PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τρόπος στήριξης Navigation χωρίς βεντούζα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
theoxarhs 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 18:06:48    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τρόπος στήριξης Navigation χωρίς βεντούζα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει; Έχετε καμια ιδέα; Σκεφτομουν να εκμεταλλευτω τις γριλλιες των αεραγωγων. Υπαρχει καποια βαση να μπαινει εκει χωρις να μπουμε στην διαδικασια της βεντουζας; Ποια ;
Ή μπροστα κατω απο το παρμπριζ; Δεν θελω βεντουζες! Εχετε κατι υπόψιν;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΤΘΑΙΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 18:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες εδώ http://www.dsldevelopments.com/brodit/GPS.html
Εχει απίστευτα πράγματα και σε 3-4 ημέρες είναι σπίτι σου.
Επιστροφή στην κορυφή
theoxarhs 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 18:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΑΤΘΑΙΟΣ έγραψε:
Δες εδώ http://www.dsldevelopments.com/brodit/GPS.html
Εχει απίστευτα πράγματα και σε 3-4 ημέρες είναι σπίτι σου.

Καλο... Είδα το σχετικο video για το πως κουμπωνει στις ακρες του αεραγωγου του αυτοκινητου... Γιατι εχω την εντυπωση οτι στο GT δε θα μπει, λογω της μεταλο-πλαστικης επενδυσης που εχει στους αεραγωγους;
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 22:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω κάνει μια καλή (κατά τη γνώμη μου) αυτοσχέδια στήριξη με βεντούζα μεν αλλά όχι στο τζάμι. Αλλά επειδή είμαι γκασμάς και δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτο, στείλτε καμιά οδηγία! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
theoxarhs 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 23:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Έχω κάνει μια καλή (κατά τη γνώμη μου) αυτοσχέδια στήριξη με βεντούζα μεν αλλά όχι στο τζάμι. Αλλά επειδή είμαι γκασμάς και δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτο, στείλτε καμιά οδηγία! Laughing

Ανέβασε την πολύ εύκολα στο rapidshare.de και στείλε μας το link.
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 16:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα σώθηκες!
Λοιπόν, έχω κάνει το εξής:
Παρήγγειλα και μου έκοψαν ένα κυκλικό κομμάτι πολυκαρβονικό με διάμετρο 5mm μεγαλύτερο από τη διάμετρο της βεντούζας του gps (πχ από 70mm το έκοψα 75mm το πολυκαρβονικό). Και το κόλλησα με ταινία διπλής όψεως για υψηλές θερμοκρασίες που μου έδωσε φίλος επάνω στο κομμάτι του ταμπλό που είναι οι αεραγωγοί, εκεί που καταλήγει στην οθόνη.
Μόλις καταφέρω θα περάσω φωτο με το αποτέλεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Αύγ 2008, 21:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους!

http://rapidshare.com/files/137580692/DSC00693.JPG.html

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Αύγ 2008, 21:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ομορφο φαινεται.
Με την ταινια διπλής οψεως προφανως δεν εχεις και προβληματα εφοσον το αφαιρεσεις.Σωστα?

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Αύγ 2008, 21:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αν αφαιρείται είναι ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο ακόμη, καθώς ακόμη και με συνεχόμενα μεγάλες θερμοκρασίες στο εσωτερικό, η βάση δεν κουνιέται καθόλου!...

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
theoxarhs 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Αύγ 2008, 00:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πηρα απο το πλαισιο μια βαση που μπαινει στις περσιδες και εκανα την δουλεια μου... Μια χαρα ειμαι μπαινει βγαινει χωρις κανενα απολυτως προβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Αύγ 2008, 07:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theoxarhs έγραψε:
Εγω πηρα απο το πλαισιο μια βαση που μπαινει στις περσιδες και εκανα την δουλεια μου... Μια χαρα ειμαι μπαινει βγαινει χωρις κανενα απολυτως προβλημα...

Αν δεν σου κανει κοπο βαλε και μια φωτογραφια μιας και ψαχνομαι και εγω για κατι εναλλακτικο αφου η δικη μου βαση εσπασε.
Για ποσο ιντσων οθονη μιλαμε ετσι ωστε να προσαρμοζεται το ανοιγμα της θηκης?

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
theoxarhs 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Αύγ 2008, 09:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η βάση έχει κωδικό 1010736. Παραδόξως δεν υπάρχει στο site.

Στην συνέχεια πάνω σε αυτήν προσάρμοσα την μεταβλητή Βάση Στήριξης PDA Universal 59-89mm (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=838640&keyword=838640)

Βέβαια πάνω της μπορείς να προσαρμόσεις και μεγαλύτερη βάση Universal...
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2008, 23:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι αντίστοιχο είχα για ένα pda (που μετέτρεψα σε navigator) πριν το mio. Για τους αεραγωγούς του 207 η στήριξη ήταν εκνευριστική, λόγω εκείνης της βλακώδους προεξοχής του ταμπλώ.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης