιγει...και ειναι στανταρ παρε το ραλλυ
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 15:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο rallye μπωρεις να βαλεις τα παραπανω που εχει το gt?

Δερματα
Στροφης
Αυτοματα φωτα
Αυτοματους υαλοκαθαριστηρες
Τα καρμπονοιδες πλαισια στο εσωτερικο
Γρυλια ασημενια

Μπωρει να εχει και αλλα!Δεν θυμαμαι!

Question Question Question Question Question

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 16:09:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω δει 207 Rallye με κανονική ηλιοροφή και ήταν τρέλλα πάντως. Όχι τόσο σέξι όσο η πανοραμική, αλλά άνοιγε! Laughing

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 16:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:

Δερματα
Στροφης
Αυτοματα φωτα
Γρυλια ασημενια

δεν συμφερει να το κανεις αυτο θα βγει παρπανω απο την τιμη του gt....
δεν υπαρχη λογος για φοβος για την οροφη του gt αλλωστε βαζεις κ μια θραυση κρυσταλλων στην ασφαλεια κ εισαι οκ...

η ηλιοροφη ειναι σαν καρουμπαλο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 16:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
δεν συμφερει να το κανεις αυτο θα βγει παρπανω απο την τιμη του gt....
δεν υπαρχη λογος για φοβος για την οροφη του gt αλλωστε βαζεις κ μια θραυση κρυσταλλων στην ασφαλεια κ εισαι οκ...

η ηλιοροφη ειναι σαν καρουμπαλο Laughing

Ουτε εμενα μου αρεσει η ηλιοροφη!Η πανοραμικη ειναι τρελα!

Αλλα το παιδι λεει για GT ΧΩΡΙΣ πανοραμικη!
Αν Παρει το Rallye και βαλει ολα τα αλλα?Αν διαθετει τα extra λευτα!

Και το Rallye Δεν βγαινει τετραπορτο σε περιπτωση που το θες 5Θ!

Για μενα παρε το GT δεν θα το μετανιωσεις! Wink Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 02:48:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο site της πεζο στο λινκ configurator για το ραλλυ δεν εχει καθολου προαιρετικο εξοπλισμο..! Βγαινει σε μονο μια εκδοση.. Αν οντως ισχυει κατι τετοιο τοτε δεν υπαρχει η δυνατοτητα να βαλεις οτιδηποτε αλλο περα απο αυτα που εχει σαν βασικο εξοπλισμο
Επιστροφή στην κορυφή
Giwrgos_206 (giwrgosb)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (75hp) color line

Ένταξη: 18 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 03:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

egw lew to gt dioti auto vgei mono 58urw. pantos einai vlakia h hliorofi kai kakos tin vazoun standar elpizw sto melon na diorthothi opws kai to kivwtio kai h katreftes.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 07:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:

Δερματα
Στροφης
Αυτοματα φωτα
Γρυλια ασημενια

Αυτοματα φωτα
Τα καρμπονοιδεί πλαισια στο εσωτερικο

τα έχει ήδη,
στροφής, ανιχν. πίεσης κλπ,
μπορούν να μπουν,
δέρματα
μπορούν να μπουν σίγουρα, τα φουλ, δηλαδή όλο δέρμα.(πολύ όμορφα)
Κ η ανοιγόμενη οροφή είναι πολύ καλή. (δεν μπαίνει στο gt)
Πάντως μπορείς να βάλεις αν όχι όλο, σχεδόν όλο τον εξοπλισμό του gt σαν προαιρετικό, αλλά κ άλλα πράγματα που δεν έχει το gt στανταρ.

etuned

Έχει επεξεργασθεί από τον/την makis106 στις Δευ 04 Αύγ 2008, 09:26:32, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 09:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα καλά και εσύ να μήν θες κατι τόσο ωραίο...οι ηλιοροφές είναι όλα τα λ7 πόσο μάλλον η πανοραμική του GT Confused

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 09:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Snap5 έγραψε:
Μα καλά και εσύ να μήν θες κατι τόσο ωραίο...οι ηλιοροφές είναι όλα τα λ7 πόσο μάλλον η πανοραμική του GT Confused

Οι ηλιοροφές ΑΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ αξίζουν τον κόπο κατά τη γνώμη μου.
Αν είναι σκέτο τζάμι, απλά θα ψήνεσαι περισσότερο από τον ήλιο. Ακόμα και το σκέπαστρο (αν έχει το GT) αν κλείσεις, πάλι φέρνει θερμότητα στο εσωτερικό.
Γιατί δεν έκαναν και στο 207 παρόμοια ηλιοροφή με του 206???
Και γύαλινη είναι και όμορφή ΚΑΙ ανοίγει!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 09:43:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η panorama σε 207/308 ειναι αθερμικο κρυσταλο και οχι απλο τζαμι.
Κοινως η θερμοκρασια που φερνει σε σχεση με την λαμαρινα διαφερει ελαχιστα.
Ακομα και το σκιαδι εχει ειδικα μελετημενη επενδυση ωστε να μην περναει η θερμοκρασια. Wink

Τωρα το γιατι δεν αρεσει,ειναι αλλη υποθεση,παραγγελια παντως χωρις οροφη,δεν γινεται,για το GT παντα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 10:32:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορουν να μπουν τα παντα εξτρα στο ραλλυ αλλα θα πρεπει να περιμενεις γυρω στο τετραμηνο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 11:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO rallye βγαινει 5πορτο????????????????
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 12:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Μπορουν να μπουν τα παντα εξτρα στο ραλλυ αλλα θα πρεπει να περιμενεις γυρω στο τετραμηνο

Οταν λες τα παντα,τι ακριβως εννοεις;

Το crouise control μπανει,οπως επισης μπαινει και το parktronic.
Απο εκει και περα panorama,εσωτερικος καθρεφτης,ημιδερματινο σαλονι,κλπ απλα δεν μπαινουν.
Το μονο που μπορεις να βαλεις κατα την παραγγελια,ειναι το εντελως δερματινο σαλονι.

Απο εκει και περα λοιπα αξεσουαρ σαν φωτα στροφης,κλπ δεν μπαινουν κατα την παραγγελια αλλα μονο σαν aftermarket ανταλλακτικο πραγμα που σημαινει οτι δεν αγοραζονται πισω τα ηδη υπαρχοντα τμηματα του αυτοκινητου(φαναρια πχ) και το κοστολογιο ειναι στις κανονικες τιμες ανταλλακτικων και οχι σε προνομιακες οπως κατα την αγορα/παραγγελια νεου αυτοκινητου.

---

Οσο για 5θυρο Rallye,ξεχαστε το.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 13:15:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
thesalos έγραψε:

Οταν λες τα παντα,τι ακριβως εννοεις;

Το crouise control μπανει,οπως επισης μπαινει και το parktronic.
Απο εκει και περα panorama,εσωτερικος καθρεφτης,ημιδερματινο σαλονι,κλπ απλα δεν μπαινουν.
Το μονο που μπορεις να βαλεις κατα την παραγγελια,ειναι το εντελως δερματινο σαλονι.

Απο εκει και περα λοιπα αξεσουαρ σαν φωτα στροφης,κλπ δεν μπαινουν κατα την παραγγελια αλλα μονο σαν aftermarket ανταλλακτικο πραγμα που σημαινει οτι δεν αγοραζονται πισω τα ηδη υπαρχοντα τμηματα του αυτοκινητου(φαναρια πχ) και το κοστολογιο ειναι στις κανονικες τιμες ανταλλακτικων και οχι σε προνομιακες οπως κατα την αγορα/παραγγελια νεου αυτοκινητου.

---

Οσο για 5θυρο Rallye,ξεχαστε το.

Εννοω τα παντα εκτος απο πανοραμικη αλλα πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια. τουλαχιστον ετσι μου ειχανε πει εδω αλλα και λογικο το βλεπω γιατι στις αλλες χωρες δεν κυκλοφορουν ραλλυ αλλα καποιες αλλες εκδοσεις. Παντως ακομη κι ετσι να ειναι σιγουρα το κοστος του θα ειναι αναλογο του gt.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 13:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκνευριζομαι αφανταστα οταν πραπληροφορουν τον κοσμο προκειμενου να κερδισουν μια πωληση... Evil

Για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα,το Rallye ερχεται μονο σαν επιπλεον extra την ηλιοροφη και επιπροσθετα το δερματινο σαλονι,αν και μου φαινεται οτι εχει καταργηθει και αυτη η επιλογη.
Απο εκει και περα τα υπολοιπα τοποθετουνται στις κατα τοπους αντιπροσωπειες,βλεπε συναγερμος,parktronic,κλπ...

Οσο για το κοστολογιο,ενα "φορτωμενο" Rallye οχι απλως θα φτασει αλλα ισως και να ξεπερασει το κοστολογιο αγορας του GT.
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 13:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Εκνευριζομαι αφανταστα οταν πραπληροφορουν τον κοσμο προκειμενου να κερδισουν μια πωληση... Evil

Για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα,το Rallye ερχεται μονο σαν επιπλεον extra την ηλιοροφη και επιπροσθετα το δερματινο σαλονι,αν και μου φαινεται οτι εχει καταργηθει και αυτη η επιλογη.
Απο εκει και περα τα υπολοιπα τοποθετουνται στις κατα τοπους αντιπροσωπειες,βλεπε συναγερμος,parktronic,κλπ...

Οσο για το κοστολογιο,ενα "φορτωμενο" Rallye οχι απλως θα φτασει αλλα ισως και να ξεπερασει το κοστολογιο αγορας του GT.

Πες μου λιγο Στελιο με jbl και με εγχρωμη οθονη και πλοηγο ερχεται η με δουλευανε και μου λεγανε οτι ερχεται με οτι θελεις αλλα μετα απο τεσσερις με εξι μηνες???

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 14:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το JBL μπαινει εδω οποτε no problem,το navigation μπαινει απο το εργοστασιο αλλα μονο σε GT οποτε...τσουκ. Confused
Η εκδοχη της ειδικης παραγγελιας παραμενει αλλα πρεπει να το δινει σαν option το εργοστασιο που σημαινει καταρχην ανοιχτο χρονο παραδοσης(κοινως οποτε ερθει το παραλαμβανεις) και κατα δευτερον ειδικο τιμοκαταλογο/τιμη.

Με απλα λογια,μονον GT με τα παραπανω που περιεγραψες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης