PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΟΡΟΙΔΙΑ LION HELLAS
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nick207 (NΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιαν 2008
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 14:21:31    Θέμα δημοσίευσης: ΚΟΡΟΙΔΙΑ LION HELLAS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλητεία στην Lion Hellas δεν έχει όρια! Έτυχα στους 10 άτυχους κατόχους 207 1.6 με 120 άλογα στην Ελλάδα, τα οποία είναι ελλατωματικά καθώς ο κινητήρας σβήνει στο ρελαντί.Η ταλαιπωρία μου ξεκινάει πολλούς μήνες πριν και ύστερα από αλεπάλληλες επισκέψεις στα συνεργεία διαβεβαιώθηκα από τον κ.Αλπό, κ.Σπηλιωτάκη και κ.Χειμώνα ότι το αυτοκίνητο θα αντικατασταθεί με καινούργιο.Εδω και 2 μήνες δεν έχει γίνει τίποτα με δικαιολογίες οι οποίες δεν στέκουν.Για να καταλάβετε για τι κοροιδία μιλάμε τα χαρτιά της μεταβίβασης βρίσκονται πάνω από 1,5 μήνα και δεν έχουν ξεκινήσει καν τις διαδικασίες.Εννοείται ότι με πήγαιναν από βδομάδα σε βδομάδα και να τους κυνηγάω στα τηλέφωνα!!Για να μην πω που μου έδωσαν ένα Ford Focus 1.4 με 80 άλογα(άλλη μάρκα/μικρότερος κυβισμός) και πάω στο βενζινάδικο και η πίεση των ελαστικών από 32bar που έπρεπε να ήταν, ήταν 20 και έχανε συνέχεια.Ο βενζινάς μου είπε: Φίλε το αμάξι δεν έχει λάστιχα θα σκοτωθείς, είναι φθαρμένα!Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν πριν από 4 μέρες είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ.Ισαία ο οποίος με ενημέρωσε για ένα καινούργιο λογισμικό που ήρθε από Γαλλία και θα ελέγξουν αν μπορεί να φτιαχτεί το αυτοκινητό μου.Ύστερα από όλα αυτά έχω κινηθεί νομικά με δήλωση αναστροφής χρημάτων και αν δεν έχω επιβεβαίωση θα συνεχίσω με αγωγές.Δεν πρέπει κάποια στιγμή η Lion hellas να γίνει σοβαρή εταιρεία με στελέχη που δεν θα κοροιδεύουν τους πελάτες τους?? Μάλλον ανέφικτο!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 15:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα λαστιχα χρειαζοταν να σου το πει ο βενζινας δεν το εβλεπες μονος σου?

Λοιπον ας ερθουμε στο θεμα. Επειδη ειμαι κι εγω παθων και το εχω ψαξει χωρις να νομιζεις οτι θελω να σε αποτρεψω μαλλον δεν θα καταφερεις τιποτα.
Εχεις σκεφτει αν χασεις το δικαστηριο το οποιο θα γινει μετα απο δυο με τρια χρονια και θα κληθεις να παρεις ενα αυτοκινητο +τριων χρονων απο τα οποια θα ειναι ακινητοποιημενο κιολας τι θα κανεις ? Και ξερεις οτι οταν δεν κινειται εχει μεγαλυτερη φθορα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 15:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πιστευω καλα κανεις, γιατι 1) ετσι οπως τα λες εχεις δικιο και 2) οσο ολοι κανουμε τις κοτες και λεμε δεν βαριεσαι / δεν θα βγει πουθενα κτλ.. ετσι θα συνεχιζουν να μας φερονται και θα ειμαστε μια ζωη τα κοροϊδα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 16:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Εγω πιστευω καλα κανεις, γιατι 1) ετσι οπως τα λες εχεις δικιο και 2) οσο ολοι κανουμε τις κοτες και λεμε δεν βαριεσαι / δεν θα βγει πουθενα κτλ.. ετσι θα συνεχιζουν να μας φερονται και θα ειμαστε μια ζωη τα κοροϊδα.

Κι εγω το ιδιο λεω Στελιο αλλα επειδη δεν εισαι εσυ κι εγω αλλα ειναι ο Νικος που εχει το αγγουρι στον κ@λ@ αυτος πρεπει να σκεφτει ολες τις παραμετρους .Εξω απ το χορο πολλα τραγουδια οταν μπεις μεσα χανεις τα βηματα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την thesalos στις Παρ 25 Ιούλ 2008, 16:15:42, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 16:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ποιά λογική να χάσει το δικαστήριο?! Και μόνο για το ford που του δώσανε και ήταν σκοτώστρα θα μπορούσε να πάει στα δικαστήρια και να δικαιωθεί!

Με την Γαλλία έχεις μιλήσει nick207? Πάρε ένα τηλεφωνάκι (τσάμπα είναι άμα έχεις κανένα 2play!) γιατί με τα e-mail δεν ξέρεις τί γίνεται. Αμα κι από κει σου πουν μα-μου...πήγαινε νομικά. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει περίπτωση να χάσεις αρκεί να είσαι καλά εξοπλισμένος με όλα τα χαρτία (μέχρι και το χαρτάκι αναμονής που λέει ο λόγος), ονόματα με τα οποία μίλησες, ημερομηνίες και τα σχετικά γιατί αν εσύ μπορείς να πάρεις έναν δικηγόρο, η peugeot μπορεί να πάρει 10 (που ούτως ή άλλως έχει δικούς της) οπότε πρέπει να έχεις και πολλά αποδεικτικά και καλό δικηγόρο...

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 16:08:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StorM_GmA έγραψε:
Με ποιά λογική να χάσει το δικαστήριο?! Και μόνο για το ford που του δώσανε και ήταν σκοτώστρα θα μπορούσε να πάει στα δικαστήρια και να δικαιωθεί!

Με την Γαλλία έχεις μιλήσει nick207? Πάρε ένα τηλεφωνάκι (τσάμπα είναι άμα έχεις κανένα 2play!) γιατί με τα e-mail δεν ξέρεις τί γίνεται. Αμα κι από κει σου πουν μα-μου...πήγαινε νομικά. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει περίπτωση να χάσεις αρκεί να είσαι καλά εξοπλισμένος με όλα τα χαρτία (μέχρι και το χαρτάκι αναμονής που λέει ο λόγος), ονόματα με τα οποία μίλησες, ημερομηνίες και τα σχετικά γιατί αν εσύ μπορείς να πάρεις έναν δικηγόρο, η peugeot μπορεί να πάρει 10 (που ούτως ή άλλως έχει δικούς της) οπότε πρέπει να έχεις και πολλά αποδεικτικά και καλό δικηγόρο...

Παιδια χαλαρωστε δεν ειπα οτι θα το χασει αν και ειναι το πιθανοτερο αλλα να σκεφτει την περιπτωση που δεν θα το κερδισει. Κι οπως το ειπες αυτος θα εχει ενα δικηγορο

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 16:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστιχος αυτες οι διαδικασιες δεν ειναι ουτε ευκολες ουτε απλες, αλλα ΠΡΕΠΕΙ να γινονται. Ξεκινωντας απο το γεγονος πως η Lion του εχει παραδεχτει οτ το αμαξι του ειναι 1 απο τα 10 ελλατωματικα, εχει κερδισει κιολας τη μιση υποθεση...

Επισης αυτο οπου ειναι συμαντικο ειναι ΑΝ μπορεις να βρεις με καποι τροπο τους αλλου 9 κατοχους, να δεις τι εχει γινει με αυτους και αν μπορειτε να κινηθειτε ΟΜΑΔΙΚΑ. Ετσι εχετε μεγαλητερη δηναμη...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 16:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα σε συμβουλευα να τα βαλεις με Α.Ε. καθως αν για οποιονδηποτε λογο παει κατι στραβα,θα σου παρουν κυριολεκτικα τα βρακια.
Δεν το λεω για να σε εξοργισω απλα δυστυχως ετσι ειναι το συστημα...

Απο εκει και περα αν θελεις την συμβουλη μου,κανε λιγο υπομονη,επικοινωνησε και με Γαλλια...
Παντως δεν εισαι ο μονος,και αλλα 1600αρια 207 εμφανισαν τετοια συμπτωματα οποτε σιγουρα θα δωθει πολυ συντομα λυση.
Πιθανολογω οτι ειναι παραπλησιο συμπτωμα με τα πρωτα 206/307 οπου λεγαμε οτι καινε φλαντζα ενω στην ουσια απλα δακρυζε το ψευτοκαπακο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 18:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)Εχεις πουθενα γραμμενο κατι σε χαρτι που να λεει οτι το αυτοκινητο σου μαζι με αλλα εννια που εχουν εισαχθει στην ελλαδα ειναι ελλατωματικα? αν οχι το ξεχναμε.

2) επικοινωνησα κι εγω με Γαλλια και μου ζητησανε να τους στειλω ολα τα χαρτια που ειχα και τους τα εστειλα μεχρι και της οδικης βοηθειας που με μετεφερε συν ολα τα παραστατικα εισαγωγης του αυτοκινητου στο συνεργειο και μου ζητησανε επισης να τους πω τις απαιτησεις μου. φυσικα τους ζητησα αντικατασταση του αυτοκινητου και δεν το εκανα μονος μου αλλα μεσω δικηγορων. Οσο ειδατε εσεις την απαντηση τους την ειδα κι εγω.
Οταν ο δικηγορος μου επικοινωνησε τηλεφωνικα μαζι τους και τους ρωτησε γιατι δεν απαντησανε του ειπανε οτι εχουν βρει πλεον το προβλημα και θα το φτιαξουν το ταχυτερο δυνατο οτι λυπουνται πολυ γι αυτο που εγινε κι αν δεν ημουν ικανοποιημενος απο την αντιμετωπιση τους να κανω οτι θεωρω εγω καλυτερο για μενα.

3) Τελος το αυτοκινητο αντικαταστασης που μου ειχανε δωσει ενα 206 1,4
δεν ειχε καμμια σχεση μ αυτο που τους ειχα αφησει εγω. Οταν το αυτοκινητο μου μετα απο δυο μηνες επτα επισκεψεις δυο ακινητοποιησεις και εικοσιπεντε μερες συνολικα μεσα επισκευαστηκε με πηρανε τηλεφωνο μου ειπανε να το παραλαβω αρνηθηκα και μου ζητησανε να τους παραδωσω το αυτοκινητο της αντικαταστασης. Επισης μου ειπανε οτι αυτοι απο την στιγμη που το συνεργειο βεβαιωνει οτι ειναι ενταξει το αυτοκινητο πλεον θα γινοτανε εξαγωγη και θα εμενε στο προαυλειο της αντιπροσωπειας οσο καιρο θα κρατουσε η διαμαχη. Αυτα σε οσους νομιζουν οτι ολα ειναι ευκολα

Επιστροφή στην κορυφή
Λευτέρης (Λευτέρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 1.3 (8v) rallye (1995)

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Βάρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 19:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια λύση και απλή ειναι να μιλήσεις και με κάποιους όπως την υπηρεσία ινκα της προστασιας του καταναλωτη.(κατι τετοιο είναι δεν θυμάμαι ακριβώς)αλλα πιστεύω οτι μπορούν να σε βοηθήσουν!!!!ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!! www.inka.gr Δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα!!!

1300 8v miniature!!
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 22:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρης έγραψε:
Μια λύση και απλή ειναι να μιλήσεις και με κάποιους όπως την υπηρεσία ινκα της προστασιας του καταναλωτη.(κατι τετοιο είναι δεν θυμάμαι ακριβώς)αλλα πιστεύω οτι μπορούν να σε βοηθήσουν!!!!ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!! www.inka.gr Δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα!!!

Μιλησα εγω και μου ειπαν να απευθυνθω σε ενα δικηγορο με παροτρυναν να διεκδικησω αναστροφη πωλησης λεγοντας μου ομως οτι : Να ξερετε κυριε σ αυτες τις περιπτωσεις μπορει να παρει πολυ χρονο και θα πρεπει να οπλιστειτε με μεγαλη υπομονη και ισως η εκβαση του αποτελεσματος να μην ειναι υπερ σας!

Ειναι οπως οταν παιρνεις τον εποπτη εργασιας να του πεις οτι το αφεντικο μου δεν μου δινει ρεπο και με βαζει και να δουλευω και παραπανω χωρις να το θελω. Και σου λεει ο εποπτης εχετε δικιο κυριε αλλα ξερετε οτι μαστιζει η ανεργια και αν το καταγγειλετε θα χασετε την δουλεια σας. Δηλαδη στα @ρχιδι@ μου.

Επιστροφή στην κορυφή
nick207 (NΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 00:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Γιώργο(Θεσσαλέ) τελικά τι έγινε? Έβγαλες άκρη?
Μου είπαν ότι καθυστέρησαν οι υπογραφές από Γαλλία.Και εγώ ρωτάω πως γίνεται να "μπαίνουν" οι υπογραφές για να μου το αντικαταστήσουν και μετά από 4 μέρες να μου λένε θα κοιτάξουμε αν με το νέο λογισμικό θα φτιαχτεί το αμάξι σας.Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Κοροιδία στο έπακρο!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 06:12:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν όντως φτιάχνει με το νέο λογισμικό η κοροϊδία που είναι?
Θα μου πεις ταλαιπωρείσαι καιρό τώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σε κοροϊδεύουν.
Το θέμα δεν είναι απλά να σου αλλάξουν το αυτοκίνητο και όλα οκ αλλά να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει. Πολλές φορές δεν εξαρτάται από τους εδώ τεχνικούς και ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με το λογισμικό του εγκεφάλου.
Απλά κάνε λίγο υπομονή ακόμα να δεις τι θα σου πουν και τι θα γίνει με το νέο λογισμμικό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 09:41:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο ασε τι σου ειπαν το θεμα ειναι οτι ουτε υπογραφες επεσαν ουτε τιποτα απλα το ψαχνουν και να ξερεις οτι δυσκολα θα σηκωσουν τα χερια ψηλα και θα πουν δεν γινεται παρε αλλο. Κανε λιγο υπομονη και περιμενε μερικες ημερες ακομη οπως λεει κι Αργυρης και να παρακαλας να φτιαξει με το νεο λογισμικο κι οχι το αντιθετο. Εκτος κι αν εχεις χρονο να σπαταλησεις χρημα να χαλασεις αυτοκινητο αλλο να μετακινησαι και προπαντος αποδειξεις για ολα αυτα. Εγω μετα απο παρα πολυ σκεψη πιστεψε με πηρα την αποφαση να μη συνεχισω. Φυσικα μου αλλαξανε τα παντα απο αισθητηρες αντλια βενζινης και τελος πλεξουδα κινητηρα. Απο τοτε εχουν περασει δυο μηνες εχω κανει αλλα 6000χλμ και το αυτοκινητο ειναι ενταξει και θελω να πιστευω οτι ετσι θα παραμεινει.

Επιστροφή στην κορυφή
BILL206RCG13 (VASILEIOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0 (16V) RC

Ένταξη: 12 Μάϊ 2008
Τόπος: Ελευσίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 11:13:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία είναι η λύση.Επικοινώνισε με Γαλλία.Ένας γνωστος μου με seat και με σημαντικά προβλήματα από την πρώτη μέρα αγοράς έτρωγε το δούλεμα της ζωής του από την αντιπροσωπεία μεχρι που έστειλε email στην Ισπανία και σε 2 μέρες είχαν διορθωθεί όλα.

EINAI ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 12:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:

δεν ειχε καμμια σχεση μ αυτο που τους ειχα αφησει εγω. Οταν το αυτοκινητο μου μετα απο δυο μηνες επτα επισκεψεις δυο ακινητοποιησεις και εικοσιπεντε μερες συνολικα μεσα επισκευαστηκε με πηρανε τηλεφωνο μου ειπανε να το παραλαβω αρνηθηκα και μου ζητησανε να τους παραδωσω το αυτοκινητο της αντικαταστασης. Επισης μου ειπανε οτι αυτοι απο την στιγμη που το συνεργειο βεβαιωνει οτι ειναι ενταξει το αυτοκινητο πλεον θα γινοτανε εξαγωγη και θα εμενε στο προαυλειο της αντιπροσωπειας οσο καιρο θα κρατουσε η διαμαχη. Αυτα σε οσους νομιζουν οτι ολα ειναι ευκολα

Ναι αλλα εσυ πηγες και στο ΑΛΛΟ ακρο.... Αφου σου το φτιαξανε (εστω και αργα) γιατι δεν το επαιρνες πισω ??? Ενταξει μην τα θελουμε και ΟΛΑ δικα μας. Sorry αλλα εγω πιστευω οτι εχεις αδικο εδω...

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 13:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
thesalos έγραψε:

Ναι αλλα εσυ πηγες και στο ΑΛΛΟ ακρο.... Αφου σου το φτιαξανε (εστω και αργα) γιατι δεν το επαιρνες πισω ??? Ενταξει μην τα θελουμε και ΟΛΑ δικα μας. Sorry αλλα εγω πιστευω οτι εχεις αδικο εδω...

Μα αυτο εκανα το πηρα απλα το πηρα λιγο αργοτερα αφου τα βαλαμε ολα κατω με το δικηγορο μου και μου ειπε τα υπερ και τα κατα. Δηλαδη πεντε ωρες αργοτερα. Απλα το σκεφτομουν Στελιο γιατι ειχα ηδη ξεκινησει τις διαδικασιες μια εβδομαδα πριν. Παντως η αληθεια ειναι οτι αν δεν το αναλαμβανανε οι Γαλλοι να βρουν τι φταιει ισως ακομη να ψαχνανε στην αντιπροσωπεια.

Επιστροφή στην κορυφή
nick207 (NΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούλ 2008, 13:48:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ βλέπω κοροιδία γιατί από τη στιγμή που μου ζητάνε να ετοιμάσω τα χαρτιά της ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ(και τα πηγαίνω) και μου έχουν επιβεβαιώσει για αντικατάσταση σημαίνει πως έχουν ελέγξει τα πάντα και δεν μπορούν να βρουν λύση οπότε μου δίνουν άλλο αυτοκίνητο.Δεν μπορεί να έρχονται μετά και να μου λένε πως θα κοιτάξουμε με ένα νέο λογισμικό μήπως φτιαχτεί το δικό σας(μετά από 1,5 μήνα).ΕΛΕΟΣ!!
Αυτό δηλαδή εσείς πως το χαρακτηρίζεται?
Από Τρίτη καταθέτω αγωγή και προχωράμε.
Εννοείται ότι δεν παίρνω ένα αμάξι που το έχουνε 2 μήνες στο συνεργείο γιατί
1) Δεν ξέρω τι του έχουνε κάτι τόσο καιρό(και μη μου πείτε ότι του συμπεριφέρονται όπως ο ιδιοκτήτης κάθε αυτοκινήτου)
2)Αν ήτανε να μπορεί να φτιαχτεί θα το είχαν κάνει ήδη.Εννοείται ότι έχουν μιλήσει με Γαλλία και ούτε αυτοί τους βοήθησαν!Άρα τι περιμένουν??
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούλ 2008, 18:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το 1ο δηλαδή σαν τι θα του έχουν κάνει ….???
Για το 2ο επειδή δεν είναι έτσι απλά τα πράματα και από την στιγμή που έχουν μιλήσει με Γαλλία πάει να πει πως και το εργοστάσιο ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα. Εάν τώρα έχουν κάποια απάντηση από το εργοστάσιο πως βρήκαν τη φταίει τώρα θα το φτιάξουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 06:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Για το 1ο δηλαδή σαν τι θα του έχουν κάνει ….???
Για το 2ο επειδή δεν είναι έτσι απλά τα πράματα και από την στιγμή που έχουν μιλήσει με Γαλλία πάει να πει πως και το εργοστάσιο ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα. Εάν τώρα έχουν κάποια απάντηση από το εργοστάσιο πως βρήκαν τη φταίει τώρα θα το φτιάξουν.
Συμφωνω μαζι σου φιλε μου.Οσο αφορα την αγωγη που λεει ο φιλος μας παραπανω μην ξεκινησεις γιατι το ιδιο σου κανει μονο εξοδα θα ειναι και τιποτα αλλο.Κανε υπομονη και θα βρεθει καποια λυση επεσες στην περιπτωση μην θες να στο δωσουν σε μια μερα ετοιμο.Καταλαβαινουμε την αγανακτηση σου αλλα ετσι οπως πραττεις μονο τον εαυτο σου θα βλαψεις και κανεναν αλλον φιλε μου.Με αγωγη θα φτιαξει το peugeot σου???Δεν νομιζω αλλα να δουλεψουν και οι δικηγοροι...... Rolling eyes

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης