PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αλλαγή σασμάν ή/και διαφορικού
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 21:49:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιμετωπίζω έντονο πρόβλημα με την δευτερά.Όταν ΄μπαίνει και έχει ψηλές στροφές,ειδικά από τρίτη σε δευτέρα,γρατζουνάει πάρα πολύ αγρια!Την παρασκευή θα ανοιχτεί το σαζμαν για να δούμε το συγχρονιζε!! Crying or Very sad Έτυχε αυτό σε κανέναν?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 05:22:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη την 2α την έφαγες εσύ σε κάποια αλλαγή (ή αλλαγές...). Το σασμάν του 1.6 16V (όπως και του 2.0) είναι σαφώς ανώτερο σε λειτουργία από του 1.4. Η αλλαγή βαλβολίνης δεν αλλάζει την λειτουργία του σασμάν, απλά μία καλή βαλβολίνη την βελτιώνει. Τα 16άρια καταπονούν πολύ την βαλβολίνη και αυτό φαίνεται στην αλλαγή που βγαίνει κατράμι! Αντίθετα όσοι με 1.4 μέχρι τώρα δηλώνουν ότι η παλιά βαλβολίνη τους έχει το ίδιο ξανθό χρώμα με την καινούρια. Αυτό λέει πολλά και εξηγεί γιατί οι 14άρηδες δεν βλέπουν αισθητή βελτίωση. Πάντως όπως έχω ξαναπεί με την βαλβολίνη της ELF (TRZ που τώρα αντικαταστάθηκε από την TRP, ενώ η ELF προτείνει την TRJ για τα PSA, όπως η TOTAL αντίστοιχα προτείνει την BV 75W80) είδα σαφή βελτίωση στις γρήγορες αλλαγές όπου έχει εξαφανιστεί το σκάλωμα και σε άτσαλη-βεβιασμένη αλλαγή το γρατζούνισμα! Εϊναι χαρακτηριστικό ότι αφότου έβαλα την TRZ δεν έχω χάσει καμία αλλαγή στις δυνατές επιταχύνσεις ή στα κατεβάσματα στις στροφές, ακόμη και όταν κάνω άτσαλο χειρισμό που θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί ακουστικά το σασμάν. Wink Επίσης η 1η μπαίνει λίγο ευκολότερα εν κινήσει, σε σχέση με πριν που έπρεπε να ακινητοποιηθείς πλήρως για να τη βάλεις, αλλά αυτό δεν μου έκανε τόση εντύπωση όσο η "ακρίβεια" στις γρήγορες αλλαγές.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 09:35:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά με άνοιγμα του σαζμαν θα χρειαστεί και βαλβολίνη οπότε θα πάρω και θα δούμε!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 14:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Λογικά με άνοιγμα του σαζμαν θα χρειαστεί και βαλβολίνη οπότε θα πάρω και θα δούμε!

Το ανοιγεις που το ανοιγεις δεν αλλαζεις και ολο το GROUP με αλλα PEUGEOTSPORT με ισια δοντακια και κανενα καλο μπλοκε με δυο ιμιαξονακια και μουαγιε PEUGEOTSPORT Question Question

Μην πανε και τζαμπα τα εργατικα Laughing Laughing Laughing

Αχχ........Ο Νυστικος καρβελια ονειρευετε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 17:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AX AX AX αν μπορουσα δεν θα το έκανα αλλά που τοσα γράγκα,φοιτητης πράμα!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 15:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το κιβώτιο άνοιξε!!!
Γρανάζι δευτέρας,συχγρονιστής 1-2ης!
Κόστος ανταλλακτικών 230 ευρω!
Βρήκα μεταχειρισμενα αλλά δεν ξέρω τιμή τι λέτε?
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 16:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Βρήκα μεταχειρισμενα αλλά δεν ξέρω τιμή τι λέτε?

Τωρα τι να σου πω Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Ξερω ΄γω......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 01:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως!!
Έχουμε και λέμε:
Γρανάζι δευτέρας 106 rallye (τέτοιο φοράμε) 116,73Ε
Συγχρονιστής πρώτης δευτέρας 127,84Ε
Βαλβολίνη Τοtal 75W80 13Ε τα δύο λίτρα
Τσιμούχες 15Ε
Εργασία 150Ε
Συνολικό κόστος:422,57Ε!!

Ο επιλογέας έγινε πιο σφιχτός,και ο συμπλέκτης κάπως πιο απότομος!
Έκανα ήδη 100 χλμ και όλα πάνε μια χαρά!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 02:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

Παραλίγο να με περάσεις!

Λίγο παράξενο που έσφιξε το σασμάν. Μήπως σου πήρε τα μπόσικα που είχες στο μοχλό;
Θα σε δω από κοντά για ζωντανές εντυπώσεις. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 00:18:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως!!
Έχουμε και λέμε:
Γρανάζι δευτέρας 106 rallye (τέτοιο φοράμε) 116,73Ε
Συγχρονιστής πρώτης δευτέρας 127,84Ε
Βαλβολίνη Τοtal 75W80 13Ε τα δύο λίτρα
Τσιμούχες 15Ε
Εργασία 150Ε

Ο επιλογέας έγινε πιο σφιχτός,και ο συμπλέκτης κάπως πιο απότομος!
Έκανα ήδη 100 χλμ και όλα πάνε μια χαρά!

Καλά δεν μπόρεσες να καλυφθείς από την αντιπροσωπεία (μιλώ για χρήση της εγγύησης);;;. Ακόμα και αν περάσεις τα χρονικα όρια, το ακράδαντο επιχείρημά σου πρέπει να είναι πως .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΜΟΥ!!! ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!! Evil Evil Evil Evil Evil

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 04:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ αχ αγαπητέ Δημήτριε το τι έχω τραβήξει με αυτο το αυτοκίνητο δεν λέγετε!!1Για να μην ζαλίζω όλο το FORUM θα σου τα πώ από κοντά!Πολλά προβλήματα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης